Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

balkabağından cips yapan ve beğenen var mı? Yapmaya korktum da:KK53:

hep tatlısına alışmışız.... biberli-tuzlu nasıl olur bilemedim:KK53:

Deneyen arkadaşlarımız vardı ve genelide beğenmişti :))

bende henüz deneyemedim ama merak ediyorum yapıcam inşallahhh :KK1:

Geçmiş olsuuunnn :KK3: Hastalıktandır şiş hissetmeenn.. Oyyy! Tiyatroo :KK31:

Şşş! Konu dışını görmedi duymadı kimse :KK1::KK1:

Bak bende bu tarifler var. Ordan burdan bizzat araklayıp :KK1: oluşturduğum Dukan tarif kitabımdan veriyorum tarifleri, ama hiç çorba yapmadım. Buyrun :KK34:

YOĞURT ÇORBASI
1 kase yoğurt, 1 yumurta, kepek hakkın varsa 1 kaşık kepek yoksa koymuyorum
bunları bir güzel çırp, üzerine su ekle, kaynat
kıyma ve baharattan misket büyüklüğünde köfteler yap, kaynayan çorbana at,pişene kadar kaynat,içine nane ekle altını kapat..
bol pul biber ve karabiber ile afiyetle ye..

YAYLA ÇORBASI
tavuk suyuna yada sade suya 4 kaşık yulaf ezmesi atılır...şiştiklerinde 2 su bardağı yoğurda bir yumurta sarısı karıştırılan karışım yavaş yavaş eklenir...bikaç taşım kaynadıktan sonra tuzu konulur...bol nane ilavesiyle şahane bi çorba elde edilmiş olunur:) afiyet olsunnn

EKŞİLİ KÖFTE
yarım kg yağsız kıymaya 4 kaşık yulaf 1 soğan rendesi kimyon tuz karabiber eklenir yoğurulur...top top yapılan köfteler kaynayan suya atılır...piştikten sonra yarım limon ve 1 yumurta sarılı terbiye yavaş yavaş eklenir...2 dakka sonra şahane çorbanız veya yemeğiniz hazır:)

DÜĞÜN ÇORBASI
kemiksiz haşlamalık kırmızı et bi güsel haşlanır...çıkarılıp didiklenir...yulaflar atılır şiştiklerinde etler ilave edilir..yoğurtlu terbiye yapılır süzme yoğurtla daha güsel oluyo...biraz piştikten sonra bol nane katılır...afiyet olsunn:)

ÇAKMA İŞKEMBE ÇORBASI
tavuk etleri suda haşlanır didiklendikten sonra yulaflarla beraber pişirilir.. sarımsak sirkeli sos ilave edilir...bol pulbiberle servs yapılır...afiyet olsunnn:)

Sağol kuzum inşallah geçecek umudum var :KK14:
Teşekkür ederim tarifleri için canımmmm :KK71: çakma işkembeyi deneyeyim bugünde
:KK1:

ayyy boğuluyorum sonunda tavuk gögsü yerken ölen dukancan olarak tarihe geçicem yutamıom şu meretiii

canlarım iyisiniz maşşalah

diyetler iyi gidio enteresan da srular var light helva gördüm bi ara :)

ben spora agırlık vermiş bir şekilde devam ediyorum ama spor sadece geçen hafta 1 kilo verdidi bu hafta durdum yine olsun yılmak yok bu yapışkan 4kilo gitcek okaaaa

oglumun gözleri bozukmuş galiba okul taramasında yazı göndermişler hafta sonu doktora götürcem ama ben bu olayı çok abartım resmen aşırı üzüldüm gözlük takarsa diye üzülüyorum biliyorum allah başka dert vermesin ama ne biliyim insanın evladı olunca böle ufak şeyleride takıyo işte

takipteyim bi yandan kızlar alıntı yapamıyorum ama çok üzgünüm bu durumdan beni affedin olurmu keşke bende netde fazla vakit geçirebilsem ama olmeyooo

