- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
E daha da gider o zaman yaaa :)) Biz de telaşlandık bak hihihi Hadi geçmiş olsun :))Sanırım yanlış yaptığım bir şey yokmuş...Çörekotu ve günkurusu dışında...
Günkurusu 1 tane olduğu için ve o anda elimde yulaf kepeği olmadığı için içerdikleri karbonhidrat ve bağırsaklara faydaları açısından birbirlerini dengeleyeceklerini düşünmüştüm naçizane...Dukan Bey de "kabızlık sorunu olanlar eczacılarından kuru erik lifi içeren doğal besinler alsınlar" deyince aynı şey diye düşündüm...
Ama yine de yanlış bir şey yapmak istemediğimden bıraktım çörekotu ve günkurusunu..Su miktarının da 2- 2,5 olması için zorluyorum kendimi...
Spor olarak da yürüyüş değil de Jillian yapıyorum 25-30 dk lık bir kardiyo programı...Dengeliyor mudur acaba?:26:
Kilo kaybına gelirsek; meğer ben regl olacakmışım haberim yok...
Dün öğleden sonra kendiliğinden tuvalet ihtiyacını giderdim bir miktar... (Regl dönemindeki rahim kasılmaları sayesinde bağırsaklarım etkilenip harekete geçiyor)
Allah Allah nasıl oldu bu iş diye düşünürken bir baktım ki akşam gelmişler (1 hafta öncesinden, olacak iş değildi oldu..)...Çok sevindim...Nedeni buymuş az vermemin...
Bu sabah bir baktım 74.8 olmuşum...
Yani 5 günün sonunda -1200 gr...Daha 2 günüm var atağın bitmesine...
Umarım denilen kilo miktarını veririm..
Haberdar ederim sizleri de...
Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler...
Höftürühöf hahaha Güzel yolculuk Trenle mi Trens esi gibi olmuş çufçufçuff...........
---
gidiim de valiz hazırliim yarın yollar beni bekler, höftürühöf
hehehehehhe çok mutlu oldum hemen cevap verıp ılgılendığın için yaklasık uc dort aydır okuyorum bu dıyetle ılgılı herseyı hergun yazarım yedıklerımı yınede yanlısım olursa uyarırsanız çoook mutlu olurum akşam baslıyorum derken hanı bogazımı kısma ısını sabaha bırakmıyım aksam yedıklerıme dıkkat edıyım acısından solemıstım ben abur cubura cok duskunumde bırakcam ınş.bu kotu huylarımı
Bu arada bir de kitabı okuuu O zaman süpper başlangıç olur Kolay gelsin..
Tebrikleeerrkızma kızma oynak beyim bugun yaptım egzersizleri biraz daha yedim ve hiç açıkmadım bugun hatayı nerde yaptığımı anladım aç kalmak yokmuş ve bu arada 1 kilo vermiş bulunmaktayım
Kızlar ben çıkıyorum.. Yarın görüşrüüzz.. Yani inşallah :)) Belki de ben yazamam