Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar arkadaşlar
callen egzersizlerinin
linki varmış
ama ben bulamadım
cd si de yok dnr da
bana link gösterebilecek ya da msj atabilecek var mıdır
tabii yeni üyeyim ben msj atamam
Allah rızası için siz atabilirsiniz bulamadım

light helva gördüm markette tüketen var mı acaba?

OO ben bayılırımmm helvaya ama yassaakkkkkk

Aaaa çok teşekkür ederim çok sevindim ama ben şimdi, motivasyonum düşmüştü bugün iyi geldi. o zaman durmak yok yola devam dur bi bardak su içicem hemen

Burası böyle iştee ama birde nankörler varr uzak duruyoruzz

Ahh kıyamam ben sana
Bana mail at cd kapına gelsinnn
pksnmz@hotmail.com

ok??

Cidden çok ilginç... Tek sıkıntı belki "Ya iyice yıkayamadıysam ya içinde nişasta kaldıysa?!" korkusu olabilir. Boş bir vakitte denemek istiyorum. :) Markette sanki ayrı paket gluten de gördüydüm ama emin olamadım şimdi, zaten fiyatlı da olabilir o - araştırayım. :44: Direkt undan uğraşıp yapsak, bir öğünlük ufak birşey mi çıkıyor acaba, resim-videodakiler küçük boyutlu sanki. En ekonomik seçenek hala tavuk ciğeri.

Protein gunumu başarıyla atlattım..çok yedim çok içtim hadi hayırlısi sabaha tartida allah kerim,

Callenimi de yaptim
Popomu sıktım pelvisi kaldirdim keyfim gıcır..

Şimdi dee 1bardak kefir mı icsem süt mu icsem karar veremedim..

Sonra daa cilt bakimimi yapıp kremlenip aklanıp paklanip uykuya geçeceğim..

Ama önce bişey icmeliyim

Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin..

Canim nasil kahve kullandigini anlamadim (nescafemi türkkahvesimi) ben kahvemi hep buzdolabinda sakliyorum denemeni tavsiye ederim.

Gecmis olsun herseyin basi saglik iceceksin baska yolu yok.

Aliyem bende senin gibiyim gecen ay 17.de olmustum simdi yüzüm senin dedigin gibi sis ve geceleri horlamaya basladim sende de oluyormu bu.? Ben su icemiyorum ki cok su icen biriydim..

Gülmekten yüzüm gerildi gecmisi okurken esim sesleniyo noluyor sana yaa egilmis yazilara bakiyor ne yaziyor burda diye..Silerde ömrünüzce gülün insallah.

Moralmen yerlerdeyim ikinci haftam ise gitmiyorum gitmedigim icin de ayligim islemiyor cok lazimdi sanki böyle bir ceza konu disi olabilr evet ama benim moralim bozuk olunca dukan yapamiyorum.icimdeki öküz cig kiyma bile yiyecekti bugün kavurdum da yumurtayla yidim o derece yani..Saclarim asiri dökülüyor tokam tutmuyor artik kel kalacam..:2:

is yerine kadar yürüyüp geleyim belki iyi gelir gazman meselesi kizlar..

Aliyem bende senin gibiyim gecen ay 17.de olmustum simdi yüzüm senin dedigin gibi sis ve geceleri horlamaya basladim sende de oluyormu bu.? Ben su icemiyorum ki cok su icen biriydim..

ilaç aldım bugün, ödemden kurtuldum akşama doğru ama hala regl olmadım. sen vitamin alıyor musun bu arada? benim de saçlarım dökülüyordu. ace+selenyum aldım. durdu saç dökülmem.

çok ilginç bişey bu. denenebilir aslında ama ben güvenemedim yine de. dediğin gibi, undan yapılmış birşey yem düşüncesi garip geldi.

fırında ekmek gibi yapıyorum içine nane pul biber karıştırıyorum bide tavada kıymayı kavuruyorum kendi suyunda, onuda hamura karıştırıp öyle pişiriyorum börek gibi oluyo...

