Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aslında peynir ve yoğurt arasında tercih yapacaksak peynir daha avantajlı dukan da öle diyor. Uygulayacağm atakta 3 gün yoğurt tüketmemeye çalışıcam lo peyniri yerim artık... seyir de günlük 200 gr hak vericem kendime... Zaten 77 kalori, light yoğurtta 50 kalori arada 54 kalori fark var. O günde kırmızı et tüketmicem yağı dengelemesi açısından neyse şu hafta geçsin sınavlarım bitsin bakalım nolucak:18:

Yulaf kepegini alan arkadaslarima,tek tek mesaj gondermek uzun suruyor malum 10 dk beklmek gerekiyor..Hakkinizi helal edin,benim bir hakkim var ise helal olsun..Memnun kalmaniza cok sevindim,bu mutluluk bana yeter

İşte o krema gibi tadını yağ veriyor muhtemelen

Ama kilo vermen durmadığı sÜrece sorun olmaz bence. Duraklamaya girersen değiştirirsin. :93:

günaydın kızlaar

dün yulaf kepeklerim geldi ve simlanın yayla çorbası tarfini yaptım harika oldu.1 aydır ilk defa çorba içtim
önceden tariflerde yulaf kepeği gördüğümde geçiştiriyordum ama şimdi yulaf kepekli bütün tarifleri dikkate alabilirim

çok lezzetli görünüyor canım ellerine sağlık

günaydın kızlarrrrrrrrr diyetin 10.günü ve toplam 5.200 gitti

kızlar maşallah yaaa
Darısı başımıza

Ben yaklasik 15 gundur diyeti tekrarlayip duruyorum kacamaklarimda oluyor hala 54 kiloyum yani geri almadim..bazi sabahlari minik bir dilim ekmek uzerine tereyag surup (koklatiyorum ekmege)yedigim oluyorama cok sukur kilom yukari cikmadi..Bunlari neden yaziyorum kendinizi cok kasmayin bazen bunalacak gibi oldugumda bir kac tane badem ya da ceviz yiyorum..ya da yarim elma..Ama surekli degil..Zaten benim anladigim bu diyette herseyi minumuma indirmek..artik eskisi gibi koca porsiyonlar yok..Eskiden bir buyuk cikolata yerken simdi diyetim bozulacak diye,nefsimi koreltmek adina bir parca yiyorum..Stres yaparsaniz kilo vermek cok daha zor oluyor,pozitif olundisari cikip 34 beden alisveris yapmanin degeri paha bicilemez

Üfff ne hareketli bir topic bu :)) Geçmişi okumaktan vazgeçtim. Hemencecik aranıza alıvermişsiniz beniÇok mutlu oldum. Başladım bakalım bugün. Az önce de ara öğünümü yedim. Bir kase light yoğurt ve 2 adet hindi füme. Gayet lezzetli ve doyurucu oldu. Bu arada dikkatimi çeken iki konuyu belirteyim;
- Öyle 100 gramlık oynamalara takılıp da motivasyonunuzu bozmayın arkadaşlar. Zaman zaman bu oynamalar olabilir. Çok normal
- Bazıları diyet yapıyorum diye kendini aç kalmak zorunda hissediyor sanki. YOK ÖYLE BİR ZORUNULULUĞUNUZBu diyetin güzelliği de bu zaten. Acıktıysanız yemekte serbestsiniz arkadaşlar. Yeter ki doğru şeyi yiyin

Yulaf kepegini alan arkadaslarima,tek tek mesaj gondermek uzun suruyor malum 10 dk beklmek gerekiyor..Hakkinizi helal edin,benim bir hakkim var ise helal olsun..Memnun kalmaniza cok sevindim,bu mutluluk bana yeter
yulaf kepeği bulmıyorum siz nereden buldunuz acaba ...

siz nereden buldunuz yulaf kepeğini... ben bulamadım...

bende sütte light kullanıyorum ama yoğurtta aramıyorum illa light olsun diye. sadece sütaşın şu danoneler gibi küçük yoğurtlarından alıyorum çantama koyup dısarıda acıkınca yiyorum. valla yoksa zayıflıycaz diye cepten olcaz

az ama öz yiyoruz eşimde diyor normal beslenmek daha ucuz az yiyorsun ama benden pahallı senin alışverişin ama ben zayıflayyaım diye benden önce gidip alıyo maşallah

canımsın valla memnun kalmak ne demek çooook mutlu olduk

cino tebrik ederim seni..
bu çizelgeyi nasıl yapıosun ya sürekli hata veriyoo

canım çizelgeyi oluşturduktan sonra kontrol paneline girip çizelge kısmına yapıştırıyorsun,ben de baya bir cebelleşmiştm yaparken

az ama öz yiyoruz eşimde diyor normal beslenmek daha ucuz az yiyorsun ama benden pahallı senin alışverişin ama ben zayıflayyaım diye benden önce gidip alıyo maşallah

alsınlar tabi.almasalarda kendileri bilir kilo almıssın zayıfla dediklerinde terliği atarız kafalarına

kızlarr yaa haşlanmış tavuk göğsüyle yapılacak alternatif tarifiniz var mı?? bugun simlanın patlıcan cipsini deneyeceğim yanına da haşlanmış davıklı bişi yapayım diyorum..fikri olan;??

valla canım bende senin gibiyim fazla kasmıyorum kendimi çünkü kasarsam canım daha fazla şey istiyor.ulaşılamaz şeyler hep cazip gelir ya aynen öyle.dozunda yedikten sonra bence bir sorun yok.zaten istesekte yiyemiyoruz dediğin gibi.ama şöyle bir aynada dün kendime baktım dedim ki kızım fıstık gibi olmuşsun ha gayret

bu arada bir sıkıntım var atak döneminde ne yiyeceğim ne yapacağım bilemedim ya kitabı aldım ama okuyorumda ama şaşırdım ne yiyeceğimi :44: :44:

yulaf kepeği bulmıyorum siz nereden buldunuz acaba ...

siz nereden buldunuz yulaf kepeğini... ben bulamadım...

canım Mysky sağolsun yardımcı oldu. geçenlerde forumda sordu isteyen varmı diye görmedin sanırım o zaman istemiştim kendisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…