İsimden kaybediyorum cidden, var bende bir bağımlılık :))) İnterneti, kafeini, karbonhidratı,... Allah ciddisinden vermesin. :))
iyi akşamlar arkadaşlar
callen egzersizlerinin
linki varmış
ama ben bulamadım
cd si de yok dnr da
bana link gösterebilecek ya da msj atabilecek var mıdır
tabii yeni üyeyim ben msj atamam
Allah rızası için siz atabilirsiniz bulamadım
light helva gördüm markette tüketen var mı acaba?
Aaaa çok teşekkür ederim çok sevindim ama ben şimdi, motivasyonum düşmüştü bugün iyi geldi. o zaman durmak yok yola devam dur bi bardak su içicem hemen
iyi akşamlar arkadaşlar
callen egzersizlerinin
linki varmış
ama ben bulamadım
cd si de yok dnr da
iyi akşamlar arkadaşlar
callen egzersizlerinin
linki varmış
ama ben bulamadım
cd si de yok dnr da
çok iyisin sağol teşekkür ederiim atayım hemenOO ben bayılırımmm helvaya ama yassaakkkkkk
Burası böyle iştee ama birde nankörler varr uzak duruyoruzz
Ahh kıyamam ben sana
Bana mail at cd kapına gelsinnn
pksnmz@hotmail.com
ok??
vejeteryanlara protein gununde seitan diye bir sey oneriyolarmis. dukan icin.
Seitan tarifi « vegankedi.wordpress.com
How Seitan (also know as Wheat Meat) Works – The Blogs at HowStuffWorks
acaba nasil olur. yani olabilir mi.
Protein gununde undan yapilmis bir sey yemek. Ama protein orani cok yuksek bir besinmis. cok ilginc geldi.
Günaydın kızçelergüzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor
Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuzdukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu da değil
Bu da değil
Bunların hiç biri değil
Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"
Günaydın kızlar
Bugünde ofis mazlemeleri yeniden değiştiği için mülteci olarak oda oda dolaşıyorum bu hasta halimle, hızlıca göz gezdirdim geçmişe içimde kalıyo yoksa
Dün akşam kaçamağım varanneme gittik lahana sarması yapmış bize hastayım diye alıp gelecekmiş biz gidince yiyemem diyosunuz ama anne olunca sözü sizden üstün hemen laf serpiştirdi aralarda zaten az yiyosun çabuk hastalanıyosun oysa hiç az yediğimi yok kendide biliyo daaaa
Toplasanız 1 yk kadar pirinç yemiş bulundum ve ev yoğurdu tabiki...
Bide doktor dün öksürük şurubu verdi ama şekerli bacılarım napaceyük
ben bugün +2 kg çıktım. hem önceki gün yaptığım kaçamak, hem dün yediğim fazladan yulaf kepeği ve diğer sınırlı izinliler... ama asıl etki regl öncesi şişlik. suratımın şekli değişmiş şişmekten.
Günaydın kızlar,
Günaydın yazdım ama konu dışı sanırım.. Ay nasıl konuşucaz yani anlamadım ki.. Ayrıca da rahatsız olan varsa, gelsin buraya yazsın yani. Adam mı yiyoruz. Diyetteyiz biz yiyemeyiz zatenYok efendim rahatsız oluyolarmış.. O kadar bilgi veriyoruz destek veriyoruz, onları okuyup da güzel güzel bilgileri destekleri alıp da şurda 2 günaydınımızdan 2 iyi akşamlarımızdan 2 bugün şunu şunu yaptımımızdan rahatsız olan da varsa, gözüne dizine dursun yanii!! Verdiği kilolar 15bin kat olarak kendisine geri gitsin!! He hiç kilo vermediyse de ömrü billah veremesin, daha da alsın, kilolardan yürüyemez hale gelsiinnn inşallaahh!!! Ohh ohh!!!
Bu da değil
Bu gerçekten bizim köyden değil, ne dediğini anlayamıyorum, aynı dili konuşmuyoruz
Aliyem bende senin gibiyim gecen ay 17.de olmustum simdi yüzüm senin dedigin gibi sis ve geceleri horlamaya basladim sende de oluyormu bu.? Ben su icemiyorum ki cok su icen biriydim..
vejeteryanlara protein gununde seitan diye bir sey oneriyolarmis. dukan icin.
Seitan tarifi « vegankedi.wordpress.com
How Seitan (also know as Wheat Meat) Works – The Blogs at HowStuffWorks
acaba nasil olur. yani olabilir mi.
Protein gununde undan yapilmis bir sey yemek. Ama protein orani cok yuksek bir besinmis. cok ilginc geldi.
bu diyete akşam başlayamazsınız. bütün günü ilgilendiren bir diyet. diyeti araştırdınız mı? pdf olarak da olsa kitabı okudunuz mu,en azından atak kısmını okumadan başlamayın,yiyebileceğiniz yanlış şeyler vücudunuza zarar da verebilir, kilo vermenizi de engelleyebilir.
umarım yaparsınız bu diyeti. inanın hiç zor değil. ben de normalde sabah başlayıp akşam diyeti bırakanlardandım..
az ama ki bunlar.. ki zaten acıktıkça proteine saldırmak bu diyetin en güzel yanı.. yedikçe yakıyor vücut..
bir de şu börek nasıl bir şey?
