Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben ben işte o veremeyen :KK43:

merhaba hanımlar ben pek yazmıyorum ama sürekli okuyurum. ps günleri için patlıcan kebabı yaptım nefis oldu. yağsız kıymayı soğan pul biber kara biber tuz kimyon ve istediğiniz başka baharatlarla karıştırıp elinizle yoğurun. patlıcanı soymadan iki parmak eninde çizikler atın ama tam koparmayın. kıymayı bu çiziklerin içine köfte gibi yapıp sıkıştıırın aynı işlemi domatese de yapabilirsiniz. salçalı su ile tencerede pişirin.
Bu arada ben başlayalı 25 gün oldu. seyirdeyim. ticker yapamıyorum duz yazayım. 62.8 le başladım şimdi 58.4 üm.200 gr verdiğinie üzülen arkadaşlar günde 200 gram haftada 1400 gram ayda 5600 yapar. ben çok ağır veriyorum ama kararlıyyım çünkü bu benim son şansım. :KK56:

Arkadaşlar hayatımda ilk defa seyahatte diyetimi bozmuyorum (4 gün oldu) ve sanırım ilk defa kilo almadan eve döneceğim. Sadece bu akşam çin yemeği yiyeceğim :KK56: çünkü çok özledim ve artık yaşadığım şehirde yok :KK52:

Ama bu kaçamak tek öğünde kalacak ve hiç moralimi bozmayacak. Sayenizde motivasyonumu çok rahat koruyorumum kızlar, teşekkür ederim.

Unutmayın diyet hiçbir şeydir, motivasyon her şey :KK1:

aferin sana süpersin...bu yemeği de hakketim artık diye bak...çok karbonhidratlı yememeye çalış...

Hayııııııııııııııııııııııııııııııır!

Yağsız süte tatlandırıcı ve tarçın koyup içebilirsin :)

aynen süt,tatlandırıcı ve tarçın çok işe yarıyor..yok efendim çok kötüysen bırakmak yerine git light puding al ,ya da ssoleil'in dukan tarifini yap,ufak bir kase ye...

Şöyle şekerim,
Senelerce 85-95 arasında gittim geldim. Ben çok aktif bir insanım, sporsuz da yaşayamam ama daha önce hiç diyetim istikrarla yürütemiyordum. 22 ocakta spor salonundaki hocam beni bir proje gibi ele aldı ve hem sporu ağırlaştırdık (hafta içi 5 gün 1 saat kardiyo üstüne 2 gün bacak 2 gün kol olmak üzere aletli) hem de hocanın tavsiye ettiği diyeti (neredeyse tamamen yağsız-ama pilav, makarna, nesfit, süt, lor peyniri, yeşil elma, kepekli sandviç...) harfiyen uyguladım. 3 ayda 80 kilonun altına indim ve bir süre korumaya çalıştım. 23 mayısta dukan maceram başladı. Atakda 2.2 kg gitti. seyirde henüz tartılmadım çünkü bu hafta seyahatteyim, pazartesi dönünce kendi tartımda bakacağım.

tekrar tebrikler aslında ben kilo alanların (çooooooook abartmadıkça)fazla yediklerine inanmıyorum.altında yatan başka sebepler var gibi geliyor bana.örnek şekil 1-a beeenn.herkesin nasıl bu kadar az yiyerek kilolu olduğumu çözmeye çalışmalarına ve buna hayret etmelerine karşın ben ısrarla çok hoş bi genç kız sonra tombul bir kadın arkasından şişman bir anne oluverdim.meğer sinsi insülin direnci beni ele geçirmişmiş.....şimdi şeker ilacı kullanıyorum.maalesef sayısız rejim denemelerimden dolayı, teşhiş konmasına ve ilaç kullanmama rağmen veriyorum veriyorum an geliyo tık yok valla canım çok sıkılıyo bu duruma gerçekten kilo başa dert.sağlığımız en önemlisi olduğu halde onu bir tarafa koyuyorumda istediğin hiçbişeyi alıp giyememek içine oturuyo insanın sadece sana uygun bedende kıyafet satan belli başlı birkaç markaya ve babanne kıyafetlerine mecbur olmak çok can sıkıcı.allah ömür verirse onları giyeceğim zamanlar zaten gelecek ama bir daha bu yaşlara dönemiycem ki....iyice duygusala bağladım reglim yakın ondan herhalde 1 ay olmadan 10 kilo verdim nerdeyse 20 gündür bekliyorum.gerçi dedim ya motivasyonum da düştü eski deneyimlerimden dolayı.bu arada inanılmaz bir hareketle geçmiş hayatımda şimdi yaptığım spor bile doğru dürüst yanıt vermiyo.sanki sen bu kiloya mahkümsun benimle iddalaşma diyen bi metabolizmam var.......neyse çok uzadı...by by

slm kızlar ben bugun 63.5 olmusum gıtmıs 500 gr daha coook sevındım beklemedıgım bır gelısme. .ama hemen sımardım bır ıkı kasık pılav yedım. aksamada gözleme yemeyı planlıyordum bu pılav nerden cıktı. guclendırme yapıyorum artık saka maka:KK1: arada nısastalı yıyecek, ödul yemegım olacak.63.5 te benım ıcın ıyı zaten artık sadece yan belımdekı yaglar kaldı.onlarda ne ınatcı heryer erıdı bı orası kaldı artık guclendırme ıle sporla orayıda halledecegım. boyum 1.71 61.3 ıdeal olurmus dukana gore. 2 kıloyuda verırım guclendırmede artık.artık benide guclendırmeye gecenlerden sayın. 1 haftadır guclendırme yapar gıbı yedım 1 kılo verdım.son bır ıkı kıloyuda guclendırmede vermeye karar verdım cunku guclendırmedede kılo verılebılecegını gördüm.

