kızlar şu gereksiz muhabetten ciddi anlamda sıkıldım ve gerçekten yavaştan sinirlenmeye başlıyorum,baharı hatırlattı durum banamüsadenizle ben azcık ara vereyim ,işime gücüme döneyim malum HasDukancılarla buluşmak üzere İstanbul'a gelmem gerekiyor Ancak randevu hızım tahminimden yavaş ilerliyor.Biraz pervaneleri takayım,hırsımı işten çıkarayım iyisi mi
bak ben sana sadece varyant dedim,sen kendini deşifre ettin
ben ne yediğini söylememiştim ve bence sen de kaç tane yediğini söyleme ama var ya fena canım çekti hee
cnm ben bi araştırmaya çalışıcam kitabın hangi köşesindeydi netde okudum hatırlamıyorum ama kendim de enginarı çok sevdiğimden üzülmüştüm yasak olmasına,patates gibi demekki o da
babacığına çok sevindim kuzum,Allah bir daha göstermesin
Kilosu 60 tl ye gojyberry bile aldım splenda tatlandırıcı yulaf kepeği ve bilimin lıght gıdalar kim tutar beni arkadaşlar bende gülücük yok yazımda umarım yanlış anlaşılacak bişey yoktur şimdiden helalleşelim ben sorun istemiyorum sandalda olsa
Benim az sonra bi görüşmem var çoluk çocuk gelecekler bi aile dağılıyor ve sebebi 2.kadın gayet genç ve güzel 3çocuğuyla ortada kalabilecek fedakar bir anne çocuklarını düşünen ama eşini unutmuş bir baba ve 3çocuk kimin ne olacağı hayatın kime ne göstereceği hiç belli olmuyor insan kendinden vazgeçince herkesin ondan vazgeçmesi kolay oluyor demem iki dukan insanın kendi için yaptığı iyi birşey görüntü malesef çok önemli herkes için
Benim az sonra bi görüşmem var çoluk çocuk gelecekler bi aile dağılıyor ve sebebi 2.kadın gayet genç ve güzel 3çocuğuyla ortada kalabilecek fedakar bir anne çocuklarını düşünen ama eşini unutmuş bir baba ve 3çocuk kimin ne olacağı hayatın kime ne göstereceği hiç belli olmuyor insan kendinden vazgeçince herkesin ondan vazgeçmesi kolay oluyor demem iki dukan insanın kendi için yaptığı iyi birşey görüntü malesef çok önemli herkes için
Hanımlarr..
Damak zevki tabii ki farklıdır ama kepek+yumurta+nane+karabiber+lor ile yapılmış omlet üstüne light ton balığı,light yoğurt yemeye karar verip bunları karıştırıp içine bir de eve marka kahvaltılık baharat içindeki baharatları karıştırıp neredeyse 1 yemek kaşığı kadar koyup yemeye kalkışmayın, malzemeler boşa gidiyor ..bööyykk yiyemedimm
kızlar buarada 10.10.12de başladığım Dukancımla bugün itibariyle tam 7 kilo vermiş bulunmaktayımm , IDukan amcam ))
Neler karıştırdın sen öyle yaa hhihiih :))
Ay onu söylücektim: Benim de öğle yemeğinde tavuklu patates vardı.. Tavuğu zaten azıcıktı. Maalesef patateslerinden de yedim :S Şimdik ben güçlendirmedeyim diye bunu nişastalıdan sayiim, bu hafta daha nişastalı yemiyim, olur di mii :44: Patates tamamen mi yasaktı..? Hani kızartma falan değil, normal, yemeğin içinde. 1 kilo da yemedim ya yani, 200 gr bile yoktur heralde, dukan amcamın izin verdiği gibi. Güçlendirmede bile balon mu patlattım ben.. Ay bunu saymam yaa...!! :97: Üstelik doymadım da.. Puuff!
........
patates kızartma deılse nısastalıya girior.bunu nısastalı ogun sayabılırsın ewt.
Hanımlarr..
Damak zevki tabii ki farklıdır ama kepek+yumurta+nane+karabiber+lor ile yapılmış omlet üstüne light ton balığı,light yoğurt yemeye karar verip bunları karıştırıp içine bir de eve marka kahvaltılık baharat içindeki baharatları karıştırıp neredeyse 1 yemek kaşığı kadar koyup yemeye kalkışmayın, malzemeler boşa gidiyor ..bööyykk yiyemedimm
Hanımlarr..
aslın anlamadığım, bunun yenebileceğini nasıl düşündün... :)
"Nasıl olsa midemde karışacak" düşüncesini uygulamışKuzum sen naptın öyle..karıştırmış da karıştırmışsın ben de öğlen bol baharatlı yoğurt yedim değişik bişey yedim diye mutluyum amamesela kepek koymasaydın yumurta-nane-karabiber-lor güzel olurdu..
Sonra kepekli yoğurt yerdin..
sonra ton balığı yerdin..afiyetle :)