Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 yk yulaf kepeği, 1 yumurta, 1/2 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 çorba kaşığı light labne ile ekmek yaptım, mikrodalga da diyor ama ben normal fırında pişirdim, 1 karış büyüklüğünde bir kare yaptım yağlı kağıdın üzerine, yumuşacık bişi oldu, bunun içine splenda koyulup pandispanya da yapılır :KK56::KK56::KK56::KK56: mis gibi pasta olur la bundan :KK56::KK56::KK56:

Son düzenleme:
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Ne konuda yardım istiyorsun ? Yumurta, özellikle de beyazı çok iyi bir protein kaynağı es geçmezsen daha başarılı sonuçlar alabilirsin.

Valla Tarifler konusunda menü olarak netten buldum ama ara öğünler de ne yemem gerek bilmiyorum..Dün 80,5 idim bugün aç karnına 79 çıktım su kaybı olsa gerek demi yoksa mümkün değil bence.. Dukan da Harfiyen uyulması gerek biliyorum ama benim canım mesela meyve istiyor yesem mi yemesem mi bilmiyorum aralar da ne yenmesi gerekiyor vs. vs. hiç bilmiyorum kitap da daha almadım

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

:)

kızlar bugün tatlandırıcı alacağım hangisini tavsiye edersiniz genel olarak tatlı yapmak için almak istiyorum çayı kahveyi içebiliyorum şekersiz ama tatlı isteğim başlıyacak malum dönem geliyor ....bugün 8.günüm benim sadece 1bucuk kilo verebilidim hafta sonu misafirim vardı kaçamaklarım oldu ondan galiba birde çok fazla layt kullanmadım ürünler inşallah daha çok dikkat etmeye çalışacağım ..tatlandırıcı ismi bekliyorum öğlen çıkacağım evden o zaman kadar yazrsanız sevinirim şimdi dukan ekmek yaptım pişiyor bakalım nasıl olacak gidip kahvalktımı yapayım:)

Valla Tarifler konusunda menü olarak netten buldum ama ara öğünler de ne yemem gerek bilmiyorum..Dün 80,5 idim bugün aç karnına 79 çıktım su kaybı olsa gerek demi yoksa mümkün değil bence.. Dukan da Harfiyen uyulması gerek biliyorum ama benim canım mesela meyve istiyor yesem mi yemesem mi bilmiyorum aralar da ne yenmesi gerekiyor vs. vs. hiç bilmiyorum kitap da daha almadım

diyet hakkında bilginin çok çok sığ olduğu sorularından da anlaşılıyor. ana ve ara öğünlerde öncelikli tükettiğimiz şey kitap arkadaşım. bu şekilde diyeti yapamazsın. önce kitabı okuman lazım.

2 yk yulaf kepeği, 1 yumurta, 1/2 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 çorba kaşığı light labne ile ekmek yaptım, mikrodalga da diyor ama ben normal fırında pişirdim, 1 karış büyüklüğünde bir kare yaptım yağlı kağıdın üzerine, yumuşacık bişi oldu, bunun içine splenda koyulup pandispanya da yapılır :KK56::KK56::KK56::KK56: mis gibi pasta olur la bundan :KK56::KK56::KK56:

Ahhh benim favorim bu canım tost ekmeğimm
Issız gecelerimin kurtarıcısı.
Ay bu kepeği nerelere yollasam diye düşündüğümde kafamda yanan ampulum benim o tost ekmeğim.
Yuvarlak borcam kapağında pişirip 2 ye bölünce kendini ayvalık tostu zanneden ekmeğim.
Mikrodalgamı kullanma sebebim.
akşam çıkacaksam ve kepeğimi yeyemişsem 4 dk da pişen ekmeğim.
Soğuyunca bir şeye benzemeyen ekmeğim
ama tost makinesinde kendini şaşırannn canım TOST ekmeğim...

Farkettinizmi ne zaman bu ekmekten bahsetsem içim coşuyorr daha önce de olmuştu....
Çünkü aramızda tost yemek için ölenler vardı ve bu tarifi birtürlü yapmıyorlardııı. Taş kime gittiyse artıkkk.

