Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sanırım yanlış yaptığım bir şey yokmuş...Çörekotu ve günkurusu dışında...:KK17:
Günkurusu 1 tane olduğu için ve o anda elimde yulaf kepeği olmadığı için içerdikleri karbonhidrat ve bağırsaklara faydaları açısından birbirlerini dengeleyeceklerini düşünmüştüm naçizane...Dukan Bey de "kabızlık sorunu olanlar eczacılarından kuru erik lifi içeren doğal besinler alsınlar" deyince aynı şey diye düşündüm...:KK14:
Ama yine de yanlış bir şey yapmak istemediğimden bıraktım çörekotu ve günkurusunu..Su miktarının da 2- 2,5 olması için zorluyorum kendimi...
Spor olarak da yürüyüş değil de Jillian yapıyorum 25-30 dk lık bir kardiyo programı...Dengeliyor mudur acaba?:26:

Kilo kaybına gelirsek; meğer ben regl olacakmışım :KK52: haberim yok...:KK17:
Dün öğleden sonra kendiliğinden tuvalet ihtiyacını giderdim bir miktar... (Regl dönemindeki rahim kasılmaları sayesinde bağırsaklarım etkilenip harekete geçiyor)
Allah Allah nasıl oldu bu iş diye düşünürken bir baktım ki akşam gelmişler (1 hafta öncesinden, olacak iş değildi oldu..)...Çok sevindim...Nedeni buymuş az vermemin...:KK1:

Bu sabah bir baktım 74.8 olmuşum...:KK52:
Yani 5 günün sonunda -1200 gr...Daha 2 günüm var atağın bitmesine...
Umarım denilen kilo miktarını veririm..
Haberdar ederim sizleri de...

Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler...:KK3:
E daha da gider o zaman yaaa :)) Biz de telaşlandık bak hihihi :KK1::KK1: Hadi geçmiş olsun :))

...........

---
gidiim de valiz hazırliim yarın yollar beni bekler, höftürühöf:KK31:
Höftürühöf hahaha :KK9::KK9: Güzel yolculuk :KK70: Trenle mi:KK70: Trens esi gibi olmuş çufçufçuff :p

hehehehehhe çok mutlu oldum hemen cevap verıp ılgılendığın için yaklasık uc dort aydır okuyorum bu dıyetle ılgılı herseyı hergun yazarım yedıklerımı yınede yanlısım olursa uyarırsanız çoook mutlu olurum akşam baslıyorum derken hanı bogazımı kısma ısını sabaha bırakmıyım aksam yedıklerıme dıkkat edıyım acısından solemıstım ben abur cubura cok duskunumde bırakcam ınş.bu kotu huylarımı :KK17:

Bu arada bir de kitabı okuuu :KK66: O zaman süpper başlangıç olur :KK66: Kolay gelsin..

:KK70::KK70: kızma kızma oynak beyim bugun yaptım egzersizleri biraz daha yedim ve hiç açıkmadım bugun hatayı nerde yaptığımı anladım aç kalmak yokmuş ve bu arada 1 kilo vermiş bulunmaktayım :KK70:
Tebrikleeerr :KK9::KK9:

Kızlar ben çıkıyorum.. Yarın görüşrüüzz.. Yani inşallah :)) Belki de ben yazamam :KK1: :KK53:

Merhaba
Ben Karatay diyeti dahil bir çok diyet denedim. Hiç kilo veremedim daha çok aldım. Neyse ki niyeti bozup Dukan'a başladım ve adım adım her detaya uyarak yapmaya çalışıyorum. İnsülin direncim var çok yoğun bir şekilde. Zor kilo veriyorum ancak geçen pazartesi günü başladığım 4 atak günü sonrası 2.8 kilo verdim. Seyire geçtiğimden beri de aynı kilodayım ama 8 gün içinde regl olacağım durmak yok yola devam modundayım:)

Ben bu arada ne egzersiz ne de yürüyüş yapabiliyorum. Egzersizler sanırım kitapta var ona bakacağım. Bugün tatlı yapmak istiyorum. PINAR süt tozu nerede bulabilirim acaba bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Herkese kolay gelsin..

Merhaba
Ben Karatay diyeti dahil bir çok diyet denedim. Hiç kilo veremedim daha çok aldım. Neyse ki niyeti bozup Dukan'a başladım ve adım adım her detaya uyarak yapmaya çalışıyorum. İnsülin direncim var çok yoğun bir şekilde. Zor kilo veriyorum ancak geçen pazartesi günü başladığım 4 atak günü sonrası 2.8 kilo verdim. Seyire geçtiğimden beri de aynı kilodayım ama 8 gün içinde regl olacağım durmak yok yola devam modundayım:)

Ben bu arada ne egzersiz ne de yürüyüş yapabiliyorum. Egzersizler sanırım kitapta var ona bakacağım. Bugün tatlı yapmak istiyorum. PINAR süt tozu nerede bulabilirim acaba bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Herkese kolay gelsin..

