Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

siz öyle diyorsanız öyledirrr üstadımmmmm :)

Tatlı Nessss

Canımcıımmm Yeni işinde bol bol başarı diliyoruumm... Arabalar da süpermiş ya laa Beni de yanına çırak alsanaaa... Yardım ediyim ben dee :102::82: :))

Bütün iyi şeyler oluversin tatlıımmm

Günaydınnnnn geleceğin çıtır hatunlarrıııııııı
merak ve sbaır içerisinde kitabımı bekliyorum
sşzden bana fayda yok kitap gelmeden anlaşılan

Günaydıınn..

Ama neden kitap neden kitap.. Çünkü ciddi bir iş peşindeyiz.. Bilinçli bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bi deniyim yapamazsam bırakiyim olayında değiliz. Önce kitabı okuyup, başlayıp başlamamaya ciddi olarak karar vermek lazım. Başlayıp bırakmamak için.. Diyet yapan kişinin sağlığı için ve kitabın hepsinin burada özet geçilemeyeceği için, sağlığına zarar verirse, bu sorumluluğu kimse almaz. Bana niye böyle böyle demediniz kitapta yazıyomuş diyen biri çıksa.. ki inan çıkar!! Soru soruyorlar cevap verilmeyince kızıyorlar, sanki burda hepimiz mesai ücreti alıyormuşuz gibi.. Kimse kimseye cevap vermek zorunda olmağı halde, herkes sırf yardım etmek için cevap veriyor, emek veriyor.. ve bir şeyi gözden kaçırınca azar işitiyor.. E diyeti yapacak kişi de bi zahmet biraz emek versin di mi? Kitapta alelen yazan bir şeyi burda her gün 10 kişi sorsa, kimse burayı takip etmez olur.. Ki sorulmaya başlanmıştı artık..

Bunları sana yazmadım tabi... Alınma sakın. Sen okucam demişsin zaten de.. Sen öyle söyleyince açıkliyim dedim. Biz de takıldıkça tekrar tekrar okuyoruuzz.. Kitabı çantasında taşıyanlar var, benim de evde baş ucumda duruyor Hem kitabı okumak süper motivasyon sağlıyor Kolay gelsiinnn :129:

Merhaba,

Sorun az yemen olabilir. Diyetin ana fikrine aykırı az yemek.. Sen Dukan'a uygun şeylerden doyana kadar yiceksin, kepeğini yiceksin mutlaka.. Ayrıca iyi de vermişsin.. Demek daha çok yeseydin, baya da verecektin Yeşil çay içiyor musun, spor hareket var mı?

Oyyy :100: Yine geçmiş olsuuunn Ay senin 2 oğlun mu var.. Allah bağışlasıınn..

Son düzenleme:

çok sevindim kuzu. ayrıntı bekliyorum. mesaj at mail at... naparsan yap.

ipekcim arkadaş liste istiyor. her sabah düzenli olarak listesini yaz gönder. o da yapsın bu güzel dyeti. ne demiş bizim büyükanneler "yapın verin elime, götürüp göstereyim erime" :)))))))))

Olayların dışında kalıyorum, takip edemiyorum, geçmişi okuyamıyorum çatlıyorum meraktan. Ben de konu dışı mesajlar yazıyorum, Acaba ben de mi uyarıyı hakediyorum, beni kim neden ne zaman şikayet edecek acaba, ilkokulda uslu bir çocuktum, ortaokulda da öyle, lisede azcık cozuttum, sonra duruldum, şimdi ise ot oldum zannımca kitaplardan kafamı kaldıramıyorum, geçmişi okuyamıyorum, çok sıkıldım, çok bunaldım vs vs

Not: Bu sefer oldu galiba zuhahahahaha zihnimden geçenleri bir ben biliriiiim

Pişşşttt!! Çok konu dışına çıkma! Oralar derin biraz, fazla açılma Ot olarak evet.. sebze protein günlerinde yiyebilirsin.. Kitabı okucaksın, yenmez.. zira hazımsızlık yapabilir. Aktarlarda tilaks çay var falan yani... hahahha

Son düzenleme:

Bu da mı gol değil hakim bey bu da mı gol değillll Ha söyleyin bunu da mı atamadımmmm

kızlar merhaba,

bende dukana karar verdim. mayıs ayında kendi kafama göre diyet yapmaya başladım ve sporla destekledim. çok fazla kısmadan 5 ayda 18 kilo verdim. ancak uzun süreli diyetden dolayı 1,5 aydır vucudum durmuş durumda. ne veriyorum nede alıyorum. ancak yaklaşık 7-8 kilo fazlam daha olduğu için bunuda dukanla vermeye karar verdim. 3 günlük atak günün var. bugün 1. günüm.
ancak benim size bazı sorunlarım olacak:
* yulaf kepeğini nezaman ve nasıl tüketiyorsunuz? (sabah aç karnınamı, akşam yatmadan öncemi?)
* bu diyetde hiç meyve yok. ben zaten meyveyi pek sevmem ama diyetde tatlı krizlerimi meyve yiyerek durduruyordum. peki siz tatlı krizlerinizi nasıl önlüyorsunuz?
* tuz ve salça tüketimi serbest mi?

bu sorulara cevap verirseniz çok mutlu olurum . :))))

hepimize bol bol incelme diliyorum :))))

Arkadaşlar bende bu diyete yeni başladım. Yani artık bende bir DukanCan' ım :) 3 günlük atağım dün bitti. 71 kg' dan 69 kg düştüm. Benim 12 kilo kadar fazlalığım oldugu için seyir dönemininde saf proteyin günlerini pazartesi ve perşembe günleri yaptım. Kitabı okudum yani bu şekilde de yapabilirmişiz öle yazıyordu. Burda bi çok kişi bu diyeti uygulamış gözüküyor menülerde bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ki sıkılmadan bu işi başarayım :)

bana mail atacaktınız callen egzersizlerini
mailimi gönderdim
ama
gelmedi bu arada iyi günler

sakin ol yavrum git bi elini yüzü yıka

Bu da mı gol değil hakim bey bu da mı gol değillll Ha söyleyin bunu da mı atamadımmmm

Hahaha bu benim en koptuğum sahnelerden..hatta karikatürü de var ona da kopuyorum..

merhaba kızlar

yulaf kepegım bıttı zaten dogalsan ın yenılenen paketınden almıstım en son dısıme kum tanesı gıbı seyler gelıodu sızdede oyle oldumu ?baska marka bulamadım bugday kepegı aldım gunde 2 kasık ondan yesem nasıl olur

tesekkurler

Arkadaş sen KARATAY yapıp sabah fındık ceviz yeyip sonra dukana başladım callen falan mı dedinnn yoksa ben seni yanlışmı algıladımmm ???

canım ben sadece egzersizleri siz iiyi biliyorsunuz diye
okudum o yüzden size sordum
dukan yapmıyorum
egzesizi bılamadım siz de bu konuda daha önce yazmışsınız bilgilisiniz diye sorun değil teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…