Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben splenda kullanıyorum. şu ana kadar başka marka kullanmadım. onu da çok nadir kullanıyorum, yaklaşık 2 aydır diyetteyim aldığım ilk paket bitmedi bile.
takitanın pişirilebilen versiyonunu kullanan ve beğenen arkadaşlar var. takita kullanmadığım için bilemicem ama biraz damak zevkinize de bağlı. ben splenda alın derim. sütlü tatlılarda da kullanabilirsiniz. kek kurabiye vb. herşeyde de.

çok çok üzüldüm. insan hayatı bu kadar mı kıymetsiz. yazıklar olsun.
verilmiş sadakanız varmış ama, umarım hak eden cezasını layıkıyla bulur, geçmiş olsun çok çok.

öncelikle thebeatu çok geçmiş olsun canım küçük hatlar nelere mal oluyor işte çok üzüldüm kuzumm

MEDESA senin söylediklerinede üzüldüm haklısın bunlar benim olacak biraz sabretsem ama işte sabrımın sonu oluyo aslında öylede değil bazen beynim rejimi sanki kasdi unutuyor

ne bilim kuzum yaa pişmanım affedin beni

kaldığım yerden devam ama emini 1 aya zor görürüm 69 u ki zaten zor görmüştüm

şu anda hala güçlendirmeye geçim bir ödül ögün yapasım var

acaba yapıp kendimi rahatlatsammı bilmiyorm kuduruk köpek gibi geziyorum zor duruyorum bir bilseniz

kafamı meyvelere gömmek istiyorum regl oluyorumo ondan mı bilmem bir dukan puding yapıp yarını yedimm

bir iki güne geçer umarım

iyi geceler dukancanlarrr

boynum agrıdı gecmııs okumaktan beya bi uzak kaldım buradan yahh

thebeauty cok gecmıs olsun. verilmiş sadakan varmıs derler ya aynen öle olmus.. rabbim sifa vere ınsallah...

4 aydır dukan yapiyorum .su dukan testi yapamayan ben dukan dıyetım bitti testi yaptım demıncek. ama simla ablanın sayesınde yine :))) cok güzel anlatmıs:) ben biraz kıt kafalıydım galiba o sıralar:)) suan ideal kilomdaymısım meger:))) masallah bana yahhh darısı sızlere artık...

ben sizlere ben,m üst duzey abllarıma bişişler danısayım yıne diyorum...:))

dukan dıyet bıtdı . kitaptakılere uycaz okiş.diger yemeklerımız felan nasıl olucak sımdı . bizimkiler yaglı yemek yerler benim içide elvemıyor dogrusu ne yapsam acep??

Ben gün içerisinde sürekli ikisi bir arada kahve içiyorum,içmemem mi lazım acaba?Birde ben 1+1 yapıyorum ama zor geliyo,sebze günümde her zaman sebze yiyemiyorum vakit buluncada yapıp saldırıyorum haliyle ve bu sırada benim de durdu gibi kilo vermem 5+5 e geçsem bir sakıncası olur mu?5 gün sebzede daha rahat edicem,hem hafta sonu 2gün şehir dışında oluyorum,salata bile yiyemiyorum sanki daha kolay olur ve kilo vermemi hızlandırır diye düşünüyorum...

Madem kaçamaklar itiraf ediliyor ben de edeyim bari,3 akşamdır misafirlikteydim, bir lokma bile bişey yemedim,şekersiz çayımı içip oturdum ama 2 gündür yağlı doğal sütümü 2bardak içtim bugünde birde bugün eşime light çikolata aldırdım,yanında da light yulaflı bisküvi almış,2 tane de ondan yedim(((sonrada niye durdu diyorum, veya durduğu için kaçamağa başladım galiba...

