Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?

Benim diyetin basinda moralim cok kotuydu simdi oldukca iyiyim. Yani yemek konusuldugunda aglayasim geliyodu. Hic adetim olmadigi halde sinir krizlerine giriyodum.

Ara ara oluyo, sonucta karbonhidrat komfor yiyecegi olarak geciyor. psikolojik bir rahatlama sagliyor. onu hayatindan cikariyorsun. eh biraz yoksunluk belirtisi gostermen normal.

ben multivitamin kullaniyorum. Supradyn bana iyi geliyor. Bi de soguk alginligi olmasin diye arada imuneks yutuyorum. harika hasta olmak uzereyken kesiyor.

Ayrica diyetten cok uzun zaman onceden beri anti depresan kullaniyorum. kilo almama onlar neden olmustu zaten. Dukan antidepresan kilo vermenizi duraksatir diyor. gercekten diyetin basinda bile uc hafta duraklama yasadim ben.

iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?

canım sanırım diyetin etkisi. benki hayatta asla ağlayaman ben bile bugünlerde bir tuhafım. ağlak bir moddayım.

ben hergün değil ama 1-2 gün arayla multibionta diye bişi içiyorum.

hergün içsem iyi olacak

Benim diyetin basinda moralim cok kotuydu simdi oldukca iyiyim. Yani yemek konusuldugunda aglayasim geliyodu. Hic adetim olmadigi halde sinir krizlerine giriyodum.

Ara ara oluyo, sonucta karbonhidrat komfor yiyecegi olarak geciyor. psikolojik bir rahatlama sagliyor. onu hayatindan cikariyorsun. eh biraz yoksunluk belirtisi gostermen normal.

ben multivitamin kullaniyorum. Supradyn bana iyi geliyor. Bi de soguk alginligi olmasin diye arada imuneks yutuyorum. harika hasta olmak uzereyken kesiyor.

Ayrica diyetten cok uzun zaman onceden beri anti depresan kullaniyorum. kilo almama onlar neden olmustu zaten. Dukan antidepresan kilo vermenizi duraksatir diyor. gercekten diyetin basinda bile uc hafta duraklama yasadim ben.

8. antidepresan kulanmam...

1. yaş faktörü
2. menapozda olmam
3. metabolizma faktörü
4. spor yapmamam
5. suyu fazla az içmem
6. tatlandırıcıyı fazla kullanmam
7. yağlarım ve ben yıllardır bir bütün olmamız ve benden ayrılamıyor olmaları.

en önemli etken kesinlikle 7 numero...

hmm sen o kadar ablamısın şekerimm , ben bilmiyodumm :KK34::KK34::KK34:

3. faktör bendede illet bi durum ama bu aralar baya baya yıktım sankimm :KK23::KK23::KK23::KK23:

ben tatlandırıcı hiç kullanmadım daha , çokta kullanmak istemiyomm , duraklamaya sebep oluyo diyorlarr...

ama sende suyuna özellikle dikkat et , biliyosun Dukan amcam bas bas bağırıyor , böbrekler için mutlaka yeterli su içmelisinn :KK34::KK34::KK34:

7. numero sağlammış valla , benimkilerde 10 yılı aşkındır benimle birlikte takılıyolar , gidin diyom keratalara ama illede ayrılmakta zorluk çıkarıyorlarr :KK53::KK53::KK53:

neyse bunca faktöre rağmen yinede tebrik ediyorum seni o haldee :KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Canım burada bir psikologumuz var ama tanışmanı pek tavsiye etmem, eğer görürsen arkana bakmadan kaç emi :111::111::111::111:

Ben solgar female multiple kullanıyorum tavsiye ederim ama sana özellikle balık yağı kullanmanı tavsiye ederim, diyette ortaya çıkan bu tip sorunları silip süpürüyor, akşam yatmadan önce alırsan yağ yakımına ve vücuttan atılmasına da destek oluyor :KK34:

%10 değil miydi o yaa:44:
evet izin verilen yag orani %10mus, kitabi okudugum iki ayi geciyor, ben de motivasyon icin bir daha okusam iyi olacaka galiba, bak bilgilerde eskiyomus:))(hafizama laf yok:))

gerci disarda yedigim koftenin yag orani uymuyodur ona, haftada iki uc defa oluyor. cok aksatmadi kilo vermemi.

cancazım, onlar pastalarını yerlerken habire benim irademe olan hayranlıklarından bahsediyorlar, ben de gaza geliyom. (züğürt tesellisi dediğinizi duymadım sanmayın)

bu arada güçlendirmede olan arkadaş 2 pastadan birer dilim yedi...

