- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
cnm madem şöyle yapalım sen haftada sadece 1 tane ye bundanrahatladın mı şimdi
illaki diyet çikolata yiyeceksen perlegenin bitter çikolatasından ye. o daha az yağlı.
ya da bence en güzeli kendin sütlü tatlı yap. bunun yerine sütlü tatlı çok daha sağlıklı ve lezzetli. ben light pudingi de sevmiyorum. o yüzden kendim hazırlıyorum arada. kekler de güzel oluyor ama kepek hakkım kalmıyor o zaman.
en güzeli yörsan haklısın. ama biraz pahalı geliyor ambalajlısı. marketlerde açık satılan lorlar var. kaanlar ya da özpey fena değil. ama kullandığın kadarını kullanıp, kalanı buzlukta saklamak lazım. en fazla 2 gün dayanıyor. ben ekmeğimi 3 günlük yapıyorum. lorun kalanı bulukta olmazsa, bir daha kullanana kadar bozuluyor. tadı acı acı oluyor.
bak ya benı yalancı çıkaracak...kız yağ oranı 6,6 gr mış...
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 1 Pakette (20 g)
Enerji 87 kcal / 363 kJ
Protein 1,7 g
Karbonhidrat 9,6 g
Yağ 6,6 g
Doymuş Yağ Asitleri 2,6 g
Trans Yağ Asitleri <0,1 g
İzomalt 8,8 g
Şeker 0 g
Lif 1,1 g
Sodyum 18 mg
bak görselide bu..
Eki Görüntüle 557210
aynı çikolatadanmı bahsedıyoruzki biz.. hani içindekileri bilmemde besın öğeleri sınırlı izinli gibi. haaaaaaaaaaaaa yeme dersen zaten almadım almam olur biter
sen boğanın üstünde callan yaparsan, biz akşam haberlerinde seni seyredip hasret gideririz zaten
Yok kuzum bize uygun degil bosver onu..çikolatalı ipek pastasının yanında o ne ki :)
Off ipeek bi de dilimin üstüne vişneli reçel den doktum...lezzetinden başım döndü
Çok yasa sen :)
Bi de su kepek yemeyenlerin hakkını da ben yesem keşke..zor tutuyorum kendimi pastayı bi çırpıda bitirmemek için
ama bızde yersek 20 gr lık paketı yıycez 100 gr lık yemıycezkıııı.. kafamı karıstırma kız..nevar yenılir desen
Ekım gelmıs hoş gelmiş…
Sağol kuzumm iyiyiz biz. Oğlumda grip murnu akıp duruyor ama keyfimiz iyi.. bu ara oynamaya taktı.. GAGNAM STYLE diye bir şarkı çıktıya oğlum buara komsunun çocuğundan onu öğrenmiş sabahtan akşama kadar istiyorki o çalsın. Anneeee gagna stay aç diyip duruyo. Birde hoplaya zıplaya bi oynuyorki ısırasım geliyor o an onu..
sen nasılsın denk gelemıyoruz birtürlü... buluşmaya geliyormusun..
EE bunun 20 graminda 6.6 gr yag varmis, %33 yag demek degil mi? %50 de karbonhidrat. yok bu hic dukan degil, yazdigin gibiyse.
tadelleeeeee bayılırımmmmm yahuuuuuuu en sevdiğim görünce dayanamadığım tek çikolata yane pofffffffffbak ya benı yalancı çıkaracak...kız yağ oranı 6,6 gr mış...
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 1 Pakette (20 g)
Enerji 87 kcal / 363 kJ
Protein 1,7 g
Karbonhidrat 9,6 g
Yağ 6,6 g
Doymuş Yağ Asitleri 2,6 g
Trans Yağ Asitleri <0,1 g
İzomalt 8,8 g
Şeker 0 g
Lif 1,1 g
Sodyum 18 mg
bak görselide bu..
