Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

atak saf ve bol proteinden oluşmalı.bu kadar yemekle zayıflayamazsın, ancak hasta olursun. kitabı oku öyle başla. dukan bir diyet olmaktan çok, bir sistem. sistemi tam kavramazsan, küçük gibi görünen ama aslında büyük hatalar yaparsın ve emeklerin boşa gider.

ben bugün +2 kg çıktım. hem önceki gün yaptığım kaçamak, hem dün yediğim fazladan yulaf kepeği ve diğer sınırlı izinliler... ama asıl etki regl öncesi şişlik. suratımın şekli değişmiş şişmekten.

Selam geleceğin çıtır hatunlarıııı
Kütüphanedeki çalışmama devam etmem gerekiyor, o yüzden hemenciiiikkkk kahvaltıda müsli yediğimi yazayım. yanıma bir tane yoğurt ve 1 tane dukan muffin aldım (ve böylece günlük yulaf kepek hakkımı doldurdum). akşama o güzelll brokoli çorba tarifesini yapacağım...yarın da protein günlerim başlıyor yine. bu aralar yine suyumu ihmal ettiğim için, ona da ceza uygulamaya düşünüyorum. 2litre içmem gerektiğinden 2liradan düşeceğim. yani hiç su içmediğimde 2TL ceza, 1.5 litre içtiğimde içmediğim 0.5litre için 50kuruş ceza falan. kütüphaneye su şişesi sokmak yasak olduğundan, kalkıp dolaba gidip su içip gelmek biraz zahmetli oluyor

Günaydın kızlar,

Günaydın yazdım ama konu dışı sanırım.. Ay nasıl konuşucaz yani anlamadım ki.. Ayrıca da rahatsız olan varsa, gelsin buraya yazsın yani. Adam mı yiyoruz. Diyetteyiz biz yiyemeyiz zaten Yok efendim rahatsız oluyolarmış.. O kadar bilgi veriyoruz destek veriyoruz, onları okuyup da güzel güzel bilgileri destekleri alıp da şurda 2 günaydınımızdan 2 iyi akşamlarımızdan 2 bugün şunu şunu yaptımımızdan rahatsız olan da varsa, gözüne dizine dursun yanii!! Verdiği kilolar 15bin kat olarak kendisine geri gitsin!! He hiç kilo vermediyse de ömrü billah veremesin, daha da alsın, kilolardan yürüyemez hale gelsiinnn inşallaahh!!! Ohh ohh!!!

yürü beee kim tutar seniiiii ağzına sağlık en dukancasından

canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin,darısı başıma

canım dukanla ilgili bu paylaşımların için çook teşekkür ederiz,Dukan Oğuzdan yok mu haber

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

:)

dukanımın gülü ipektoşum stop
o konu maillere sığacak gibi değil stop
dün akşamki dukanımla ilgili iyisimi ben seni 7'de ariiim stop
o kahveye eklediğim kepeklerle ben ne kekler yaparım stop
hepinizi seviyorum çıtırlarım muah

hohohohoooooo didooom ömürlüksün vallahi,hay ağzına sağlık
hiç beddua eden bir insan değilim ama senin bu dileklerine de aynen katılıyorumm

Ahahaha Dukan içi gülüyorum Gülmek zayıflatır hee ahhahaha koptum yaaa!! Öldüm bittiimm!! Daha da dukan içi dışı konuşamıcam yazamıcam Fabrikadayım ben. Gerçi dün akşam fabrikaya gidicem yazdığımı silmişler ama napiyim yani. Patron istiyo. Fabrikaya git diyo Gelmiyim mi Gülmekten.. Daha soğrusu gülememekten gözlerimden yaş geldi.. millet bakıyo falan.. Ay rezillik Çok iyi geldi yaa Somurtukken ben ben değilim dukancanlar.. Somurtkanlığını yok et

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

Sana da öyleee Koptum birleşemiyom Üstüne de sen yazmışsın.. Göz yaşlarım sel oldu

Bir çin atasözü der ki... Sen de güzel çevirmişsin canım Hahah Günaydın herkese.. Dukan herkese irade versin...

yürü beee kim tutar seniiiii ağzına sağlık en dukancasından

hohohohoooooo didooom ömürlüksün vallahi,hay ağzına sağlık
hiç beddua eden bir insan değilim ama senin bu dileklerine de aynen katılıyorumm

Valla ben de etmem de.. Napiyim.. En kötü bedduam bu olsun

Ağzıma sağlık da.. Yakında burda konuşmam yasaklanınca, mailleşmeye beklerim hahahha Temiz çamaşır falan gönderin S beden olsun ama.. Dukan yaptım ya.. Zayıfladım huahhaha (Araya bunu sa söyliyim de) Ay ben kendi esprilerime de gülüyom yaa Dely miyim neyim hahahauh

Hayır yani şurda parasız diyet hizmeti veriyoruz işi gücü bırakıp.. Bi de rahatsız oluyorlarmışmuşş.. Hay Allah'ım yareppimmm...!! Bak yine aklıma geldi

wOWWWW vay başıma taşşşş derdi ananem olsaydı ALLAH RAHMET EYLESİN.

