Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba hatunlar
son günlerde sık sık dukan diyetini duyar oldum açıkçası sırf protein ağırlıklı bir diyet olduğu için pek sıcak bakmıyordum dün biraz araştırdım fakat okuduklarımdan pek birşey anladığım söylenemez.....
Ben daha önce montignac diyeti yaptım ve 3 ayda monti ile 13 kilo verdim .... tabii sonra neyime nereme güvendiysem o kiloları aynennnnn hoooppp geri aldım :)
şu sıralar monti yapmaya cesaretim yok aslında çok kolay bir beslenme şekli fakat nedense bir türlü start veremedim kendime.
Dukan diyetini de sürekli duyunca bunu denemeye karar verdim...

Amaaaaa siz gibi tecrübeli bilgili ablalarımın kardeşlerimin arkadaşlarımın yardım ve yataklığına ihtiyacım var :)
Bana yardım edebilecek kimse varmıııııııııııııııı

canım mesajıı yeni gördüm ondan yiyemedim yazdıklarını kitabı okuyorum elimde atak kısmını okudum sadece şimdilik :44:egzersiz yapmaya hiç halim kalmıyo kolumu bile kaldıramıyorum halsizlik oluyo ara ara az yemekten biliyorum seyirde başlayayım egzersizlere diyordum bende
hazır yoğurtlar benim midemi bulandırıyor ev yapımı yoğurt yiyorum o yüzden

tak bana kafayı :) zaten ben bunun için geldim buraya :KK70:

Bak yaa
Kolunu kaldıramış mış
Dukan egzersizleri sabah 5 akşam 5 dk sürüyorr
Hemde yattığın yerde yapıyorsun
Yani yataktan kalkmadan ve aşkam uykuya geçmeden ayrılacak 5 dk.
Bahane kabul etmiyorum.
Perşembe seyirler başlıyorsunnn
Bak bu senin için
Löp löp kolların bacakların olmayacak.
Popon kalkacakk
Sen daha durrr
Callene bile başlayacaksınn
Sen bi atağı bitirrr
Oynak beyinim ben senin çekirgeeee
DUKAN OBASI burasıı

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
:)

Günaydın kızçeler :KK16: güzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor :KK50:

Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuz :KK4::KK4::KK4: dukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun :KK1::KK1:

aynen cnm
özelden detaylıca yazışırız sonra
şimdilik bana müsade
malum sabah okul var
uykumu alamazsam sıpalar yoruyor :)
iyi geceler kardeş

Bu değil :KK45:

evet baya geç oldu çok memnun oldum ben karşılaşmamıza iyi geceler :)

:))) bu kadar olur beni benden iyi tanıyon ya sapsığım canım bende balıkeirde çerkes cok bandırma da da çoktur susurlukta da :)

arkadaşlarım vardı demirkapı dan

ist a, sakarya ya gidip gelirken hep geçeriz önünden

balıkesir ve çerkes deyince akla ilk demirkapı gelir :)

sen balıkesir merkezde mi yaşıyorsun?

kesin şapsığsındır da :)

yani çiğnedikce o çatırdama sesi ile birlikte sol tarafımda birşey zıplıyor gibi (kasım diye tahmin ediyorum, yani çözemedim daha). ama dolgularım değişmesi gerekiyor. benim şansıma sürekli şehirler arası ve ülkeler arası mekik dokudum son 2 senedir. bi de kaliteli birşey olsun istiyorum ama güvenebildiğim diş doktoru yok. en son yirmilik dişim için gittim, orda da ilk doktor hata yapmış, iltahap kaptı ve dikişleri diğer doktor söküp tekrardan yeniden dikme mecburiyetinde kaldı. dikişleri çıkartmak için de sinirime değdi sürekli o aleti ve ben hayatımda ilk ve son kez bir doktorda bağırmış bulundum :26::18::18: tabii ki korku yer etti. ama ben biran önce çözmek istiyorum şu dişlerimdeki sorunu, bu gidişle dişlerimden olurum:KK30:

ooo en baya biliyorsun buraları canım anneannem demirkapılı helal olsun valla sana nasılda bildin sasırsım baya:KK70:

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...

