Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım dün internet gittiği için yazamadım. ben kitabı kredi kartıyla aldım.önce siteye üye oluyorsun. ürünü seçip sepete ekle diyorsun..sepete git diyorsun.. ordan devam duşlarıyla devam ediyorsun bence diğer sitelerden daha kolay.. kapıda kullanma konusunda benimde bilgim yok.

Supersin.

Benim de bir surprizin var 84,8'i gordum sabah. Tickerimi Pazartesi yenileyebilecegim ama. Raporlu oldugumdan ise gitmiyorum ve Tickerimin linki isteki bilgisayarda kaldi.

kızlar günaydın moralim bozuk yaa bugun sadece 100 gr vermişim( atagın 3. günündeym

.....

Supersin.

Benim de bir surprizin var 84,8'i gordum sabah. Tickerimi Pazartesi yenileyebilecegim ama. Raporlu oldugumdan ise gitmiyorum ve Tickerimin linki isteki bilgisayarda kaldi.

dukancım umarım daha iyisindir link 10 15 sayfa kadar geride var zannedersem

walla asıl doğrusu nedir bilemiycem zeynepçim ama bu yaptığın benim sıksık hafta sonları yaptığım şey..c.tesi ve pazara göre değiştirip duruyorum..hatta mesela tüm h.sonu bir aktivite varsa birden 2+2 ya da 3+3 e bile çeviriyiroum aramızda kalsın mesela mecburen 2 ya da 3 gün sebze mi yedim hemen hafta başında 2-3 gün saf protein yapıyorum..yani saf protein günlerimi hiç eksik tutmuyorum bir şekilde tamamlıyorum ama tabii sürekli yapmamak lazım çünkü mesela benim bu 3+3 e dönünce ,duraklama olduğunda 3 gün atak işe yaramıyor..mesela öyle oldu bende..o yüzden böyle 1-2 günlük şeyler olabilir..hiç takılma..ama hemen telafisini yap..

nerede yaşadığını bilmiyorum ama önce keşke bir eczanelere baksaydın...birçoğunda var...bu arada üzülme o kadar çünkü ben sürekli kek,kurabiye yapmama rağmen 1 aydan fazla gitti...

Supersin.

cino ve dukan ikinizi de kutluyorum...ben de sizdenim bugün p.tesiden beri 68.2 nin üzerinde çıkıp duruyordum,68.8 bile çıktım hatta geçen gün...ama bugün 68.0,yakındır arkadaşlar 67 ler yakındır..çok şükür allahıma hadiyin hep beraber
bu arada senay hakikaten shahdaroba yok...kutlamaya bile gelmiyıor baksana...:44:

maşallahhh hadi tamgaz devam...büyük ihtimalle sudur canım yoksa 3 günde yağ gidemez ama olsun o da fazla su zaten

wowww çok iyi..tebrik ederim

bişey sorucam kızlar; sütü yağsız alıyorum, peynir olarak da lor tüketiyorum ama konu yoğurda gelince foça yoğurduna dayanamıyorum tam yağlı sizce diğelerini yağsız yoğurdu yağlı tüketmemin bir sakıncası olur mu:44:

dukan diyeti kitabıma kavuştum ve dün atak dönemi 1. günü bitirdim bugün 2. günümdeyim ... dün proteinle beslendim ve içtiğim çaylar kahve kola dışında 3 litrede su içtim ...

bugün tartıldım ve baskülde 1 günde 500 gr farkettiii....

ben artık normal yağlı yoğurt tüketmeye başladım walla,ilk zamanlar sürekli light tüketiyordum sonra hem beni hem cebimi yordu:) ama ben çok tüketmiyorum zaten..günde 1-2 kaseyi geçmiyor...eğer denegelemeyi yapabiliyorsan sen bilirsin..günde yarım kilo yoğurt tüketiyorsan mesela yağsız tüket derim ben...ama az ise çok birşey değiştirmeyebilir...en azından ikisini de deneyip,kendin görmelisin.

Bi de kızlar şu anda final haftamın içerisindeyim atak yaptığımda baş ağrısı halsizlik oldu sınavlara konsantre olamıyordum bende ilk günün sonunda protein sebze gibi beslendim arada az biraz meyve güçlendirme gibi ama ekmek yok 600 g gitti 1 haftada tabi hiç sporda yapamadım ders çalışmaktan. Sınavlarım bitsin tam anlamıla diyeti uygulayacağım yoğurdun yağı diyeti bozucaksa bu süre içinde bol bol foça yoğurdumu yiyim bari aklım kalmasın sonra

kitapda diyorki kaçamaklar kalori hesabı yapma zorunluluğu getirir. buda bu diyetin yapısına aykırı... ve şuan mahrum kaldığınız tüm yiyeceklere bir gün kavuşacağınızı unutmayın... bence sabırlı olmalısın ...

Bu konuda bende sıkıntılıyım. süt ve peyniri yağsız bulabiliyorum. yoğurdu bulamıyorum ilçemizdeki bakkallara rica ede ede en sonunda yarım yağlı bulabildim. yağ oranı 100 gr da 1,7 ... yağlıdada 3-4 civarında bir ete göre bu oranın düşük olduğunu düşünüyorum aslında bence sakınca yok gibi.. ama bende yerken rahatsız oluyom...

light olanlardan bi tek seki beğendim diğerlerinin tadı cok yapay geldi. Aslında tam yağlı yoğurtlarıda pek sevmiyorum foça yoğurdu biraz değişik eğer izmir civarı oturuyorsanız deneyin derim ben ev yoğurdu gibi krema gibi bi tadı var bende dayanamıyorum haliyle fakat diğer yoğurtlardan azcık daha yağlı ama karb değeri çok daha düşük protein değeri daha yüksek dediğin gibi miktarı ayarlamak benim için sorun olucak:18:

Bu arada forum çok hızlı ilerliyor ...Çalıştığım için takibi zor oluyor..Cevap yazamadığım arkadaşlar olursa kusura bakmasınlar..

Supersin.

Tebrik ederim,
90'lardan inen biri olarak her keskin virajdan sonra insanın ne kadar mutlu olduğunu çok iyi biliyorum. Bende de sırada 75 virajı var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…