Kız o ondan mı olmuuşş :S E bu uyaranlar peki görmüyolar mı ben anlamıyorum.. dilimde tüy bitti kıza cevap vericem diye.. Hem bana da uyarı gelen yazımda (Yazar gibi hissettim bir an kendimi ahahauhau ) Zeynep cevap veriyoruz ya. Küstün mü yoksa? Kovulmak pahasına cevap yazıyoruz falan yazmışım yani.. İşten kovulmak pahasına tabi o. Onu mu yanluş anladılar ki.. O yazımla uyarmışlar.. Ben anlamadım bacıımm.. Eğer o şikayet ettiyse valla günahımıza girmişler.. Haksızlık yanii.. Zaten adalet sistemi her yerde süper çalışıyor.. 1900 küsür gün de bizim dava sürer..
Ahhh benim favorim bu canım tost ekmeğimm
Issız gecelerimin kurtarıcısı.
Ay bu kepeği nerelere yollasam diye düşündüğümde kafamda yanan ampulum benim o tost ekmeğim.
Yuvarlak borcam kapağında pişirip 2 ye bölünce kendini ayvalık tostu zanneden ekmeğim.
Mikrodalgamı kullanma sebebim.
akşam çıkacaksam ve kepeğimi yeyemişsem 4 dk da pişen ekmeğim.
Soğuyunca bir şeye benzemeyen ekmeğim
ama tost makinesinde kendini şaşırannn canım TOST ekmeğim...
:)
Farkettinizmi ne zaman bu ekmekten bahsetsem içim coşuyorr daha önce de olmuştu....
Çünkü aramızda tost yemek için ölenler vardı ve bu tarifi birtürlü yapmıyorlardııı. Taş kime gittiyse artıkkk.
Ohh yanınada en yağsızından ayrannn.
Ye ve yanında yatt...
:)
burada bahsi geçen light labne hani şu activia ile kendiniz yaptığınız mı yoksa satışta light labne diye bişey var mı
burada bahsi geçen light labne hani şu activia ile kendiniz yaptığınız mı yoksa satışta light labne diye bişey var mı
aa dely sende mi aldın ? dün almayan kalmamıs heralde
Tuba yaa çok şaşkınız ikimiz desenin soruların=benim sorularım ,
sorularının cevabını hıh evet evet oluyo mu ?? :44::44: diye bekliyorumm
Dely bana çok yardımcı oluyo yaaa... Allah razı olsun hele de karın kaslarıma çok iyi geliyo
herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildiğiniz diyorum..desteğinize teşekkür ediyorum..yarın ilk tatlımı yapıyorum
ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben varımm.. dukan dışı dişlerle ilgili konuşuyorum reklam yapıyorum diye uyarı almışımdır demiştim ( daha önce aldım da çünkü) ama dukan dışı saymamışlar sanırsam yok bişey şükür :)
dukanınıza sağlık kızlar :)
ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
burada bahsedilen hangisi bilmiorum ama normalde light labne war marketlerde.fkt yag oranı yuksek oldugu ıcın bize normalde yasak.kullanılacaksa bile bence cok dikkatli miktarda kullanılmalı.
yağ oranı 9
benim dolaptada var
seviyorum napıyım
her tür peynir tüketiyorum yapacak birşey yok
aliyede yermiş eskiden dimi aliye :)
benimde idolüm aliye
yağ oranı 9
benim dolaptada var
seviyorum napıyım
benimde idolüm aliye
kızlar genel istek ve tepki üzerine dukansal aktivitelerimi yazıyorum
sabah 1 yumurta kocamandı çift sarılı sarısının yarısını attım kibrit kutusu kadar tulumla yedim
öğlen 1 büyük yumurta sarısız 1 kase süzme yoğurt 3 4 kibrit kutusu kadar keçi peyniri
aralarda bol bol nescafe ve çay (nescafe kupalarımın 3 parmak kadarı normal süt)
akşama yağsız kıyma kavurup yoğurtla yeme planım var
ha diyeceksiniz ki bu peynir ve yoğurt yağlı evet farkındayım ama onları değiştiremiyorum
midem almıyor loru
nasıl sizce kızlar :))
yağ oranı 9
benim dolaptada var
seviyorum napıyım
benimde idolüm aliye
yerdm evet. ama sürülebilir peynirleri yemesen daha iyi.:))) tulum ye, kaşar ye onlara tamam