Ya ben dogalsanin satisini yapmak istiyorum valla. Pazarlamasini falan. Muthis bir patlama olacak piyasada dukan yapanlarin sayisi arttikca.
hahahahah
ne olurrr cevap verin yulf kepeğinin tadı sade yendiğinde acımsımı sahte mi gercek mi anlayamadımda[/QUO benimkide degil sahte olabilir bize yulaf ununu satmıslardı kepegi diye hemde ankarada
mesajını kaçtır okuyorum ama cevap versem mi vermesem mi diye çok düşündüm zira ben bi tat alamıyorum bundan yani ne acı ne tatlı ne tuzlu ayıptır söylemesi yal gibi bişi bu .bu arada benimki orjinal işin kötüsü haldır haldır yapıyoken bu diyeti yoktu tam saldım geldi neyse onun hatrına tekrar sarılcam daaaaaa bi sihirli dokunuşa bi gaza ihtiyacım var ilgililere duyurulur.
Shahdarol nerlerdesin kac gündür yoksun umarm saglıgın yerindedir
kepek yine makul de şu goji berry uçmuş 70 tl dediler geçen inatla almadım daha düne kadar en kıymetsiz şeydi şu kepek.hele goji berry şöhretini dukana borçlu.yoksa kimse varlığından bile haberdar değildi
KIZLAAAAAAAAAAAARRR GÜNAYDIIIIN!!! En sonunda bu sabah 68.6 gördüüüüüüüüüümmm haydin halaya
bu arada yulaf kepeğini bulamayanlar için fitiz market adresinize gönderiyor, çok da güzel ilgileniyorlar...eğer ankara da olup da yolu düşen biri olursa benim yerime de teşekkür ediversin
günaydın arkadaşlar diyetimin 17 günü geçti ve ben 6,3 kg vermiş bulunmaktayım. ikili hanelere çok az kaldı.
KIZLAAAAAAAAAAAARRR GÜNAYDIIIIN!!! En sonunda bu sabah 68.6 gördüüüüüüüüüümmm haydin halaya
bu arada yulaf kepeğini bulamayanlar için fitiz market adresinize gönderiyor, çok da güzel ilgileniyorlar...eğer ankara da olup da yolu düşen biri olursa benim yerime de teşekkür ediversin
Supersin.
Benim de bir surprizin var 84,8'i gordum sabah. Tickerimi Pazartesi yenileyebilecegim ama. Raporlu oldugumdan ise gitmiyorum ve Tickerimin linki isteki bilgisayarda kaldi.
Supersin.
Benim de bir surprizin var 84,8'i gordum sabah. Tickerimi Pazartesi yenileyebilecegim ama. Raporlu oldugumdan ise gitmiyorum ve Tickerimin linki isteki bilgisayarda kaldi.
kızlar günaydın moralim bozuk yaa bugun sadece 100 gr vermişim( atagın 3. günündeym
kızlar azönce splendayı sipariş verdim dıkanımın verdiğilinkten 23 lira diye atladım meğersem 8 lirada kargo varmış görmedim valla geldimi bana 31 liraya birde 300 tablet olandan istemiştim toplam 58 lira hemen aradım dedim iptal edin gider marketten alırım daha iyi sonra kargoyu 4 liraya indirdi yani ikisi bana 54 liraya geliyor zaten bunlar bana uzunnnnnnnnnn bisüre yeter sadece arada tatlıda kullanmak için aldım ahhhhhhhh ahh bu dukan amca ocağıma incir dikecek
kızlar bakın bisküvi yaptımhemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 şeker kaşığı tatlandırıcı(daha az da olabilir)
biraz vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)
Eki Görüntüle 203426 Eki Görüntüle 203432
daha sonra fırınladım. ve sonuç
ben devamlı kullanıyorum labneyi.bu tarife 3/1 yetiyor .bence çok güzel oluyor .yiyenlerde beğeniyor.umarım sizde beğenirsiniz.
günaydın kızlarrrrrrrrr diyetin 10.günü ve toplam 5.200 gitti
günaydın kızlaaar...bu gün 3 günlük atak bitti ve sebzelere kavuşuyorumsanırım bundan sonra daha da kolay olacak...ve 3 günde tam 3 kilo verdim..çoook mutluyum sanırım sadece su kaybı değil çünkü giysilerden bile fark oluyor...çok rahat bir diyet 2 yıl oldu hiç bir diyet bu sonucu vermedi...tam gaz devam 7 kilo kaldı....sonrada mutlu sonnn
kızlar hepinize günaydıııııııııııııııııııınKIZLAAAAAAAAAAAARRR GÜNAYDIIIIN!!! En sonunda bu sabah 68.6 gördüüüüüüüüüümmm haydin halaya