E daha da gider o zaman yaaa :)) Biz de telaşlandık bak hihihiSanırım yanlış yaptığım bir şey yokmuş...Çörekotu ve günkurusu dışında...
Günkurusu 1 tane olduğu için ve o anda elimde yulaf kepeği olmadığı için içerdikleri karbonhidrat ve bağırsaklara faydaları açısından birbirlerini dengeleyeceklerini düşünmüştüm naçizane...Dukan Bey de "kabızlık sorunu olanlar eczacılarından kuru erik lifi içeren doğal besinler alsınlar" deyince aynı şey diye düşündüm...
Ama yine de yanlış bir şey yapmak istemediğimden bıraktım çörekotu ve günkurusunu..Su miktarının da 2- 2,5 olması için zorluyorum kendimi...
Spor olarak da yürüyüş değil de Jillian yapıyorum 25-30 dk lık bir kardiyo programı...Dengeliyor mudur acaba?:26:
Kilo kaybına gelirsek; meğer ben regl olacakmışımhaberim yok...
Dün öğleden sonra kendiliğinden tuvalet ihtiyacını giderdim bir miktar... (Regl dönemindeki rahim kasılmaları sayesinde bağırsaklarım etkilenip harekete geçiyor)
Allah Allah nasıl oldu bu iş diye düşünürken bir baktım ki akşam gelmişler (1 hafta öncesinden, olacak iş değildi oldu..)...Çok sevindim...Nedeni buymuş az vermemin...
Bu sabah bir baktım 74.8 olmuşum...
Yani 5 günün sonunda -1200 gr...Daha 2 günüm var atağın bitmesine...
Umarım denilen kilo miktarını veririm..
Haberdar ederim sizleri de...
Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler...
Höftürühöf hahaha...........
---
gidiim de valiz hazırliim yarın yollar beni bekler, höftürühöf
hehehehehhe çok mutlu oldum hemen cevap verıp ılgılendığın için yaklasık uc dort aydır okuyorum bu dıyetle ılgılı herseyı hergun yazarım yedıklerımı yınede yanlısım olursa uyarırsanız çoook mutlu olurum akşam baslıyorum derken hanı bogazımı kısma ısını sabaha bırakmıyım aksam yedıklerıme dıkkat edıyım acısından solemıstım ben abur cubura cok duskunumde bırakcam ınş.bu kotu huylarımı
Tebrikleeerrkızma kızma oynak beyim bugun yaptım egzersizleri biraz daha yedim ve hiç açıkmadım bugun hatayı nerde yaptığımı anladım aç kalmak yokmuş ve bu arada 1 kilo vermiş bulunmaktayım
nihayet oldu
ben böyle eziyet görmedim..... kpss sınavından zor oldu
kızma kızma oynak beyim bugun yaptım egzersizleri biraz daha yedim ve hiç açıkmadım bugun hatayı nerde yaptığımı anladım aç kalmak yokmuş ve bu arada 1 kilo vermiş bulunmaktayım
Tebrik ederimmmmmmm.
Kızarmıyım hiç ama çok pis gaza getiririmm :)
dukan hakkında bi'şeyler...
Bana la demiyecektiniz inş yazdıklarım bence kırıcı deildi ama diyecekseniz buradayım
Merhaba
Ben Karatay diyeti dahil bir çok diyet denedim. Hiç kilo veremedim daha çok aldım. Neyse ki niyeti bozup Dukan'a başladım ve adım adım her detaya uyarak yapmaya çalışıyorum. İnsülin direncim var çok yoğun bir şekilde. Zor kilo veriyorum ancak geçen pazartesi günü başladığım 4 atak günü sonrası 2.8 kilo verdim. Seyire geçtiğimden beri de aynı kilodayım ama 8 gün içinde regl olacağım durmak yok yola devam modundayım:)
Ben bu arada ne egzersiz ne de yürüyüş yapabiliyorum. Egzersizler sanırım kitapta var ona bakacağım. Bugün tatlı yapmak istiyorum. PINAR süt tozu nerede bulabilirim acaba bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Herkese kolay gelsin..
Merhaba
Ben Karatay diyeti dahil bir çok diyet denedim. Hiç kilo veremedim daha çok aldım. Neyse ki niyeti bozup Dukan'a başladım ve adım adım her detaya uyarak yapmaya çalışıyorum. İnsülin direncim var çok yoğun bir şekilde. Zor kilo veriyorum ancak geçen pazartesi günü başladığım 4 atak günü sonrası 2.8 kilo verdim. Seyire geçtiğimden beri de aynı kilodayım ama 8 gün içinde regl olacağım durmak yok yola devam modundayım:)
Ben bu arada ne egzersiz ne de yürüyüş yapabiliyorum. Egzersizler sanırım kitapta var ona bakacağım. Bugün tatlı yapmak istiyorum. PINAR süt tozu nerede bulabilirim acaba bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Herkese kolay gelsin..
Merhaba
Herkese kolay gelsin..
arkadaşlar merhaba ,forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk defa mesaj atıyorum.onun için yanlışlık ya da hatam olursa uyarın lütfen :9 dukan diyeti ve onunla ilgili tariflerin olduğu bir kitap var melike mehmetoğlu'nun kaleminden "diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak" isimli kitap.ilginizi çeker diye düşündüm.arkadaşım bana kitabı verdi ve şuan sadece önsözünü okumuş bulunmaktayım.
Tebrik ederimmmmmmm.
Kızarmıyım hiç ama çok pis gaza getiririmm :)
:)) süpersin canım ben tek başıma yaparsam bu diyeti uygulayamam annem ve cevrem çok baskıcı ye ye ye diye bende de kimseye hayır deme huyu yokama şu fazla kilolarımdan kurtulmalıyım artık çıtır olmanın vakti geldi :)
iyi ki varsınız sizsiz olmaz :46:
Neslimi leslimi bişey var internette. O da yürüyüş gibi hem çok eğlenceli evde onuda yapabilirsin 15 dk falan.
Yeterki isteyelim
..
Haahhhh sağol ya, ben de bu hatunun adını bilmiyordum, geçen tv de çıktı
arkadaşlar merhaba ,forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk defa mesaj atıyorum.onun için yanlışlık ya da hatam olursa uyarın lütfen :9 dukan diyeti ve onunla ilgili tariflerin olduğu bir kitap var melike mehmetoğlu'nun kaleminden "diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak" isimli kitap.ilginizi çeker diye düşündüm.arkadaşım bana kitabı verdi ve şuan sadece önsözünü okumuş bulunmaktayım.
Kaçamak yapmayı düşünen-yapmış olan, egzersizini sporunu eksik tutan bencileyin tüm arkadaşlara gelsin:
Dün biri söylediydi, ara ara kitabı okuyunca insan kendini topluyor tekrar yola giriyor diye, o öğüdü sıkı sıkı tutarak tekrar okuyacağım kitabımı.
bugun ki diyet listem
sabah:1yumurta 1kaşık yulaf kepeği biraz süt ve yağsız tuzsuz loru karıştırıp yağsız tavada pişirdim yanınada şekersiz çay
öğlen :haşlanmış beyin ve 75gr kadar haşlanmış tavuk
ikindi:yağsız sütlü kahve
akşam:haşlanmış tavuk ,bir kase içine 2kaşık yulaf kepeği kulmuş yogurt :)
Hatan olunca bizim uyarmamız gerek kalmadan uyarılıyorsun bebem.. dukan dısı bısey sakın yazma
hoşgeldin buarada...