Ohh yanınada en yağsızından ayrannn.
Ye ve yanında yatt...

kızlar bugün tatlandırıcı alacağım hangisini tavsiye edersiniz genel olarak tatlı yapmak için almak istiyorum çayı kahveyi içebiliyorum şekersiz ama tatlı isteğim başlıyacak malum dönem geliyor ....bugün 8.günüm benim sadece 1bucuk kilo verebilidim hafta sonu misafirim vardı kaçamaklarım oldu ondan galiba birde çok fazla layt kullanmadım ürünler inşallah daha çok dikkat etmeye çalışacağım ..tatlandırıcı ismi bekliyorum öğlen çıkacağım evden o zaman kadar yazrsanız sevinirim şimdi dukan ekmek yaptım pişiyor bakalım nasıl olacak gidip kahvalktımı yapayım:)

kesinlikle splenda :KK34:

kitabı okumadan nasıl yapıyorsun ki? :KK45: netten bul kitabı bari :44: ne yedin dün mesela? çalışıyor musun?

kesinlikle splenda. diğerlerine göre biraz pahalı ama çok daha iyi.

Ahhh benim favorim bu canım tost ekmeğimm
Issız gecelerimin kurtarıcısı.
Ay bu kepeği nerelere yollasam diye düşündüğümde kafamda yanan ampulum benim o tost ekmeğim.
Yuvarlak borcam kapağında pişirip 2 ye bölünce kendini ayvalık tostu zanneden ekmeğim.
Mikrodalgamı kullanma sebebim.
akşam çıkacaksam ve kepeğimi yeyemişsem 4 dk da pişen ekmeğim.
Soğuyunca bir şeye benzemeyen ekmeğim
ama tost makinesinde kendini şaşırannn canım TOST ekmeğim...

Farkettinizmi ne zaman bu ekmekten bahsetsem içim coşuyorr daha önce de olmuştu....
Çünkü aramızda tost yemek için ölenler vardı ve bu tarifi birtürlü yapmıyorlardııı. Taş kime gittiyse artıkkk.

Ohh yanınada en yağsızından ayrannn.
Ye ve yanında yatt...

:KK1::KK1::KK1::KK1:

sen mi vermiştin bunu :KK16::KK16: kaydetmişim ama senin postun değil aslı yazıyor, o da senden aldı zaar :KK56: ben sandviç yaptım, domates, marul, maydanoz, kaşar :KK56::KK56::KK56::KK56: ohh mis gibi oldu :KK56::KK56::KK56: böylece 2 dilim ekmek hakkımı akşam yiyebileceğim :KK76::KK76::KK76:

Günaydın kızçeler :KK16: güzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor :KK50:

Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuz :KK4::KK4::KK4: dukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun :KK1::KK1:

Bu değil :KK45:

Bu da değil :KK45: :KK1::KK1::KK1:

Bu da değil :KK45: :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bunların hiç biri değil :KK45::KK45::KK45:

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"

bu bizim köyden değil :KK60::KK60::KK60:

diyet hakkında bilginin çok çok sığ olduğu sorularından da anlaşılıyor. ana ve ara öğünlerde öncelikli tükettiğimiz şey kitap arkadaşım. bu şekilde diyeti yapamazsın. önce kitabı okuman lazım.

biliyorum netten bulduğum kadarını okudum..Eşim alacak..Birden karar verdim yapacağım diye kitap gelene kadar da netten idare edeceğim..Teşekkür ederim..

kesinlikle splenda :KK34:

kitabı okumadan nasıl yapıyorsun ki? :KK45: netten bul kitabı bari :44: ne yedin dün mesela? çalışıyor musun?

Kitabım gelecek inşallah..Birden karar verince kitabı beklemek istemedim açıkcası sonra hep bir şey çıkıyor kalıyor diye başladım..

Dün kahvaltı da 2 çatal peynir ve su yumurta almaya üşendim =))

öğlen tavuk kuşbaşı doğradım suyunu çekene kadar pişirdim sonra bir çay kaşığı sıvı yağ ve 1 kırmızı biber doğradım

akşama da köfte yaptım 5 tane yedim ve su bu kadar

bugün ki kahvaltı 2 yumurta süt ve 1 kaşık yulaf kepeği çıptım sonra da kırmızı biber jülyen doğradım hahfif sote sonra karımşımı döktüm omlet yaptım doğru mu =))()

Kitabım gelecek inşallah..Birden karar verince kitabı beklemek istemedim açıkcası sonra hep bir şey çıkıyor kalıyor diye başladım..

