Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydn Minnoslarimmmmm

anca bakabilidmmmm bir stres bir stres....sancilarim azaldi ama birsey sorucam yaa ben neden +1,8kg gördüm reglin ikinci gününde herkes - görür ben + cok ters insanim vesselam buarada kitabim evde enginar serbest mi?????

oyyy kızlarr var yaaa Allaaaammm nasıl güldüm ya nasıl güldüm valla kk'yı bilmem de en sonunda işten kovulacağım sizin yüzünüzden heeeee bu kadar kahkahkah çalışılan bir iş de yoktur,gören de işimden acaip memnunun falan sanacak
ben tahmin etmiştim bu işin altından o çekirgenin çıkacağını da cidden dün kıza yazdığım yorumu hatırlıyorum resmen kafamı allak bullak etti ve sırra kadem bastı kayboldu
o kadar şeyi yemiş ondan sonra da yok sizin suratınıza bakmam yok veremeyin de o kiloları görün falan yazdı abboliiii :96:
tövbe yarrabbiii bacım biz zaten vermişiz ki kiloları sen hala ne diyon la diyecektim de yok kayboldu gitti,hey allam yaa

hadi yaaa ondan mı uyarı almışsın hahahahaha sorma bacım ne merak ediyon sen benim özel hayatımı
len ben de şimdi sana sordum ama ben dukan oğuzu diye sorduğum için sorun teşkil etmiyor sanırım,sen de adabı bileydin ya kuzu dukan çıtırı desen olacakmış
beni de dely yaktı iyi mi
tek suçum maillerine bak arkadaşım callen ile ilgili resimler yollamıştık demekti,bunu son derece dukan ahlakına aykırı bulmuşlar

afiyet olsun şeker bu menü iyiymiş de sen pazar günü varyanta çıktın mı onu de hele

alissssss sen buna hemen cevap verebilirsin sanirim

Arkadaşlar dün gayet dukan var tüm yazılarımda cidden var ben küsmedim gayet geyik yApıyordum ama haddimi bilerek içinde dukan var dün dünde kaldı gelelim bugüne bu arada lahmacunlar Fındıktı.lahmacun yazdım konuyu saptırdım ay içim şişti.fındık kadar lahmacun için söz işittim 7fındık ya olurmu yapılır mı-kızlar ben zayıflıyorum ona göre dukan diyetiyle biline.öptüm sizi

yerdm evet. ama sürülebilir peynirleri yemesen daha iyi.:))) tulum ye, kaşar ye onlara tamam

valla dedim ya peynir benim zayıf noktam başka şeylerle hiç derdim ve isteğim yok ama peynir ve süt grubu ile işim var
light labne yağ oranı 9
lor dışı diğer peynirlerden pınarın light beyazından falan düşük
ama mesela sütaşın light beyaz peynirini yerdim başlarda kireç gibi geliyor gitmiyor
başka sürülebilir peynir yemiyorum zaten

ayyy sahiii yaaa bugün ben de ilk tepkiyi aldım.. enişte var bizim hem benim dükkan komşum.. gözle görülür fark var zayıflıyorsun diyor çok mutlu oldum bennn

ooh süper bana da dün kardeşim dedi,erkek ve ergenus hayatta beğenmez beni(roberto carlos bacaklı ablam diyen )
ohaa ablaaa ne kadar zayıflamışsıııınnn dedi dün.. uçtum tabii

yerdm evet. ama sürülebilir peynirleri yemesen daha iyi.:))) tulum ye, kaşar ye onlara tamam

aliye dün ilk defa lor aldım ve bu kadar güzel bi tadı neden daha önce keşfetmedim acaba..gönül rahatlığıyla yiyebiliyoruz değil miiiiii

Kızlar,
Benim bu günlerde öküz kaçtı içime..şey..öküzüm öldü... dün biri yazmıştı ya nasıldı o :)))

Yediklerimi yazıyorum

1 bardak kefir,
4 yumurta lı omlet 1 koca bardak yeşil çay ile birlikte,
1 kepekli meyveli yoğurt,1 bardak nescafe şekersiz tarçınlı,
tavuk döner yanına 1 tabak bol baharatlı yoğurt(kekik,kırmızı biber,karabiber,nane,çörek otu(bunu niye koydum ben de bilmiyorum)
1 nescafe daha ...bu kez yarısına kadar süt , kakao ve tarçın şu an içmekteyim.. (kakao çok az çay kaşığının ucuyla )

Ve günün daha yarısındayım.. ilerleyen saatlerde ton balığı yiycem,akşam yine yoğurt yerim ,

Dün de coşmuştum...

