sağolasın canım , valla sıkıyom dişimi vermiyom canımı , bitsin bu kilo sorunum , olsun bu iş bu sefer
buarada Adanalımısın Lovecıımm ?? bende Mersinliyim , eşim Adanalı
light helva gördüm markette tüketen var mı acaba?
Ben öyle yapıyorum canım, 2 su bardağı süt, 1 çorba kaşığı nişasta, 1 çay kaşığı kakao ile puding yapıyorum, yulaf kekeği hakkın varsa onunla da kek yap, üzerine dök pudingi al sana mis gibi tatlı
merhaba kızlar
yulaf kepegım bıttı zaten dogalsan ın yenılenen paketınden almıstım en son dısıme kum tanesı gıbı seyler gelıodu sızdede oyle oldumu ?baska marka bulamadım bugday kepegı aldım gunde 2 kasık ondan yesem nasıl olur
tesekkurler
Canım burada bir psikologumuz var ama tanışmanı pek tavsiye etmem, eğer görürsen arkana bakmadan kaç emi :111::111::111::111:
kızlarrrr........ 5,5 aylık aradan sonra tekrar ben buradayım.
bi 5 kg vermek istiyorum....
kızzlarrr birde ben şeker için test yaptırttığımda(şekerim yokmuş buarada) kötü kolestrol çıktı... dr. yanındakilerin sürekli araya girip birşey demesinden bana birşey demeden ben sinirlendim çıktım...... şuanlık 2 gündür iyi gidiyorum ama bilmiyorum....
geçen yaptığımdaki tarihler(taşınma dolayısıyla bırakmıştım)
20 mart başlangıç
20 mayıs son
toplamda 10 kg verdim
ipekcim arkadaş liste istiyor. her sabah düzenli olarak listesini yaz gönder. o da yapsın bu güzel dyeti. ne demiş bizim büyükanneler "yapın verin elime, götürüp göstereyim erime" :)))))))))
kızlar merhaba,
bende dukana karar verdim. mayıs ayında kendi kafama göre diyet yapmaya başladım ve sporla destekledim. çok fazla kısmadan 5 ayda 18 kilo verdim. ancak uzun süreli diyetden dolayı 1,5 aydır vucudum durmuş durumda. ne veriyorum nede alıyorum. ancak yaklaşık 7-8 kilo fazlam daha olduğu için bunuda dukanla vermeye karar verdim. 3 günlük atak günün var. bugün 1. günüm.
ancak benim size bazı sorunlarım olacak:
* yulaf kepeğini nezaman ve nasıl tüketiyorsunuz? (sabah aç karnınamı, akşam yatmadan öncemi?)
* bu diyetde hiç meyve yok. ben zaten meyveyi pek sevmem ama diyetde tatlı krizlerimi meyve yiyerek durduruyordum. peki siz tatlı krizlerinizi nasıl önlüyorsunuz?
* tuz ve salça tüketimi serbest mi?
bu sorulara cevap verirseniz çok mutlu olurum . :))))
hepimize bol bol incelme diliyorum :))))
Arkadaşlar bende bu diyete yeni başladım. Yani artık bende bir DukanCan' ım :) 3 günlük atağım dün bitti. 71 kg' dan 69 kg düştüm. Benim 12 kilo kadar fazlalığım oldugu için seyir dönemininde saf proteyin günlerini pazartesi ve perşembe günleri yaptım. Kitabı okudum yani bu şekilde de yapabilirmişiz öle yazıyordu. Burda bi çok kişi bu diyeti uygulamış gözüküyor menülerde bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ki sıkılmadan bu işi başarayım :)
Bugün biraz daha sakinim,
Güne kefirle başladım...
4 yumurta yerine 3 yumurta yedimsüt içtiiimmm....peynir yediimm domatis salatalık yediimmmm....
tarçınlı kakaolu sütlü nescafemi içtim(çok leziz oluyo)şimdiden 2 litre suyumu içtimmm.....
