Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hayir canim almiyorum haftaya doktora gidince onuda söyleyecegim.

bi günde meşur oldum forum artık beni tanıyor arkadaş bu ne ben çok üzgünüm yoktan yere bi sürü can sıkıld:2:hiç böyle olsun istemezdim ama olan oldu yalnız ilahi bi güç
iştahım sıfırlandı şaşırtıcı
u

bi günde meşur oldum forum artık beni tanıyor arkadaş bu ne ben çok üzgünüm yoktan yere bi sürü can sıkıld:2:hiç böyle olsun istemezdim ama olan oldu yalnız ilahi bi güç
iştahım sıfırlandı şaşırtıcı

forumda çoğumuzun özel günü yada özel günü yaklaşıyor, onun gerginliği sanırım :KK9: üzülme, hem en iyi dostluklar düşmanlıkla başlar derler :KK34: yani gerçekten dukan'ın kitabında yazdığı şekilde bizimle
beraber zayıflamak istiyorsan hoşgeldin sefa getirdin :KK19: üzülmene gerek yok yani. zaten görüyorsun forumdaki sohbeti falan.. sen de katıl, olanlar geride kalsın derim ben :129:

forumda çoğumuzun özel günü yada özel günü yaklaşıyor, onun gerginliği sanırım :KK9: üzülme, hem en iyi dostluklar düşmanlıkla başlar derler :KK34: yani gerçekten dukan'ın kitabında yazdığı şekilde bizimle
beraber zayıflamak istiyorsan hoşgeldin sefa getirdin :KK19: üzülmene gerek yok yani. zaten görüyorsun forumdaki sohbeti falan.. sen de katıl, olanlar geride kalsın derim ben :129:

benim için sorun yok hayırlısı buymuş demek saol gerçekten bu iyi geldi artık ne olur konuşmayalım bu konuyu sayın dukancılar:KK1:iştah hiç yok sabahtan beri bir krep biraz da lor yediim 2 bardakta süt balık almıstım yiyemedim uykum da yok iyi geldi bana dukan yeniden:KK53:

ü

GÜNAYDINNNN!!!

arada bir hortlayan bu kapsam meselesi için kendimce şöyle bir çözüm buldum,yani en azından ben böyle yapacağım..Neticede benim İÇİM DIŞIM BİR :p

bu şekilde yazdıklarım dukan içi şeyler:
ben bir süreliğine 2+0!a dönüyorum zira 1+1'i yapma şansım buhar oldu şu bir iki ay boyunca.. adet döneminde olmamla birlikte yaklaşık 3 kilo artıda görünüyorum. elbette tartıyı baz almadan devam ettireceğim, perşembeden perşembeye artık :KK66:

bu şekilde yazdıklarım ise dukan dışı ve fakat dukan kardeşlerimle, arkadaşlarımla, dostlarımla, ahbaplarımla ve onların merak edebilecekleri detaylarla alakalı!! :) zor okunacak şekilde yazıyorum -ki yanlışlıkla okuyup zamanınız heba olmasın sevgili yönetim yandaşı dukaniçi severler.. lütfen dukandışı olduğunu biliniz ve okumaktan sakınınız!!

ben.döner.dönmez.iş.teklifi.aldım.ama.öyle.böyle.değil.arkadaş!aliş.bilir.bizim.ortadirek.mahalleden.sabah.bi.mercedes.makam.arabasi.aliyy.akşam.lincoln.bırakiyy..keyfi.olaraktan.başlattığım.ege.turumu.şimdi_de.ankara.ve.çanakkale.izleyecek..artikin.o.cillop.arabalardaki.tertibattan.bağlanirim.sizlere.yol.boyunca.hahahahaa.:p..şaka.bir.yana_da..bu.işin.altindan.kalkarsam.hem.çok.ciddi.bir.referans.edinicem.hem.soldurduğum.özgüveni.yeniden.yeşerticem.hem_de...aman.işte.pek.çok.iyi.şey.olacak.gibi..Olumlama.yapmanın.önemini.yeni.yeni.şeyediyorum.işte.bu.kadar.şimdilik..ne.diyeyim."iyi.diyelim.iyi.olsun"..:)

Son düzenleme:
kızlar kitabı pdf olarak türkçesini indirip okuyan varsa bana link atabilirmi?bu ay çok fazla kitap aldım ama bulamazsam bunuda alıcaz mecburen meraktan kuduruyorum.benim bi 10 kilo fazlam var.ne kadar kısa sürede versem kardır.