Ben 79,500 kilo ile 7 ekim'de diyete başladım geçen hafta 73,500 geliyordum ama bugün 74 geldim moralim bozuldu,adet dönemindeyim ama bu kadar etkiler mi?Bu arada dün oğlumun yaptığı kurabiyeden 1 tane yedim çok ısrar etti,anne ne olur ilk kurabiyem diye felan,onun dışında sınırlıları bile tüketmedim 1 haftadır,offff canım sıkıldı ne güzel motive oluyodum((((
başta hızlı verince hep öyle gitsin istiyorum, hedefim 60 kilo dukan hesabında öyle çıktı,yani daha yolum uzun ve çok yoğun çalışıyorum.haliyle kaçamaklara davetiye çıkarıyorum...
rica ederim güzelim. ben de bayılıyorum müsliye. sabahları da pratik ve doyurucu oluyorTeşekkürler canım... bayılıyorum ben müslilere bu çok iyi olcak
vallah seni bilmem de ben zayıflayıp güzelleşmek istiyorumbendee sizin gibi zayıflamayıp güzelleşmek istiyorum :)
atak saf ve bol proteinden oluşmalı.bu kadar yemekle zayıflayamazsın, ancak hasta olursun. kitabı oku öyle başla. dukan bir diyet olmaktan çok, bir sistem. sistemi tam kavramazsan, küçük gibi görünen ama aslında büyük hatalar yaparsın ve emeklerin boşa gider.
Günaydın kızlar,
Günaydın yazdım ama konu dışı sanırım.. Ay nasıl konuşucaz yani anlamadım ki.. Ayrıca da rahatsız olan varsa, gelsin buraya yazsın yani. Adam mı yiyoruz. Diyetteyiz biz yiyemeyiz zatenYok efendim rahatsız oluyolarmış.. O kadar bilgi veriyoruz destek veriyoruz, onları okuyup da güzel güzel bilgileri destekleri alıp da şurda 2 günaydınımızdan 2 iyi akşamlarımızdan 2 bugün şunu şunu yaptımımızdan rahatsız olan da varsa, gözüne dizine dursun yanii!! Verdiği kilolar 15bin kat olarak kendisine geri gitsin!! He hiç kilo vermediyse de ömrü billah veremesin, daha da alsın, kilolardan yürüyemez hale gelsiinnn inşallaahh!!! Ohh ohh!!!
Sen nası genç kızsın valiz gibi çantan yok mu senin doldur içine işte su şişelerini
kanal tedavisi mi ?geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmuş.
zıplama hissi dişin sinirlerinden geliyor muhtemelen ve sizi üzmek istemem ama bu iyi bir haber değil. Dolgular sökülüp yerine kanal tedavisi yapılması gerekli gibi gözüküyor. Siz ihmal ettikçe de kanal tedavisi ile kurtulma şansı da azalır dişlerin.
kızlar genel istek ve tepki üzerine dukansal aktivitelerimi yazıyorum
sabah 1 yumurta kocamandı çift sarılı sarısının yarısını attım kibrit kutusu kadar tulumla yedim
öğlen 1 büyük yumurta sarısız 1 kase süzme yoğurt 3 4 kibrit kutusu kadar keçi peyniri
aralarda bol bol nescafe ve çay (nescafe kupalarımın 3 parmak kadarı normal süt)
akşama yağsız kıyma kavurup yoğurtla yeme planım var
ha diyeceksiniz ki bu peynir ve yoğurt yağlı evet farkındayım ama onları değiştiremiyorum
midem almıyor loru
nasıl sizce kızlar :))
mrb,
bende dukana başlayanlardanım...öncesinde de yapıp 8 kg ver,ip 4 ayda 3ünü geri aldım :)))
şimd tekrardan başladım ve 2. günüm atakta. benide aranıza alırsanız sevininirm :)))
bu arada aşağıda çıkan kg çizelgesini nasıl yapıosunuz bi türlü bulamadım((
ay maaşallah, darısı bizim başımıza ve sana da başarının devamını diliyorumkızlar buarada 10.10.12de başladığım Dukancımla bugün itibariyle tam 7 kilo vermiş bulunmaktayımm , IDukan amcam ))
Kardeş beni anlayamam doğal kapasite meselesi herkesin psikoloğa ihtiyacı olabilir çok normal tavsiyeni dikkate alacağım.
vallah ben biriken tüm ceza paralarımla diyeti başarı ile uyguladıktan sonra kendime yeni bir sembolik kıyafet alacağım :106: bu arada bugün 2litremi de içtimmantıklı bi uygulama ama ben bunu kendime su için uygulasam kesin iflas ederim
eski sevgili kısmına bayıldımSen kendime (bana , şahsıma , ipeğe ) yaptığım espriyi bile anlayamadın mııı
Kesinlikle kapasite meselesi çok haklısın.
Bak tavsiyeyi sana yapıp yapmadığımı bile anlayamamışsın.
Herkesin yerini biliyor olması çok güzell
Dukanı yanlış yapıyor olman ve kendince doğru olamanı savunman senin kararın. Burda seni uyarmadaki amacımız yeni gelen ve gelecek arkadaşlara yanlış bilgi vermemek.
İnternet bilgi kirliliği deposu.
Sadece buna müdahale etmeye çalışıyoruz.
Ama en güzeli sen ve senin gibileri ciddiye alıp cevap vermemek
Geçen gün trafikte eski sevgilimi gördüm. Durdum yol verdim. 2. keree....
Anlayana...
selam sheriffem. ne güzel vermişsin 7 kiloyu işte... ben adet dönemimde +3 kilo geliyorumBen 79,500 kilo ile 7 ekim'de diyete başladım geçen hafta 73,500 geliyordum ama bugün 74 geldim moralim bozuldu,adet dönemindeyim ama bu kadar etkiler mi?Bu arada dün oğlumun yaptığı kurabiyeden 1 tane yedim çok ısrar etti,anne ne olur ilk kurabiyem diye felan,onun dışında sınırlıları bile tüketmedim 1 haftadır,offff canım sıkıldı ne güzel motive oluyodum((((