SLm kızlar, vallahi dünden beri yazdıklarınızı okumak için bilgisayara takılı kaldım....AMa dünü okumak çok eğlenceliydi ya...Koptum gülmekten :KK1: sayenizde yüz kaslarım iyi çalıştı bugün :KK9: Neslicim yeni işin hayırlı olur inşallah , baya da yeni katılanlar var aramıza, hepiniz hoşgeldiniz....
Bana gelince valla artılarda delyden sonra zirve yaptım sanırım, en son bayramdan önce 57.5 tartıda görmüştüm ama şimdi tartıya çıkmaya korkar oldum....nişanlım gelecek hafta sonu, full dışardayız dukanda yalan olacak benim için haliyle...Şimdi diyeceksiniz dışardada dukana uygun şeyler ye diyede,şimdi kaynanam olacak kişi gelecek aaaaa!! sen hala mı diettesin, seninde diet hiç bitmedi diyecek, sonra sen zaten iyisin boşver kadının etine dolgun olanı makbuldür diyerek beni daha da sinir edecek :KK47: Ben etine dolgun değilimki artık yaaaa, normalim :KK14: İŞte bu sebeplerden diete bu aralar ara verdim, karışık güçlendirme-koruma tarzı gidiyorum bakalım, pazartesiden itibarende seyir yaparım herhalde bir hafta...atağa dönüp metabolizmayı alt üst etmek istemiyorum çünkü....

Neyse en kötü 61 olsa diyorum birkaç hafta içinde 59 a falan düşerim herhalde ya...Spor salonunada gideceğim, bu aralar tüm dukancanlarda moda oldu, spor salonuna gitmek :KK1: ben de bu furyaya katıldım....telefon da bugün uyarı verdi sözde güçlendirmenin 2. yarısına geçmem gerekiyormuş bugünde ahhhh nerde :KK50: Yani sözde ben erkenden mezun olacaktım ama bu gidişle uzun süre beraberiz :KK16:

cnm light kaşarlar yağsız değil sadece yağı azaltılmış,bunu bi bilelim önce:KK34:
yemesen iyi olur ama tavuğun üstüne azcık rendeleyeceksen de sorun yok ama dilim dilim yemeğe kalkma emi:KK34:

çok teşekkürederim cnm cvp verdiğin için.ben kitabı indirdim okumaya başlıcam en sağlıklısı bu.ne yicem ne yememeliyim o zaman anlamış olurum heralde bende.şimdi bu şekilde epey karışık geliyor bana.yalnız dukan testimi yaptığımda bana kilo vermeye ihtiyacın yok dedi!!!nasıl yok boyum 1.55 kilom 59 nasıl olmaz.benmi yanlış yapıyorum kaç oldu deniyorum dukan ın yardımına ihtiyacın yok diyor bana:KK43:ben en azından 10 kilo vermeyi planlıyorum.

canım bende dün üst komşudan aldım bir parça balkabağı , yarın PS günüm , inşAllah deneyeceğimm :KK34::KK34::KK34::KK34:

normalde hiç yeme balkabağını ama ilk olacak , hadi bakalım hayırlısı ...

balkabagı harıka patates kızartması oluyorç Ama yumusak ıc kısmını cıkartınö sadece sert olan kabuga yakın kısmından yapın o zaamn mukemmel oluyor.

İçinden de artık tatlı yaparsınız. onu da şöyle öneriyorlar. tarçın ve karanfille kaynatıp, üzerine tatlandırıcı döküp yiyolarmış. pişebilen tatlandırıcınız varsa şerbette yapabilirsiniz

slm bayanlar herkes nasıl ? Ben sabahları yiyemiyorum artık zorla kepekten yaptığım galetadan birazda beynir yedim 1 bardakta süt kahvltı bu artık öğlen arada kaynıo bir bardak nescafe içiyorum 9da kalkıp 12de zorla kahvaltı yapıyorum ne zor şey yahuuuu :) herkese kaçamaksız diyetler çok yazmışınız okuyamadım geçmişi yahuuuu :)

kahvaltıyı sağlam yapmayınca akşamları doymak bilimiyorum kendı adıma... Daha erken kalmaya calıssan... Cok uyumakta ıyı degıl sonucta :KK34:

