Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bi zahmet yardım:44:

oluşturduğmuz çizelgeyi kontrol panelinde hani kısma kopyalıyoruz.

imza kısmı diye biliyordum ama dön dön imza kısmını bulamadım, ne iş anlmadım

dukan türlüsü yaptım sözde ama olmadı :)
ama bak haşlanmış yumurta peynir ve yoğurt karışımı güzel oluyor

aslın anlamadığım, bunun yenebileceğini nasıl düşündün... :)

ben yoğurtla yumurtayı-omleti çok sık karıştırıyorum zaten. yon balığını da normalde sevmem, belki sevdiğim bir karışımın içinde olursa az da baharat tat verse dedi idi ben...

ton balığını sanırım sadece salata içinde yiyebileceğim. sade yiyemiyorum,salatada yiyebildiğime güvenip yoğurda katmıştım işte... kepeği de pişmiş daha rahat yediğimden galetasını omletini yada poğaçasını yiyorum yoğurda katıp denedim ilk gün ama zor yedim

ama tabi bu bana ders oldu yok anacım bi daha böyle karışım

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...

Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...

Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...

Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...

Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...[/QUOTE]

Sanırım yanlış yaptığım bir şey yokmuş...Çörekotu ve günkurusu dışında...
Günkurusu 1 tane olduğu için ve o anda elimde yulaf kepeği olmadığı için içerdikleri karbonhidrat ve bağırsaklara faydaları açısından birbirlerini dengeleyeceklerini düşünmüştüm naçizane...Dukan Bey de "kabızlık sorunu olanlar eczacılarından kuru erik lifi içeren doğal besinler alsınlar" deyince aynı şey diye düşündüm...
Ama yine de yanlış bir şey yapmak istemediğimden bıraktım çörekotu ve günkurusunu..Su miktarının da 2- 2,5 olması için zorluyorum kendimi...
Spor olarak da yürüyüş değil de Jillian yapıyorum 25-30 dk lık bir kardiyo programı...Dengeliyor mudur acaba?:26:

Kilo kaybına gelirsek; meğer ben regl olacakmışım haberim yok...
Dün öğleden sonra kendiliğinden tuvalet ihtiyacını giderdim bir miktar... (Regl dönemindeki rahim kasılmaları sayesinde bağırsaklarım etkilenip harekete geçiyor)
Allah Allah nasıl oldu bu iş diye düşünürken bir baktım ki akşam gelmişler (1 hafta öncesinden, olacak iş değildi oldu..)...Çok sevindim...Nedeni buymuş az vermemin...

Bu sabah bir baktım 74.8 olmuşum...
Yani 5 günün sonunda -1200 gr...Daha 2 günüm var atağın bitmesine...
Umarım denilen kilo miktarını veririm..
Haberdar ederim sizleri de...

Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler...

haklısınz görüntü çok önemli. ama görüntüden sonra önem sırasında kişinin konuşması tavırları ve mimikleri gelir. burdan bi sonuç çıkarmamız gerekirse; nasıl göründüğünüzü bilmiyorum ama mutlaka güzelsinizdir siz de. fakat biz, sizi bu arenada sureten göremediğimiz için yani tavır ve konuşmalarınızla bize güzel görünebilmeniz için (en azından kaba veya sert görünmemeniz için) yazdığınız mesajlarda -hiç değilse şaka yaptığınız zamanlarda- tek bir gülücük kondurabilirseniz anlaşmak daha kolay olur hepimiz için. aksi halde hiçbirimizin 2 ekmek 7 -fındık da olsa- lahmacun ve bissürü bitter yediğinizi söylediğiniz, tek bir gülücük olmayan o mesajı ve hatta sonrasında bugünü not edin diye çıkışarak yazdığınız o mesajı iyi niyetli olarak değerlendirmemiz mümkün değil
Lahmacunlardan vazgeçip doğru yolu bulursunuz belki diye iyi niyetimi muhafaza edip başarılar dilemiştim önceki mesajlarımdan birinde, yineliyorum bu dileğimi.

kontrol panelinden profili düzenleye git canım soldaki seçeneklerden. yanlış saymadıysam 19. başlıkta 'çizelge' yazıyor. oraya yapıştıracaksın. ama sitede bissürü link var, sen
olanı kopyalayıp, çizelge yazan yere onu yapıştıracaksın. sonra da başındaki ve sonundaki
yi sileceksin. umarım şimdi olur :)

---
gidiim de valiz hazırliim yarın yollar beni bekler, höftürühöf

Son düzenleme:
O da güzel bir bakış açısı

"Nasıl olsa midemde karışacak" düşüncesini uygulamış

hahaha yaptın mı öyle bişey tubaa

kullanıcı kontrol paneli/profili düzenle/çizelge(yapıştır bu kutucuğa) yaptığın çizelgenin şu formunu http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjhehp7/weight.png
yapıştır canım..

galiba duraklamaya geçtim :18: . yürüyüş ve egzersizi bıraktığımdan olabilir. bugün yine başladım...

