Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar maa, ne kadar kaynatmışınız siz. vallah 2saatimi aldı bugün yazılanların hepsini okumak ya ben size kütüphane'den ve hatta can sıkıntısından otobüsten yazdım, ama ilkinde hata gösterdi, ikinci denemede akü bitti bilgisayarın otobüsde vallah öncelikle yeni gelen herkeseeeeee koca bir HOŞGELDİNİİİZZZZZZZZZZZ diyorummmmm. sonra kaçamak yapanlara güzel bir uygulamamı öneriyorum: ben her kaçamağıma 1TL ceza kesiyorum ! her kaçamağımı da yazıyorum. İnanın, liste uzadıkca, ceza kutumda paralar artık metalden kağıt paraya geçiş yaptıkca insan utanıyor ve GERÇEKTEN frenliyor. hele kaçamak listesini görünce utanıyor insan ve kızıyor. damlaya damlaya göl, kaçamak kaçamak yağlı göbek olur dermişim yani beni bu uygulama frenlemeye yetti. Size de tavsiye ederim !!!!

hoşgeldin seberra. ne güzel. 4 kilo vermişsin. umarım iradeli bir şekilde bize katılarak devam edersin

hoşgeldin canım. Sabır ve irade ile istediğin sonuca ulaşırsın. İmkansız diye birşey yok bu diyet konusunda. İrade diye birşey var sadece maalesef

tarif için teşekkür ederim. yarın son ps günüm, sonra yine 5gün protein. yetiştirirsem yarın deneyeyim bunu.

bırakmadığına sevindim canım. biraz irade ile başarırsın ve ömür boyu diyet ve kilo sorunu ile boğuşmana gerek kalmaz benim en başta yazdığım o ceza ve liste yöntemini uygulu bence

ayyy canım geçmiş olsun. babacığına acil şifalar. insan ister istemez geriliyor tabii ki... üzme tatlı canını

vallah ipin ucunu kaçırma derim. sana da kaçamaklarını yazıp, benim gibi ''hadi köşeye, utan bakiimmm '' modunu tavsiye ediyorum

Yavv şu dukannn müslisini bize de söyleseeeeennnnn

bu son hareket de süper olmuş

seve seve veririm mervexz ciğim. çok kolay ve çabuk yapılan birşey:
Malzemeler:
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığıı buğday kepeği
5 yemek kaşığı yağsız süt
yarım tatlı kaşığı tatlandırıcı
1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu
1 damla acıbadem (ben kullanmıyorum; kullanmasan da olur)
1 damla vanilya (1 damla vanilya yerine aktardan vanilya çubuğu alıp, özünü tarifdeki süt miktarı ile karıştırsan da olur bence)
biraz toz tarçın

Fırını 200 dereceye getiriyorsun. Bütün malzemeleri bir kâsede karıştırıyorsun. Bir (küçük) tepsiye yağlı kâğıt serip karışımı üstüne döküyorsun. Bir kaşık (yada temiz ellerinle) karışımı bastırıp ince bir tabaka oluşturuyorsun. Fırına sürüp 15-20 dakika pişiriyorsun. Kenarları hafif kızarmaya başladığında tamamdır. Çıkarıp biraz soğmasını bekliyorsun. Ardından küçük küçük parçalara bölüp cam kavanoza koyuyorsun ve istediğin zaman yağsız süt veya yoğurt ile tüketiyorsun.

BENDEN ÖNERİ:
1. müsli yaparken stoklayın. Bu tarifeden ancak 2 porsiyon çıkıyor çünkü !!!
2. goji üzümlerini ya karışıma yada süte/yoğurda katarak biraz meyveli müsli tadı verilebilir
3. Değişik aromalarla farklı tatlardan müsli yapılabilinir (mesela yağı alınmış kakao katıp kakaolu da yapabilirsiniz)
4. Denemedim ama bu karışımı incecik bastırmak yerine bar şeklinde (yani şu tadımca atıştırmaları gibi) pişirseniz, atıştırmalık da olur diye düşünüyorum (mesela goji üzümlerle süslü tadımca değil de dukanca yaratabilirsiniz :125: )

Şimdiden herkese afiyet şeker olsun

herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildiğiniz diyorum..desteğinize teşekkür ediyorum..yarın ilk tatlımı yapıyorum

bü söylediğin şeylerin hepsi bende de aynı sonucu doğuruyor. tatlandırıcı, light reçel ve labne... demek sende de onuç aynı. :)))

şimdi size bir soru.. light reçel tatlandırıcılı orası tamam ama içindeki meyve sayılmıyor mu nasıl yiyebiliyoruz.. çok mu katılaştırıyorum kuralları kendime acep..kraldan fazla kralcı derler ya o hesap :)
(bendeki kitap pdf ve muayenehanenin bilgisayarında o yüzden açıp bakamıyorum yeniden nee yazıyordu dukan amca diye kusuruma bakmayınız..)
bir de nasıl kullanıyorsunuz light reçeli meyveli yoğurt için mi?

