ilaç aldım bugün, ödemden kurtuldum akşama doğru ama hala regl olmadım. sen vitamin alıyor musun bu arada? benim de saçlarım dökülüyordu. ace+selenyum aldım. durdu saç dökülmem.
Hayir canim almiyorum haftaya doktora gidince onuda söyleyecegim.
bi günde meşur oldum forum artık beni tanıyor arkadaş bu ne ben çok üzgünüm yoktan yere bi sürü can sıkıld:2:hiç böyle olsun istemezdim ama olan oldu yalnız ilahi bi güç
iştahım sıfırlandı şaşırtıcı
forumda çoğumuzun özel günü yada özel günü yaklaşıyor, onun gerginliği sanırımüzülme, hem en iyi dostluklar düşmanlıkla başlar derler yani gerçekten dukan'ın kitabında yazdığı şekilde bizimle
beraber zayıflamak istiyorsan hoşgeldin sefa getirdinüzülmene gerek yok yani. zaten görüyorsun forumdaki sohbeti falan.. sen de katıl, olanlar geride kalsın derim ben :129:
GÜNAYDINNNN!!!
arada bir hortlayan bu kapsam meselesi için kendimce şöyle bir çözüm buldum,yani en azından ben böyle yapacağım..Neticede benim İÇİM DIŞIM BİR
bu şekilde yazdıklarım dukan içi şeyler:
ben bir süreliğine 2+0!a dönüyorum zira 1+1'i yapma şansım buhar oldu şu bir iki ay boyunca.. adet döneminde olmamla birlikte yaklaşık 3 kilo artıda görünüyorum. elbette tartıyı baz almadan devam ettireceğim, perşembeden perşembeye artık
bu şekilde yazdıklarım ise dukan dışı ve fakat dukan kardeşlerimle, arkadaşlarımla, dostlarımla, ahbaplarımla ve onların merak edebilecekleri detaylarla alakalı!! :) zor okunacak şekilde yazıyorum -ki yanlışlıkla okuyup zamanınız heba olmasın sevgili yönetim yandaşı dukaniçi severler.. lütfen dukandışı olduğunu biliniz ve okumaktan sakınınız!!
ben.döner.dönmez.iş.teklifi.aldım.ama.öyle.böyle.değil.arkadaş!aliş.bilir.bizim.ortadirek.mahalleden.sabah.bi.mercedes.makam.arabasi.aliyy.akşam.lincoln.bırakiyy..keyfi.olaraktan.başlattığım.ege.turumu.şimdi_de.ankara.ve.çanakkale.izleyecek..artikin.o.cillop.arabalardaki.tertibattan.bağlanirim.sizlere.yol.boyunca.hahahahaa...şaka.bir.yana_da..bu.işin.altindan.kalkarsam.hem.çok.ciddi.bir.referans.edinicem.hem.soldurduğum.özgüveni.yeniden.yeşerticem.hem_de...aman.işte.pek.çok.iyi.şey.olacak.gibi..Olumlama.yapmanın.önemini.yeni.yeni.şeyediyorum.işte.bu.kadar.şimdilik..ne.diyeyim."iyi.diyelim.iyi.olsun"..:)
Günaydın!!!
Tartıda sabah öyle kötü bir rakam gördüm ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim diyeceğim ama yarın bildirim günü...İlk artımı yazdıracağım herhalde, bakalım. Bu da bana BÜYÜK bir ders olsun.
1 kaşık kepek hakkımı krebimde kullandım, diğer kaşık da poğaçamın içinde olacak. Poğaçanın pratikliğine bayıldım, 8 tane pişir, buzluğa at, her gün çıkar çıkar ye. Diğer kaşık hakkın da saklı kalsın.
Nesli: Başarılar yeni işinde.
Hepimize kaçamaksız, çok güzel bir gün diliyorum.
Günaydınnnnn geleceğin çıtır hatunlarrıııııııı
merak ve sbaır içerisinde kitabımı bekliyorum
sşzden bana fayda yok kitap gelmeden anlaşılan
kızlar kitabı pdf olarak türkçesini indirip okuyan varsa bana link atabilirmi?bu ay çok fazla kitap aldım ama bulamazsam bunuda alıcaz mecburen meraktan kuduruyorum.benim bi 10 kilo fazlam var.ne kadar kısa sürede versem kardır.
GÜNAYDINNNN!!!
arada bir hortlayan bu kapsam meselesi için kendimce şöyle bir çözüm buldum,yani en azından ben böyle yapacağım..Neticede benim İÇİM DIŞIM BİR
bu şekilde yazdıklarım dukan içi şeyler:
ben bir süreliğine 2+0!a dönüyorum zira 1+1'i yapma şansım buhar oldu şu bir iki ay boyunca.. adet döneminde olmamla birlikte yaklaşık 3 kilo artıda görünüyorum. elbette tartıyı baz almadan devam ettireceğim, perşembeden perşembeye artık
bu şekilde yazdıklarım ise dukan dışı ve fakat dukan kardeşlerimle, arkadaşlarımla, dostlarımla, ahbaplarımla ve onların merak edebilecekleri detaylarla alakalı!! :) zor okunacak şekilde yazıyorum -ki yanlışlıkla okuyup zamanınız heba olmasın sevgili yönetim yandaşı dukaniçi severler.. lütfen dukandışı olduğunu biliniz ve okumaktan sakınınız!!
