Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın bacılarım, yok tünaydın günü yarıladım gitti bi yandan yerleş bi yandan oku bu kadar okuyor

çeşitli ilaç kullanımı soğuk algınlığı ve bitmeyen üşümek, pek mutsuzum bu hafta, kendimi çok şişmiş hissediyorum yarın tartılmayı bekliyorum bakalım kader ağları nasıl ördü

Dün akşam tiyatroya gittik Ankara'da olan ve zamanı olan ''Hürrem''e gitsin derim tv deki dizisindense bu oyunu bin kere izlemeyi tercih ederim
ayyy konu dışı yasaktı dimiiii sustum

Bizzat tarafınızdan denenmiş bi çorba tarifi verir misiniz acabaaaa, içim ısınsın,2 tariftede fiyasko yaşadım canlarımmm

kızlarrrr........ 5,5 aylık aradan sonra tekrar ben buradayım.

bi 5 kg vermek istiyorum....

kızzlarrr birde ben şeker için test yaptırttığımda(şekerim yokmuş buarada) kötü kolestrol çıktı... dr. yanındakilerin sürekli araya girip birşey demesinden bana birşey demeden ben sinirlendim çıktım...... şuanlık 2 gündür iyi gidiyorum ama bilmiyorum....

geçen yaptığımdaki tarihler(taşınma dolayısıyla bırakmıştım)
20 mart başlangıç
20 mayıs son
toplamda 10 kg verdim

hepinize en içten Dukan günaydınları millet :) bol eksili bi Dukan günü geçirmeniz dileği ile

sağolasın canım , valla sıkıyom dişimi vermiyom canımı , bitsin bu kilo sorunum , olsun bu iş bu sefer

buarada Adanalımısın Lovecıımm ?? bende Mersinliyim , eşim Adanalı

ewwett cnmm..cok sewındım bı hemserimi daha gordugum ıcın burada

light helva gördüm markette tüketen var mı acaba?

cıkss olmaz bize uygun deil o.

bu pudingin tatlandırıcısı nerde

aslım üniversite arkadasımm ewt yenı kepeklerde öle sorunlar war malesef.ama bugday kepegı tuketemezsın yulaf yerıne.onu ara sıra dukan kabızlık durumlarından onerıor.yulaf tuketmelısın.

Canım burada bir psikologumuz var ama tanışmanı pek tavsiye etmem, eğer görürsen arkana bakmadan kaç emi :111::111::111::111:

yok kız o psıkolog deelmiş,yanlış alarm :111: :111:

hoşgeldin yeniden..ewt ben hatırlıorum seni..hayırlı olsun yeni maceran :)

neslican bu arada hem o bit kdr kullandıgın karakterler,hemde senin türkçeyi anlamaya benim kabiliyetim yetmediği için ne yazdığını anlayamadım ama anladıgım kadarı ile iş bulmuşsun,,umarım hersey gonlunce olur sekerım

Bugün biraz daha sakinim,

Güne kefirle başladım...

4 yumurta yerine 3 yumurta yedim süt içtiiimmm....peynir yediimm domatis salatalık yediimmmm....

tarçınlı kakaolu sütlü nescafemi içtim(çok leziz oluyo)şimdiden 2 litre suyumu içtimmm.....

Devamında tavuk döner..yoğurt..kırmızı turşu gibi olan biberlerde(közlenmiş),

Sonra ton balığı

sonrasını bilmiyorum :) şimdiden yazdım ki araya karışmasın bişeyler..bi de yemek yemeyi unutmıyım..işe yarayacağını bilsem aç kalırım da işe yaramaz bilirim ki yersem zayıflıyorum ama 1 haftadır aynıyım seyredip duruyorum..:26: yarına en azından 57,9999 göreydim mutlu olaydım

ipekcim arkadaş liste istiyor. her sabah düzenli olarak listesini yaz gönder. o da yapsın bu güzel dyeti. ne demiş bizim büyükanneler "yapın verin elime, götürüp göstereyim erime" :)))))))))

kız o ne biçim lafmış hiç duymamıştım

canım hoşgeldin,bu sorularının tüm cevaplarını kitapta bulabilirsin

hoşgeldin çekirgeee,başarılar:13:

kızlar bu diyette atak döneminde light kaşar peyniri serbesmi ?Yani şöle tavuk göğsüne kaşarı rendeleyip pişirsem atağa uygun olurmu diye merak etim

Selam Dukan fıstıklarımm

okuldan geldim , ton balıklarımı hüplettim

hava çok güzel , değerlendirmem lazım bunu , birazdan yürüyüşe çıkacamm , olleeyy

Merveciimm 4 yumurtamı yiyosun bebeeemm
MaşAllahh

hoşgeldin yeniden..ewt ben hatırlıorum seni..hayırlı olsun yeni maceran :)

tşk ederim cnm....
inşallah hayırlısıyla 5 kg mımıda verdim mi tamamdır bu iş....

ilk diyete başlarkan 76 kg dım
dukana göre teorik ideal kg ım
dukan testinde 62,7 teorik kg dı
şimdi çözdüm 58,44 inşallah 29 beden kota girerim ya....

