Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kilosu 60 tl ye gojyberry bile aldım splenda tatlandırıcı yulaf kepeği ve bilimin lıght gıdalar kim tutar beni arkadaşlar bende gülücük yok yazımda umarım yanlış anlaşılacak bişey yoktur şimdiden helalleşelim ben sorun istemiyorum sandalda olsa

:)) olsun gizlimiz saklımız mı var
çekmesin canın
dukan varsa çiğ börek yok
benim nöbet ödülümdü o

Hadi kolay gelsin madem.. Bi daha öyle fındık kadar bile lahmacun yemek yok hee

Ayrıca :) şöyle yaparsan, şakacıktan olan şeyler anlaşılır :)) Böyle yaparsan daha da şakacık olur Böyle yaparsan kahkah olur :)) Hayırlı olsun..

Aslında ben herşeyde cevap veririm ama bunca açıklamadan sonra bi lafa bakıyorum birde söyleyene hayırlısı diyorum 2.şansı herkes hakeder hele bizamanlar sevgilim dediğiniz kişiyle keşke dememek için mantıklı olmuş tebrikler

Benim az sonra bi görüşmem var çoluk çocuk gelecekler bi aile dağılıyor ve sebebi 2.kadın gayet genç ve güzel 3çocuğuyla ortada kalabilecek fedakar bir anne çocuklarını düşünen ama eşini unutmuş bir baba ve 3çocuk kimin ne olacağı hayatın kime ne göstereceği hiç belli olmuyor insan kendinden vazgeçince herkesin ondan vazgeçmesi kolay oluyor demem iki dukan insanın kendi için yaptığı iyi birşey görüntü malesef çok önemli herkes için

Hanımlarr..
Damak zevki tabii ki farklıdır ama kepek+yumurta+nane+karabiber+lor ile yapılmış omlet üstüne light ton balığı,light yoğurt yemeye karar verip bunları karıştırıp içine bir de eve marka kahvaltılık baharat içindeki baharatları karıştırıp neredeyse 1 yemek kaşığı kadar koyup yemeye kalkışmayın, malzemeler boşa gidiyor .. bööyykk yiyemedimm

Vıyyy!! Film gibii.. Yazık :S İnsanın başına ne geleceği belli değil tabi..

adamın aileyi kurtarma gibi bir niyeti var mı yoksa boşanıp çocukları yanına mı istiyor?
size gelmeleri kazasız belasız boşanalım mı barışalım mı?
zor yaa.. Allah kimsenin başına vermesin.kimse boşanmak için evlenmez

Neler karıştırdın sen öyle yaa hhihiih :))

Ay onu söylücektim: Benim de öğle yemeğinde tavuklu patates vardı.. Tavuğu zaten azıcıktı. Maalesef patateslerinden de yedim :S Şimdik ben güçlendirmedeyim diye bunu nişastalıdan sayiim, bu hafta daha nişastalı yemiyim, olur di mii :44: Patates tamamen mi yasaktı..? Hani kızartma falan değil, normal, yemeğin içinde. 1 kilo da yemedim ya yani, 200 gr bile yoktur heralde, dukan amcamın izin verdiği gibi. Güçlendirmede bile balon mu patlattım ben.. Ay bunu saymam yaa...!! :97: Üstelik doymadım da.. Puuff!

Son düzenleme:
Kızlar ben kimseyi şikayet falan etmedim biri bana bi Mesaj döşemiş ben sabahtan beri ona cevap veriyorum üstüne alan alana ben geçmişi okuyup yazıyorum ipek te bana yazıyor neyse ben kaçiyim bakıyim burda kiler ne anlatacak.saçma şeyleri dert etmeye gerek yok insanlar öyle şeylerle uğraşıyoki

kızlar buarada 10.10.12de başladığım Dukancımla bugün itibariyle tam 7 kilo vermiş bulunmaktayımm , I Dukan amcam ))

tebriklerr cok gusel 1 ayda 7 kilo

patates kızartma deılse nısastalıya girior.bunu nısastalı ogun sayabılırsın ewt.

Ne kurtarmak istemesi adam mahkeme zoruyla bana geliyor eşiyle beraber görüşmek istedim bu hafta bakalım belki diyorum ama sonucuda biliyorum sakın kaçamak yapmayalım mesela ben çocuklar için aldığım o çikolatalara bakmiyim bile 5gün sonra dukanella yaptırır yerim dimi kendimi sükunete davet ediyorum.

........

patates kızartma deılse nısastalıya girior.bunu nısastalı ogun sayabılırsın ewt.

Yok değildi.. Oh iyi bari.. Daha en baştan dedim gitti mii :S Ofiste seçme şansım var da, burda yok..

Peki öğle yemeklerinde normal sebze yemeği yiyebiliyor muyum? Herkesin yemesi için yapılan yani, normal derken :) Ben yine az yağlı tercih ederim de.. yine de yağ oluyor tabi içinde.. Normalde çünkü sebze hakkımda hep çiğ sebze yerdim, salata yani..

aslın anlamadığım, bunun yenebileceğini nasıl düşündün... :)

Kuzum sen naptın öyle..karıştırmış da karıştırmışsın ben de öğlen bol baharatlı yoğurt yedim değişik bişey yedim diye mutluyum ama mesela kepek koymasaydın yumurta-nane-karabiber-lor güzel olurdu..

Sonra kepekli yoğurt yerdin..

sonra ton balığı yerdin..afiyetle :)

aslın anlamadığım, bunun yenebileceğini nasıl düşündün... :)

O da güzel bir bakış açısı

"Nasıl olsa midemde karışacak" düşüncesini uygulamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…