Günaydınnnnn geleceğin çıtır hatunlarrıııııııı
merak ve sbaır içerisinde kitabımı bekliyorum
sşzden bana fayda yok kitap gelmeden anlaşılan :KK53:

Günaydın!!! :KK16:

Tartıda sabah öyle kötü bir rakam gördüm ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim diyeceğim ama yarın bildirim günü... :KK14: İlk artımı yazdıracağım herhalde, bakalım. Bu da bana BÜYÜK bir ders olsun.
1 kaşık kepek hakkımı krebimde kullandım, diğer kaşık da poğaçamın içinde olacak. Poğaçanın pratikliğine bayıldım, 8 tane pişir, buzluğa at, her gün çıkar çıkar ye. Diğer kaşık hakkın da saklı kalsın. :KK52:

Nesli: Başarılar yeni işinde. :nazar::nazar::nazar:

Hepimize kaçamaksız, çok güzel bir gün diliyorum. :KK3:

Günaydın kızlar:KK3: Herkese güzel iradeli ve bol eksili bir gün dilerim. Şuan dukan müslimi yiyorum. Dün iki çeşit yaptım: biri goji üzümleri ile (hafif yandılar, o yüzden müslimin tadı biraz bozuldu) diğeri ise yağsız kakao ile. Cam kavanozda karıştırdım iki çeşidi de :KK56: neyse ben yavaştan kütüphaneya gitmek üzere evden çıkmam lazım. öpüyorum sizi dukanistacılar :KK9:

Herkese günaydın
Yanlış hesap bağdattan döner. 4 gün atakta 2,8 kilo vediğini zanneden ben aslında toplamda 2,2 kilo verdiğini şöyle tokken salim kafa ile hesaplayınca şok oldum. Ve kaç gündür de gram oynamadı. Üstelik ne kek, ne ekstra tarif hiçbişey yok listemde. Hayatımda yediğimin en azını yiyiorum üstüne üstlükk.. Neyse.. Dün sp günümdü.. Allahtan bu sabah 200 gr eksik gördüm tartıda. biraz moral oldu mu evet oldu. kötünün iyisi..

Bu sabah yulaf kepeğinden krep bile yemedim. sadece peynir yumurta domates ve biber.. şekersiz çay.
çok merak ediyorum ne kadar sürede bu kilo gidecek..
78 ile başladım şuan 75.6 kiloyum.. dukanda 10. günüm..

herkese kolay gelsin..

GÜNAYDINNNN!!!

arada bir hortlayan bu kapsam meselesi için kendimce şöyle bir çözüm buldum,yani en azından ben böyle yapacağım..Neticede benim İÇİM DIŞIM BİR :p

ben bir süreliğine 2+0!a dönüyorum zira 1+1'i yapma şansım buhar oldu şu bir iki ay boyunca.. adet döneminde olmamla birlikte yaklaşık 3 kilo artıda görünüyorum. elbette tartıyı baz almadan devam ettireceğim, perşembeden perşembeye artık :KK66:

bu şekilde yazdıklarım ise dukan dışı ve fakat dukan kardeşlerimle, arkadaşlarımla, dostlarımla, ahbaplarımla ve onların merak edebilecekleri detaylarla alakalı!! :) zor okunacak şekilde yazıyorum -ki yanlışlıkla okuyup zamanınız heba olmasın sevgili yönetim yandaşı dukaniçi severler.. lütfen dukandışı olduğunu biliniz ve okumaktan sakınınız!!