slm kızlar ben bugun 63.5 olmusum gıtmıs 500 gr daha coook sevındım beklemedıgım bır gelısme. .ama hemen sımardım bır ıkı kasık pılav yedım. aksamada gözleme yemeyı planlıyordum bu pılav nerden cıktı. guclendırme yapıyorum artık saka maka:KK1: arada nısastalı yıyecek, ödul yemegım olacak.63.5 te benım ıcın ıyı zaten artık sadece yan belımdekı yaglar kaldı.onlarda ne ınatcı heryer erıdı bı orası kaldı artık guclendırme ıle sporla orayıda halledecegım. boyum 1.71 61.3 ıdeal olurmus dukana gore. 2 kıloyuda verırım guclendırmede artık.artık benide guclendırmeye gecenlerden sayın. 1 haftadır guclendırme yapar gıbı yedım 1 kılo verdım.son bır ıkı kıloyuda guclendırmede vermeye karar verdım cunku guclendırmedede kılo verılebılecegını gördüm.

harikasınn
acaba ben de o gnleri görebilecek miyim

KIZLAAAAAAAAAAAARRR GÜNAYDIIIIN!!! En sonunda bu sabah 68.6 gördüüüüüüüüüümmm haydin halaya :KK64::KK64::KK64::KK64:
bu arada yulaf kepeğini bulamayanlar için fitiz market adresinize gönderiyor, çok da güzel ilgileniyorlar...eğer ankara da olup da yolu düşen biri olursa benim yerime de teşekkür ediversin:KK66::KK66:

cinocummm tebrik ederim bende sabah tartıldım hala 68.7 yim.bugün 6. gün 11 gündür sadece 1 kilo verebildim:KK43:(( üstüne 200 gram almışım halbuki kaçamakta yapmadım...kilolarım direniyor şuanda biliyorum. iç hesaplaşma yaşıyorlar gitsem mi kalsam mı. ama hepsini kovalıcam:)))) hadi bakalım darısı bana:))

hmmm nefis gözüküyorlar, ellerine sağlıkkk:KK56::KK56:

walla eczacı arkadaş ne önerir bilemem gerçi ona sormuşsun ama bende aynı sıkıntıları yaşadığım için, kötü bir duygu biliyorum, paylaşayım dedim..ben akşamdan 2 kuru kayısı ve yarım kuru inciri 1 bardak suyun içine koyuyorum, sabah aç karna içiyorum..3 gündür yapıyorum, 3 gündür kabızlık sorunu yaşamıyorum...

teşekkür ederim canım ne fark eder sonuçta herkes tecrübelerini yazıyor yazdığın şey şekerli olmuyormu bozmasın diyeti.....

merhaba hanımlar ben pek yazmıyorum ama sürekli okuyurum. ps günleri için patlıcan kebabı yaptım nefis oldu. yağsız kıymayı soğan pul biber kara biber tuz kimyon ve istediğiniz başka baharatlarla karıştırıp elinizle yoğurun. patlıcanı soymadan iki parmak eninde çizikler atın ama tam koparmayın. kıymayı bu çiziklerin içine köfte gibi yapıp sıkıştıırın aynı işlemi domatese de yapabilirsiniz. salçalı su ile tencerede pişirin.
Bu arada ben başlayalı 25 gün oldu. seyirdeyim. ticker yapamıyorum duz yazayım. 62.8 le başladım şimdi 58.4 üm.200 gr verdiğinie üzülen arkadaşlar günde 200 gram haftada 1400 gram ayda 5600 yapar. ben çok ağır veriyorum ama kararlıyyım çünkü bu benim son şansım. :KK56:

sen mi agır veriyorsun ? 1 ay bile olmamış 4,4 kilo vermişsin daha ne yahu :KK53::KK53: ben 25 mayıstan beri 1,1 kg verdim :KK53:

walla asıl doğrusu nedir bilemiycem zeynepçim ama bu yaptığın benim sıksık hafta sonları yaptığım şey..c.tesi ve pazara göre değiştirip duruyorum..hatta mesela tüm h.sonu bir aktivite varsa birden 2+2 ya da 3+3 e bile çeviriyiroum aramızda kalsın:KK34: mesela mecburen 2 ya da 3 gün sebze mi yedim hemen hafta başında 2-3 gün saf protein yapıyorum..yani saf protein günlerimi hiç eksik tutmuyorum bir şekilde tamamlıyorum ama tabii sürekli yapmamak lazım çünkü mesela benim bu 3+3 e dönünce ,duraklama olduğunda 3 gün atak işe yaramıyor..mesela öyle oldu bende..o yüzden böyle 1-2 günlük şeyler olabilir..hiç takılma..ama hemen telafisini yap..
anladım canım aramızda sen merak etme ya aslında benim biraz kafam durdu biliyomusun diyettenmidir nedir dediğin gibi akşama doğru hiç sebzeyi eklemeyip bugün bir saf pro daha yapıp yarında sebzeli pro yiyebilirdim ama gerçekten aklıma gelmedi böyle yapmak yedim sebzeyi bu sabah 200gr fazla çıktım cezamı verdi işte senmisin dukana ihanet eden

olsun,az olsun öz olsun...hem kilon az senin ondandır...

X