Ben 79,500 kilo ile 7 ekim'de diyete başladım geçen hafta 73,500 geliyordum ama bugün 74 geldim moralim bozuldu,adet dönemindeyim ama bu kadar etkiler mi?Bu arada dün oğlumun yaptığı kurabiyeden 1 tane yedim çok ısrar etti,anne ne olur ilk kurabiyem diye felan,onun dışında sınırlıları bile tüketmedim 1 haftadır,offff canım sıkıldı ne güzel motive oluyodum((((

Verdiğiniz kilo gayet güzel, mens döneminde artı görmeniz de çok doğal 2 kiloya kadar artı oluyor, bu kilo aldınız demek değil, vücudunuz su tutuyor, mens bitince onlarda gidecek, siz moralinizi bozmayın ki kaçamaklara bahane çıkmasın
Konu evlat olunca yemek zorunlu oluyor benim sıpa da bazen ağzıma tıkıştırıyor yediklerinden, mecbur alıyorum, bazen o görmeden çıkarıyorum bazen de yutuyorum, ben o verdiğinde almazsam o da bana misli ile karşılık veriyor çünkü

başta hızlı verince hep öyle gitsin istiyorum, hedefim 60 kilo dukan hesabında öyle çıktı,yani daha yolum uzun ve çok yoğun çalışıyorum.haliyle kaçamaklara davetiye çıkarıyorum...

başta hızlı verince hep öyle gitsin istiyorum, hedefim 60 kilo dukan hesabında öyle çıktı,yani daha yolum uzun ve çok yoğun çalışıyorum.haliyle kaçamaklara davetiye çıkarıyorum...

hep öyle gitmiyor maalesef, başlarda çok hızlı gidiyor kilolar, sonra yavaşlıyor, hiç veremediğiniz dönemlerde olacak, artık çıktığınız dönemler de ...

Selam Bayanlar,

Bugün 10. Dukan günüm ve ilk kez kaçamak yaptım

Şimdi menümü yazıyorum (bugün ps günüm)

Sabah 1 miniminnacık domates ile 2-3 kaşık lor ve 1 bardak süt

Öğle 3 adet köfte, 1 kase turpotu salatası, 1 kase yoğurt

Akşam mısır unu ile yapılan çerkes yemeğimizi 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1 yemek kaşığı mısır unu ilave ederek yaptım, gayet de güzel oldu.Ama hepsini yemedim yani annemle yedik. İçine de tavuk didikledim
yanında yine azıcık turpotu ve yoğurt.

Ve ve ve az önce misafirlikte 2 parmak genişliğinden daha az, minik bir parça haşhaşlı pasta yedim.

Regl aklıma gelmeyenleri getiriyor çatlayacağım. Ama başka kaçamak falan yok walla.
Bugünlük bu kadar.

Selam kızlar brokoli çorbamı içerken geçmişi okudum. Brokoli çorba tarifini veren kimdi ? :44: çok teşekkür ederim tekrar. ama ben lor peyniri koymadığım halde kesildi :26: ama gayet güzeldi son PS günüm için. Yarından itibaren yine protein günlerim başlıyor.
Bu arada nolmuş ya forumda resmen uçmuş forum uyarılar falan zeynepfurkan ile atışmalar spormenliğe yakışmamış pardon sporwomenliğe ama yanlış anlaşılma olmuş ve kapansın artık bence bu konu.
zaten oku oku bitmedi geçmiş :126: birden senaryo okur gibi oldum rolümü ezberleyeyim moduna falan girdim:82: neyse. bugün yulaf kepek hakkımı her zaman ki gibi müslim ile doldurdum. Öğlen izgara somon yedim (yanımda götürdüğüm yoğurt ve muffinime dokunmadım). akşam da o misgibi brokoli çorbasından içtim, ben de bırtt bırttt yaptım (çok komik, diyet defterime tarifi yazarken bunu da yazdım )

Teşekkürler canım... bayılıyorum ben müslilere bu çok iyi olcak
rica ederim güzelim. ben de bayılıyorum müsliye. sabahları da pratik ve doyurucu oluyor

bendee sizin gibi zayıflamayıp güzelleşmek istiyorum :)
vallah seni bilmem de ben zayıflayıp güzelleşmek istiyorum şaka anladım ne demek istediğini, sadece ma'sı fazla sende ama asıl hoşgeldin aramızaaa demek istedim

