bu arada bir sıkıntım var atak döneminde ne yiyeceğim ne yapacağım bilemedim ya kitabı aldım ama okuyorumda ama şaşırdım ne yiyeceğimi:44: :44:
Bu konuda bende sıkıntılıyım. süt ve peyniri yağsız bulabiliyorum. yoğurdu bulamıyorum ilçemizdeki bakkallara rica ede ede en sonunda yarım yağlı bulabildim. yağ oranı 100 gr da 1,7 ... yağlıdada 3-4 civarında bir ete göre bu oranın düşük olduğunu düşünüyorum aslında bence sakınca yok gibi.. ama bende yerken rahatsız oluyom...
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum illaki yulaf kepeğimi kullanmamız lazım
dondurma konusunda birşey diyemeyeceğim yersen görürsün ne olur
şaka biryana ben yemedim yorum yapamıyorum buna sadece birkez kaçamak olarak yemiştim ama o gün çok şey yediğim için artışın sebebi dondurmaydı diyemem
başka birşey kullanamıyormuyuz her tarifte yulaf yazmışlar kepekli un diyet ürünler kullanan yokmu ben güçlendirme 3. dönemdeyim bu güne kadar hiç yulaf falan kullanmadım ama artık sıkıldım kek falan canım poğaça falan istiyor kepekli birşeyler yesem olmaz mı
bir de sıcak diyet dondurma yesek ne olur
ne olurrr cevap verin yulf kepeğinin tadı sade yendiğinde acımsımı sahte mi gercek mi anlayamadımda
unu nu vermisler sana bende 6 paket aldım kepegi diye
dukan diyeti kitabıma kavuştum ve dün atak dönemi 1. günü bitirdim bugün 2. günümdeyim ... dün proteinle beslendim ve içtiğim çaylar kahve kola dışında 3 litrede su içtim ...
bugün tartıldım ve baskülde 1 günde 500 gr farkettiii....
acımsı falan değil canım yulaf ezmesine benziyor nereden aldınki kepeği?
light olanlardan bi tek seki beğendim diğerlerinin tadı cok yapay geldi. Aslında tam yağlı yoğurtlarıda pek sevmiyorum foça yoğurdu biraz değişik eğer izmir civarı oturuyorsanız deneyin derim ben ev yoğurdu gibi krema gibi bi tadı var bende dayanamıyorum haliyle fakat diğer yoğurtlardan azcık daha yağlı ama karb değeri çok daha düşük protein değeri daha yüksek dediğin gibi miktarı ayarlamak benim için sorun olucak:18:
Tebrik ederim,
90'lardan inen biri olarak her keskin virajdan sonra insanın ne kadar mutlu olduğunu çok iyi biliyorum. Bende de sırada 75 virajı var!
dünden bugüne 200 gr vermişim neden yaaa
izmir kemeraltında canım aımsı yiyemiyosun rossmannn aradım şimdi kalmamış ellerinde(
yagsız sütten kendinde yapabilirsin yogurdunu ben öyle yapıyorum ender saraç kendimiz yaptıgımızda daha saglıklı oldugunu soyluyor faydalı bakteriler varmıs içinde
dünden bugüne 200 gr vermişim neden yaaa