ben.döner.dönmez.iş.teklifi.aldım.ama.öyle.böyle.değil.arkadaş!aliş.bilir.bizim.ortadirek.mahalleden.sabah.bi.mercedes.makam.arabasi.aliyy.akşam.lincoln.bırakiyy..keyfi.olaraktan.başlattığım.ege.turumu.şimdi_de.ankara.ve.çanakkale.izleyecek..artikin.o.cillop.arabalardaki.tertibattan.bağlanirim.sizlere.yol.boyunca.hahahahaa.:p..şaka.bir.yana_da..bu.işin.altindan.kalkarsam.hem.çok.ciddi.bir.referans.edinicem.hem.soldurduğum.özgüveni.yeniden.yeşerticem.hem_de...aman.işte.pek.çok.iyi.şey.olacak.gibi..Olumlama.yapmanın.önemini.yeni.yeni.şeyediyorum.işte.bu.kadar.şimdilik..ne.diyeyim."iyi.diyelim.iyi.olsun"..:)

yenı işin hayırlı olsun canım...umarım herşey istediğin gibi gider...

Günaydınn canlarrr:KK16:

Herkese mutlu,enerjik ve huzurlu bi gün diliyorum :KK16::KK16:

Günaydın!!! :KK16:

Tartıda sabah öyle kötü bir rakam gördüm ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim diyeceğim ama yarın bildirim günü... :KK14: İlk artımı yazdıracağım herhalde, bakalım. Bu da bana BÜYÜK bir ders olsun.
1 kaşık kepek hakkımı krebimde kullandım, diğer kaşık da poğaçamın içinde olacak. Poğaçanın pratikliğine bayıldım, 8 tane pişir, buzluğa at, her gün çıkar çıkar ye. Diğer kaşık hakkın da saklı kalsın. :KK52:

Nesli: Başarılar yeni işinde. :nazar::nazar::nazar:

Hepimize kaçamaksız, çok güzel bir gün diliyorum. :KK3:

Kuzummm dert etmee bazen olur öyle...ben de dün artı çıkmıştım bugün bayağı bi normale döndüm yarına da eksiye geçersem deyme keyfimee:KK76:

Günaydınnnnn geleceğin çıtır hatunlarrıııııııı
merak ve sbaır içerisinde kitabımı bekliyorum
sşzden bana fayda yok kitap gelmeden anlaşılan :KK53:

Kitabı okuyunca hak vereceksin tatlım..sen de sonra diyete yeni başlayan kitapsızlara önce kitabı okuyun diyceksin :KK34:

kızlar kitabı pdf olarak türkçesini indirip okuyan varsa bana link atabilirmi?bu ay çok fazla kitap aldım ama bulamazsam bunuda alıcaz mecburen meraktan kuduruyorum.benim bi 10 kilo fazlam var.ne kadar kısa sürede versem kardır.

Ben al derim pdfyi kolay bulursun ama kitapla işin daha rahat...

Günaydin dukancanlar :KK16: hepimiz icin güzel bir gün olur insallah.Sabaha kadar gram uyku uyumadim kücük oglum rahatsizlandi okula göndermedim bugün simdi biraz rahatladi misil misil uyuyor.Büyük oglumu okula gönderip bende uzanacagim basim kopacak yerinden.Neslicim yeni isin hayirli olsun canim dilerim hersey istediginden de güzel olur.:KK54:

Canlarım hepinize günaydın,umarım keyifli,hızırlu bir gün ve stressiz bir forum olur:KK16:
kuzular ben bu sabah 68.9 çıktım yahuuu,hopliiim mi zplayimm miii bilemedim :KK52:
pek bi sevindirik oldum:KK76:
eyyy güçlendirme sen nelere kadirsin :KK53:

GÜNAYDINNNN!!!

canım çok tebrik ederim çok merak ettim doğrusu,hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın inşallah:KK16:
bu arada 24 kasım buluşmamıza geliyorsun dimi:KK52:
aylardır organize olacaz diye uğraşıyoruz ama kimsenin sesi çıkmaz oldu iyi mi:KK50:
valla bacılar ben sizin için geliyorum,iş bildiğiniz kılıfı olayın:KK53:

Herkese günaydın
Yanlış hesap bağdattan döner. 4 gün atakta 2,8 kilo vediğini zanneden ben aslında toplamda 2,2 kilo verdiğini şöyle tokken salim kafa ile hesaplayınca şok oldum. Ve kaç gündür de gram oynamadı. Üstelik ne kek, ne ekstra tarif hiçbişey yok listemde. Hayatımda yediğimin en azını yiyiorum üstüne üstlükk.. Neyse.. Dün sp günümdü.. Allahtan bu sabah 200 gr eksik gördüm tartıda. biraz moral oldu mu evet oldu. kötünün iyisi..