kız çok güzel olmuş menün afiyet olsunnn
ben de sabah 1 dilim ekmeğimin üstüne mikroda peynir eritip yedim çayla.sonra 2 peynirli muffinle kepek hakkımı tükettim.
ama akşam da azcık nesli&aliye makarnası yemeyi planlıyorum,bi kerelik de kepeği aşsam bişey olmaz herlade :)
öğlen de hindi döner yoğurt zero yedim
akşama da köfte yemeği planlıyorum,oyyy yarın protein günü hadi bakalım hayırlısı

kızlar bu diyette atak döneminde light kaşar peyniri serbesmi ?Yani şöle tavuk göğsüne kaşarı rendeleyip pişirsem atağa uygun olurmu diye merak etim

cnm light kaşarlar yağsız değil sadece yağı azaltılmış,bunu bi bilelim önce
yemesen iyi olur ama tavuğun üstüne azcık rendeleyeceksen de sorun yok ama dilim dilim yemeğe kalkma emi

slm bayanlar herkes nasıl ? ben sabahları yiyemiyorum artık zorla kepekten yaptığım galetadan birazda beynir yedim 1 bardakta süt kahvltı bu artık öğlen arada kaynıo bir bardak nescafe içiyorum 9da kalkıp 12de zorla kahvaltı yapıyorum ne zor şey yahuuuu :) herkese kaçamaksız diyetler çok yazmışınız okuyamadım geçmişi yahuuuu :)

balkabağından cips yapan ve beğenen var mı? Yapmaya korktum da

hep tatlısına alışmışız.... biberli-tuzlu nasıl olur bilemedim

Geçmiş olsuuunnn Hastalıktandır şiş hissetmeenn.. Oyyy! Tiyatroo

Şşş! Konu dışını görmedi duymadı kimse

Bak bende bu tarifler var. Ordan burdan bizzat araklayıp oluşturduğum Dukan tarif kitabımdan veriyorum tarifleri, ama hiç çorba yapmadım. Buyrun

YOĞURT ÇORBASI
1 kase yoğurt, 1 yumurta, kepek hakkın varsa 1 kaşık kepek yoksa koymuyorum
bunları bir güzel çırp, üzerine su ekle, kaynat
kıyma ve baharattan misket büyüklüğünde köfteler yap, kaynayan çorbana at,pişene kadar kaynat,içine nane ekle altını kapat..
bol pul biber ve karabiber ile afiyetle ye..

YAYLA ÇORBASI
tavuk suyuna yada sade suya 4 kaşık yulaf ezmesi atılır...şiştiklerinde 2 su bardağı yoğurda bir yumurta sarısı karıştırılan karışım yavaş yavaş eklenir...bikaç taşım kaynadıktan sonra tuzu konulur...bol nane ilavesiyle şahane bi çorba elde edilmiş olunur:) afiyet olsunnn

EKŞİLİ KÖFTE
yarım kg yağsız kıymaya 4 kaşık yulaf 1 soğan rendesi kimyon tuz karabiber eklenir yoğurulur...top top yapılan köfteler kaynayan suya atılır...piştikten sonra yarım limon ve 1 yumurta sarılı terbiye yavaş yavaş eklenir...2 dakka sonra şahane çorbanız veya yemeğiniz hazır:)

DÜĞÜN ÇORBASI
kemiksiz haşlamalık kırmızı et bi güsel haşlanır...çıkarılıp didiklenir...yulaflar atılır şiştiklerinde etler ilave edilir..yoğurtlu terbiye yapılır süzme yoğurtla daha güsel oluyo...biraz piştikten sonra bol nane katılır...afiyet olsunn:)

ÇAKMA İŞKEMBE ÇORBASI
tavuk etleri suda haşlanır didiklendikten sonra yulaflarla beraber pişirilir.. sarımsak sirkeli sos ilave edilir...bol pulbiberle servs yapılır...afiyet olsunnn:)

Bilyorum ben senii.. Tekrar merabaa Oy sen 10 kilo mu vermiştiinn. Maşallaahh Yine aynı hızla verirsin inşallah.. Kotunu da giyersin

Buğday kepeği olmaz canım. Eğer kabızlık çekiyorsanız 2 kaşık yulaf kepeği yerine 1 kaşık yulaf kepeği + 1 kaşık buğday kepeği yiyin diyor ama mutlaka yulaf da olacak.. He bu geçiciyse hani 1-2 günlük, en fazla öyle olur belki. O da hani sadece 1 kaşık ye yiyeceksen buğday kepeğinden bence.

Benim bitti yulaf kepeğim ve bulamadım Kipa'da.. Migros'a da bakamadım. Bugün yine gurmenet'ten Doğalsan sipariş ettim. 3 tane alana light soya sosu hediyeymiş. Zaten alacaktım ben de 3 tane aldım.

balkabağından cips yapan ve beğenen var mı? Yapmaya korktum da

hep tatlısına alışmışız.... biberli-tuzlu nasıl olur bilemedim

canım bende dün üst komşudan aldım bir parça balkabağı , yarın PS günüm , inşAllah deneyeceğimm

normalde hiç yeme balkabağını ama ilk olacak , hadi bakalım hayırlısı ...

bende Rusheim kullandım 3 paket ama memnun olmadım Delycim , şimdide doğalsan aldım , bakalım bugün yapacam ekmeğimi

ayyy boğuluyorum sonunda tavuk gögsü yerken ölen dukancan olarak tarihe geçicem yutamıom şu meretiii

canlarım iyisiniz maşşalah

diyetler iyi gidio enteresan da srular var light helva gördüm bi ara :)

ben spora agırlık vermiş bir şekilde devam ediyorum ama spor sadece geçen hafta 1 kilo verdidi bu hafta durdum yine olsun yılmak yok bu yapışkan 4kilo gitcek okaaaa

oglumun gözleri bozukmuş galiba okul taramasında yazı göndermişler hafta sonu doktora götürcem ama ben bu olayı çok abartım resmen aşırı üzüldüm gözlük takarsa diye üzülüyorum biliyorum allah başka dert vermesin ama ne biliyim insanın evladı olunca böle ufak şeyleride takıyo işte

takipteyim bi yandan kızlar alıntı yapamıyorum ama çok üzgünüm bu durumdan beni affedin olurmu keşke bende netde fazla vakit geçirebilsem ama olmeyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…