herkese iyi geceler, güzel salı sabahları diliyorum

ay benim bunu kesin yapmam lazıııım geçen bi havuçlu tarçınlı kek yaptım da allahımmm o ne tatsızlıktır nefret ettim havuçtan tarçından kekten kendimden
hazır denenmiş onaylanmış mis gibi tarif, yapiiim ben bunu yapiiim

ben de 5-5 yapıyorum. 1-1den 5-5e geçmenizde bi sakınca olmaz. ben de 1-1e geçsem daha mı kolay olur diye düşünüyordum :) insanoğlu işte, bulunduğu yerden memnun olmuyo bi türlü
kaçamak yapmışsınız ama tekrar olmaz umarım

cyy,zemmuff,aliye,sincerelyesra,funda2544,mervexz,egotrik,hashish,snowdrop,tuna08.....teşekkürler...İyiyim şu an, iğnenin dozu azaltıldı, yarım saat öncesinde başka bir hastanede 2. vuruldu bir sorun yaşamadım allaha şükür... Egotrik insanlık halidir her insan hata yapar, ama insana insan gibi muamele etmek gerekir, hemşirenin orda telafi edilebilecek bir hatası olsa bile bana yapılan muamele yanlıştı...Hadi çabuk...Hızlı...Hadi hadi,işimiz gücümüz var...Toparlanmaya çalışırken iğneyi vurduktan sonra çık dışarı,seni mi bekleyeceğiz, odayı kapatıcam falan...birazcık tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya...iğne de11.50 de vuruldu, mesai bitim saati 12. Hadi diyelim hemşirenin işi vardı, acelesi vardı olabilir ama bana öyle davranmak zorundamıydı, başka bir hemşireye yönlendirseydi, yukarıda iki hemşire daha vardı...Sağlık ocağındaki doktor hemşirenin arkasında durmadı bile...bir sürü açıklamalar...işte olur böyle şeyler...hepimiz insanız, sinirli olabiliriz falan demeler...Neyse yarın belli olur olayın gidişatı...

Şimdi sheriffem arkadaşım ikisi bir arada kahve şu nescafenin gibi olanlardan bahsediyorsun sanırım, onlar bize yasak, bir de sürekli içiyorum demişsin...olmaz, onun yerine sütle sade kahve karıştırıp içiyorum ben, birazcık tatlandırıcı işte, üçü bir aradayı aratmıyor 5+5 yaparsan çabuk bıkarsın diye düşünüyorum, yani cidden başlangıçta kolay gibi de uzun süre zarfında 5 gün saf pro insanı kaçamaklara yöneltebiliyor...Light çikolata falan diyorsun,yağlı doğal süt,bunlarda bize yasak...bunları daha önce tüketmişsen duraklamanın sebebi 1+1 değil bence bu tükettiğin yiyecekler...Yulaflı bisküviden hiç bahsetmiyorum bile Misafirliğe giderkende şöyle güzel güzel kek kurabiye falan yap dukana uygun,at çantana, misafirlikte onlardan tüket...İlk başta ben utanıyordum da sonra emin ol misafirliktekiler senin dukan mamalarına saldırıyorlar Nasıl ya kek mi...Şeker, un yok içinde, güzelde kabarmış, ucundan alıyor merak ederek, tadıda güzel diyerek, herkesin de ucundan bir parça aldığını düşünerek senin bir dilim kekin bitiyor...Artık ben yanımda fazlasını götürüyorum..Şeker hastası olan teyzem falan artık direk kendi istiyor, Çıkar hadi kekleride yiyelim diyerek

Herkese günaydın!
Bu akşam artık oyalanmayıp toplu pişirme işine geçmem gerek! Yoksa bu hafta çok zor bitecek.

Dün Tüyap'taki İst. Kitap fuarına uğradım, Allah'ım o nasıl bir çocuk kalabalığıdır. Bu aralar çalıştığım serginin de etkisiyle çocuk yapma fikrinden uzaklaştım sanırım :)) (Şaka bir yana, herkesi Koç Müzesi'ndeki İşte Güneş Sergisi'ne bekleriz, 7-14 yaş çocuklarına hitap eden güneşle ilgili bir sergi)
Müslüman'ın Diyeti diye bir kitap da var aldıklarımın arasında, belki şu fazla yeme-israf olayından kurtulurum okudukça akıllanırım diye ümit ediyorum. Şu ara gene yoğurtla bozdum kafayı. Eskiden evde muzur şeyler bitse hemen bana dönerdi herkes, "Bu yemiştir." diye, şimdi yoğurt sabıkalısı oldum.