Kuzu sen dünkü muhabbeti gördün değilmi??
Hatunun teki 7 lahmacun yemişş
Sonrada bana neden yorum yapıp motive etmiyorsunuz diye kızmış.
Halbuki yazmıştıkk
Hatta ben o kadar lahmacunu dely bile yiyemez demeiştim ama alınmış çıtır çekirge yorumsuzluğumuzaa.
Sonra da herkese uyarı gelmiş.
Masal da burda bitmişş.
Pamuk prensen dukanla atakta 4 kilo vermiş.
Seyirde de 1 + 1 cüce yemiş en proteinli olanlardan başlamış...

Ayyy 7 ye çok var. Zaten dukan 7 + 7 de yapın demiyor. 1 + 1 yapın diyorr. Yoksa çok sıkılırsınız diyorr. Okumadınmı ya sen kitabıııı

Dely bende dağıldım inan şimdii. Komik şey seniii.
Patron fabrikaya git diyor. Kaizen gitme diyorsa gitmeyeceksin vardır bir bildiği. Belki o gün protein li yemek yok oradaa. Karışma ablanın işinee... (Kaizen erkek çıkarmışş)

Sen nası genç kızsın valiz gibi çantan yok mu senin doldur içine işte su şişelerini

ahahahaha
temiz çamaşır hem de s beden :90::90:

çok komiksin sen yaa enerjine kurban

"dukan" ahahahahah deli maymun "dukan" ahahahah bak dukan içi oldu böylece

delyyy çok güldüm yaaa,Allah da seni güldürsün kuzummm

canım dukanla ilgili bu paylaşımların için çook teşekkür ederiz,Dukan Oğuzdan yok mu haber

hoho ne dmk hersey dukan için yok cnm benimde sen gibi içime sinmedi,o yüzden görüşmedim bidaha sadece 1 kere Dukan kahve dışında kız bu arada dün banada uyarı senin dukan çıtırı sordum die geldi haa hep sen yaktın beni medesam

Kız o ondan mı olmuuşş :S E bu uyaranlar peki görmüyolar mı ben anlamıyorum.. dilimde tüy bitti kıza cevap vericem diye.. Hem bana da uyarı gelen yazımda (Yazar gibi hissettim bir an kendimi ahahauhau ) Zeynep cevap veriyoruz ya. Küstün mü yoksa? Kovulmak pahasına cevap yazıyoruz falan yazmışım yani.. İşten kovulmak pahasına tabi o. Onu mu yanluş anladılar ki.. O yazımla uyarmışlar.. Ben anlamadım bacıımm.. Eğer o şikayet ettiyse valla günahımıza girmişler.. Haksızlık yanii.. Zaten adalet sistemi her yerde süper çalışıyor.. 1900 küsür gün de bizim dava sürer..

Kız ben senin o mesajı görmedim yaa Dely bile yiyemez mi hahah Küscem amaa Yerim beeenn dermişimm hihiihih hahah Yalnız 7+7 olayı süper olmuş yaa Ayşe tatile çıktı.. Dukanla
Bakcam şimdi öğlen ne var acep Haber veririm :)))

"dukan" ahahahahah deli maymun "dukan" ahahahah bak dukan içi oldu böylece

........
ahahahaha
temiz çamaşır hem de s beden :90::90:

çok komiksin sen yaa enerjine kurban
Sen de sen dee :)) ama zaman gülme zamanı değil, diyet zamanıı Güleceksen çık dışarda gül Neye gülüyorsunuz söyleyin de biz de gülelim

delyyy çok güldüm yaaa,Allah da seni güldürsün kuzummm
Amin canımcıımm :)) Seni deee

geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmuş.

zıplama hissi dişin sinirlerinden geliyor muhtemelen ve sizi üzmek istemem ama bu iyi bir haber değil. Dolgular sökülüp yerine kanal tedavisi yapılması gerekli gibi gözüküyor. Siz ihmal ettikçe de kanal tedavisi ile kurtulma şansı da azalır dişlerin.

Ne güzel yöntemler geliştirmişsin sen öyle :)) Ben de yaziyim yaa.. Haklısın valla Hep diyetisyenler de yediğinizi yazın derler yaa.. Başlıyodum hep sonra unutuyodum.. Bu sefer de kaçamakları yaziyim.. İnşallah artık olmaz daa..
Kolay gelsiin...
Tarif için de çookk teşekkürler.. Tadı güzel oluyor muuu:44: Yine boşa gitmesin güzel kepeklerim benim :)) Sabah kahvaltısı için pratik olur da, çok iyi olur..

Merhabaa hoşgeldiinn.. Kolay geleee... Hepimiz yardım ederiizzz (Yardım etmiyorlar diyenler bir kere daha utansın )

Ben yemeğe gidiyorum. Bakalım protein var mııı :))

Özlediiimm :)) Hoşgeldiinn..

Hoşgeldiinnn.. Ederiizzz.. Biz hep ediyoz da, etmiyorlar diyenler utansın

Hayırlı uğurlu olsuunnn tekraarr :)) İradene sağlıkk

anlaşıldı komutanım teşekkür ederimm tatlı krizinin bir diğer çözümü olarak bulunsun o zaman bir köşede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…