bişeycik olmazzzz regl bitsin fazlasıyla gier.. hep öyle demiyr musnuz siz biz çömezlere

Son düzenleme:
Sanırım artık yavaştan bir diş doktoruna görünsem iyi olur. Çiğnerken arka dişimden çatırdama sesi geliyor ve ben kasımı hissediyorum.Dolgumda sorun olduğunu biliyorum zaten:26:

Sanırım artık yavaştan bir diş doktoruna görünsem iyi olur. Çiğnerken arka dişimden çatırdama sesi geliyor ve ben kasımı hissediyorum.Dolgumda sorun olduğunu biliyorum zaten:26:

Kasımı hissediyorum derken ?
Dolguda varlığını bildiğiniz bir soru varsa aman diyim ihmal etmeyin.. Dukan kaçamaklarından daha tehlikeli diş kurtulabilecekken kendi elinizle çekimine sebep oluyorsunuz erteledikçe..

Yaktınız beni yaaaa Çerkez bir komşumuz vardı, hamurdan mantı gibi bir şey yapmıştı, acaba o ne ki diye girdim yemeklere baktım, acıktım, canım fena hamur çekti oyyy oyyyyy

biz o yemeğe meteze ya da psı haluj diyoruz

aklıma getirdin bak şimdi

neyse bir gün yiyeceğiz inşallah

çoook uzakta bir gün :)

yani çiğnedikce o çatırdama sesi ile birlikte sol tarafımda birşey zıplıyor gibi (kasım diye tahmin ediyorum, yani çözemedim daha). ama dolgularım değişmesi gerekiyor. benim şansıma sürekli şehirler arası ve ülkeler arası mekik dokudum son 2 senedir. bi de kaliteli birşey olsun istiyorum ama güvenebildiğim diş doktoru yok. en son yirmilik dişim için gittim, orda da ilk doktor hata yapmış, iltahap kaptı ve dikişleri diğer doktor söküp tekrardan yeniden dikme mecburiyetinde kaldı. dikişleri çıkartmak için de sinirime değdi sürekli o aleti ve ben hayatımda ilk ve son kez bir doktorda bağırmış bulundum :26::18::18: tabii ki korku yer etti. ama ben biran önce çözmek istiyorum şu dişlerimdeki sorunu, bu gidişle dişlerimden olurum

ooo en baya biliyorsun buraları canım anneannem demirkapılı helal olsun valla sana nasılda bildin sasırsım baya

arkadaşlarım vardı demirkapı dan

ist a, sakarya ya gidip gelirken hep geçeriz önünden

balıkesir ve çerkes deyince akla ilk demirkapı gelir :)

sen balıkesir merkezde mi yaşıyorsun?

kesin şapsığsındır da :)

:))) bu kadar olur beni benden iyi tanıyon ya sapsığım canım bende balıkeirde çerkes cok bandırma da da çoktur susurlukta da :)

:))) bu kadar olur beni benden iyi tanıyon ya sapsığım canım bende balıkeirde çerkes cok bandırma da da çoktur susurlukta da :)

biliyorum bandırmada yengem avukat var
amcam da susurluk savcısıydı bir ara şimdi ist da
izmirden kayseri hatta maraş a kadar gitmiş bir adige olarak çerkeslerin hangi coğrafyalarda olduğunu çok ii biliyorum :)

evli misin bekar mısın
yaşın kaç
vs vs

light reçel mevzusunu ilk ortaya atan bendim forumda. o yüzden hemen açıklamasını yapayım. meyveli yoğurt sınırlı izinliler arasında. ben meyveli yoğurt hiç yemedim. herm ilaçlı gibi geliyor tadı bana, hem lightını bulmak her zaman mümkün olmuyor hem de çok pahalı. onun yerine diabetik reçel aldım. yoğurdu süzüyorum. biraz süt tozu ve diabetik reçelle karıştırıp hoooop buzluğa. bütün yazı dondurma yemeden böyle geçirdim. çok abartmadığım sürece tartıda sorun yaşamadım. bunun meyveli yoğurttan hiç bir farkı yok.

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...

özetle:)
24 yaşındayım canım bekarım üniversiteden 1yıl önce mezun oldum kpss ye hazırlandım sürec olumsuz oldu benim açımdan şimdi özelde iş arıyorum işletme mezunuyum
ya sen ? :)

özetle:)
24 yaşındayım canım bekarım üniversiteden 1yıl önce mezun oldum kpss ye hazırlandım sürec olumsuz oldu benim açımdan şimdi özelde iş arıyorum işletme mezunuyum
ya sen ? :)

29 yaş
öğretmen
evli, mutlu, henüz çocuksuz :)

ablanım ben senin ablan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…