Manyağa döndüm ben hiç bu kadar acıkmazdım..noluyo bana... hey gidi ilk zamanlar.... 1 yumurta 1 kase yoğurtla akşam ederdim

bende de aynısı oldu... hiç sıkıntı yapmayın...

sanırım bünyeden bünyeye değişiyor bu...

bak ben demiştim fındıktır diyeee.

Ben gülmek için yazmıştım sizde gülmüştünüz bu kadar yanlış kırıcı bişey olmadı bence ama hayırlısı

Zeynep seni anlayamıyorumm. Bir psikologa ihtiyacım var sanırım. Ay sen ne iş yapıyordunn :)

çıktım çıkmaz mıyım zaten bol gerilimli bir nöbet geçirdim (sistem yoktu da) ama çok şükür yine iyiydi
sıfır uyku , arkaya geçip koltukta oturmak yatmak gibi bir eylem bile yapmadım
sabahta gittim dukan dışı çiğ börek (şi börek ) yedim kaçamağın dibine vurdum kaç tane yediğimi yazmıyım benim çiğ börekler fındık değildi çünkü :))
1.5 2 saat uyudum fenerbahçe -karşıyaka basket maçına gittim (yendik elbette)
hiç oturmadım kısaca henüz tartıda bir artı yok hatta 2 gündür dışarı çıkmadığım düşünülürse iyi durumdayım sanki
dukan arkadaşlarım ben ettim siz etmeyin dukan yaparken çiğ börek yemeyin :))))

Bari bende yediklerimi yaziyim provokatör muamelesi görmiyim sabah süt yumurta öğlen salata 5gün protein yapıp seyire devam eldicem aksam hastam vardı kaçmadım 2saat onunlaydım sonra eve gittim çocuklarla oynadım bileydim uyarı var dururmuydum

selam kızlarrr
ben geldiimm , okulda bebeler dellendirdi bugün beni
bugün PS günümdeyim , öğlen kıymalı karnıbahar yemeği yaptım , içinede 2 tane havuç doğradım , uzun zamandır yememiştim , ilaç gibi oldu valla. yanınada 1 kase yoğurt yedim , buarada ben yoğurdumu yarım yağlı yiyorum , çünkü light olanın yağı %1 yarım yağlınınki %1.5

akşamada yemeğin kalanını yerim , bir PS gününüde böylece bitirmiş olurumm

harikasın Dukan gardaşım İpekciimmm

yattım yerleree yattıımm , Dukan 2012 staylaaa

canım benim , bence kitabı okumadan başlama , istersen kitabın gelene kadar protein ağırlıklı beslen , kitabını okuduktan sonra başlarsın , biliyorsun herkesin 2 kere DUKAN yapma hakkı var hayatta

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

:)

Dukanıma ağrılar girdi yeminlennn

Ahhh yılların favori fıkrası bu benim kafamda. Dukana uygun değil ama :)

sen uydurursun onu bi DUKAN kalıbına
olmassa 2 kaşık kepekle karıştır , mikrodalgada 4 dakika pişirr

Pierre DUKAN Ağaoğlu haaa

ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa

Afeerim Aliye Dukancanımm , kırmızı kurdalen benden olsunn

tatlım baban nasıl oldu ???
enginar cıxxx ben de çok seviyorum ama onun yasak olduğunu hatırlıyorum,zaten çok az yasak olan sebzeden biriydi

zeynepçim senin gerçek amacın nedir,napmaya çalışıyorsun cidden ben anlayamadım
kızgınlıkla söylemiyorum ama cidden ya benim kafam çok kalın yada ben samimi söylüyorum seni anlayamadım.
cevap yazmayayım diyorum ama yine de durduramıyorum kendimi.
7 fındık lahmacun yedim diyorsun ve dukan uyguluyorsun öyle mi.
kusura bakma ama kendi adıma benim dukan prensiplerime ve dukanın kendi mantığına zaten hiç uymuyor bu davranışın,dün 2 ekmek de yediğini yazmıştın.yani sen dukan yapıyorsan biz aylardır napıyoruz,biz başka bir boyutta mı yaşıyoruz
üstelik burda ben de dahil sana cevap yazmış olan insanlar varken bir sürü laf söyleyip çekip gittin.
biz burda her zaman tüm arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya,deneyimlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz,sonra da üstüne uyarı falan alıyoruz.çok ilginç gerçekten !
lütfen burda hiç bir arkadaşımıza haketmediği söylemlerde bulunulmasın
biz hepimiz birlikte bir yola çıktık ve birlikte başardık
ancak kendi adıma bu yolu ciddiye almayıp laf olsun diye sorular soran arkadaşlara daha fazla yardımcı olmak istemiyorum.
2 ekmek,7 lahmacun,4 bitter çikolata yedim eeee hadi yorum yapın diyen,yorumlarımızın üstüne bize terslenen ve dahası ben de böyle dukan yapıyorum ve kilo veriyorum diyen bir arkadaşımla ben şahsen ne deneyimlerimi paylaşmak ne de daha fazla yardımcı olmak istemiyorum.Kızmaca,bozulmaca olmasın lütfen ama samimi görüşümü paylaştım.
Modifiye ettiğin Dukan diyeti maceranda yolun açık olsun arkadaşım,başarılar