"tutmayın beni ben güçlendirmeye geçicem" diyen azra

geç güçlendirmeye hadi biraz daha gayret. ama o dediğin şey züürt tesellisi değil. elbette ki imrenilecek bir irademiz var. herkes yapabiliyor mu bizim yaptığımızı?

hmm sen o kadar ablamısın şekerimm , ben bilmiyodumm :KK34::KK34::KK34:

3. faktör bendede illet bi durum ama bu aralar baya baya yıktım sankimm :KK23::KK23::KK23::KK23:

ben tatlandırıcı hiç kullanmadım daha , çokta kullanmak istemiyomm , duraklamaya sebep oluyo diyorlarr...

ama sende suyuna özellikle dikkat et , biliyosun Dukan amcam bas bas bağırıyor , böbrekler için mutlaka yeterli su içmelisinn :KK34::KK34::KK34:

7. numero sağlammış valla , benimkilerde 10 yılı aşkındır benimle birlikte takılıyolar , gidin diyom keratalara ama illede ayrılmakta zorluk çıkarıyorlarr :KK53::KK53::KK53:

neyse bunca faktöre rağmen yinede tebrik ediyorum seni o haldee :KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

yaş 40 oldu canım yaa. ben 35ten beri menapozdayım:KK43:

eve yaklaştık, şimdi servisten ineceğim. eve gidince yemek faslı. sonra oğluşa ders çalıştırmaca.

bir ara yine size bulaşırım:)

servis kuşu azradan sevgiler

Ben de ufak problemler, herkese olabilecek kucuk duygu degisimleri icin antidepresan onermiyorum.

yanlış anlattım sanırım. benim zor kilo vermemin 8. sebebi antidepresan kullanıyor olmam demek istedim. menapoza girdiğimden beri ani sinirlenmelerim oluyor diye doktor verdi antidepresanı. mecbur kullanıyorum yoksa dayanılmaz bir insan oluyorum

yanlış anlattım sanırım. benim zor kilo vermemin 8. sebebi antidepresan kullanıyor olmam demek istedim. menapoza girdiğimden beri ani sinirlenmelerim oluyor diye doktor verdi antidepresanı. mecbur kullanıyorum yoksa dayanılmaz bir insan oluyorum

ben yanlis anlamisim, evet tekrar okuyunca anladim. Evet kilo vermeyi oldukca zorlastiran bir sey. Cipralex kullanirken cok fenaydi, durmadan kilo aliyodum. Doktor kilo problemim yuzunden welbutrine degistirdi. Ondan beri kilomu daha kolay kontrol ediyorum.

ACE Selenyum+ m...cap omega 3 desteğiyle sinirimi ve bünyemi sağlam tutmaya çalışıyorum ben de. Normalde de hala gençliği aşamamış höthöt eden bir insandım, şimdi daha bir sinirlerim ayaklandı sanki. Karbonhidrat yoksunluğundan mı gerçekten bu, Allah'ım uyuşturucu bağımlısı gibi yoksunluk sendromuna mı yakalandım? :KK53:

İkisi de Türk markası olduğundan ucuz, herşeye çözüm olabilirler mi bilmiyorum ama öneririm. :)

ACE Selenyum+ m...cap omega 3 desteğiyle sinirimi ve bünyemi sağlam tutmaya çalışıyorum ben de. Normalde de hala gençliği aşamamış höthöt eden bir insandım, şimdi daha bir sinirlerim ayaklandı sanki. Karbonhidrat yoksunluğundan mı gerçekten bu, Allah'ım uyuşturucu bağımlısı gibi yoksunluk sendromuna mı yakalandım? :KK53:

İkisi de Türk markası olduğundan ucuz, herşeye çözüm olabilirler mi bilmiyorum ama öneririm. :)

seninki ders aralarinda internete girememendendir diye kotu bir espri yapayim.

bende o kadar sinir durumu yok ama baze okulda kendimi kaybetmemek için elimden geleni yapıyorumm , bunların hepsinin suçu karbonhidratmıymışş ?? ben bilmiyorumm ...

Superr.tebrikler.. Bana simdilik hayal gibi gorunse de umarim basaririm. İlk zamanlar ne kadar kilo verdiniz paylasir misiniz ltf??

İlk 10 günde 5 kilo vermiştim diğer 4 kiloyu vermek 27 günümü aldı ama arada kaçamaklarım oldu fazla su içemedim spor yapamadım falan hakkıyla yapmış olsaydım 10 kiloyu eminim geçmiştim. Totalde 20 kilodan fazla vermek istiyorum daha önümde zaman var yani.

ozzy eğer motivasyonun güçlüyse birazda iraden gerçekten hayal değil oluyor inan. Çevremde dukan diyetiyle kilo verip evrim geçirmiş 2 arkadaşım var.

X