Son düzenleme:

canımcım yoğurda biraz baharat atınca kepek tadını bastırıyo aklında bulunsun çaresiz kaldığın bir an uygularsın,öyle çılgınca şeylere girişmezsin

mrb kızlar kk dakı her dıyet sayfasına gırıp bugun baslıcam dıyen ama bı turlu kılo veremeyen yanı baslayamayan cıns bı ınsanım ben yaa kendımden nefret geldı ama bu sefer gurur yaptım yarın hatta bu aksam uygulamaya baslıyorum dukan dıyetını ınş. faydasını gorurum:26:

arkadaşlar atakta canım hiç bişey istemiyodu bugün seyirin ilk günü karnım doymuyo sebzemi acıktırıyo beni bu normal mi??proteinimi de aldım hatta yediklerimi yazıyım
sabah
1 yumurta
1 kibrit peynir
2 badem salata
öğle 2 parça haşlama tavuk
salata
1 kibrit peynir
2yk kepekten yapılmış kıymalı börek
daha saat 16,30 ve açııımmm......evde olsam pro yapar yerdim aama işteyim 1 saatlik yol ve kızımı almak ta cabası tabi market pro...nun pişmesi offffffffff
bide ayrıca zeynebe yorum yapanların biride bendim(hatta biraz ağır kaçtı galba şu ölen öküz muhabbetini) ama bana uyarı gelmedi ?

bu diyete akşam başlayamazsınız. bütün günü ilgilendiren bir diyet. diyeti araştırdınız mı? pdf olarak da olsa kitabı okudunuz mu,en azından atak kısmını okumadan başlamayın,yiyebileceğiniz yanlış şeyler vücudunuza zarar da verebilir, kilo vermenizi de engelleyebilir.
umarım yaparsınız bu diyeti. inanın hiç zor değil. ben de normalde sabah başlayıp akşam diyeti bırakanlardandım..

az ama ki bunlar.. ki zaten acıktıkça proteine saldırmak bu diyetin en güzel yanı.. yedikçe yakıyor vücut..

bir de şu börek nasıl bir şey?

Herkese merhaba!
Biriken sayfaları anca okudum (atladıklarım da olabilir dün kaç numarada kaldıydım unutmuşum ) Suçlu suçlu geldim aslında, egzersiz ve burayı azcık da olsa ihmal edince kaçamak ağına yakalandım. Bir daha olmayacak inşallah... Özel zaman öncesi sinir bozukluğuna bağlıyorum...

Aslında insanlara inat yapmamam gerekirdi, ukala ukala gelip soranlar oluyor "Ay hala mı diyet, 36 beden olmuşsundur artık hahayt" gibisinden. "Hayır olmadım içimdeki öküz hala yiyor, kınanı paket yapıp göndereyim mi?" demek istiyorum, içime ergen kaçtı bugünlerde. Zaten yiyenlere de hala sinir oluyorum, insanlar öyle böyle değil cidden afedersiniz hayvan gibi yiyorlar ya. Okulda bir yemekhanenin önünden geçmek zorunda kaldım, yağlı yağlı herkes herşeyi götürüyor. İnsaf ya.

Özür dileme mesajı gibi başladım nerelere geldim, sizlere ihanet etmişim gibi hissettim gerçekten. Artık çok daha dikkatli olmalıyım. Egzersize, harekete geri sarılacağım, Allah'a da beni boş bırakmaması için habire dua edeceğim. Sıkıntıdan yemeğe yöneldiğim anlar oluyor...

Bu tarif çok hoş! Deftere geçiriyorum hemen. :) Kıtır kıtır yemek bile hoş olur ya.

Tylolhot'un da içinde şeker varmış. Ki kendisi benim acil durumda kırıklık hissedince başvurduğum birşeydi...

bu forumun hızına, okumak için bile yetişilmiyor

Güzel, bilgilendirici sohbet (yani her zamanki gibi) oldukça hızlı olsun, sayfalar biriksin razıyız valla. Yeter ki gereksiz muhabbet olmasın. Ben de zor yetişiyorum, arada sayfalar kaçıyor.

Benim arada gözüm döndüğünde böyle karıştırıp yiyebilme yeteneğim artıyor, insanlardan gizli yiyorum "Midesiz" demesinler diye. Kulağa güzel geldi bu yazdıklarınız, deneyebilirim.

galiba duraklamaya geçtim :18: . yürüyüş ve egzersizi bıraktığımdan olabilir. bugün yine başladım...

Egzersiz!!! Benim de son günlerdeki eksiğim.. İnşallah toparlayacağız tekrar kendimizi, harekete devam!

tabı cnm yıyebılırsın.ben bıkere taze fasulye yapmıstım yemıstım.

Kaçamak yapmayı düşünen-yapmış olan, egzersizini sporunu eksik tutan bencileyin tüm arkadaşlara gelsin:

Dün biri söylediydi, ara ara kitabı okuyunca insan kendini topluyor tekrar yola giriyor diye, o öğüdü sıkı sıkı tutarak tekrar okuyacağım kitabımı.

hehehehehhe çok mutlu oldum hemen cevap verıp ılgılendığın için yaklasık uc dort aydır okuyorum bu dıyetle ılgılı herseyı hergun yazarım yedıklerımı yınede yanlısım olursa uyarırsanız çoook mutlu olurum akşam baslıyorum derken hanı bogazımı kısma ısını sabaha bırakmıyım aksam yedıklerıme dıkkat edıyım acısından solemıstım ben abur cubura cok duskunumde bırakcam ınş.bu kotu huylarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…