Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam dukancanlaım,

sabah: 2 krep, peynir

ara: neskayfe

öğlen: biftek, brüksel lahanası

ara: neskayfe ve mistik chai

akşamüstü yine doğumgünü kutlaması vardı. 2 çeşit pastaya sadece baktım. bakmak dukanı bozmuyor değil mi?

pastalara light kola eşliğinde bakan azra

selam dukancanlaım,

sabah: 2 krep, peynir

ara: neskayfe

öğlen: biftek, brüksel lahanası

ara: neskayfe ve mistik chai

akşamüstü yine doğumgünü kutlaması vardı. 2 çeşit pastaya sadece baktım. bakmak dukanı bozmuyor değil mi?

pastalara light kola eşliğinde bakan azra

Melül azram benim :KK60: ya yazık sana ama sen de yanında tatlı bişi yapıp götürsene, onlar pasta yerken sen de onu yersin olmaz ki böle ama :KK43:

Melül azram benim :KK60: ya yazık sana ama sen de yanında tatlı bişi yapıp götürsene, onlar pasta yerken sen de onu yersin olmaz ki böle ama :KK43:

cancazım, onlar pastalarını yerlerken habire benim irademe olan hayranlıklarından bahsediyorlar, ben de gaza geliyom. (züğürt tesellisi dediğinizi duymadım sanmayın)

bu arada güçlendirmede olan arkadaş 2 pastadan birer dilim yedi...

"tutmayın beni ben güçlendirmeye geçicem" diyen azra

Ben aldım bir ara onu ama yiyemedim tadı çok kötü, canım çok helva çekmişti onun için almıştım ama sadece şekerden yana light diğer değerleri light değil, diyete uymuyor yani :KK45:

Anladım teşekkür ederim, bende çok güvenemedim zaten. Tatlı krizindeyim kendime kakao nişasta ve sütle puding mi yapsam?

Anladım teşekkür ederim, bende çok güvenemedim zaten. Tatlı krizindeyim kendime kakao nişasta ve sütle puding mi yapsam?

Ben öyle yapıyorum canım, 2 su bardağı süt, 1 çorba kaşığı nişasta, 1 çay kaşığı kakao ile puding yapıyorum, yulaf kekeği hakkın varsa onunla da kek yap, üzerine dök pudingi al sana mis gibi tatlı :KK56::KK56::KK56:

bu arada çok iyi kilo vermişsin, kaç kilodan başladın? şimdi kaçsın? :nazar:

kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...

Bende yavaş gittiğini düşünüyorum aslında bir ayda 12 kg. veren arkadaşım var. Üstelik çok düzgün yapamıyorum çok öğün atlıyorum, yeterli su içmiyorum, tam anlamıyla yapamadım galiba.

Aaaa çok teşekkür ederim çok sevindim ama ben şimdi, motivasyonum düşmüştü bugün iyi geldi. o zaman durmak yok yola devam dur bi bardak su içicem hemen:KK36:

iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?

kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...

Azracim sende biliyorsun, ikinci on kilo ilk on kilo kadar cabuk gitmiyor:), kac tane 20 kilo veren var bizim forumda bile. cok buyuk is basarmissin. Sizleri ornek aliyoruz. yaptigini hic kucumseme bence.

iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?

bendede var o ağlak tavırlar , gerçi benimde ayarlar çok sağlam değil buaralar ama :KK9::KK9::KK9:
ben supradyn kullanıyorum canım , günde 1 tane alıyorum , gün boyu iyi geliyor çok şüküür :KK34::KK34::KK34:

Azracım aslında kilo ağırlığı fazla olunca gidende fazla oluyor , seninki neden bu kadar uzun sürdü acaba ?

1. yaş faktörü
2. menapozda olmam
3. metabolizma faktörü
4. spor yapmamam
5. suyu fazla az içmem
6. tatlandırıcıyı fazla kullanmam
7. yağlarım ve ben yıllardır bir bütün olmamız ve benden ayrılamıyor olmaları.

en önemli etken kesinlikle 7 numero...

X