Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne güzelll..yolculuk varrr...nereyeee ben de geleyimmmmm

gel valla yaa ne güzel oluuuuur yalnız hiç çekilmiyo bu yolculuk olayı, yol boyu sıkılcam şimdi

hoşgeldin, iraden sağlam olur diyet boyu umarım

Höftürühöf hahaha Güzel yolculuk Trenle mi Trens esi gibi olmuş çufçufçuff

hakkaten tren sesi gibi olmuş hee keşke tren olsaydı çok severim tren yolculuğunu ama otobüs malesef
siz bunu okuyoken ben yolda sıkılıyo olcam hatta muhtemelen

o ne ki acaba.. tam adını hatırlayan varsa içinizde kızlar...
kadının adı Leslie:) googledan aratırsanız indirebilirsiniz bile, ben kolaylıkla bulmuştum bi kaç seçenek var, ona göre yapabilirsiniz gerçekten çok güzel oluyo, kulağınıza da takın kulaklığı ooh mis

beyin mi ay nasıl yedin onu güzel mi bari tadı
sırf adı beyin diye yiyemem valla ben, ne önyargılıyım di mi

o ne ki acaba.. tam adını hatırlayan varsa içinizde kızlar...

Leslii ile 5 mil gibi bişeyyyy

1 + 2 kaşık kepek çokturrrr...
2 kaşık kepek candır dukandırrr..

Beyin miiii...
Yeniyo mu o yaa... efsane değil miydi o

Menün ideal duruyo..
ben cozuttum bugünlerde yarın - görürüm inşallah, habire yiyom

Beyin dukan'a uygun mu gercekten %12 yag varmis. Yag orani %15 kadar olan kirmizi etleri yiyebiliyoruz.
Tek sorun kolestrol oraninin cok cok yuksek olmasi gibi gorunuyor. acaba izin veriliyor mu

Offfff yanlış anlaşılmak çok kötü herkes bişey diyor ben dinliyorum Allah'tan işim bu sıkılmıyorum niye bende gülen yüz falan çıkmıyor geçen sene bu aralar forumda hep beraber dukana başladığım arkadaşlar korumayı bile bitirdi tamam Allahım ben aldım mesajı bi daha bırakmayacağım.kızlar sakın kaçamak yapmayın bi yapınca sonu gelmiyor 10kilo da yapışıp kalıyor Allah tan 10 kilo 5ini versem geri kalan 5zamanla inş çok şükür

Aknaz peyniri ben sevmemiştim inş sen seversin

tebriklerr cok gusel 1 ayda 7 kilo

sağolasın canım , valla sıkıyom dişimi vermiyom canımı , bitsin bu kilo sorunum , olsun bu iş bu sefer

buarada Adanalımısın Lovecıımm ?? bende Mersinliyim , eşim Adanalı

Kaç kilodan kaça düştün arkadaşım tebrikler darısı başıma inş.7kilo bir ay süper

teşekkürler Zeynep hanım , 105 ile başladım Aralık 2011de , 87 ye kadar düştüm normal diyetle , ama sonra duraklamalar başladı , 5 ay durakladıktan sonra dukana başladım , 1 ayı doldurdum çok şükür dukanla 7 kilo daha verdim , darısı isteyen herkes olsun inşAllahh

canım benim 3 kaşık yulaf kepeği olmuş , dikkat et fazla kaçırma

beyini ben çocukken yerdim , annem kelle yaptığında başında beklerdim beyini yiyeyim diye , afiyetlede yerdim ama çook yağlı bişey aman haa diyeyiimm ....

Son düzenleme:

teşekkür ettim efenimmm

ne cırtlak bir sesi varmış

bir de sankim nerdeyse benim kadar popişi.. bu sporun işe yaradığına emin mi acaabaa

Son düzenleme:
Haftasonu müthiş bir Dukan tarifi denedim. Portakallı Yoğurt Keki. Keşke fotoğrafını da çekseydim. Neyse tarifi buraya yazıyorum, tatlıya aşerdiğiniz zamanlarda deneyin. Dukan bunu kendi zayıflama kampında sık sık veriyormuş:

3 yumurta
150 gr yağsız yoğurt (süzme kullanıyorum)
Yarım çay kaşığı tatlandırıcı (Splenda'nın tatlı ve hamurişleri için olanını kullanıyorum)
1 çay kaşığı portakal ekstresi (veya 1 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi)
4 yemek kaşığı mısır unu
2 çay kaşığı maya (kuru kullanıyorum)
3 damla zeytinyağı

Fırını 180 dereceye ısıtın.
Yumurtayla yoğurdu çırpın ve sırayla tatlandırıcı, portakal ekstresi (veya rende kabuk), mısır unu ve maya ekleyin.
3 damla zeytinyağı ile yağlanmış kek kalıbına dökün.
45 dakika pişirin.

Haşlanmış tavuk didilir, üzerine beşamel sos yapılır, üzerine de çecil peyniri veya kaşar koyulup fırına gönderilir, kola ile mis gibi yenir

1 + 2 kaşık kepek çokturrrr...
2 kaşık kepek candır dukandırrr..

pardon ya yarım kaşık diyecektim 2 kaşık yulaf yazmışım akşam yemeğine :)

beyin yiyorum ben çokta güzel tavsiye ederim kaynatın üstünede biraz limon sıkın muhtesem bişey oluyor

Ben bu abladan zayıfım yaaa böyle tonton hoca mı olur

Beyin dukan'a uygun mu gercekten %12 yag varmis. Yag orani %15 kadar olan kirmizi etleri yiyebiliyoruz.
Tek sorun kolestrol oraninin cok cok yuksek olmasi gibi gorunuyor. acaba izin veriliyor mu

%10 değil miydi o yaa:44:

teşekkür ettim efenimmm

ne cırtlak bir sesi varmış

bir de sankim nerdeyse bim kadar popişi.. bu sporun işe yaradığına emin mi acaabaa

eveet bence deeeeeee

pardon ya yarım kaşık diyecektim 2 kaşık yulaf yazmışım akşam yemeğine :)

beyin yiyorum ben çokta güzel tavsiye ederim kaynatın üstünede biraz limon sıkın muhtesem bişey oluyor

Kuzucuk fazla kaçırma limonu..1-2 damla sadece biliyosun yasak bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…