Dün kahvaltı da 2 çatal peynir ve su yumurta almaya üşendim =))

öğlen tavuk kuşbaşı doğradım suyunu çekene kadar pişirdim sonra bir çay kaşığı sıvı yağ ve 1 kırmızı biber doğradım

akşama da köfte yaptım 5 tane yedim ve su bu kadar

Ama bak şimdi atak bu diyetin en önemli bölümü, oldukça agrasif bir başlangıç, sadece saf protein tüketmen gerek, kırmızı biber olmaz :KK45: köfteyi nasıl yaptın? nette kitabı pdf olarak bulabilirsin bari onu oku :KK50:

Ama bak şimdi atak bu diyetin en önemli bölümü, oldukça agrasif bir başlangıç, sadece saf protein tüketmen gerek, kırmızı biber olmaz :KK45: köfteyi nasıl yaptın? nette kitabı pdf olarak bulabilirsin bari onu oku :KK50:

netten buldum tarifi puff atak dönemi tarifleri diye baktım kitap bugün gelmesi gerek yoksa olmayacak çok teşekkür ederimmm

günaydın milletttt (günaydın dmkte konu dışı mı oluyor acaba :KK1:) en iyisi en içten Dukan günaydını hepinize (bu konuya uygun oldu artk sanırsam) :KK1: :KK1: :KK1: dün benim burya ilk üye oldugumda,üye oldugum baska bi dukan sitesi daha wardı.orya baktım biraz eskilere :KK1: korumada kilo aldıklarını fln iddia etmişler.ama biraz sayfaları inceleyince bu kişilerin güçlendirmeye geçip,ucu kacırıp tekrar seyire,tekrar ataga vs donduklerını yanı kısaca dıyetın ewrelerını karman corman yaparak vucutlarının dengesini şaşırttıkları görülüor.we kilo almalarıda cok dogal cunku koruma dmk bence,eski hayatımızdakı gibi yeme duzenine dönmek deil.hergun manti börek çörek yersen sonucta vücut bu robot deil elbette alacak.bence korumadada bikaç gün fazla kaçırdıysak,diğer 1-2 gun kontrol etmeliyizki birbirini dengelesin.ben bundan sonra sanırım korumadada güçlendirme ikinci ewre gibi gidicem.çünkü ipin ucunu kacırdın mı yeniden motive olmak cok zor oluor.hem güçlendirme ikinci ewre gayet iyide,haftada 2 ödül,2 nişasta,,ee hergun ekmek peynir hakkıda war daha ne olsun..bu kdr emek wermişken eski yeme duzenime dönüp,eski kiloma dönmek istemiorum.

Günaydın kızçeler :KK16: güzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor :KK50:

Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuz :KK4::KK4::KK4: dukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun :KK1::KK1:

Bu da değil :KK45: :KK1::KK1::KK1:

Bu da değil :KK45: :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bunların hiç biri değil :KK45::KK45::KK45:

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"

dur buraya bi revize yapalımda,bari konu ile alakalı olsun :KK1: Dukan hayal edenleri değil,iradesine sahip olup diyeti gerçekleştirenleri yazar "Pierre Dukan Ağaoğlu" :KK1: :KK1:

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

hoho,,delisiniz ya :KK1:

Günaydın kızlar :KK71:

Bugünde ofis mazlemeleri yeniden değiştiği için mülteci olarak oda oda dolaşıyorum bu hasta halimle, hızlıca göz gezdirdim geçmişe içimde kalıyo yoksa :KK19:

Dün akşam kaçamağım var :KK43: anneme gittik lahana sarması yapmış bize hastayım diye alıp gelecekmiş biz gidince yiyemem diyosunuz ama anne olunca sözü sizden üstün hemen laf serpiştirdi aralarda zaten az yiyosun çabuk hastalanıyosun oysa hiç az yediğimi yok kendide biliyo daaaa :KK31:

Toplasanız 1 yk kadar pirinç yemiş bulundum ve ev yoğurdu tabiki...

Bide doktor dün öksürük şurubu verdi ama şekerli bacılarım napaceyük :KK14:

geçmiş olsunn..sağlık bu mecbur içeçceksin.

sen yap bi dene güsel olursa bizde yaparız :KK1: :KK1: kobay sensin :KK1:

X