Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aa dely sende mi aldın ? dün almayan kalmamıs heralde

burada bahsi geçen light labne hani şu activia ile kendiniz yaptığınız mı yoksa satışta light labne diye bişey var mı

burada bahsi geçen light labne hani şu activia ile kendiniz yaptığınız mı yoksa satışta light labne diye bişey var mı

burada bahsedilen hangisi bilmiorum ama normalde light labne war marketlerde.fkt yag oranı yuksek oldugu ıcın bize normalde yasak.kullanılacaksa bile bence cok dikkatli miktarda kullanılmalı.

Tuba yaa çok şaşkınız ikimiz de senin soruların=benim sorularım ,

sorularının cevabını hıh evet evet oluyo mu ?? :44::44: diye bekliyorumm

Dely bana çok yardımcı oluyo yaaa... Allah razı olsun hele de karın kaslarıma çok iyi geliyo

ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben varımm.. dukan dışı dişlerle ilgili konuşuyorum reklam yapıyorum diye uyarı almışımdır demiştim ( daha önce aldım da çünkü) ama dukan dışı saymamışlar sanırsam yok bişey şükür :)
dukanınıza sağlık kızlar :)

Son düzenleme:

kan çekiyordur kuzu benim de annem kafkas göçmeni.. çerkes değil gerçi karaçay ama komşu özerk cumhuriyetler

vee sonunda geçmiş biter..
kusura bakmayın hanımlar geç kaldım bu sabah eşim rahatsızdı biraz o yüzden geç çıktım evden..
dün kaçamak yaptım :18: parmağımın ucu kadarcık - o kadarcık da olsa ekmek ekmektir gerçi de- ekmek ve incecik bir dilim parmak uzunluğunda light olmayan kaşar yedimm

herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildiğiniz diyorum..desteğinize teşekkür ediyorum..yarın ilk tatlımı yapıyorum

hayırlısı olsun diyet yapcm diyeo kadar kasılırmı canım

slm bayanlar hepinize düper dukan günler (dukaniçi oldumu ne ) yine zorla kahvaltı yaptım öldüm bittim yiyene kadarmidem küçüldümü ne
birde şu anne muhabbetine gelince benimki aferin kızım devam et sakın bırakma bak ne güzel kilo veriyosun diyo ama yiyemedğim börek çörekler için üzülüyor o ayrı :) eşimde bir bırak artık çok verdin diyo birde aynen devam süper gidiyorsun diyor bir ağzıma bişiler sokuşturmaya çalışıyo bir önümden tabak almaya çalışıyo bu ne yaman çelişki çözemedim :)

ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa

afferimmm sizeee,hoho

ayyy sahiii yaaa bugün ben de ilk tepkiyi aldım.. enişte var bizim hem benim dükkan komşum.. gözle görülür fark var zayıflıyorsun diyor çok mutlu oldum bennn

Light labne hiç almadım ama o da olur. Ben kendim yapıyorum hatta activa ile falan değil. Sevmiyorum ben o tarz fabrikasyon şeyleri. Normal yoğurt gibi mayalıyorum ama için 1 kaşık süt tozu koyuyorum.

Nerde bu mesajın DUKAN la alakalı kısmı. Benmi göremedim yoksa :)
Aldın gitti kızımm.
Balon patladı. Dukan amca ne der kitaptaaa, balonu patlatmayacaksın.
Yoksa sen kitabı okumadınmı :)

Ben de almadım, ben de almadım ben mi şikayet ettim ki sizi yoksa, bana niye gelmedi uyarı bak kendi mi suçlu hissettim :26: ama olamaz, ben şikayet etmiş olamam şikayet et butonunu daha bu sabah farkettim, ben de onu şehir efsanesi sanıyordum

kızlar genel istek ve tepki üzerine dukansal aktivitelerimi yazıyorum
sabah 1 yumurta kocamandı çift sarılı sarısının yarısını attım kibrit kutusu kadar tulumla yedim

öğlen 1 büyük yumurta sarısız 1 kase süzme yoğurt 3 4 kibrit kutusu kadar keçi peyniri
aralarda bol bol nescafe ve çay (nescafe kupalarımın 3 parmak kadarı normal süt)

akşama yağsız kıyma kavurup yoğurtla yeme planım var
ha diyeceksiniz ki bu peynir ve yoğurt yağlı evet farkındayım ama onları değiştiremiyorum
midem almıyor loru

nasıl sizce kızlar :))

mrb,
bende dukana başlayanlardanım...öncesinde de yapıp 8 kg ver,ip 4 ayda 3ünü geri aldım :)))
şimd tekrardan başladım ve 2. günüm atakta. benide aranıza alırsanız sevininirm :)))

bu arada aşağıda çıkan kg çizelgesini nasıl yapıosunuz bi türlü bulamadım ((

burada bahsedilen hangisi bilmiorum ama normalde light labne war marketlerde.fkt yag oranı yuksek oldugu ıcın bize normalde yasak.kullanılacaksa bile bence cok dikkatli miktarda kullanılmalı.

yağ oranı 9
benim dolaptada var
seviyorum napıyım
her tür peynir tüketiyorum yapacak birşey yok
aliyede yermiş eskiden dimi aliye :)
benimde idolüm aliye

yağ oranı 9
benim dolaptada var
seviyorum napıyım
benimde idolüm aliye

yerdm evet. ama sürülebilir peynirleri yemesen daha iyi.:))) tulum ye, kaşar ye onlara tamam

yağ oranı 9
benim dolaptada var
seviyorum napıyım
benimde idolüm aliye

ben de yiyorum peynir. yani yağ oranına dikkat etmiyorum. hiç de etkilemiyor. sütaşın süzme peynirinden bile yiyorum. arada tulum , köy peyniri....

annem kendi yaptığı peynirden yollamış bana. yumurtaya katıp pişiriyorum. baya da eriyor içinde. kahvaltı da favorim o

ama daha labne denemedim. labneyi ekmeğe sürüp yimek lazım..

Ben üstüme almıyorum dünkü uyarıyı burada neler konuşuluyor neler benimde bilmiş tavırlar canımı sıkıyor aylardır giriyorum konuşuyorum konuşmuyorum bir sürü arkadaşım var kimse bilmiş tavırlarla canımı sıkmasın mesajı yazan arkadaşa kapak olsun

yağ oranı 9
benim dolaptada var
seviyorum napıyım
benimde idolüm aliye

yerdm evet. ama sürülebilir peynirleri yemesen daha iyi.:))) tulum ye, kaşar ye onlara tamam

hyr aliyem ya tulum,kaşar ye ne dmk,kötü örnek oluosun :) loru tuketemıosan bence light beyaz peynir dene cunku ligth labnenın yag oranı cok yuksek light olmasına agmen.ama dersenki bunların beni duraklatmasına razıyım,o zmn sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…