günaydın milletttt (günaydın dmkte konu dışı mı oluyor acaba
) en iyisi en içten Dukan günaydını hepinize (bu konuya uygun oldu artk sanırsam)
dün benim burya ilk üye oldugumda,üye oldugum baska bi dukan sitesi daha wardı.orya baktım biraz eskilere
korumada kilo aldıklarını fln iddia etmişler.ama biraz sayfaları inceleyince bu kişilerin güçlendirmeye geçip,ucu kacırıp tekrar seyire,tekrar ataga vs donduklerını yanı kısaca dıyetın ewrelerını karman corman yaparak vucutlarının dengesini şaşırttıkları görülüor.we kilo almalarıda cok dogal cunku koruma dmk bence,eski hayatımızdakı gibi yeme duzenine dönmek deil.hergun manti börek çörek yersen sonucta vücut bu robot deil elbette alacak.bence korumadada bikaç gün fazla kaçırdıysak,diğer 1-2 gun kontrol etmeliyizki birbirini dengelesin.ben bundan sonra sanırım korumadada güçlendirme ikinci ewre gibi gidicem.çünkü ipin ucunu kacırdın mı yeniden motive olmak cok zor oluor.hem güçlendirme ikinci ewre gayet iyide,haftada 2 ödül,2 nişasta,,ee hergun ekmek peynir hakkıda war daha ne olsun..bu kdr emek wermişken eski yeme duzenime dönüp,eski kiloma dönmek istemiorum.
dur buraya bi revize yapalımda,bari konu ile alakalı olsun
Dukan hayal edenleri değil,iradesine sahip olup diyeti gerçekleştirenleri yazar "Pierre Dukan Ağaoğlu"
hoho,,delisiniz ya
geçmiş olsunn..sağlık bu mecbur içeçceksin.
sen yap bi dene güsel olursa bizde yaparız
kobay sensin