Bu sabah yulaf kepeğinden krep bile yemedim. sadece peynir yumurta domates ve biber.. şekersiz çay.
çok merak ediyorum ne kadar sürede bu kilo gidecek..
78 ile başladım şuan 75.6 kiloyum.. dukanda 10. günüm..

herkese kolay gelsin..

cnm hoşgeldin.dukanın sistemi biraz farklı.az yiyiynce daha çok kilo veririm diye düşünmen dukan mantığını aykırı.
sen güzelce krebini falan da ye.üstelik ne kadar çok protein tüketirsen o kadar çok kilo verirsin:KK34:
bu yüzden az yiyeyim daha hızlı veririm diye düşünme sakın hatta tıka basa ye yani :KK56:
yok sen yiyemiyorsan biz yeriz senin haklarını da:KK53:

Dikkat: aşağıda okuyacaklarınızın Dukan diyetiyle hiç bir alakası yoktur. Selam vermek için yazılmıştır. DUKAN + olanlar okusun.

Günaydın kızlaarr,

dukan hakkında bi'şeyler...
Sabah sabah iyi geldin yaaa hahahha :KK9::KK9::KK9:

Bi de farkındaysanız hala yazabiliyorum.. Eee.. Kimse şikayet etmiyor mu :44: İlgiinnçç..

Günaydınn canlarrr:KK16:

Kitabı okuyunca hak vereceksin tatlım..sen de sonra diyete yeni başlayan kitapsızlara önce kitabı okuyun diyceksin :KK34:

günaydın tatlım
hadi bakalım dediğin gibi olsun ne diyeyim. monti yaparken herkes yardımcı olmuştu orada menüleri yazıyorduk örnek menüler vardı
montignac kitabı da var ama kimse tutturmamıştı kitapta kitap diye :KK53:
sanırım oradaki tavra alıştığım için burada da böyle bir hareket bekledim
hatta bir ara "ne iş bunlar kitapçılarla ortakmı" diye düşündüm puhahahaha ne kadar kötüyümmmmmm :KK53:
herşey bir yana da umarım kitaptan bir şeyler anlarım :KK53:

...........
Beyin miiii...:KK52::KK52:
Yeniyo mu o yaa...:KK52: efsane değil miydi o :KK50::KK50:
..........

:KK1: Beyin mi deyince hani "bey" anlamında diye okudum ilk önce :KK70: :KK1::KK1: Ne oluyo laa:KK53: dedim :KK1:

Offfff yanlış anlaşılmak çok kötü herkes bişey diyor ben dinliyorum Allah'tan işim bu sıkılmıyorum niye bende gülen yüz falan çıkmıyor geçen sene bu aralar forumda hep beraber dukana başladığım arkadaşlar korumayı bile bitirdi tamam Allahım ben aldım mesajı bi daha bırakmayacağım.kızlar sakın kaçamak yapmayın bi yapınca sonu gelmiyor 10kilo da yapışıp kalıyor Allah tan 10 kilo 5ini versem geri kalan 5zamanla inş çok şükür
:)) Smiley yok diyordun da, sende noktalama işareti de mi yok yaa :KK9::KK9:

selam dukancanlaım,
.........
akşamüstü yine doğumgünü kutlaması vardı. 2 çeşit pastaya sadece baktım. bakmak dukanı bozmuyor değil mi?

pastalara light kola eşliğinde bakan azra
Bakmakla bozulaydı :p

Yine de çok bakmasan mı :KK70: Sınırlı izinli bakmak :KK1::KK1::KK53:

37. gündeyim 9 kilo verdim.
Sen insansan ben neyim :KK53::KK37: Hay maşallaahh :nazar::nazar:

Allah'ım Allah'ıımmm :KK31: Çok şapşalım :KK43:( Ben hiç kaçamak falan da yapmamıştım, yine de verememiştim o zamanlar.. Ahh esski günleerr.. Sevgili bünyeemm neden böylesiinn :S bi bildiğin mi var.. Hastalıklardan mı koruyorsun beni de benim haberim yookk :97:

kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...

