Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba hatunlar
son günlerde sık sık dukan diyetini duyar oldum açıkçası sırf protein ağırlıklı bir diyet olduğu için pek sıcak bakmıyordum dün biraz araştırdım fakat okuduklarımdan pek birşey anladığım söylenemez.....
Ben daha önce montignac diyeti yaptım ve 3 ayda monti ile 13 kilo verdim .... tabii sonra neyime nereme güvendiysem o kiloları aynennnnn hoooppp geri aldım :)
şu sıralar monti yapmaya cesaretim yok aslında çok kolay bir beslenme şekli fakat nedense bir türlü start veremedim kendime.
Dukan diyetini de sürekli duyunca bunu denemeye karar verdim...

Amaaaaa siz gibi tecrübeli bilgili ablalarımın kardeşlerimin arkadaşlarımın yardım ve yataklığına ihtiyacım var :)
Bana yardım edebilecek kimse varmıııııııııııııııı

Günaydın kızçeler güzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor

Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuz dukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun

aynen cnm
özelden detaylıca yazışırız sonra
şimdilik bana müsade
malum sabah okul var
uykumu alamazsam sıpalar yoruyor :)
iyi geceler kardeş

Bu değil

evet baya geç oldu çok memnun oldum ben karşılaşmamıza iyi geceler :)

Bu değil

:))) bu kadar olur beni benden iyi tanıyon ya sapsığım canım bende balıkeirde çerkes cok bandırma da da çoktur susurlukta da :)

Bu değil

Bu değil

Bu değil

ooo en baya biliyorsun buraları canım anneannem demirkapılı helal olsun valla sana nasılda bildin sasırsım baya

Bu değil

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...

Bu da değil

Bu da değil

Bunların hiç biri değil

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"

Günaydın Canlarr

Arkadaşım kitabı okumadan önce ben de senin gibi bu diyete yanlış bir gözle bakıyordum, bu diyet sadece protein diyeti değil, sadece atak süresince saf protein alıyoruz ki o da en fazla 10 gün sürüyor, seyir dönemi diyetin en uzun dönemi sayılır ve bu dönemde sebze de yiyebiliyoruz, sen kitabı edin ve oku, diğer konularda seve seve yardımcı oluruz kitaptaki bütün bilgileri sana aktarmamız mümkün değil maalesef ve onlar olmadan da bu diyet yapılamıyor.

mervecim hoş bulduk canım hemen start vereyim vereyimde anacım neye göre kime göre okudum kafam karıştı ne zaman ne yicem saf protein ne anlamadım gitti.
kitabı sipariş versem kaç günde elime gelecek kitap elime gelene kadar en azından şu atak bölümünü atlatsam sizlerin yardımı ile çokmu beleşçi hazırcı olurum gari :)
ben 10 kg vermek istiyorum balım........ verirsem daha fazlasıda olur tabii no problem :)

hmmmm diyorsunuz ki kitap olmazsa olmaaazzz
o halde hemen sipariş vereyim kitabı beennnn ama ne olur lütfen sizde yardımcı olun kızlarrrr daha önce monti de de takımlarda yarışmıştım burada çok güzel motive oluyorum ama dedim ya bu kez monti yapasım yokkkkk dukanı yapmak istiyorummmmm :)

Kitaba netten pdf olarak da ulaşabilirsin sanırım, bir araştır istersen en azından atak kısmını o şekilde okursun

gülmekten yıkıldımmmmmmm

çılgın dukancı seni

Canlarım günaydınnnnn musmutlu bir günnn olsun herkes için inşallahh,güzellikler hepiciğinizle olsuuuunnnn
dukan dışı dileklerden dolayı kızmasınlar hemencicikkk bol eksili bir gün olsuunnnn diyeyimmmm
ı love dukann

Günaydın kızlar

Bugünde ofis mazlemeleri yeniden değiştiği için mülteci olarak oda oda dolaşıyorum bu hasta halimle, hızlıca göz gezdirdim geçmişe içimde kalıyo yoksa

Dün akşam kaçamağım var anneme gittik lahana sarması yapmış bize hastayım diye alıp gelecekmiş biz gidince yiyemem diyosunuz ama anne olunca sözü sizden üstün hemen laf serpiştirdi aralarda zaten az yiyosun çabuk hastalanıyosun oysa hiç az yediğimi yok kendide biliyo daaaa

Toplasanız 1 yk kadar pirinç yemiş bulundum ve ev yoğurdu tabiki...

Bide doktor dün öksürük şurubu verdi ama şekerli bacılarım napaceyük

hanımlar şimdi dukan diyeti ve dukan diyetı zayıflatan tarifler kitaplarının siparişini verdim bakalım kaç günde gelecek :)

bendee sizin gibi zayıflamayıp güzelleşmek istiyorum :)

Doğru adrestesin kuzum

beleşçi hazırcı olursun o ayrı da daha da önemlisi yanlış olur diyetin

Günaydınn tatlışşş

Geçmiş olsun canım,Yoğurt neyse de o pirinçler ve öksürük şurubu fena,tabi sarmanın içinde yağ da vardır....hastalığını atlattıktan sonra kendine sağlam bi egzersiz reçetesi yaz..düzenli olarak yap telafi et..

hanımlar şimdi dukan diyeti ve dukan diyetı zayıflatan tarifler kitaplarının siparişini verdim bakalım kaç günde gelecek :)

bak bu süper oldu işte..hem de tariflerini de aldın tebrik ettim bile şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…