Ben gülmek için yazmıştım sizde gülmüştünüz bu kadar yanlış kırıcı bişey olmadı bence ama hayırlısı

Sıkıntımız şu Zeynepcim.. Dün seninle muhabbetlerle bir anlaşmazlık bir sıkıntı yaşandı hemen arkasından da topic konu dışı konuşma dolayısı ile uyarı aldı. Bir sinirli anına gelip senin bizi şikayet ettiğin düşünüldü. Ama öyle bir durum yok sanırım ortada..
Aslında dün senin yediklerinin fındık lahmacun olabileceği de söylendi, sana cevaplar da yazıldı, şakalarda ileri giden arkadaşlara böyle yapmayın da denildi. Ama şikayet eden sen değilsen bile senin muhabbetin hemen arkasından uyarı gelince ihale sana kaldı.
Diyorsan ki şikayet eden ben değilim, yapılan yorumları da gördüm ama sadece bana yetersiz geldi daha fazla motivasyona ihtiyacım vardı onu bulamayınca karşılıklı biraz gerildik, arkadaşlar arasında olur böyle şeyler geçer gider..
Yanılıyorsam düzeltin kızlar..

ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dün yoktun tabi sen.. Ohh!!! Hihihi

Boşver bacımi konuş sen.. Ben takip ediyom seni.. Güzel yazıyon

NErde o nerdee Ben de şikayet etceeeemm... Sen ettin bence ehehe Sen ettin ben etme

Yemeyeydin iyiydi.. Ama arada olur öyle parmak ucu kadarları saymıyoruz

Kız bunlar şizofren mi hihihi Şaka hee Kızmaa :)) Çok komik anlatmışsın ama :))

İpeeekkk!! Koğuş arkadaşım oalcaksın vesselam İnşallah aynı koğuşa düşersek tabi hihiho

4 ayda 3ünü almışsın sadece iyi valla.. bıraksam ben 4 ayda hepiciğini alırdım..
Hoşgeldin.. Umarım bundan sonra sonuna kadar devam edersin.. Kolay gelsin..

kızlar buarada 10.10.12de başladığım Dukancımla bugün itibariyle tam 7 kilo vermiş bulunmaktayımm , I Dukan amcam ))

Boşver bacımi konuş sen.. Ben takip ediyom seni.. Güzel yazıyon

Yemeyeydin iyiydi.. Ama arada olur öyle parmak ucu kadarları saymıyoruz

teşekkür ederim :)
yemeyeydim cidden iyiyidi ama olmaz umarım artıkın.. ama sayılmadığına sevindim

napayım kuzu. yalan söyleyecek halim yok. ben lor yemem. uzunca bir dönem sütaş süzme peynir ve başka normal peynirlerden yedim. sonra bahçıvan bembeyazın lightı çıktı ve onu yemeye başladım. şimdi de pınar premium light yiyoum. loru sadece ekmekte kullanıyorum. çok ender, evde peynir yoksa, pul biberle karıştırıp lor yiyorum. bahçıvan bembeyazla, pınar premium light olmas yine light peynir yiyemem. yiyemiyorum ben light peynir. light peynir de light yourtlar gibi ekşi oluyor. bunu her söylediğimde birisi çıkıp ben şu markayı yiyorum, şöyle güzel, böyle güzel dedi. her markayı denedim. ziyan olmasın bitsin diye yumurtaya karıştırıp yemekten canım çıktı. bende durum bu. herkesde farklı sonuç verebilir. kimse benden görüp de yemesin. ya da yerse de benden bilmesin :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…