2 tane de maşallah sana :nazar::nazar:

Bana da kelek... :KK31:

............
Gülmekten yüzüm gerildi gecmisi okurken esim sesleniyo noluyor sana yaa egilmis yazilara bakiyor ne yaziyor burda diye..Silerde ömrünüzce gülün insallah.:KK16:

Moralmen yerlerdeyim ikinci haftam ise gitmiyorum gitmedigim icin de ayligim islemiyor cok lazimdi sanki böyle bir ceza konu disi olabilr evet ama benim moralim bozuk olunca dukan yapamiyorum.:KK14::KK14:icimdeki öküz cig kiyma bile yiyecekti bugün kavurdum da yumurtayla yidim o derece yani..Saclarim asiri dökülüyor tokam tutmuyor artik kel kalacam..:2:

is yerine kadar yürüyüp geleyim belki iyi gelir gazman meselesi kizlar..:KK9::KK9:
Saol canım :KK54: ama sen neden böylesiinnn.. Mutsuzsuunn.. Şöyle bi sakinleş, bi kendine gel canımm... Her şey güzel olacaaakk :KK16:

Ben 79,500 kilo ile 7 ekim'de diyete başladım geçen hafta 73,500 geliyordum ama bugün 74 geldim moralim bozuldu,adet dönemindeyim ama bu kadar etkiler mi?Bu arada dün oğlumun yaptığı kurabiyeden 1 tane yedim çok ısrar etti,anne ne olur ilk kurabiyem diye felan,onun dışında sınırlıları bile tüketmedim 1 haftadır,offff canım sıkıldı ne güzel motive oluyodum:KK43:((((
Ohoo!! 2-3 kilo bile etkileyebilir.. Bozma moralini :KK66: Adetten sonra toplu gidiş töreni yapacaklar :KK34:

ben dukana cesaret edemiyorumm

İnan kimse cesaret edemiyordu. Kitabı okuduk ikna olduk. Hele 1 hafta da 2-3 kilo verincee toptan gaza geldik...

günaydın tatlım
hadi bakalım dediğin gibi olsun ne diyeyim. monti yaparken herkes yardımcı olmuştu orada menüleri yazıyorduk örnek menüler vardı
montignac kitabı da var ama kimse tutturmamıştı kitapta kitap diye :KK53:
sanırım oradaki tavra alıştığım için burada da böyle bir hareket bekledim
hatta bir ara "ne iş bunlar kitapçılarla ortakmı" diye düşündüm puhahahaha ne kadar kötüyümmmmmm :KK53:
herşey bir yana da umarım kitaptan bir şeyler anlarım :KK53:

Bak ben sana her gün için menü vereyim

Yasaklı olmayan her şey sınırsız. Yani evde ne varsa
Canın ne istiyorsa.

Ya bundan güzel menümü var

saat kısıtlaması yok. Miktar kısıtlaması yok. Yok yok.

Sen hiç dukan iskender yedinmi.
Yada dukan yoğurtlu köftee
Ya dukan ayvalık tostuu

Ya dukan lahana böreğiii
Ayy yeme yanında yattt.

Menü yokk
mecburiyet yok
saat 10:30 kibrik kutusu kadar bişey yiyelim derdi yok.

Sana yemin ediyorummmm
Bu diet bu kadar serbest olmasaydı, şu an bu dieti yapan ve forumda gördüğün arkadaşların hiç biri bu kadar kilo veremezdi ve aylar süren bu maratonda çoktannnnnn havlu atmış olurdu.

Bende gittim dietisyenee. Kaç gün sürdüüü biliyormusun 15 günn
Eee yeter be dedim günde 5 kere mutfağa gitt özel bi şeyler yappp
çalşıyoruz yawww bize de yazıkkk

ama şimdi mutfağa sadece keyif için gidiyorumm
neler yapabilirim. keğeği nasıl kullansam da güzel tariflerim olsa diyee

Ayy ben dolmuşum yineee
Bak sen kitabı oku bi başlaaa
Nasıl hak vereceksin hepimize....

X