Migrostan alıyordum ben,büyük marketlerde olur diye düşünüyorum. İnternetten de alanlar var. Yarı şarküteri tarzında cici bakkal-market karışımı yerlerde de olabiliyor. :)

arkadaşlar merhaba ,forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk defa mesaj atıyorum.onun için yanlışlık ya da hatam olursa uyarın lütfen :9 dukan diyeti ve onunla ilgili tariflerin olduğu bir kitap var melike mehmetoğlu'nun kaleminden "diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak" isimli kitap.ilginizi çeker diye düşündüm.arkadaşım bana kitabı verdi ve şuan sadece önsözünü okumuş bulunmaktayım.

Merhaba

Herkese kolay gelsin..

migrosta,carrefourda we metroda oluor hep.

Merhaba

Herkese kolay gelsin..

Hoş geldin arkadaşş.
Nacizane tavsiye.
Madem zor veriyorsun bu kilocukları.
Şu duraklamanı geçip rutine girene kadar süt tozu falan kullanma.
Migros tan alıyorum ben genelde başka bir yerde görmedim hiç ama duraklamanı uzatabilir. Ki tatlı yapacaksan tatlandırıcı da olacak bunun içinde. 1-2 ay sabretsenn çok daha kolay olur gibime geliyor.
Egzersize gelince yulaf kepeği gibi bir şey
Yapmak zorundayızzz
sabah akşam 5 er dk sürüyorr
20 dk da yürüyüş yaptınmı oldu bu iş.
Eve dönerken 2 durak önce terketsen ulaşım aracını bu iş olur. İmkansız değil.
Bazı arkadaşlar apartmanın merdivenlerii inip çıkıyorlar
Neslimi leslimi bişey var internette. O da yürüyüş gibi hem çok eğlenceli evde onuda yapabilirsin 15 dk falan.
Yeterki isteyelim

Bu arada Nesli iş kapmış yoğun şekilde çalışıyormuşşş. Bilginize.....

arkadaşlar merhaba ,forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk defa mesaj atıyorum.onun için yanlışlık ya da hatam olursa uyarın lütfen :9 dukan diyeti ve onunla ilgili tariflerin olduğu bir kitap var melike mehmetoğlu'nun kaleminden "diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak" isimli kitap.ilginizi çeker diye düşündüm.arkadaşım bana kitabı verdi ve şuan sadece önsözünü okumuş bulunmaktayım.

Haahhhh sağol ya, ben de bu hatunun adını bilmiyordum, geçen tv de çıktı :KK34:

Tebrik ederimmmmmmm.
Kızarmıyım hiç ama çok pis gaza getiririmm :)

:)) süpersin canım ben tek başıma yaparsam bu diyeti uygulayamam annem ve cevrem çok baskıcı ye ye ye diye bende de kimseye hayır deme huyu yok :KK43: ama şu fazla kilolarımdan kurtulmalıyım artık çıtır olmanın vakti geldi :)
iyi ki varsınız sizsiz olmaz :46
::KK9::KK9:

bugun ki diyet listem

sabah:1yumurta 1kaşık yulaf kepeği biraz süt ve yağsız tuzsuz loru karıştırıp yağsız tavada pişirdim yanınada şekersiz çay

öğlen :haşlanmış beyin ve 75gr kadar haşlanmış tavuk

ikindi:yağsız sütlü kahve

akşam:haşlanmış tavuk ,bir kase içine 2kaşık yulaf kepeği kulmuş yogurt :)

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Annem markete gitmis muratbey lor alip gelmis. kiyameti kopardim tabi. ne bunu yag orani %15 mi diye. markete kendim gittim, %2 yag oranli yorsanin lorunu alip geldim.

Bi de peynir reyonunu dolastim, Aknazin az yagli beyaz peyniri, yag orani %2. aldim bakalim tadi guzel olcak mi. bahcevanin bembeyazini kullaniyorum ama onun yag orani %10 bir haftadir yememeye baslamistim. korkudan.

Bu arada ne loru aldigini gormeden, bana pogaca yapmisti, guzel olmus ne yalan soyleyeyim:KK43:(

Son düzenleme:

Hatan olunca bizim uyarmamız gerek kalmadan uyarılıyorsun bebem.. dukan dısı bısey sakın yazma :KK53::KK53:

hoşgeldin buarada...

Kaçamak yapmayı düşünen-yapmış olan, egzersizini sporunu eksik tutan bencileyin tüm arkadaşlara gelsin:
shrk.gif

Dün biri söylediydi, ara ara kitabı okuyunca insan kendini topluyor tekrar yola giriyor diye, o öğüdü sıkı sıkı tutarak tekrar okuyacağım kitabımı. :nazar:

:KK9::KK9::KK9: evet canım egzersiz yoksa diyet çok zorrrrr harekete devammmmmmm :KK8:

bugun ki diyet listem

sabah:1yumurta 1kaşık yulaf kepeği biraz süt ve yağsız tuzsuz loru karıştırıp yağsız tavada pişirdim yanınada şekersiz çay

öğlen :haşlanmış beyin ve 75gr kadar haşlanmış tavuk

ikindi:yağsız sütlü kahve

akşam:haşlanmış tavuk ,bir kase içine 2kaşık yulaf kepeği kulmuş yogurt :)

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Beyin miiii...:KK52::KK52:
Yeniyo mu o yaa...:KK52: efsane değil miydi o :KK50::KK50:

Menün ideal duruyo..
ben cozuttum bugünlerde yarın - görürüm inşallah, habire yiyom

X