ben.döner.dönmez.iş.teklifi.aldım.ama.öyle.böyle.değil.arkadaş!aliş.bilir.bizim.ortadirek.mahalleden.sabah.bi.mercedes.makam.arabasi.aliyy.akşam.lincoln.bırakiyy..keyfi.olaraktan.başlattığım.ege.turumu.şimdi_de.ankara.ve.çanakkale.izleyecek..artikin.o.cillop.arabalardaki.tertibattan.bağlanirim.sizlere.yol.boyunca.hahahahaa...şaka.bir.yana_da..bu.işin.altindan.kalkarsam.hem.çok.ciddi.bir.referans.edinicem.hem.soldurduğum.özgüveni.yeniden.yeşerticem.hem_de...aman.işte.pek.çok.iyi.şey.olacak.gibi..Olumlama.yapmanın.önemini.yeni.yeni.şeyediyorum.işte.bu.kadar.şimdilik..ne.diyeyim."iyi.diyelim.iyi.olsun"..:)
Herkese günaydın
Yanlış hesap bağdattan döner. 4 gün atakta 2,8 kilo vediğini zanneden ben aslında toplamda 2,2 kilo verdiğini şöyle tokken salim kafa ile hesaplayınca şok oldum. Ve kaç gündür de gram oynamadı. Üstelik ne kek, ne ekstra tarif hiçbişey yok listemde. Hayatımda yediğimin en azını yiyiorum üstüne üstlükk.. Neyse.. Dün sp günümdü.. Allahtan bu sabah 200 gr eksik gördüm tartıda. biraz moral oldu mu evet oldu. kötünün iyisi..
Bu sabah yulaf kepeğinden krep bile yemedim. sadece peynir yumurta domates ve biber.. şekersiz çay.
çok merak ediyorum ne kadar sürede bu kilo gidecek..
78 ile başladım şuan 75.6 kiloyum.. dukanda 10. günüm..
herkese kolay gelsin..
Sabah sabah iyi geldin yaaa hahahhadukan hakkında bi'şeyler...
Günaydınn canlarrr
Kitabı okuyunca hak vereceksin tatlım..sen de sonra diyete yeni başlayan kitapsızlara önce kitabı okuyun diyceksin
...........
Beyin miiii...
Yeniyo mu o yaa...efsane değil miydi o
..........
:)) Smiley yok diyordun da, sende noktalama işareti de mi yok yaaOfffff yanlış anlaşılmak çok kötü herkes bişey diyor ben dinliyorum Allah'tan işim bu sıkılmıyorum niye bende gülen yüz falan çıkmıyor geçen sene bu aralar forumda hep beraber dukana başladığım arkadaşlar korumayı bile bitirdi tamam Allahım ben aldım mesajı bi daha bırakmayacağım.kızlar sakın kaçamak yapmayın bi yapınca sonu gelmiyor 10kilo da yapışıp kalıyor Allah tan 10 kilo 5ini versem geri kalan 5zamanla inş çok şükür
Bakmakla bozulaydıselam dukancanlaım,
.........
akşamüstü yine doğumgünü kutlaması vardı. 2 çeşit pastaya sadece baktım. bakmak dukanı bozmuyor değil mi?
pastalara light kola eşliğinde bakan azra
Sen insansan ben neyim37. gündeyim 9 kilo verdim.
kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...
Saol canım............
Gülmekten yüzüm gerildi gecmisi okurken esim sesleniyo noluyor sana yaa egilmis yazilara bakiyor ne yaziyor burda diye..Silerde ömrünüzce gülün insallah.
Moralmen yerlerdeyim ikinci haftam ise gitmiyorum gitmedigim icin de ayligim islemiyor cok lazimdi sanki böyle bir ceza konu disi olabilr evet ama benim moralim bozuk olunca dukan yapamiyorum.icimdeki öküz cig kiyma bile yiyecekti bugün kavurdum da yumurtayla yidim o derece yani..Saclarim asiri dökülüyor tokam tutmuyor artik kel kalacam..:2:
is yerine kadar yürüyüp geleyim belki iyi gelir gazman meselesi kizlar..
Ohoo!! 2-3 kilo bile etkileyebilir.. Bozma moraliniBen 79,500 kilo ile 7 ekim'de diyete başladım geçen hafta 73,500 geliyordum ama bugün 74 geldim moralim bozuldu,adet dönemindeyim ama bu kadar etkiler mi?Bu arada dün oğlumun yaptığı kurabiyeden 1 tane yedim çok ısrar etti,anne ne olur ilk kurabiyem diye felan,onun dışında sınırlıları bile tüketmedim 1 haftadır,offff canım sıkıldı ne güzel motive oluyodum((((
ben dukana cesaret edemiyorumm
günaydın tatlım
hadi bakalım dediğin gibi olsun ne diyeyim. monti yaparken herkes yardımcı olmuştu orada menüleri yazıyorduk örnek menüler vardı
montignac kitabı da var ama kimse tutturmamıştı kitapta kitap diye
sanırım oradaki tavra alıştığım için burada da böyle bir hareket bekledim
hatta bir ara "ne iş bunlar kitapçılarla ortakmı" diye düşündüm puhahahaha ne kadar kötüyümmmmmm
herşey bir yana da umarım kitaptan bir şeyler anlarım