- 17 Mayıs 2011
- 58
- 0
light olanlardan bi tek seki beğendim diğerlerinin tadı cok yapay geldi. Aslında tam yağlı yoğurtlarıda pek sevmiyorum foça yoğurdu biraz değişik eğer izmir civarı oturuyorsanız deneyin derim ben ev yoğurdu gibi krema gibi bi tadı var bende dayanamıyorum haliyle fakat diğer yoğurtlardan azcık daha yağlı ama karb değeri çok daha düşük protein değeri daha yüksek dediğin gibi miktarı ayarlamak benim için sorun olucak:18:
kızlar bakın bisküvi yaptımhemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 şeker kaşığı tatlandırıcı(daha az da olabilir)
biraz vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)
Eki Görüntüle 203426 Eki Görüntüle 203432
daha sonra fırınladım. ve sonuç
günaydın kızlarrrrrrrrr diyetin 10.günü ve toplam 5.200 gitti
arkadaşlar günaydınnnn
bugün maşallah herkes güne iyi başlamış tartıdaki eksilmelerden dolayı bende çok mutluyum dün sabah 64,300 düm, bugün bir baktım 63,300 çok şaşırdım ama akşam çok az yememin ve 3 mil yürüyüşün faydası oldu sanırım.
Hepimize
yulaf kepeği bulmıyorum siz nereden buldunuz acaba ...Yulaf kepegini alan arkadaslarima,tek tek mesaj gondermek uzun suruyor malum 10 dk beklmek gerekiyor..Hakkinizi helal edin,benim bir hakkim var ise helal olsun..Memnun kalmaniza cok sevindim,bu mutluluk bana yeter
siz nereden buldunuz yulaf kepeğini... ben bulamadım...günaydın kızlaar
dün yulaf kepeklerim geldi ve simlanın yayla çorbası tarfini yaptım harika oldu.1 aydır ilk defa çorba içtim
önceden tariflerde yulaf kepeği gördüğümde geçiştiriyordum ama şimdi yulaf kepekli bütün tarifleri dikkate alabilirim
ben artık normal yağlı yoğurt tüketmeye başladım walla,ilk zamanlar sürekli light tüketiyordum sonra hem beni hem cebimi yordu:) ama ben çok tüketmiyorum zaten..günde 1-2 kaseyi geçmiyor...eğer denegelemeyi yapabiliyorsan sen bilirsin..günde yarım kilo yoğurt tüketiyorsan mesela yağsız tüket derim ben...ama az ise çok birşey değiştirmeyebilir...en azından ikisini de deneyip,kendin görmelisin.
bende sütte light kullanıyorum ama yoğurtta aramıyorum illa light olsun diye. sadece sütaşın şu danoneler gibi küçük yoğurtlarından alıyorum çantama koyup dısarıda acıkınca yiyorum. valla yoksa zayıflıycaz diye cepten olcaz
Yulaf kepegini alan arkadaslarima,tek tek mesaj gondermek uzun suruyor malum 10 dk beklmek gerekiyor..Hakkinizi helal edin,benim bir hakkim var ise helal olsun..Memnun kalmaniza cok sevindim,bu mutluluk bana yeter
cino tebrik ederim seni..
bu çizelgeyi nasıl yapıosun ya sürekli hata veriyoo
kızlar tebrik ederim süpersiniz. benden gram oynamıyor bu ara. reglim yakın. başlamadı hala ve bunu iple çekiyorum
senin regliden sonraki kilo düşüşün süper olacak bence, az bekle
kızlar hepinize günaydıııııııııııııııııııın
tebrik ederim canım çok sevindim.darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına.motivasyonum bozuldu ipin ucunu iyice kaçırdı haydi kızlar bi dehhhh deyin yaaa:18::18::18::18::18:
teşekkür ederimmm darısı herkesin başına inşallaaaaaaaaahhh, tez vakittemotivasyon bozmak yok hadi bakalımmm, toparla kendiniii
mesajını kaçtır okuyorum ama cevap versem mi vermesem mi diye çok düşündüm zira ben bi tat alamıyorum bundan yani ne acı ne tatlı ne tuzlu ayıptır söylemesi yal gibi bişi bu .bu arada benimki orjinal işin kötüsü haldır haldır yapıyoken bu diyeti yoktu tam saldım geldi neyse onun hatrına tekrar sarılcam daaaaaa bi sihirli dokunuşa bi gaza ihtiyacım var ilgililere duyurulur.
benimkisi cok kötü yaaa yencek gibi değil
az ama öz yiyoruz eşimde diyor normal beslenmek daha ucuz az yiyorsun ama benden pahallı senin alışverişin ama ben zayıflayyaım diye benden önce gidip alıyo maşallah
alsınlar tabi.almasalarda kendileri bilir kilo almıssın zayıfla dediklerinde terliği atarız kafalarına
Ben yaklasik 15 gundur diyeti tekrarlayip duruyorum kacamaklarimda oluyor hala 54 kiloyum yani geri almadim..bazi sabahlari minik bir dilim ekmek uzerine tereyag surup (koklatiyorum ekmege)yedigim oluyorama cok sukur kilom yukari cikmadi..Bunlari neden yaziyorum kendinizi cok kasmayin bazen bunalacak gibi oldugumda bir kac tane badem ya da ceviz yiyorum..ya da yarim elma..Ama surekli degil..Zaten benim anladigim bu diyette herseyi minumuma indirmek..artik eskisi gibi koca porsiyonlar yok..Eskiden bir buyuk cikolata yerken simdi diyetim bozulacak diye,nefsimi koreltmek adina bir parca yiyorum..Stres yaparsaniz kilo vermek cok daha zor oluyor,pozitif olun disari cikip 34 beden alisveris yapmanin degeri paha bicilemez
yulaf kepeği bulmıyorum siz nereden buldunuz acaba ...
siz nereden buldunuz yulaf kepeğini... ben bulamadım...