13te boğanın orası sabit midir şu an? Beni de unutmayın. :)

Köz nerde olsun tabii, tavada çevirmeye çalıştım. Gerçekten vakitler uyarsa yapalım seninle bir starbucks, hem kahve hem sohbet hem de splenda stoğu biriktirmece :)

Çözmeme az kaldı. :)) Piştiler aslında tavada ama kırtiş kırtiş oluyor yerken, normali böyle herhalde? Sanki iyice sıyrılmış bir tavuk parçasını, kıkırdağını hala et var mı diye kemiriyormuşum gibi bir his geldi. Anlayamadım bende veya pişirmemde bir sorun mu var.

bal kabağı çorbasını denedim az önce fena değil ama tatlısı tercihhhhhhhh ama yasakkkk :26:

Tatlısı da yapılabiliyor dukana uygun, google a kabak tatlısı dukan yaz çıksın. :) En basit ve üşengeç haliyle yapmıştım ben: Karanfil tarçınla kabakları kaynatıp yumuşayınca üstlerine tatlandırıcı serpip yemiştim.

Geçmiş olsun, kötü bir tecrübe olmuş. Umarım gerekenler yapılır şikayetin sonunda da, insanlar nasıl davranmaları gerektiğini biraz olsun anlar. İşini adam gibi yapmayan insanlara sinir oluyorum, sanki seni zorla mı o işe soktum ben? Sevmiyorsan bile bir kere o işe girmişsin, tüm sorumluluklarını adam gibi yerine getirmekle yükümlüsün. Hayret bir şey...

Son düzenleme:
kuzuuuuummmm ben sanıyorum cuma akşamı zaten moda tarafında kalacakmışım,ayyy öyle olursa süpper olur ben direkt moda terasa geçerim kiii saat da uygun bence:13:

13 de kuzuda.. Ayy boğadaa.

Filistin halkının en kötü günlerinde yanında olan
Kimse Yok Mu, bombardıman altındaki
Gazze için yardım kampanyası başlattı.
Tüm operatorlerden
"Gazze" yazıp 5777'ye göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Teşekkür ederimmmmm sabah sabah çok sevindim valla =)) Rabbim de seni sevindirsin inşallah

kuzuuuuummmm ben sanıyorum cuma akşamı zaten moda tarafında kalacakmışım,ayyy öyle olursa süpper olur ben direkt moda terasa geçerim kiii saat da uygun bence:13:

13 de boğada. Kimseden farklı bir fikir çıkmadığına göre olay sabitlenmiştir.
Face de şöyle bir muhabbet geçti dün.
Hani şimdi hepimiz mamalar yapacağımız ya elimizden geldiği ve kilometreler elverdiğince. Moda terasta onları yiyemeyeceğiz. Dendi ki en salaşından bank olur çay bahçesi olurr, ALLAH ne verdiyse çayımızı kahvemizi içebileceğimiz bir yer olsun.
Moda ile kadıköy arası bir şey değil. Uzaklardan gelecek dostlar için direk moda ters olur. O yüzden boğa civarı uygunudur. Bulması kolaydır. Kime sorsan gösterir. Ordan çok istenirse moda ya , farketmez denirse kadıköy sahile ine denize karşıı ohhhhhh.
Sevgicimmm biz seni bekleriz kuzumm. Sen işlerini hallet atla deniz otobüsüne gel.
Medesa da prensesle buluşurr modada hopppp kadıköyde 5 dk sonra.
Dely zaten deniz kızı.
Aliyem erkenden yollara düşerrr
E ben daha ne yapayım.
Bak kimse gelmezse boğanın üstünde callen yaparım ona göre. Haberlere konu olurum....

Bende dün akşam başaldım salona.
İlk gün zumbayla başladı..
1 saat oryantal gibi oynadık. Çok zevkliydi...
Sonrada yarım saat aletlerde takıldım. Çok kalabalık diye çıktım. Yoksa yorulmadım.
TArtımda yaptılar. Bu kiloya kas oranıma inanamadı hoca. Çok sevindim.
Su oranımda oldukça yüksek çıktı.
Hoca doğrumu acaba diye tekrar ölçtü...

