light helva gördüm markette tüketen var mı acaba?
selam dukancanlaım,
sabah: 2 krep, peynir
ara: neskayfe
öğlen: biftek, brüksel lahanası
ara: neskayfe ve mistik chai
akşamüstü yine doğumgünü kutlaması vardı. 2 çeşit pastaya sadece baktım. bakmak dukanı bozmuyor değil mi?
pastalara light kola eşliğinde bakan azra
Melül azram benimya yazık sana ama sen de yanında tatlı bişi yapıp götürsene, onlar pasta yerken sen de onu yersin olmaz ki böle ama
37. gündeyim 9 kilo verdim.
37. gündeyim 9 kilo verdim.
Ben aldım bir ara onu ama yiyemedim tadı çok kötü, canım çok helva çekmişti onun için almıştım ama sadece şekerden yana light diğer değerleri light değil, diyete uymuyor yani
MaşAllahh
güncel kilon nedir peki tatlım ?
93.2 ile başladım bu sabah 84.4 çıktım
Anladım teşekkür ederim, bende çok güvenemedim zaten. Tatlı krizindeyim kendime kakao nişasta ve sütle puding mi yapsam?
kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...
kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...
iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?
Azracım aslında kilo ağırlığı fazla olunca gidende fazla oluyor , seninki neden bu kadar uzun sürdü acaba ?