Selam Dukan fıstıklarımm :KK16::KK16::KK16::KK16:

okuldan geldim , ton balıklarımı hüplettim :KK56::KK56::KK56:

hava çok güzel , değerlendirmem lazım bunu , birazdan yürüyüşe çıkacamm , olleeyy :KK52::KK52::KK52::KK52:

Merveciimm 4 yumurtamı yiyosun bebeeemm :KK76::KK76::KK76::KK76:
MaşAllahh :nazar::nazar::nazar:

ayyy boğuluyorum sonunda tavuk gögsü yerken ölen dukancan olarak tarihe geçicem yutamıom şu meretiii

canlarım iyisiniz maşşalah

ama niye öyle diyooonnnnnn :KK50::KK50: tavuk iyidir güzeldir candır ...:26: onu sevmemiz lazım..sevmeyenlere de sevdirmemiz lazım..onsuz olur mu..
Ben çok etkilenirim öyle kötü derseeeeennnn... 3 gün tavuk yiyemezsem senden bilirim :emir_bebek::emir_bebek:

daha eğlenceli hale getir..sebze günlerinde ye sote yap..protein günlerinde balık ye yumurtaya vur benim gibi..yoğurt ye :)

çok teşekkürederim cnm cvp verdiğin için.ben kitabı indirdim okumaya başlıcam en sağlıklısı bu.ne yicem ne yememeliyim o zaman anlamış olurum heralde bende.şimdi bu şekilde epey karışık geliyor bana.yalnız dukan testimi yaptığımda bana kilo vermeye ihtiyacın yok dedi!!!nasıl yok boyum 1.55 kilom 59 nasıl olmaz.benmi yanlış yapıyorum kaç oldu deniyorum dukan ın yardımına ihtiyacın yok diyor bana:KK43:ben en azından 10 kilo vermeyi planlıyorum.

canım bakma sen ona..dukana göre bende ideal kilomdayım ama benim popodan haberi yok dukanın...:KK51:

[sıze=2]geçmiş olsuuunnn :KK3: Hastalıktandır şiş hissetmeenn.. Oyyy! Tiyatroo :KK31:

şşş! Konu dışını görmedi duymadı kimse :KK1::KK1:

Bak bende bu tarifler var. Ordan burdan bizzat araklayıp :KK1: Oluşturduğum dukan tarif kitabımdan veriyorum tarifleri, ama hiç çorba yapmadım. Buyrun :KK34:
[/sıze]

[sıze=2][ı]yoğurt çorbası
1 kase yoğurt, 1 yumurta, kepek hakkın varsa 1 kaşık kepek yoksa koymuyorum
bunları bir güzel çırp, üzerine su ekle, kaynat
kıyma ve baharattan misket büyüklüğünde köfteler yap, kaynayan çorbana at,pişene kadar kaynat,içine nane ekle altını kapat..
Bol pul biber ve karabiber ile afiyetle ye..

Yayla çorbası
tavuk suyuna yada sade suya 4 kaşık yulaf ezmesi atılır...şiştiklerinde 2 su bardağı yoğurda bir yumurta sarısı karıştırılan karışım yavaş yavaş eklenir...bikaç taşım kaynadıktan sonra tuzu konulur...bol nane ilavesiyle şahane bi çorba elde edilmiş olunur:) afiyet olsunnn

ekşili köfte
yarım kg yağsız kıymaya 4 kaşık yulaf 1 soğan rendesi kimyon tuz karabiber eklenir yoğurulur...top top yapılan köfteler kaynayan suya atılır...piştikten sonra yarım limon ve 1 yumurta sarılı terbiye yavaş yavaş eklenir...2 dakka sonra şahane çorbanız veya yemeğiniz hazır:)

düğün çorbası
kemiksiz haşlamalık kırmızı et bi güsel haşlanır...çıkarılıp didiklenir...yulaflar atılır şiştiklerinde etler ilave edilir..yoğurtlu terbiye yapılır süzme yoğurtla daha güsel oluyo...biraz piştikten sonra bol nane katılır...afiyet olsunn:)