Devamında tavuk döner..yoğurt..kırmızı turşu gibi olan biberlerde(közlenmiş),
Sonra ton balığı
sonrasını bilmiyorum :) şimdiden yazdım ki araya karışmasın bişeyler..bi de yemek yemeyi unutmıyım..işe yarayacağını bilsem aç kalırım da işe yaramaz bilirim ki yersem zayıflıyorumama 1 haftadır aynıyım seyredip duruyorum..:26: yarına en azından 57,9999 göreydim mutlu olaydım
hoşgeldin yeniden..ewt ben hatırlıorum seni..hayırlı olsun yeni maceran :)
Bugün biraz daha sakinim,
Güne kefirle başladım...
4 yumurta yerine 3 yumurta yedimsüt içtiiimmm....peynir yediimm domatis salatalık yediimmmm....
tarçınlı kakaolu sütlü nescafemi içtim(çok leziz oluyo)şimdiden 2 litre suyumu içtimmm.....
Devamında tavuk döner..yoğurt..kırmızı turşu gibi olan biberlerde(közlenmiş),
Sonra ton balığı
sonrasını bilmiyorum :) şimdiden yazdım ki araya karışmasın bişeyler..bi de yemek yemeyi unutmıyım..işe yarayacağını bilsem aç kalırım da işe yaramaz bilirim ki yersem zayıflıyorumama 1 haftadır aynıyım seyredip duruyorum..:26: yarına en azından 57,9999 göreydim mutlu olaydım
kızlar bu diyette atak döneminde light kaşar peyniri serbesmi ?Yani şöle tavuk göğsüne kaşarı rendeleyip pişirsem atağa uygun olurmu diye merak etim
hepinize en içten Dukan günaydınları millet :) bol eksili bi Dukan günü geçirmeniz dileği ile
ewwett cnmm..cok sewındım bı hemserimi daha gordugum ıcın burada
Geçmiş olsuuunnnGünaydın bacılarım, yok tünaydın günü yarıladım gitti bi yandan yerleş bi yandan oku bu kadar okuyor
çeşitli ilaç kullanımı soğuk algınlığı ve bitmeyen üşümek, pek mutsuzum bu hafta, kendimi çok şişmiş hissediyorum yarın tartılmayı bekliyorum bakalım kader ağları nasıl ördü
Dün akşam tiyatroya gittik Ankara'da olan ve zamanı olan ''Hürrem''e gitsin derim tv deki dizisindense bu oyunu bin kere izlemeyi tercih ederim
ayyy konu dışı yasaktı dimiiii sustum
Bizzat tarafınızdan denenmiş bi çorba tarifi verir misiniz acabaaaa, içim ısınsın,2 tariftede fiyasko yaşadım canlarımmm
Bilyorum ben senii.. Tekrar merabaatşk ederim cnm....
inşallah hayırlısıyla 5 kg mımıda verdim mi tamamdır bu iş....
ilk diyete başlarkan 76 kg dım
dukana göre teorik ideal kg ım
dukan testinde 62,7 teorik kg dı
şimdi çözdüm 58,44inşallah 29 beden kota girerim ya....
merhaba kızlar
yulaf kepegım bıttı zaten dogalsan ın yenılenen paketınden almıstım en son dısıme kum tanesı gıbı seyler gelıodu sızdede oyle oldumu ?baska marka bulamadım bugday kepegı aldım gunde 2 kasık ondan yesem nasıl olur
tesekkurler
balkabağından cips yapan ve beğenen var mı? Yapmaya korktum da
hep tatlısına alışmışız.... biberli-tuzlu nasıl olur bilemedim
Bilyorum ben senii.. Tekrar merabaaOy sen 10 kilo mu vermiştiinn. Maşallaahh Yine aynı hızla verirsin inşallah.. Kotunu da giyersin
Buğday kepeği olmaz canım. Eğer kabızlık çekiyorsanız 2 kaşık yulaf kepeği yerine 1 kaşık yulaf kepeği + 1 kaşık buğday kepeği yiyin diyor ama mutlaka yulaf da olacak.. He bu geçiciyse hani 1-2 günlük, en fazla öyle olur belki. O da hani sadece 1 kaşık ye yiyeceksen buğday kepeğinden bence.
Benim bitti yulaf kepeğim ve bulamadım Kipa'da.. Migros'a da bakamadım. Bugün yine gurmenet'ten Doğalsan sipariş ettim. 3 tane alana light soya sosu hediyeymiş. Zaten alacaktım ben de 3 tane aldım.