İnan kimseye bırakmam o hatunun cezasını..
Belki kendince haklı sebepleri vardır ama bu sağlık konusu çok daha ciddi. Geçerli bir sebep söylese gam yemezsin. İşim var aptalca olmuş. Hem insan doktoruna öyle bir şey dermi. Sen iyi sabretmişsin seni odadan çıkarmasına:
O an olay çıkarman lazımdııı.
Ve sonra gittiğin yerden iğnenin yanlış vurulduğuna dair rapor almalıydın.
Bence bu günm oraya git. O kadına olmasa bile doktoruna git durumu gayet sakin anlat. Ve işi olduğu ayrıntısını iyice vurgula. Şikayet ettiğini / edeceğini de söyle. Başta doktoru da olmak üzere bi korksunlar ki bundan sonra nasıl davranmaları gerektiğini iyi ce anlasınlar...

Bana adres telefon ve ismini mesaj at. Sana cd yollayayım canım.
Kızlar dün cd leri kargoladım. Bilginize.....

Afiyet olsun kuzumm. Çok sevindim beğenmene. Sanki içinde kepek yok da krokan varmış gibi değilmi. Çıtır çıtırr :)

Çok yönlü bakmak lazım olaya ama 10 dk geç süt alsa hayali bebeği ölmezz. Sağıp bıraksaymış. 10 dk için çocuk ölecekse çalışmasın arkadaşım. Kırsın dizini otursun evinde. Böyle stresle yaşanırmı. Hem sonra stres sütüne geçer bebesi de ilerde seri katil olur.....

Hikaye uzatılabilir. Bu bunun bir bahanesi olmadığı gerçeğini değiştirmez....

Kitabı çok merak ettim.
Boğa konusunda yukarıda yazdım ayrıntı.
Umarım mutsuz olan yoktur bu konudaaaa.

İyi salılarr :)

çok geçmiş olsun canım.... maalesef çok karşılaşıyoruz böyle durumlarla

bal kabağı çorbasını denedim az önce fena değil ama tatlısı tercihhhhhhhh ama yasakkkk :26:

tatlandırıcıyla tatlısınıda yapabılırsın canım..

canım çok gecmıs olsun.. ama sıkayetını kesınlıkle yap. o hemsırenın o ığneyi sisteme girmemesi bile bir suç.. şikayetinde doktorunda iğneden haberdar oldugunu belirt mutlaka.. benzerı benımde basıma geldı. kızkardesım bırgun bayıldı biz bir hışımla aldık devlet hastanesıne goturduk.. doktor tahlıl ıstedı.. hemsıre kan alacak oncesınde ıgneyle bırlıkte bırsey takıp sonra o seye tupu takıyorlarya hah ıste o seyi (adını bılmıyorum) Takar takmaz fışkıyeden fışkırır gıbı kan fışkırıyor ama müdahale yok. Gayet normalmıs gıbı.. ben dururmuyum açtım ağzımı yumdum gozumu nasıl sayıyorum hemsıreye.. doktorda orda acıl doktoru.. hemsıre bana aynen soyle dıyor “neden bukadar tepkı gosterdınızkı gayet normal bu SANKI BENZIN AKITTIK” yemın edıyorum aynen bunu dedı.. doktora dıyorum normalmı çıt yok önüne bakıyor.. ben tabı saydırmaya devam edıyorum hanım efendı buseferde demezmı “SİZ HİÇ TENCEREYİ ATEŞTE UNUTUP YEMEK YAKMIYORMUSUNUZ” . ben bu lafın ustune iyice dellendım. Dedim kıyasladığınız seylere bır bakın dedım fıçı fıçı benzın aksa umursamam evım yansa umursamam ama kardesımın bır damla kanının boşa akıtırsan ben burayı senın basına yıkarım.. doktorda hala cıt yok. Bu sefer hemsıre guvenlıgı cagırdı ben sıze hasta yanında sadece bır kışı gelecek demedımmı dıye onlara çıkışıyor. Bende benden başka kımse varmı burda başkalarına sarmayın yalandan dedım.. erkek kardesım dısarda bekliyor kendısı ondan bahsedıyordu zannımca. Bunun ustune erkek kardesım ıcerı gırdı noldu falan o bendende beter cıktı bızı çıkardılar odadan. Sonra dedım sıkayet edecem. Guvenlıkler esımı cekmısler “ abla şikayet etmesin sonra bize patlıyo. Yok içeri neden aldınız falan dıyolar bıze uyarı verıyolar” demıs. Eşim söylemek ıstemedı ben ısrar edınce ne soyledıklerını anlattı.. bende aldım kağıdı kalemı kaç sayfa yazdığımı hatırlamıyorum oturdum yazdım sıkayetımı.. tum adres telefon bılgılerımıde verdım. Bır hafta ıcınde bana bu sıkyetle ılgılı donus yapılmazsa sağlık bakanlığına gıdecegımıde soyledım.. ertesı gun bashemsıre aradı benı bır ozur bor ozur. Yok dedım o hemsıre uyarımı cezamı ne alacaksa alacak. Gelın yuzyuze görüşüp tatlıya bağlayalım dedı. Yok dedım gelemem.. bu bas hemsıre neredeyse 15 gunde bır aradı benı ve 6 ay sonunda da hemşırenın uyarı cezası aldığını tekrar ozurdıledıklerını soyledıler.. dedım yazılı cezayı bende görmek ısterım. Rencıde edıcı bır durum olduğundan 3. Kişilerle bu cezayı yasal olarak paylaşamayız dedıler. Bende hemen avukata sordum evet paylaşılmaz dıyınce peşini bıraktım..