Eki Görüntüle 557210
aynı çikolatadanmı bahsedıyoruzki biz.. hani içindekileri bilmemde besın öğeleri sınırlı izinli gibi. haaaaaaaaaaaaa yeme dersen zaten almadım almam olur biter
butlar indrimdeydi ama devam ediyormuydu medesammmm bir ara kip yapmam lazımmmmm benimde :)))) bu arada bende şu light pudingler var şekersiz ama yinede dukana uygun olduğunu düşünmüyorum mesela vanilya parçaları var vanilyalıda aroma vericiler neyse o var ne kadar mısır nişastası var bilinmio hazır ürünlerin bu zorluğu var en güzeli açıca siteyi )dukandiyettariflerim) ordan yapıcan en masumundan :)) akşama misafirim var gene hazırlık yapıyorum diyetim baltalanıyor çok pis kendime gelmem lazımKızlarrr dün Kipaya gittim,kampanlayı ürünler vardı hemen paylaşayım sizle de belki ihtiyacı olanlar vardır
Şeker marka kıyma döner 2.29
takita toz tatlandırıcı 9.99
bu arada dr.oetkerin şekersiz toz tatlılarını da gördüm ama geçen gün dely ile konuştuğumuz gibi içlerinde pirinç unu,buğday unu falan var o sebeple almadım onlardan
Eki Görüntüle 557242
günaydın millet...2,5 ksk yulaf ile hazırlamıs oldugum kahwaltım..Dukanı bu yuzden sewıorum hem göze hem mideye hitap edior :) tabagın goruntusu ıle ztn hıc diyet hissiyatı içinde bulunmuyorsun :111: ama ben dun yaptıgım poacalarda anladımki lor peynirde Yörsandan şaşmıcaksın.çünkü dün ilk kez Özgüller denedim,we tadı diğeri gibi iyi olmadı maleef :2:
ekim kendine gel artık,güçlendirme 2.yarıya gec adam akıllı :111: kızdım oldumu
cnm madem şöyle yapalım sen haftada sadece 1 tane ye bundanrahatladın mı şimdi
kuzum hoşgelmişin
evet valla yarın sabah 10.10 uçağıyla geliyorum istanbula :13:
gelir gelmez 9 tane toplantım olacak bütün gün.biraz yorucu olacak ama olsun
dönüşüm şimdilik muamma,hayırlısı diyelim.öpüyorum seni fıstığım benim
Ekım gelmıs hoş gelmiş…
Sağol kuzumm iyiyiz biz. Oğlumda grip murnu akıp duruyor ama keyfimiz iyi.. bu ara oynamaya taktı.. GAGNAM STYLE diye bir şarkı çıktıya oğlum buara komsunun çocuğundan onu öğrenmiş sabahtan akşama kadar istiyorki o çalsın. Anneeee gagna stay aç diyip duruyo. Birde hoplaya zıplaya bi oynuyorki ısırasım geliyor o an onu..
sen nasılsın denk gelemıyoruz birtürlü... buluşmaya geliyormusun..
Bana bu söylendikten sonra ben o hemşireyi şikayet etmezmiyim , fazlasıyla ederim ama bu sefer neyle karşılatım...Bizim akıllı hemşire yaptığı iğneyi bilgisayara yazmamış, açıklaması mesai bitimi olduğu için bilgisayar sistemi açık değilmiş...Haliyle ortada bana yapılan iğne yok gibi gözüktürülüyor....Allah korusun sakat falan kalsam, kim vurduya gidecem...Durum bu kadar vahim...Yarın burdaki sağlık bakanlığına bizzat gideceğim, bakalım ne dicekler gerçekten merak ediyorum....
Bana bu söylendikten sonra ben o hemşireyi şikayet etmezmiyim , fazlasıyla ederim ama bu sefer neyle karşılatım...Bizim akıllı hemşire yaptığı iğneyi bilgisayara yazmamış, açıklaması mesai bitimi olduğu için bilgisayar sistemi açık değilmiş...Haliyle ortada bana yapılan iğne yok gibi gözüktürülüyor....Allah korusun sakat falan kalsam, kim vurduya gidecem...Durum bu kadar vahim...Yarın burdaki sağlık bakanlığına bizzat gideceğim, bakalım ne dicekler gerçekten merak ediyorum....
EE bunun 20 graminda 6.6 gr yag varmis, %33 yag demek degil mi? %50 de karbonhidrat. yok bu hic dukan degil, yazdigin gibiyse.
ne kadar guzel aciklamissiniztesekkurler.bōyle durumlarda sikayet etmesek de uyarsak aslinda.belki evde bebegi var,sut bekliyor.ya da bir sorun. Da olabilir.biraz anlayisli olmaliyiz.ama sozkonusu sagliksa insan cok korkuyor.allah korusun insanlarin basina neler geliyor.neyse herkese gecmis olsun
Ay ay karnıma ağrı girdi. Olurmu kızz.
