Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne güzelll..yolculuk varrr...nereyeee :KK52: ben de geleyimmmmm :KK52:

gel valla yaa ne güzel oluuuuur:KK55: yalnız hiç çekilmiyo bu yolculuk olayı, yol boyu sıkılcam şimdi :KK31:

mrb kızlar kk dakı her dıyet sayfasına gırıp bugun baslıcam dıyen ama bı turlu kılo veremeyen yanı baslayamayan cıns bı ınsanım ben yaa kendımden nefret geldı ama bu sefer gurur yaptım yarın hatta bu aksam uygulamaya baslıyorum dukan dıyetını ınş. faydasını gorurum:26:

hoşgeldin, iraden sağlam olur diyet boyu umarım:KK34:

Höftürühöf hahaha :KK9::KK9: Güzel yolculuk :KK70: Trenle mi:KK70: Trens esi gibi olmuş çufçufçuff :p

hakkaten tren sesi gibi olmuş hee:KK9::KK9::KK9: keşke tren olsaydı çok severim tren yolculuğunu ama otobüs malesef :KK31:
siz bunu okuyoken ben yolda sıkılıyo olcam hatta muhtemelen :KK1:

o ne ki acaba.. tam adını hatırlayan varsa içinizde kızlar...
kadının adı Leslie:) googledan aratırsanız indirebilirsiniz bile, ben kolaylıkla bulmuştum :KK6:bi kaç seçenek var, ona göre yapabilirsiniz gerçekten çok güzel oluyo, kulağınıza da takın kulaklığı ooh mis :KK8:

bugun ki diyet listem

sabah:1yumurta 1kaşık yulaf kepeği biraz süt ve yağsız tuzsuz loru karıştırıp yağsız tavada pişirdim yanınada şekersiz çay

öğlen :haşlanmış beyin ve 75gr kadar haşlanmış tavuk

ikindi:yağsız sütlü kahve

akşam:haşlanmış tavuk ,bir kase içine 2kaşık yulaf kepeği kulmuş yogurt :)

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

beyin mi ay nasıl yedin onu güzel mi bari tadı :KK5:
sırf adı beyin diye yiyemem valla ben, ne önyargılıyım di mi :KK9:

o ne ki acaba.. tam adını hatırlayan varsa içinizde kızlar...

Leslii ile 5 mil gibi bişeyyyy

bugun ki diyet listem

sabah:1yumurta 1kaşık yulaf kepeği biraz süt ve yağsız tuzsuz loru karıştırıp yağsız tavada pişirdim yanınada şekersiz çay

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

1 + 2 kaşık kepek çokturrrr...
2 kaşık kepek candır dukandırrr..

Beyin miiii...:KK52::KK52:
Yeniyo mu o yaa...:KK52: efsane değil miydi o :KK50::KK50:

Menün ideal duruyo..
ben cozuttum bugünlerde yarın - görürüm inşallah, habire yiyom

Beyin dukan'a uygun mu gercekten %12 yag varmis. Yag orani %15 kadar olan kirmizi etleri yiyebiliyoruz.
Tek sorun kolestrol oraninin cok cok yuksek olmasi gibi gorunuyor. acaba izin veriliyor mu

Offfff yanlış anlaşılmak çok kötü herkes bişey diyor ben dinliyorum Allah'tan işim bu sıkılmıyorum niye bende gülen yüz falan çıkmıyor geçen sene bu aralar forumda hep beraber dukana başladığım arkadaşlar korumayı bile bitirdi tamam Allahım ben aldım mesajı bi daha bırakmayacağım.kızlar sakın kaçamak yapmayın bi yapınca sonu gelmiyor 10kilo da yapışıp kalıyor Allah tan 10 kilo 5ini versem geri kalan 5zamanla inş çok şükür

Annem markete gitmis muratbey lor alip gelmis. kiyameti kopardim tabi. ne bunu yag orani %15 mi diye. markete kendim gittim, %2 yag oranli yorsanin lorunu alip geldim.

Bi de peynir reyonunu dolastim, Aknazin az yagli beyaz peyniri, yag orani %2. aldim bakalim tadi guzel olcak mi. bahcevanin bembeyazini kullaniyorum ama onun yag orani %10 bir haftadir yememeye baslamistim. korkudan.

