Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba Herkese..
Bir kaç gündür giremedim ama akşam tüm geçmişi kaldığım yerden okuyacağım.. Delly'nin verdiği tarifi ben de dün akşam tatlı krizine girince yapmıştım. Resimde süper görünüyor ancak tadı hiç iyi olmadı Sanırım tatlandırıcı az geldi. Benim kullandığım marka canderel. Tatsız galiba ki 4 kaşığa rağmen bana mısın dememiş Sanırım tatlandırıcı miktarını artırmak gerekiyor.

Bu arada bugün dukan'da 17. günüm. verdiğim kilo aynı..Reglim de bitmek üzere. Çok kilo veririm diye beklerken öyle durup kaldım. gerçi spor yapamıyorum bu ara. sanırım o şekilde hızlandıracağım. bakalım heyecanla daha fazla vereceğim günleri bekliyorum..

kabızlık ıcın aktardakı tilaks ve ya a101deki mest formu denemenı tavsıye ederım..

Dun aksam markette tadellenın bır cıkolatasını gordum. Şekersiz yani tatlandırıcı ile yapılmış tam 85 kalorı yazıyordu yağ oranı da karbonhitrat oranıda 10 nun altındaydı.. biz şimdi bundan yiyebilirmiyiz… :26:yorum istiyorum …

kızlar,

size birşey sormak istiyorum.
kitapda light dondurmaya izin varmış siz tüketiyormusunuz?
ara ara tatli krizine giriyorum. haftada 1-2 kez yesem olur mu?
bu arada ben günde bir defa light yoğurdun üzerine 1 katlı kaşığı ligt reçel koyup yiyorum. buda yasak mı?

kabızlık için doğadanın kayısılı form çayını kullan, çok işe yarıyor, günlük 2-3 adet sarımsağı bütün yutabilirsin genel olarak kabız olmanı engeller, artıca bitkisel eczanede satılan ilaçlarda var ama bende karın ağrısı yapmıştı ve uzun süreli kullanımda bağırsak tembelliğine sebep olabiliyormuş

asyam denizim, o dediğin light çikolata. içindekilerden dolayı sınırlı izinli gibi işey. ama bende duraklama yapıyor söyleyeyim.

kitapta light dondurmaya izin varmış dediğine göre, kitabı okumadın sanırım.

hoigeldin arkadaşım. inşallah bu kez hedefe ulaşırsın.

sen boğanın üstünde callan yaparsan, biz akşam haberlerinde seni seyredip hasret gideririz zaten

Canlarımmm günaydıın,
Bu artık bu hafta size son günaydın deyişim,malum yarın sabah İstanbul yolcusuyummmm
herkesler iyidir inşallah,öpüyorum sizi çook

hahahahahah çatlak şey seni,boğanın üstünde callen yapıcan haaa,valla buluşmaya gelmezsek bunu gerçekten yapacaksan ben gelmiyorum o zaman,sırf bu sahneyi görmek için hahahaha
cancağazım bank olmaz tabi de çay bahçesi falan olabilir.ancak şöyle bir önerim var,yani buluşmadan önce karar versek nerede buluşacağımıza.yani heykelin orda buluşup sonra aylak aylak oraya mı buraya mı gidelim diyerek vakit kaybetmesek de direkt buluşacağımız yere gitsek.moda olmazsa da kadıköyde bir çay bahçesi yada cafe neyse öyle bir yer olsun.yok mu bildiğiniz biryerler oralarda yahu?

