iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?
iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?
Benim diyetin basinda moralim cok kotuydu simdi oldukca iyiyim. Yani yemek konusuldugunda aglayasim geliyodu. Hic adetim olmadigi halde sinir krizlerine giriyodum.
Ara ara oluyo, sonucta karbonhidrat komfor yiyecegi olarak geciyor. psikolojik bir rahatlama sagliyor. onu hayatindan cikariyorsun. eh biraz yoksunluk belirtisi gostermen normal.
ben multivitamin kullaniyorum. Supradyn bana iyi geliyor. Bi de soguk alginligi olmasin diye arada imuneks yutuyorum. harika hasta olmak uzereyken kesiyor.
Ayrica diyetten cok uzun zaman onceden beri anti depresan kullaniyorum. kilo almama onlar neden olmustu zaten. Dukan antidepresan kilo vermenizi duraksatir diyor. gercekten diyetin basinda bile uc hafta duraklama yasadim ben.
1. yaş faktörü
2. menapozda olmam
3. metabolizma faktörü
4. spor yapmamam
5. suyu fazla az içmem
6. tatlandırıcıyı fazla kullanmam
7. yağlarım ve ben yıllardır bir bütün olmamız ve benden ayrılamıyor olmaları.
en önemli etken kesinlikle 7 numero...
evet izin verilen yag orani %10mus, kitabi okudugum iki ayi geciyor, ben de motivasyon icin bir daha okusam iyi olacaka galiba, bak bilgilerde eskiyomus:))(hafizama laf yok:))%10 değil miydi o yaa:44:
cancazım, onlar pastalarını yerlerken habire benim irademe olan hayranlıklarından bahsediyorlar, ben de gaza geliyom. (züğürt tesellisi dediğinizi duymadım sanmayın)
bu arada güçlendirmede olan arkadaş 2 pastadan birer dilim yedi...
"tutmayın beni ben güçlendirmeye geçicem" diyen azra
hmm sen o kadar ablamısın şekerimm , ben bilmiyodumm
3. faktör bendede illet bi durum ama bu aralar baya baya yıktım sankimm
ben tatlandırıcı hiç kullanmadım daha , çokta kullanmak istemiyomm , duraklamaya sebep oluyo diyorlarr...
ama sende suyuna özellikle dikkat et , biliyosun Dukan amcam bas bas bağırıyor , böbrekler için mutlaka yeterli su içmelisinn
7. numero sağlammış valla , benimkilerde 10 yılı aşkındır benimle birlikte takılıyolar , gidin diyom keratalara ama illede ayrılmakta zorluk çıkarıyorlarr
neyse bunca faktöre rağmen yinede tebrik ediyorum seni o haldee
8. antidepresan kulanmam...
yaş 40 oldu canım yaa. ben 35ten beri menapozdayım
Ben de ufak problemler, herkese olabilecek kucuk duygu degisimleri icin antidepresan onermiyorum.
37. gündeyim 9 kilo verdim.
yanlış anlattım sanırım. benim zor kilo vermemin 8. sebebi antidepresan kullanıyor olmam demek istedim. menapoza girdiğimden beri ani sinirlenmelerim oluyor diye doktor verdi antidepresanı. mecbur kullanıyorum yoksa dayanılmaz bir insan oluyorum
ACE Selenyum+ m...cap omega 3 desteğiyle sinirimi ve bünyemi sağlam tutmaya çalışıyorum ben de. Normalde de hala gençliği aşamamış höthöt eden bir insandım, şimdi daha bir sinirlerim ayaklandı sanki. Karbonhidrat yoksunluğundan mı gerçekten bu, Allah'ım uyuşturucu bağımlısı gibi yoksunluk sendromuna mı yakalandım?
İkisi de Türk markası olduğundan ucuz, herşeye çözüm olabilirler mi bilmiyorum ama öneririm. :)
Superr.tebrikler.. Bana simdilik hayal gibi gorunse de umarim basaririm. İlk zamanlar ne kadar kilo verdiniz paylasir misiniz ltf??
seninki ders aralarinda internete girememendendir diye kotu bir espri yapayim.