Ben dün gece yeğenimi uyutmak için 26 kere çaldım onuu.
İlk 10 seferinde deli gibi oynadı ve dedesini de oynattı. Kalanda kucağımda sallana sallana izledik.
Notebookun şarjı bitti
Ben yorgunluktan öldümmm
Ve O uyumadııı
En son bıraktığımda babamla tv de aynı şarkıyı arıyorlardı ve ben uyudum :)
3 yaşında bıdık bu aradaa
tadelleeeeee bayılırımmmmm yahuuuuuuu en sevdiğim görünce dayanamadığım tek çikolata yane pofffffffff
BENİ ANLAYAN BİRİ ÇIKTI SONUNDA
eğer gerçekten denildiği gibi mesai bitimine henüz 10 dakika vardı ise o hemşire arkadaşın mesaisi bitmemiş demektir. Bir sorun ya da bir işi vardı ise ya izin alıp çıkmalıydı ya da orada ise işini yapması gerekirdi. Egotrik arkadaşımızın da dediği gibi sistem kapatıldı ise hiç bir işlem yapılamaz ama daha 10 dakika varken mesai bitime sistem kapatılamaz. Kapatıldı ise bile açılabilir.
Hemşire arkadaş muhtemelen istemeyerek uyguladığı bir işlem olduğu için yeterince titiz davranamadı ve sinire yakın bir iğne yaptı, oluşan ödem ya da kas içine tam gidemeyip orada sıkışan ilaç da sinire baskı yaptı. Iğne sinire tam denk gelmiş olsa zaten daha iğne yapılırken sıkıntı başlardı. Masajla ödem dağıtılarak sinir üzerindeki baskı kaldırılmıştır.
Burada hemşire arkadaşın ceza alacağı bir durum yüksek ihtimalle yok. Sadece mesai saati içinde sistemi kapatmış olması, yaptığı işlemi girmemiş olması onun başına bela olur. Yapılan iğnenin yerinde bir hata yoksa ya da yapılan ilaçta bir hata yoksa- ki bunu söyleyecek olan sizi acilde muayene eden doktor- olay normal bir komplikasyon olarak değerlendirilir.
Yine de tabii ki hakkınızı arayın ki o arkadaş da diğer mesleğini kötüye kullanıp hepimizi "şiddeti hak ediyor" töhmeti altında bırakan sağlık mensupları da bir ihtimal kendilerine gelsinler.
Kusura bakmayın ben bu konuda biraz katıyım. Sırasını beklemek istemeyen bir hasta tarafından boğulmaya çalışılmış biri olarak bu insanları bize karşı böyle dolduran mesleğini kötüye kullanan meslektaşlarıma karşı maalesef hoşgörülü olamıyorum. Kim ne yaptıysa sonucuna katlanmalı. Bir hemşire yanlış müdahale ettiyse o da gereken sonuca katlanmalı, bir doktor yanlış müdahalede bulunduysa o da sonucuna katlanmalı - ki buna kendim de dahil- ama birisi de gidip -haklıysa bile hakkını resmi yollardan aramak yerine- şiddete başvuruyorsa o da sonucuna katlanmalı..
Evett tatlı krizimi çamlıca light gazoz ve sütaş light meyveli yoğurt ile gidermiş bulunuyorum. ama beni kesecek mi bilinmez.. kesse iyi olur yoksa zaten durgun olan kilom hepten duracak:)
tarçınlı sütde tatlı krizine iyi geliyor. Hemde gönül rahatlığıyla içebilirsin...
Canımm, yerim ben onun minik burnunugeçmiş olsun fıstığa.
Ya o şarkı cidden güzel ama ben de çok dinlemiştim, oğlum şu kadar tıklandı bu kadar derken sayesinde en az sizin kadar bilirim ama bakar mısın yaş aralığına :)) Her yaş seviyor.
Canım, kısmet olmayınca olmuyor, bu haftasonu saat 10-17 arası cumartesi pazar eğitimim, cumartesi kuzenimin kınası, pazar gündüz de düğünü var ve ben nasıl yapıcam ne edicem bilemedimBi de buluşma var ki onu hiç söylemiyorum bile
Yoksa bugüne asla kaçırmak istemezdim, hepinizi çok merak ediyorum ama ipektoş, geç kalınca boğaya ne yapacaktın sen, onu görmeyi çok isterim
23 kilo süperyaaa ne kadar zamanda verdin bu kiloyu..bana imkansız gibi geliyo