ne güzelll..yolculuk varrr...nereyeeeben de geleyimmmmm
mrb kızlar kk dakı her dıyet sayfasına gırıp bugun baslıcam dıyen ama bı turlu kılo veremeyen yanı baslayamayan cıns bı ınsanım ben yaa kendımden nefret geldı ama bu sefer gurur yaptım yarın hatta bu aksam uygulamaya baslıyorum dukan dıyetını ınş. faydasını gorurum:26:
Höftürühöf hahahaGüzel yolculuk Trenle mi Trens esi gibi olmuş çufçufçuff
kadının adı Leslie:) googledan aratırsanız indirebilirsiniz bile, ben kolaylıkla bulmuştumo ne ki acaba.. tam adını hatırlayan varsa içinizde kızlar...
bugun ki diyet listem
sabah:1yumurta 1kaşık yulaf kepeği biraz süt ve yağsız tuzsuz loru karıştırıp yağsız tavada pişirdim yanınada şekersiz çay
öğlen :haşlanmış beyin ve 75gr kadar haşlanmış tavuk
ikindi:yağsız sütlü kahve
akşam:haşlanmış tavuk ,bir kase içine 2kaşık yulaf kepeği kulmuş yogurt :)
o ne ki acaba.. tam adını hatırlayan varsa içinizde kızlar...
bugun ki diyet listem
sabah:1yumurta 1kaşık yulaf kepeği biraz süt ve yağsız tuzsuz loru karıştırıp yağsız tavada pişirdim yanınada şekersiz çay
Beyin miiii...
Yeniyo mu o yaa...efsane değil miydi o
Menün ideal duruyo..
ben cozuttum bugünlerde yarın - görürüm inşallah, habire yiyom
Annem markete gitmis muratbey lor alip gelmis. kiyameti kopardim tabi. ne bunu yag orani %15 mi diye. markete kendim gittim, %2 yag oranli yorsanin lorunu alip geldim.
Bi de peynir reyonunu dolastim, Aknazin az yagli beyaz peyniri, yag orani %2. aldim bakalim tadi guzel olcak mi. bahcevanin bembeyazini kullaniyorum ama onun yag orani %10 bir haftadir yememeye baslamistim. korkudan.
Bu arada ne loru aldigini gormeden, bana pogaca yapmisti, guzel olmus ne yalan soyleyeyim(
tebriklerr cok gusel 1 ayda 7 kilo
Kaç kilodan kaça düştün arkadaşım tebrikler darısı başıma inş.7kilo bir ay süper
bugun ki diyet listem
kadının adı Leslie:) googledan aratırsanız indirebilirsiniz bile, ben kolaylıkla bulmuştumbi kaç seçenek var, ona göre yapabilirsiniz gerçekten çok güzel oluyo, kulağınıza da takın kulaklığı ooh mis
Leslie Sansone isimli bir kadın, hiç susmuyor egzersiz boyunca. Onun vıdı vıdı konuşmasını dinlerken bir bakıyorsun "Tebrikler bilmemkaç mil yürüdük!" diyor, neye uğradığını anlamıyorsun yani.
1 + 2 kaşık kepek çokturrrr...
2 kaşık kepek candır dukandırrr..
bir önceki sayfada link verdim görmedin sanırım
Beyin dukan'a uygun mu gercekten %12 yag varmis. Yag orani %15 kadar olan kirmizi etleri yiyebiliyoruz.
Tek sorun kolestrol oraninin cok cok yuksek olmasi gibi gorunuyor. acaba izin veriliyor mu
teşekkür ettim efenimmm
ne cırtlak bir sesi varmış
bir de sankim nerdeyse bim kadar popişi.. bu sporun işe yaradığına emin mi acaabaa
pardon ya yarım kaşık diyecektim 2 kaşık yulaf yazmışım akşam yemeğine :)
beyin yiyorum ben çokta güzel tavsiye ederimkaynatın üstünede biraz limon sıkın muhtesem bişey oluyor
Ben bu abladan zayıfım yaaaböyle tonton hoca mı olur
ya benim pc de sıkıntı var ya videolarda.. açılmıyor.. neyse bulurum artık ne olduğunu anladım nasılsa..callana başlayamadım 1 saat ayırıp umarım yarım saat ayırır bunu yaparım