- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Ne konuda yardım istiyorsun ? Yumurta, özellikle de beyazı çok iyi bir protein kaynağı es geçmezsen daha başarılı sonuçlar alabilirsin.
Valla Tarifler konusunda menü olarak netten buldum ama ara öğünler de ne yemem gerek bilmiyorum..Dün 80,5 idim bugün aç karnına 79 çıktım su kaybı olsa gerek demi yoksa mümkün değil bence.. Dukan da Harfiyen uyulması gerek biliyorum ama benim canım mesela meyve istiyor yesem mi yemesem mi bilmiyorum aralar da ne yenmesi gerekiyor vs. vs. hiç bilmiyorum kitap da daha almadım
2 yk yulaf kepeği, 1 yumurta, 1/2 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 çorba kaşığı light labne ile ekmek yaptım, mikrodalga da diyor ama ben normal fırında pişirdim, 1 karış büyüklüğünde bir kare yaptım yağlı kağıdın üzerine, yumuşacık bişi oldu, bunun içine splenda koyulup pandispanya da yapılırmis gibi pasta olur la bundan
kızlar bugün tatlandırıcı alacağım hangisini tavsiye edersiniz genel olarak tatlı yapmak için almak istiyorum çayı kahveyi içebiliyorum şekersiz ama tatlı isteğim başlıyacak malum dönem geliyor ....bugün 8.günüm benim sadece 1bucuk kilo verebilidim hafta sonu misafirim vardı kaçamaklarım oldu ondan galiba birde çok fazla layt kullanmadım ürünler inşallah daha çok dikkat etmeye çalışacağım ..tatlandırıcı ismi bekliyorum öğlen çıkacağım evden o zaman kadar yazrsanız sevinirim şimdi dukan ekmek yaptım pişiyor bakalım nasıl olacak gidip kahvalktımı yapayım:)
Valla Tarifler konusunda menü olarak netten buldum ama ara öğünler de ne yemem gerek bilmiyorum..Dün 80,5 idim bugün aç karnına 79 çıktım su kaybı olsa gerek demi yoksa mümkün değil bence.. Dukan da Harfiyen uyulması gerek biliyorum ama benim canım mesela meyve istiyor yesem mi yemesem mi bilmiyorum aralar da ne yenmesi gerekiyor vs. vs. hiç bilmiyorum kitap da daha almadım
kızlar bugün tatlandırıcı alacağım hangisini tavsiye edersiniz genel olarak tatlı yapmak için almak istiyorum çayı kahveyi içebiliyorum şekersiz ama tatlı isteğim başlıyacak malum dönem geliyor ....bugün 8.günüm benim sadece 1bucuk kilo verebilidim hafta sonu misafirim vardı kaçamaklarım oldu ondan galiba birde çok fazla layt kullanmadım ürünler inşallah daha çok dikkat etmeye çalışacağım ..tatlandırıcı ismi bekliyorum öğlen çıkacağım evden o zaman kadar yazrsanız sevinirim şimdi dukan ekmek yaptım pişiyor bakalım nasıl olacak gidip kahvalktımı yapayım:)
Ahhh benim favorim bu canım tost ekmeğimm
Issız gecelerimin kurtarıcısı.
Ay bu kepeği nerelere yollasam diye düşündüğümde kafamda yanan ampulum benim o tost ekmeğim.
Yuvarlak borcam kapağında pişirip 2 ye bölünce kendini ayvalık tostu zanneden ekmeğim.
Mikrodalgamı kullanma sebebim.
akşam çıkacaksam ve kepeğimi yeyemişsem 4 dk da pişen ekmeğim.
Soğuyunca bir şeye benzemeyen ekmeğim
ama tost makinesinde kendini şaşırannn canım TOST ekmeğim...
:)
Farkettinizmi ne zaman bu ekmekten bahsetsem içim coşuyorr daha önce de olmuştu....
Çünkü aramızda tost yemek için ölenler vardı ve bu tarifi birtürlü yapmıyorlardııı. Taş kime gittiyse artıkkk.
Ohh yanınada en yağsızından ayrannn.
Ye ve yanında yatt...
Günaydın kızçelergüzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor
Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuzdukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu da değil
Bu da değil
Bunların hiç biri değil
Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"
diyet hakkında bilginin çok çok sığ olduğu sorularından da anlaşılıyor. ana ve ara öğünlerde öncelikli tükettiğimiz şey kitap arkadaşım. bu şekilde diyeti yapamazsın. önce kitabı okuman lazım.
kesinlikle splenda
kitabı okumadan nasıl yapıyorsun ki?netten bul kitabı bari :44: ne yedin dün mesela? çalışıyor musun?
Bööğğhhh nasıl yiyon onnuuuuuu
Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop
Kitabım gelecek inşallah..Birden karar verince kitabı beklemek istemedim açıkcası sonra hep bir şey çıkıyor kalıyor diye başladım..
Dün kahvaltı da 2 çatal peynir ve su yumurta almaya üşendim =))
öğlen tavuk kuşbaşı doğradım suyunu çekene kadar pişirdim sonra bir çay kaşığı sıvı yağ ve 1 kırmızı biber doğradım
akşama da köfte yaptım 5 tane yedim ve su bu kadar
hakikaten guldumbu bizim köyden değil
Ama bak şimdi atak bu diyetin en önemli bölümü, oldukça agrasif bir başlangıç, sadece saf protein tüketmen gerek, kırmızı biber olmazköfteyi nasıl yaptın? nette kitabı pdf olarak bulabilirsin bari onu oku
bu bizim köyden değil
Günaydın kızçelergüzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor
Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuzdukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu da değil
Bu da değil
Bunların hiç biri değil
Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"
Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop
Günaydın kızlar
Bugünde ofis mazlemeleri yeniden değiştiği için mülteci olarak oda oda dolaşıyorum bu hasta halimle, hızlıca göz gezdirdim geçmişe içimde kalıyo yoksa
Dün akşam kaçamağım varanneme gittik lahana sarması yapmış bize hastayım diye alıp gelecekmiş biz gidince yiyemem diyosunuz ama anne olunca sözü sizden üstün hemen laf serpiştirdi aralarda zaten az yiyosun çabuk hastalanıyosun oysa hiç az yediğimi yok kendide biliyo daaaa
Toplasanız 1 yk kadar pirinç yemiş bulundum ve ev yoğurdu tabiki...
Bide doktor dün öksürük şurubu verdi ama şekerli bacılarım napaceyük
2 yk yulaf kepeği, 1 yumurta, 1/2 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 çorba kaşığı light labne ile ekmek yaptım, mikrodalga da diyor ama ben normal fırında pişirdim, 1 karış büyüklüğünde bir kare yaptım yağlı kağıdın üzerine, yumuşacık bişi oldu, bunun içine splenda koyulup pandispanya da yapılırmis gibi pasta olur la bundan