canım seni üzmek hiç istemem,seni seviyorum biliyorsun ama sen de kabul ediyorsun ki biraz abartılı olmuş.
hala da kaçamak yapasın var.ben yapmamandan yanayım
ama kendine güvenmiyorsan ve dayanamayacaksan,beyninin bir köşesinde kaçamak duracaksa çok abartmadan nefsini körelt ama en az 4 gün atak yaparak başla yeniden.ama yine de bunu yapmaman gerek biliyorsun
tunam yaaa verdiğin kiloları düşün,eşini düşün hadi biraz daha sık dişini.haaa devam edemeyecek ve bütün emeklerini yok edeceğini hissediyorsan,kendini verdiğin kilolarla iyi hissediyorsan güçlendirmeye geç o zaman

canım yazdıklarına inanamıyorum,çok geçmiş olsun
ama ben senin yerinde olsam o hastaneye tekrar gider ve en azından doktoruna şikayet ederdim.kayıtlarda olmasa da doktor biliyor sonuçta sana iğne yapıldığını.hatta hastanenin başhekiminin falan mail adresini bulup şikayet yazabilirsin.sessiz kalırsak bu insanların ekmeğine yağ sürmüş oluruz.Allah korusun sakat kalabilirmişsin yaa bundan daha ciddi bişey olabilir mi kuzum

asyam ben de gördüm o sarelleyi içeriğine baktım ancak senin söylediğin kadar masum gelmedi bana
şekersiz olduğu doğru ama yağ oranı ve içeriği hiç de bize uygun gelmemişti ve almamıştım
cnm sen zaten zor bir süreçten geçiyorsun,bence böyle duraklama yaratacak gıdalardan bir süre uzak durmanda fayda var,yapma kuzucum .azcık daha sabret sonra birlikte gerçek sarelleler yicez söz

medoşum, asyanın dediği o sarelle değil. tadellenin minik barları var, onları soruyor asya.

Yok kuzum bize uygun degil bosver onu..çikolatalı ipek pastasının yanında o ne ki :)
Off ipeek bi de dilimin üstüne vişneli reçel den doktum...lezzetinden başım döndü
Çok yasa sen :)

Bi de su kepek yemeyenlerin hakkını da ben yesem keşke..zor tutuyorum kendimi pastayı bi çırpıda bitirmemek için

kitabı 2. atak günümde aldım ve okudum. aklıma takılan bişeyler oldukcada açıp bakıyorum. elimdeki kitapda light dondurma ile bir bölüm hatırlamıyorum. ancak dukan yapan bir tanıdğım dukanın sitesinde sürekli güncellemeler yapıldığını ve seyir döneminde hafta 1-2 kez light dondurmaya izin verildiğini söylemişdi. bu nedenle sizlere bu soruyu sordum.

bak ya benı yalancı çıkaracak... kız yağ oranı 6,6 gr mış...

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 1 Pakette (20 g)
Enerji 87 kcal / 363 kJ
Protein 1,7 g
Karbonhidrat 9,6 g
Yağ 6,6 g
Doymuş Yağ Asitleri 2,6 g
Trans Yağ Asitleri <0,1 g
İzomalt 8,8 g
Şeker 0 g
Lif 1,1 g
Sodyum 18 mg

bak görselide bu..

aynı çikolatadanmı bahsedıyoruzki biz.. hani içindekileri bilmemde besın öğeleri sınırlı izinli gibi. haaaaaaaaaaaaa yeme dersen zaten almadım almam olur biter

Kızlarrr dün Kipaya gittim,kampanlayı ürünler vardı hemen paylaşayım sizle de belki ihtiyacı olanlar vardır

Şeker marka kıyma döner 2.29
takita toz tatlandırıcı 9.99

bu arada dr.oetkerin şekersiz toz tatlılarını da gördüm ama geçen gün dely ile konuştuğumuz gibi içlerinde pirinç unu,buğday unu falan var o sebeple almadım onlardan

mmmm ne olakı o pasta. tarıfını ver bende yapayım ozaman kuzum olmazmııı???

hımmm nerde satılıyormuş ki o

marketlerde var kuzum ...

Bimin bu haftakı aktuel urunlerınde el yayı vardı. Aldım belkı kollarım azda olsa toparlanır sızınde aklınızda bulunsun..

Bide hani elektrıklı ızgara ısteyenler vardı bıme gelmıs bı dolu var. Bakmak ısteyen baksın derımm.. bildiğin ızgara oluyor yemişlerimiz..tavsıye ederım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…