Bu da değil :KK45: :KK1::KK1::KK1:

biliyorum bandırmada yengem avukat var
amcam da susurluk savcısıydı bir ara şimdi ist da
izmirden kayseri hatta maraş a kadar gitmiş bir adige olarak çerkeslerin hangi coğrafyalarda olduğunu çok ii biliyorum :)

evli misin bekar mısın
yaşın kaç
vs vs

Bu da değil :KK45: :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bunların hiç biri değil :KK45::KK45::KK45:

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"

Günaydın Canlarr :KK16::KK16::KK16:

Bak yaa
Kolunu kaldıramış mış
Dukan egzersizleri sabah 5 akşam 5 dk sürüyorr
Hemde yattığın yerde yapıyorsun
Yani yataktan kalkmadan ve aşkam uykuya geçmeden ayrılacak 5 dk.
Bahane kabul etmiyorum.
Perşembe seyirler başlıyorsunnn
Bak bu senin için
Löp löp kolların bacakların olmayacak.
Popon kalkacakk
Sen daha durrr
Callene bile başlayacaksınn
Sen bi atağı bitirrr
Oynak beyinim ben senin çekirgeeee
DUKAN OBASI burasıı

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
:)

Günaydınnn oynak beyiii:KK64::KK64:

Merhaba hatunlar
son günlerde sık sık dukan diyetini duyar oldum açıkçası sırf protein ağırlıklı bir diyet olduğu için pek sıcak bakmıyordum dün biraz araştırdım fakat okuduklarımdan pek birşey anladığım söylenemez.....
Ben daha önce montignac diyeti yaptım ve 3 ayda monti ile 13 kilo verdim .... tabii sonra neyime nereme güvendiysem o kiloları aynennnnn hoooppp geri aldım :)
şu sıralar monti yapmaya cesaretim yok aslında çok kolay bir beslenme şekli fakat nedense bir türlü start veremedim kendime.

Amaaaaa siz gibi tecrübeli bilgili ablalarımın kardeşlerimin arkadaşlarımın yardım ve yataklığına ihtiyacım var :)

Hoşgeldin yavru kurt :)
Hemen start ver ama
hiç burada aklını bulandırmadan önce bi kitabı oku..sonra da takıldığın yerleri tartışırız olur mu :KK34: internetten de okuyabilirsin ama sipariş verip alsan daha iyi,kaç kilo ile başlıyosun ?

Günaydin dukancanlar.:KK16:

Günaydın fistuuukkk :KK16:

Yaktınız beni yaaaa :KK70: Çerkez bir komşumuz vardı, hamurdan mantı gibi bir şey yapmıştı, acaba o ne ki diye girdim yemeklere baktım, acıktım, canım fena hamur çekti oyyy oyyyyy :KK1:

Kızlar bu çerkez yemekleri konusunu yasaklıyorum! :emir_bebek::emir_bebek: manyaga döndüm sizin yüzünüzden ağzımın suları aktı..
Ben de tek tonnton çerkez kızı benim sanıyodum..hepsi fidan gibi olunca :KK43:

hahaaa :) ayy çok güldüm canım mesajına atalarımız sabrın sonu selamet demişler sabredelim çıtır kızlar olalım yeriz o zaman :)

bayramda neler çektiğimi şimdi siz daha iyi bilirsiniz :KK1:

Selam kızlar :KK3: maa, ne kadar kaynatmışınız siz. vallah 2saatimi aldı bugün yazılanların hepsini okumak:KK9: ya ben size kütüphane'den ve hatta can sıkıntısından otobüsten yazdım, ama ilkinde hata gösterdi, ikinci denemede akü bitti bilgisayarın otobüsde :KK17: vallah öncelikle yeni gelen herkeseeeeee koca bir HOŞGELDİNİİİZZZZZZZZZZZ diyorummmmm. sonra kaçamak yapanlara güzel bir uygulamamı öneriyorum: ben her kaçamağıma 1TL ceza kesiyorum ! her kaçamağımı da yazıyorum. İnanın, liste uzadıkca, ceza kutumda paralar artık metalden kağıt paraya geçiş yaptıkca insan utanıyor ve GERÇEKTEN frenliyor. hele kaçamak listesini görünce utanıyor insan ve kızıyor. damlaya damlaya göl, kaçamak kaçamak yağlı göbek olur dermişim :KK9: yani beni bu uygulama frenlemeye yetti. Size de tavsiye ederim !!!!

seve seve veririm mervexz ciğim. çok kolay ve çabuk yapılan birşey:
Malzemeler:
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığıı buğday kepeği
5 yemek kaşığı yağsız süt
yarım tatlı kaşığı tatlandırıcı
1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu
1 damla acıbadem (ben kullanmıyorum; kullanmasan da olur)
1 damla vanilya (1 damla vanilya yerine aktardan vanilya çubuğu alıp, özünü tarifdeki süt miktarı ile karıştırsan da olur bence)
biraz toz tarçın

