Anladim canım doğal diye daha masum geldi bana..
Denerim..
Bu arada yine senin ekmekten yaptım ama bu kez içine bolcana lor ve maydanoz koydum bildigin formu değişti pogaca oldu :)
Ama çok güzel olduuuuuu sabah olsa da yesemmm doya doya ufff ucundan tirtiklaya tirtiklaya yariladim nerdeyse :)
Ayyy bugün çok hamaratimmmmm
bak ya benı yalancı çıkaracak...kız yağ oranı 6,6 gr mış...
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 1 Pakette (20 g)
Enerji 87 kcal / 363 kJ
Protein 1,7 g
Karbonhidrat 9,6 g
Yağ 6,6 g
Doymuş Yağ Asitleri 2,6 g
Trans Yağ Asitleri <0,1 g
İzomalt 8,8 g
Şeker 0 g
Lif 1,1 g
Sodyum 18 mg
bak görselide bu..
Eki Görüntüle 557210
aynı çikolatadanmı bahsedıyoruzki biz.. hani içindekileri bilmemde besın öğeleri sınırlı izinli gibi. haaaaaaaaaaaaa yeme dersen zaten almadım almam olur biter
kitabı 2. atak günümde aldım ve okudum. aklıma takılan bişeyler oldukcada açıp bakıyorum. elimdeki kitapda light dondurma ile bir bölüm hatırlamıyorum. ancak dukan yapan bir tanıdğım dukanın sitesinde sürekli güncellemeler yapıldığını ve seyir döneminde hafta 1-2 kez light dondurmaya izin verildiğini söylemişdi. bu nedenle sizlere bu soruyu sordum.
bak ya benı yalancı çıkaracak...kız yağ oranı 6,6 gr mış...
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 1 Pakette (20 g)
Enerji 87 kcal / 363 kJ
Protein 1,7 g
Karbonhidrat 9,6 g
Yağ 6,6 g
Doymuş Yağ Asitleri 2,6 g
Trans Yağ Asitleri <0,1 g
İzomalt 8,8 g
Şeker 0 g
Lif 1,1 g
Sodyum 18 mg
bak görselide bu..
Eki Görüntüle 557210
aynı çikolatadanmı bahsedıyoruzki biz.. hani içindekileri bilmemde besın öğeleri sınırlı izinli gibi. haaaaaaaaaaaaa yeme dersen zaten almadım almam olur biter
pardon kuzum yaaa,ben kavanozlardaki sarellelerden bahsediyorsun sanmıştım.onun yağ oranı yüksekti çünkü.
haklısın valla bunun yağ oranı da uygunmuş
içinde fındık var gibi duruyor ama valla arada bir hüpletilebilir bencede
ama 20 gramındaki yağ 6,6 100 gramını düşünürsen baya bi fazla olur.genelde besin değerleri 100 gr üzerinden yapılır..
kusura bakma kardeş, ben kitap polisi gibi şüphelendiğim yerde atlıyorum. bence iyi de yapıyorum. çünkü kiabı okumak çok önemli bu diyette.
light dondurmanın izinli olduğunu ben duymadım ama arada yiyen arkadaşlar var. sınırlı izinli olması mantıksız değil. dukan kendi forumunda bazı güncellemeler yapıyor. burdaki arkadaşlardan biri de sürekli takip eder o güncellemeleri.
yoğurt ve diabetik reçeli ben de sık sık yiyorum. sınırlı izinli olan meyveli yoğurt niyetine. hatta yoğurt süzme yoğut olursa ve biraz süt tozu ve reçellen karıştırıp buzlukta dondurursan, dondurma niyetine de yiyebilirsin. kahve dünyasının light dondurması da bunun aynısı.
Merhaba dukandaşlarım,
Nasılsınız iyi misiniz? Az kalmışız bugün.
Ben hala bildiğiniz güçlendirmedeyim, dediğim gibi hala 1. yarı mı 2. yarı mı tam algılayamasam da kilom 55,6. Artık sanırım vücut bu kiloyu kabullendi. Dün kardeşime gittim tavada mezgit, mantar vs. yedim üstüne de 1 dilim çikolata, ödülüm olmuş oldu. Kendime bir hedef günü koymalıyım, disipline almalıyım ama yapamadım bir türlü. Yulaf kepeğimi yemeyeli uzun zaman oldu. Günde 2 dilim ekmek olayı o boşluğu kapatıyor sanırım, haftasonu dışında bir eksiklik hissetmiyorum. Ama bana kızın artık, hedefin şu deyin de yapayım bari
Asyam denizim sen nasılsın kuşum, yavruşun nasıl?
Medosum sen yarın sabah yola çıkıyorsun dimi :)
Aliyem canım, sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
resımden fındıklı gorunuyor ama heralde fındıgında enrjı ve yagı hesaplanmıstır oyle degılmı. ay nebılım yaaa masum olsun buuu nolurrrrr. ozaman kaçamak yapmayızkı.. hep tatlıya yenılmıyormuyuz. masum sınırlı izinli olsa arada sırada kandırırdık kendımızı
Merhaba dukandaşlarım,
Ben hala bildiğiniz güçlendirmedeyim, dediğim gibi hala 1. yarı mı 2. yarı mı tam algılayamasam da kilom 55,6. Artık sanırım vücut bu kiloyu kabullendi. Dün kardeşime gittim tavada mezgit, mantar vs. yedim üstüne de 1 dilim çikolata, ödülüm olmuş oldu. Kendime bir hedef günü koymalıyım, disipline almalıyım ama yapamadım bir türlü. Yulaf kepeğimi yemeyeli uzun zaman oldu. Günde 2 dilim ekmek olayı o boşluğu kapatıyor sanırım, haftasonu dışında bir eksiklik hissetmiyorum. Ama bana kızın artık, hedefin şu deyin de yapayım bari
Merhaba dukandaşlarım,
?
ben geri kalan şu 6-7 kiloyu verme konusunda çok kararlıyım. bu nedenle bu diyeti gerektiği gibi uygulamak adına kitabı hemen aldım.
istersen sorular sorabilirsiniz. sana sayfa bilgisi vererek cevap verebilirim. :)))
resımden fındıklı gorunuyor ama heralde fındıgında enrjı ve yagı hesaplanmıstır oyle degılmı. ay nebılım yaaa masum olsun buuu nolurrrrr. ozaman kaçamak yapmayızkı.. hep tatlıya yenılmıyormuyuz. masum sınırlı izinli olsa arada sırada kandırırdık kendımızı
Merhaba dukandaşlarım,
günaydın millet...2,5 ksk yulaf ile hazırlamıs oldugum kahwaltım..Dukanı bu yuzden sewıorum hem göze hem mideye hitap edior :) tabagın goruntusu ıle ztn hıc diyet hissiyatı içinde bulunmuyorsun :111: ama ben dun yaptıgım poacalarda anladımki lor peynirde Yörsandan şaşmıcaksın.çünkü dün ilk kez Özgüller denedim,we tadı diğeri gibi iyi olmadı maleef :2:
ama bızde yersek 20 gr lık paketı yıycez 100 gr lık yemıycezkıııı.. kafamı karıstırma kız..nevar yenılir desen