çakma işkembe çorbası
tavuk etleri suda haşlanır didiklendikten sonra yulaflarla beraber pişirilir.. Sarımsak sirkeli sos ilave edilir...bol pulbiberle servs yapılır...afiyet olsunnn:)[/ı]
[/sıze]

[sıze=2]bilyorum ben senii.. Tekrar merabaa :KK3: Oy sen 10 kilo mu vermiştiinn. Maşallaahh :nazar: Yine aynı hızla verirsin inşallah.. Kotunu da giyersin :KK34:[/sıze]

delym benım yaa bu yulaf dediğin (ezmesi sanırım) biz kullanabılıyormuydukk..:44: Bunu nıcın daha once demedınız dıyın bakımm.. Bize sadece kepek serbest değilmii.. Ben karıstım sımdı:26:

[sıze=3]canım bende dün üst komşudan aldım bir parça balkabağı , yarın ps günüm , inşallah deneyeceğimm :KK34::KK34::KK34::KK34:

Normalde hiç yeme balkabağını ama ilk olacak , hadi bakalım hayırlısı ...
[/sıze]

canım ben tatlısını yapmıstım. Ama tatlandırıcıya bırturlu alısamadıgım ıcın bırdılımı bıle zor tukettım gerısınıde attım. Olmuyor yaaa tatlandırıcı şeker gibi olmuyorrr...:KK50:

Son düzenleme:
chickpeas ,
kuzum alıntı yapmış ama yazmamışım..
evet 4 yumurta yiyorum :KK1::KK1: tutmasalar 5 yerim böhüüü...benim iştahın maşallahı var bu aralar...:KK76:

Bir bana ç..ş desinn.
Öğlen pikniğe gittik
Heralde 1 kilo falan et köfte yemişimdir. Yoğurt ve ayranla birlikte :)
P günüm ALLAHTAAN
Bakalım yarın ne olacak çok merak ediyorumm.

Ama 14 den beri 2 kere wc ye çıktımmm.
Hemde ne çıkmaaa

Adam boşa demiyorr çok yiyin bol yiyim diyee. Keisnlikle kanıtım budurr.
HAdi kızlar yiyin gariiiii

Yoldaş ve ev arkadaşına selam olsunnnn :)

chickpeas ,
kuzum alıntı yapmış ama yazmamışım..
evet 4 yumurta yiyorum :KK1::KK1: tutmasalar 5 yerim böhüüü...benim iştahın maşallahı var bu aralar...:KK76:

kolestrol ıle ılgılı problemın yoksa nema problema, olcturdun mu degerlerini diyete basladiktan sonra?

Ayyy sevdiklerim hep burdaa. DUkan kardeşlerim benimm.
Fİreler de var tabiiii, onlarda gelse süper olacak.
Hadi buluşmayı konuşalımm.
Kadıköy iyidir derim benn

:)

Bir bana ç..ş desinn.
Öğlen pikniğe gittik
P günüm ALLAHTAAN

Hemde ne çıkmaaa

ben dun yarim kilo kofte salatasiyla beraber yedim, ustune ertesi gun -300gr ciktim.
yarin seni de surpriz bekliyor olabilir:))

Bir bana ç..ş desinn.
Öğlen pikniğe gittik
P günüm ALLAHTAAN

Hemde ne çıkmaaa

Öncelikle ç..ş :KK1::KK1::KK1:

Sonralıkla afiyet olsun yarasın....:KK76:ohhh misss canım bile çekti valla...2 kere wcye çıktıysan da süper..sen de herhalde yoğurdun lightına takılmayanlardasın hım?
ben bi tek peynirin lightını yiyorum :KK17: light olmayan peynir ciddi tehlike saçıyo çünkü..:KK20:

Ben son bi kaç gündür böyle insanlık dışı yumurta tüketiyorum normalde 2 yi geçmezdi..:emir_bebek:

Testlerimi yaptırmadımmmm...hiç bişeyimden haberim yok :18:

o zaman bi git gorun derim, zor bi sey degil, okulda medikoda bile yaparlar. ogrenciydin saniyorum.

Eger sorun yoksa gonul rahatligiyla yersin, eger sinira yaklasmissa ne yapman gerektigini de bilirsin.

ben dun yarim kilo kofte salatasiyla beraber yedim, ustune ertesi gun -300gr ciktim.
yarin seni de surpriz bekliyor olabilir:))

3 oldu bu arada. Sigaradan sonra, soda dan sonra şimdide kahve den sonra.
Birde mest içeceğim birazdann perşembeye doping olsunnnn.
2 aydır ağır bir duraklama yaşıyorummm kırmam lazım şu 73 sınırınııı.
WC candır DUKANCANDIRR :)

Öncelikle ç..ş :KK1::KK1::KK1:

Sonralıkla afiyet olsun yarasın....:KK76:ohhh misss canım bile çekti valla...2 kere wcye çıktıysan da süper..sen de herhalde yoğurdun lightına takılmayanlardasın hım?
ben bi tek peynirin lightını yiyorum :KK17: light olmayan peynir ciddi tehlike saçıyo çünkü..:KK20:

Evde herşey yağsız ve tamamen kendim yapıyorum lor dahil. Ama dışarda imkan yoksa yoğurt ayran gayet normallll....

Bir bana ç..ş desinn.
Öğlen pikniğe gittik
P günüm ALLAHTAAN

Hemde ne çıkmaaa

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ama niye öyle diyooonnnnnn :KK50::KK50: tavuk iyidir güzeldir candır ...:26: onu sevmemiz lazım..sevmeyenlere de sevdirmemiz lazım..onsuz olur mu..
Ben çok etkilenirim öyle kötü derseeeeennnn... 3 gün tavuk yiyemezsem senden bilirim :emir_bebek::emir_bebek:

daha eğlenceli hale getir..sebze günlerinde ye sote yap..protein günlerinde balık ye yumurtaya vur benim gibi..yoğurt ye :)

canım bakma sen ona..dukana göre bende ideal kilomdayım ama benim popodan haberi yok dukanın...:KK51:

merem canım ben bayılırım tavuğa ama benim son kilolar gitmiyo ya malum 14 kilodan sonra vucut durdu heral ben buyüzden süt ürünlerini saf pro günlerinde baya kıstım bu nedenle gerçekten tavuk gögsü takılıyo gitmiyo aşağı bende olayı çayla hallediyorum soğukta light kolada içilmiyo o nedenle yoksa tavugu sev ye gülüm yeeee

Bir bana ç..ş desinn.
Öğlen pikniğe gittik
P günüm ALLAHTAAN

Hemde ne çıkmaaa

ay ipek canım nası köfte istedi yawwww acil yapmam lazım baya oldu yemeyeli

şu dukan için mama yapcak birileri olsa evde var ya bi ömür yparım yılmadan bu diyeti de işte kocaya ayrı çocuga ayrı kendine ayrı yılıyo insan sürekli aynı yiyorum ondan

3 oldu bu arada. Sigaradan sonra, soda dan sonra şimdide kahve den sonra.
Birde mest içeceğim birazdann perşembeye doping olsunnnn.
2 aydır ağır bir duraklama yaşıyorummm kırmam lazım şu 73 sınırınııı.
WC candır DUKANCANDIRR :)
boyumuz kilomuz ayni su an:)) hadi bakalim beraber kilo veririz insallah.

X