Bu arada ne loru aldigini gormeden, bana pogaca yapmisti, guzel olmus ne yalan soyleyeyim:KK43:(

Aknaz peyniri ben sevmemiştim inş sen seversin

tebriklerr cok gusel 1 ayda 7 kilo :KK16:

sağolasın canım , valla sıkıyom dişimi vermiyom canımı , bitsin bu kilo sorunum , olsun bu iş bu sefer :KK34::KK34::KK34:

buarada Adanalımısın Lovecıımm ?? bende Mersinliyim , eşim Adanalı :KK76::KK76::KK76:

Kaç kilodan kaça düştün arkadaşım tebrikler darısı başıma inş.7kilo bir ay süper

teşekkürler Zeynep hanım , 105 ile başladım Aralık 2011de , 87 ye kadar düştüm normal diyetle , ama sonra duraklamalar başladı , 5 ay durakladıktan sonra dukana başladım , 1 ayı doldurdum çok şükür dukanla 7 kilo daha verdim , darısı isteyen herkes olsun inşAllahh :KK34::KK34::KK34:

bugun ki diyet listem

canım benim 3 kaşık yulaf kepeği olmuş , dikkat et fazla kaçırma :KK76::KK76::KK76::KK76:

beyini ben çocukken yerdim , annem kelle yaptığında başında beklerdim beyini yiyeyim diye , afiyetlede yerdim ama çook yağlı bişey aman haa diyeyiimm ....

Son düzenleme:
kadının adı Leslie:) googledan aratırsanız indirebilirsiniz bile, ben kolaylıkla bulmuştum :KK6:bi kaç seçenek var, ona göre yapabilirsiniz gerçekten çok güzel oluyo, kulağınıza da takın kulaklığı ooh mis :KK8:

teşekkür ettim efenimmm

ne cırtlak bir sesi varmış :p

bir de sankim nerdeyse benim kadar popişi.. bu sporun işe yaradığına emin mi acaabaa :KK70:

Son düzenleme:
Haftasonu müthiş bir Dukan tarifi denedim. Portakallı Yoğurt Keki. Keşke fotoğrafını da çekseydim. Neyse tarifi buraya yazıyorum, tatlıya aşerdiğiniz zamanlarda deneyin. Dukan bunu kendi zayıflama kampında sık sık veriyormuş:

3 yumurta
150 gr yağsız yoğurt (süzme kullanıyorum)
Yarım çay kaşığı tatlandırıcı (Splenda'nın tatlı ve hamurişleri için olanını kullanıyorum)
1 çay kaşığı portakal ekstresi (veya 1 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi)
4 yemek kaşığı mısır unu
2 çay kaşığı maya (kuru kullanıyorum)
3 damla zeytinyağı

Fırını 180 dereceye ısıtın.
Yumurtayla yoğurdu çırpın ve sırayla tatlandırıcı, portakal ekstresi (veya rende kabuk), mısır unu ve maya ekleyin.
3 damla zeytinyağı ile yağlanmış kek kalıbına dökün.
45 dakika pişirin.

Haşlanmış tavuk didilir, üzerine beşamel sos yapılır, üzerine de çecil peyniri veya kaşar koyulup fırına gönderilir, kola ile mis gibi yenir :KK56::KK56::KK56:

1 + 2 kaşık kepek çokturrrr...
2 kaşık kepek candır dukandırrr..

pardon ya yarım kaşık diyecektim 2 kaşık yulaf yazmışım akşam yemeğine :)

beyin yiyorum ben çokta güzel tavsiye ederim :KK70: kaynatın üstünede biraz limon sıkın muhtesem bişey oluyor:KK1::KK1::KK1:

Ben bu abladan zayıfım yaaa :KK1::KK1: böyle tonton hoca mı olur :emir_bebek:

Beyin dukan'a uygun mu gercekten %12 yag varmis. Yag orani %15 kadar olan kirmizi etleri yiyebiliyoruz.
Tek sorun kolestrol oraninin cok cok yuksek olmasi gibi gorunuyor. acaba izin veriliyor mu

%10 değil miydi o yaa:44:

teşekkür ettim efenimmm

ne cırtlak bir sesi varmış :p

bir de sankim nerdeyse bim kadar popişi.. bu sporun işe yaradığına emin mi acaabaa :KK70:

eveet bence deeeeeee :KK52::KK52::KK52:

pardon ya yarım kaşık diyecektim 2 kaşık yulaf yazmışım akşam yemeğine :)

beyin yiyorum ben çokta güzel tavsiye ederim :KK70: kaynatın üstünede biraz limon sıkın muhtesem bişey oluyor:KK1::KK1::KK1:

Kuzucuk fazla kaçırma limonu..1-2 damla sadece biliyosun yasak bize

X