Of ne anlattım sabah sabah. Diyeceğim oki peşini sakın bırakma. Et bir güzel şikayetini.. kamera kayıtları vardır o saatte senın orda olduğunu ıspatlarsın elbet..

günaydınlar,

thebeauty geçmiş olsun. peşini bırakma.

ben bugün evdeyim, işe gitmiyorum. birazdan çıkıp arabayı servise vericem, oradan ümraniyeye geçicem. çarşıda gezmece ve kıyafet bakmaca.

cmt için özelden birilerinin telefonunu alsam da olur da geç kalırsam size telefonla ulaşıp sizi bulsam diyorum. ne dersiniz?

ben her türlü programa uyarım. haftasonu azıcık bozuldu kilo vermem hemencik durmuş. bu sabah 92.7yim.

şimdi kayfemi içip yola çıkayım. herkese iyi günler, iyi çalışmalar,

gezenti azradan sevgiler:)

Günaydın herkese

Oyyy aman Allahım canım çok geçmiş olsun ya, nefret ediyorum böyle insanlardan !! sanki onu orada çalışmaya zorlayan var, gerizekalı orda işe başlamak için kırk takla atıyorlar ondan sonra da iş beğenmiyorlar ! defolsun gitsin, orada çalışmak isteyen o işi doğru düzgün yapabilecek bir sürü insan sırada bekliyordur şimdi. Ben böyle insanları özellikle kalabalığın içinde rezil ediyorum, bir daha yaparken düşünsün diye Sana da tavsiye ederim, sinirin geçer hem

ipek çok yaşa emi:) seni boğanın orda callen yaparken düşündüm de:)))

Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün:)

eski bir dukancıdan merhaba...
uzun süredir girmemiştim tanıdık kimse kalmamış sanırım, herkes hedefine ulaşmışa benziyor
malesef ben dukanında kitapta dediği gibi yarı yolda yolunu kaybedenlerden oldum
dünden itibaren daha azimli bir şeklide başladım, malesef çizelgemdeki rakamlar hayal oldu, 76,5 kiloya kadar çıktım
aman yanlış anlaşılmasın bırakınca kilo alınmıyor ben martta bıraktım ama yazın yedimde yedim, helede ay ne kadar zayıflamışsın yeter artık verme diyenlerin gazına geldim, şimdi indiğim 40 bedenden tekrar 42 ye çıktım malesef....
ama 58 e görmeden bu sefer bırakmak yok

kızlar günaydın,

bugün ilk defa sizin tariflerden birini denedim kahvaltıda. peynirli krep.
ay nasıl harika olmuşdu. ben günlerdir boşuna hep aynı şeyleri tüketmekle midemi bulandırmışım.
perşembe+cuma iş nedeni ile yurtdışında olucam. artık sizin tariflerden tatlı/tuzlu bişeyler yapıp beraberimde götürücem, bu sayede ne aç kalırım nede diyeti bozarim .

birde şu kabızlık işini çözebilsem harika olur. 5 gün oldu hala tık yok. hergün sabahdan mutlaka yulaf kepeğimi tüketiyorum ve 2 lt su içiyorum ama yinede olmuyor ya. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…