Fırını 200 dereceye getiriyorsun. Bütün malzemeleri bir kâsede karıştırıyorsun. Bir (küçük) tepsiye yağlı kâğıt serip karışımı üstüne döküyorsun. Bir kaşık (yada temiz ellerinle) karışımı bastırıp ince bir tabaka oluşturuyorsun. Fırına sürüp 15-20 dakika pişiriyorsun. Kenarları hafif kızarmaya başladığında tamamdır. Çıkarıp biraz soğmasını bekliyorsun. Ardından küçük küçük parçalara bölüp cam kavanoza koyuyorsun ve istediğin zaman yağsız süt veya yoğurt ile tüketiyorsun.

BENDEN ÖNERİ:
1. müsli yaparken stoklayın. Bu tarifeden ancak 2 porsiyon çıkıyor çünkü !!!
2. goji üzümlerini ya karışıma yada süte/yoğurda katarak biraz meyveli müsli tadı verilebilir
3. Değişik aromalarla farklı tatlardan müsli yapılabilinir (mesela yağı alınmış kakao katıp kakaolu da yapabilirsiniz)
4. Denemedim ama bu karışımı incecik bastırmak yerine bar şeklinde (yani şu tadımca atıştırmaları gibi) pişirseniz, atıştırmalık da olur diye düşünüyorum (mesela goji üzümlerle süslü tadımca değil de dukanca yaratabilirsiniz:KK9: :125: )

Şimdiden herkese afiyet şeker olsun:KK56:

Teşekkürler canım... bayılıyorum ben müslilere bu çok iyi olcak :KK16::KK16:

Merhaba hatunlar

Arkadaşım kitabı okumadan önce ben de senin gibi bu diyete yanlış bir gözle bakıyordum, bu diyet sadece protein diyeti değil, sadece atak süresince saf protein alıyoruz ki o da en fazla 10 gün sürüyor, seyir dönemi diyetin en uzun dönemi sayılır ve bu dönemde sebze de yiyebiliyoruz, sen kitabı edin ve oku, diğer konularda seve seve yardımcı oluruz :KK34: kitaptaki bütün bilgileri sana aktarmamız mümkün değil maalesef ve onlar olmadan da bu diyet yapılamıyor.

Günaydın Canlarr :KK16::KK16::KK16:

Hoşgeldin yavru kurt :)
Hemen start ver ama
hiç burada aklını bulandırmadan önce bi kitabı oku..sonra da takıldığın yerleri tartışırız olur mu :KK34: internetten de okuyabilirsin ama sipariş verip alsan daha iyi,kaç kilo ile başlıyosun ?

mervecim hoş bulduk canım hemen start vereyim vereyimde anacım neye göre kime göre okudum kafam karıştı ne zaman ne yicem saf protein ne anlamadım gitti.
kitabı sipariş versem kaç günde elime gelecek kitap elime gelene kadar en azından şu atak bölümünü atlatsam sizlerin yardımı ile çokmu beleşçi hazırcı olurum gari :)
ben 10 kg vermek istiyorum balım........ verirsem daha fazlasıda olur tabii no problem :)

Arkadaşım kitabı okumadan önce ben de senin gibi bu diyete yanlış bir gözle bakıyordum, bu diyet sadece protein diyeti değil, sadece atak süresince saf protein alıyoruz ki o da en fazla 10 gün sürüyor, seyir dönemi diyetin en uzun dönemi sayılır ve bu dönemde sebze de yiyebiliyoruz, sen kitabı edin ve oku, diğer konularda seve seve yardımcı oluruz :KK34: kitaptaki bütün bilgileri sana aktarmamız mümkün değil maalesef ve onlar olmadan da bu diyet yapılamıyor.

hmmmm diyorsunuz ki kitap olmazsa olmaaazzz
o halde hemen sipariş vereyim kitabı beennnn ama ne olur lütfen sizde yardımcı olun kızlarrrr daha önce monti de de takımlarda yarışmıştım burada çok güzel motive oluyorum ama dedim ya bu kez monti yapasım yokkkkk dukanı yapmak istiyorummmmm :)

hmmmm diyorsunuz ki kitap olmazsa olmaaazzz
o halde hemen sipariş vereyim kitabı beennnn ama ne olur lütfen sizde yardımcı olun kızlarrrr daha önce monti de de takımlarda yarışmıştım burada çok güzel motive oluyorum ama dedim ya bu kez monti yapasım yokkkkk dukanı yapmak istiyorummmmm :)