'...bir sistem. sistemi tam kavramazsan..' doğru söyledin aliye1971 ama yine de birden gülesim geldi, sanki derin devlet sistemini kavrıyormuş gibi oldum ama dediklerin doğru, bu bir sistem ve kavrayıp uygulayıp ömür boyu bu bilinçle hareket etmeyi öğrenmemiz lazım

ay şu resim DUKAN ne komikkkkk DUKAN süpermiş ya... DUKAN (Dukan içerikli olsun istedim)

Sen nası genç kızsın valiz gibi çantan yok mu senin doldur içine işte su şişelerini

29 yaşında üşengeç bir doktora öğrencisi ''genç kızı'' şaka bir yana da, ama 1.5 litrelik su şişem çantamda ama kütüphaneye sokmak yasak ve iki de bir de kalkıp dolaba kadar gidip su içip dönmek bazen sıkı insanı:105: tam önemli bir bölüme dalıyorsun, hop susuyorsun, hele protein günlerinde... hadeeee kalk git şimdi bakalım tââ dolaba kadar git bu soğukta falan... ama tabii ki yapacak birşey yok, dukan amca 2 litre diyor başka birşey demiyor

kanal tedavisi mi ? ben en iyisi yarın acil bir doktor bulup dişlerimi sağlığa kavuşturayım, korkarım ki bir şehit verdim ağzımda sanki (umarım yanılıyorum ve hiç bir dişim gitmez)

az değil mi biraz ? yoğurt ve peynirin yağlı olduğunun farkındasın zaten ama lor bence gayet güzel. dukan krebi ile çok da güzel iniyor miğdeye:125:

aldık bile aramıza hoşgeldin bu sefer beraber başaracağız çizelge için diyet grupları bölümünde bir forum var. ordan bakabilirsin

kızlar buarada 10.10.12de başladığım Dukancımla bugün itibariyle tam 7 kilo vermiş bulunmaktayımm , I Dukan amcam ))
ay maaşallah, darısı bizim başımıza ve sana da başarının devamını diliyorum

Kardeş beni anlayamam doğal kapasite meselesi herkesin psikoloğa ihtiyacı olabilir çok normal tavsiyeni dikkate alacağım.

bu olmamış ama konu zaten kapandığı için fazla söze gerek yok.

mantıklı bi uygulama ama ben bunu kendime su için uygulasam kesin iflas ederim
vallah ben biriken tüm ceza paralarımla diyeti başarı ile uyguladıktan sonra kendime yeni bir sembolik kıyafet alacağım :106: bu arada bugün 2litremi de içtim

eski sevgili kısmına bayıldım

selam sheriffem. ne güzel vermişsin 7 kiloyu işte... ben adet dönemimde +3 kilo geliyorum hatta bu aralar bacım yine ziyarete gelecek beni sanırım, o yüzden hiç moralimi bozmuyorum hatta dua ediyorum ki protein günüme denk gelsin ki o 3 kilo ile birlikte bi 3 kilo daha gitsin dermişim :116: yani senin o 500 gramcığın ne ki

Kızlar bu arada ben her gün bütün merdivenleri hızlı adımlarla koşarak çıkıyorum, yani asansör falan kullanmıyorum, ki merdivenlerin sayısı baya bir var :79: yani dukan amcamın sözünden çıkmıyorum. Spor için vakit bulamadığıma üzülüyorum,ben her gün 30 dakika koşu ardından 30 dakika yağ yakıcı hareketler yapıyordum ve 1 ay içinde öyle bir fark olmuştu ki..sonra kasım zedellendi falan derken al işte, şimdi de tezle uğraşmaktan kafamı kaldıramıyorum:105: akşamları yapamam çünkü komşular kızıyor hopluyorum falan diye. haftasonları evde hep misafir oluyor, gerçekten özledim spor yapmayı yaaaa buna çözüm bulmam lazım...:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…