suboracım benimde kitabım yok hepsi buradaya baktım haala aynı fiat ama nasıl sipariş vercez ben bunu beceremedim ya daha önce biiki kere netten alışveriş yaptım ama bunu beceremedim yahu ödemeyi kapıdamı yaptın bana biraz yardımcı olurmusun
Arkadaşlar günaydınnnn
Bugün maşallah herkes güne iyi başlamış tartıdaki eksilmelerden dolayı bende çok mutluyum dün sabah 64,300 düm, bugün bir baktım 63,300 çok şaşırdım ama akşam çok az yememin ve 3 mil yürüyüşün faydası oldu sanırım.
Hepimize
Supersin.
Benim de bir surprizin var 84,8'i gordum sabah. Tickerimi Pazartesi yenileyebilecegim ama. Raporlu oldugumdan ise gitmiyorum ve Tickerimin linki isteki bilgisayarda kaldi.
kızlar günaydın moralim bozuk yaa bugun sadece 100 gr vermişim( atagın 3. günündeym
KIZLAAAAAAAAAAAARRR GÜNAYDIIIIN!!! En sonunda bu sabah 68.6 gördüüüüüüüüüümmm haydin halaya
bu arada yulaf kepeğini bulamayanlar için fitiz market adresinize gönderiyor, çok da güzel ilgileniyorlar...eğer ankara da olup da yolu düşen biri olursa benim yerime de teşekkür ediversin
Supersin.
Benim de bir surprizin var 84,8'i gordum sabah. Tickerimi Pazartesi yenileyebilecegim ama. Raporlu oldugumdan ise gitmiyorum ve Tickerimin linki isteki bilgisayarda kaldi.
selam arkadaşlar kitap siparişimi verdim iki güne elimde olcak inşlah ya bu arada ben akşam akşam diyetimin seyrini değiştirdim şöyleki kendimce uyanıklık yaptım diyorum ama ilk defa diyetimi bozdum diyede sanki oruç bozmuşum gibi sıkıntıdayım şimdi cumartesi günü restoranda yemekli düğünümüz var çok yakınımın o günde benim saf pro günüm oluyordu bugünde saf pro günümdü düşündüm dedim ben bunu bu saat itibarıyle p+s ye çevireyim yarın yine saf pro yapim cumarteside yine p+s günüm olur hiç değilse gelen yemeklerde aman bunda sebze var yok işte bunda o var bu var demicem kendime göre uyarlarım diye düşündüm akşam vakti sebze yedim yani bu düşüncem sizce yanlışmı olmuş
slm canım yulaf unuda var yulaf kepeğide...kepeği yulafın dış kısmı.unu ise iç kısmı.dış kısmının karbonhidrat değeri daha düşük ve suyla birlikte doygunluk hissi veriyor. bu sebeple kepeğini kullanmalısın.ama unu kullanan arkadaşlarda var aramızda aşırıya kaçmadıkça zararı olacağını sanmıyorum.
ben rossman dan kepeğini aldım. ve şimdi tattım benimki acımtırak değil..hatta tatsız tuzsuz..
yorumlarınızı okuyunca fark ettim ablam da yapıyo diyeti hemen haber verdim rossmann dan alıp gonderdi oda ama ununu aktarlar kepegi diye satıyorlar alırken dikkat etmek lazım
kızlar azönce splendayı sipariş verdim dıkanımın verdiğilinkten 23 lira diye atladım meğersem 8 lirada kargo varmış görmedim valla geldimi bana 31 liraya birde 300 tablet olandan istemiştim toplam 58 lira hemen aradım dedim iptal edin gider marketten alırım daha iyi sonra kargoyu 4 liraya indirdi yani ikisi bana 54 liraya geliyor zaten bunlar bana uzunnnnnnnnnn bisüre yeter sadece arada tatlıda kullanmak için aldım ahhhhhhhh ahh bu dukan amca ocağıma incir dikecek
günaydın kızlarrrrrrrrr diyetin 10.günü ve toplam 5.200 gitti
Supersin.
günaydın kızlaaar...bu gün 3 günlük atak bitti ve sebzelere kavuşuyorumsanırım bundan sonra daha da kolay olacak...ve 3 günde tam 3 kilo verdim..çoook mutluyum sanırım sadece su kaybı değil çünkü giysilerden bile fark oluyor...çok rahat bir diyet 2 yıl oldu hiç bir diyet bu sonucu vermedi...tam gaz devam 7 kilo kaldı....sonrada mutlu sonnn
günaydın kızlarrrrrrrrr diyetin 10.günü ve toplam 5.200 gitti
Arkadaşlar günaydınnnn
Bugün maşallah herkes güne iyi başlamış tartıdaki eksilmelerden dolayı bende çok mutluyum dün sabah 64,300 düm, bugün bir baktım 63,300 çok şaşırdım ama akşam çok az yememin ve 3 mil yürüyüşün faydası oldu sanırım.
Hepimize
bişey sorucam kızlar; sütü yağsız alıyorum, peynir olarak da lor tüketiyorum ama konu yoğurda gelince foça yoğurduna dayanamıyorumtam yağlı sizce diğelerini yağsız yoğurdu yağlı tüketmemin bir sakıncası olur mu:44:
bişey sorucam kızlar; sütü yağsız alıyorum, peynir olarak da lor tüketiyorum ama konu yoğurda gelince foça yoğurduna dayanamıyorumtam yağlı sizce diğelerini yağsız yoğurdu yağlı tüketmemin bir sakıncası olur mu:44:
Supersin.