Kitaba netten pdf olarak da ulaşabilirsin sanırım, bir araştır istersen en azından atak kısmını o şekilde okursun :KK34:

Günaydın kızçeler :KK16: güzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor :KK50:

Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuz :KK4::KK4::KK4: dukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun :KK1::KK1:

Bu da değil :KK45: :KK1::KK1::KK1:

Bu da değil :KK45: :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bunların hiç biri değil :KK45::KK45::KK45:

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"

gülmekten yıkıldımmmmmmm :KK30:

çılgın dukancı seni :KK19:

Canlarım günaydınnnnn musmutlu bir günnn olsun herkes için inşallahh,güzellikler hepiciğinizle olsuuuunnnn:KK16:
dukan dışı dileklerden dolayı kızmasınlar hemencicikkk bol eksili bir gün olsuunnnn diyeyimmmm:KK8:
ı love dukann:KK54:

Günaydın kızlar :KK71:

Bugünde ofis mazlemeleri yeniden değiştiği için mülteci olarak oda oda dolaşıyorum bu hasta halimle, hızlıca göz gezdirdim geçmişe içimde kalıyo yoksa :KK19:

Dün akşam kaçamağım var :KK43: anneme gittik lahana sarması yapmış bize hastayım diye alıp gelecekmiş biz gidince yiyemem diyosunuz ama anne olunca sözü sizden üstün hemen laf serpiştirdi aralarda zaten az yiyosun çabuk hastalanıyosun oysa hiç az yediğimi yok kendide biliyo daaaa :KK31:

Toplasanız 1 yk kadar pirinç yemiş bulundum ve ev yoğurdu tabiki...

Bide doktor dün öksürük şurubu verdi ama şekerli bacılarım napaceyük :KK14:

hanımlar şimdi dukan diyeti ve dukan diyetı zayıflatan tarifler kitaplarının siparişini verdim bakalım kaç günde gelecek :)

bendee sizin gibi zayıflamayıp güzelleşmek istiyorum :)

Doğru adrestesin kuzum :21:

mervecim hoş bulduk canım hemen start vereyim vereyimde anacım neye göre kime göre okudum kafam karıştı ne zaman ne yicem saf protein ne anlamadım gitti.
kitabı sipariş versem kaç günde elime gelecek kitap elime gelene kadar en azından şu atak bölümünü atlatsam sizlerin yardımı ile çokmu beleşçi hazırcı olurum gari :)
ben 10 kg vermek istiyorum balım........ verirsem daha fazlasıda olur tabii no problem :)

beleşçi hazırcı olursun :KK52::KK52: o ayrı da daha da önemlisi yanlış olur diyetin :KK34:

Canlarım günaydınnnnn musmutlu bir günnn olsun herkes için inşallahh,güzellikler hepiciğinizle olsuuuunnnn:KK16:
dukan dışı dileklerden dolayı kızmasınlar hemencicikkk bol eksili bir gün olsuunnnn diyeyimmmm:KK8:
ı love dukann:KK54:

Günaydınn tatlışşş :KK16::KK16::KK16:

Günaydın kızlar :KK71:

Bugünde ofis mazlemeleri yeniden değiştiği için mülteci olarak oda oda dolaşıyorum bu hasta halimle, hızlıca göz gezdirdim geçmişe içimde kalıyo yoksa :KK19:

Dün akşam kaçamağım var :KK43: anneme gittik lahana sarması yapmış bize hastayım diye alıp gelecekmiş biz gidince yiyemem diyosunuz ama anne olunca sözü sizden üstün hemen laf serpiştirdi aralarda zaten az yiyosun çabuk hastalanıyosun oysa hiç az yediğimi yok kendide biliyo daaaa :KK31:

Toplasanız 1 yk kadar pirinç yemiş bulundum ve ev yoğurdu tabiki...

Bide doktor dün öksürük şurubu verdi ama şekerli bacılarım napaceyük :KK14:

Geçmiş olsun canım,Yoğurt neyse de o pirinçler ve öksürük şurubu fena,tabi sarmanın içinde yağ da vardır....hastalığını atlattıktan sonra kendine sağlam bi egzersiz reçetesi yaz..düzenli olarak yap telafi et..

hanımlar şimdi dukan diyeti ve dukan diyetı zayıflatan tarifler kitaplarının siparişini verdim bakalım kaç günde gelecek :)

:KK9::KK9::KK9: bak bu süper oldu işte..hem de tariflerini de aldın tebrik ettim bile şimdiden :KK9:

X