Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kitabım gelecek inşallah..Birden karar verince kitabı beklemek istemedim açıkcası sonra hep bir şey çıkıyor kalıyor diye başladım..

Dün kahvaltı da 2 çatal peynir ve su yumurta almaya üşendim =))

öğlen tavuk kuşbaşı doğradım suyunu çekene kadar pişirdim sonra bir çay kaşığı sıvı yağ ve 1 kırmızı biber doğradım

akşama da köfte yaptım 5 tane yedim ve su bu kadar

atak saf ve bol proteinden oluşmalı.bu kadar yemekle zayıflayamazsın, ancak hasta olursun. kitabı oku öyle başla. dukan bir diyet olmaktan çok, bir sistem. sistemi tam kavramazsan, küçük gibi görünen ama aslında büyük hatalar yaparsın ve emeklerin boşa gider.

ben bugün +2 kg çıktım. hem önceki gün yaptığım kaçamak, hem dün yediğim fazladan yulaf kepeği ve diğer sınırlı izinliler... ama asıl etki regl öncesi şişlik. suratımın şekli değişmiş şişmekten.

Selam geleceğin çıtır hatunlarıııı :KK16::KK16:
Kütüphanedeki çalışmama devam etmem gerekiyor, o yüzden hemenciiiikkkk kahvaltıda müsli yediğimi yazayım. yanıma bir tane yoğurt ve 1 tane dukan muffin aldım (ve böylece günlük yulaf kepek hakkımı doldurdum). akşama o güzelll brokoli çorba tarifesini yapacağım...yarın da protein günlerim başlıyor yine. bu aralar yine suyumu ihmal ettiğim için, ona da ceza uygulamaya düşünüyorum. 2litre içmem gerektiğinden 2liradan düşeceğim. yani hiç su içmediğimde 2TL ceza, 1.5 litre içtiğimde içmediğim 0.5litre için 50kuruş ceza falan. kütüphaneye su şişesi sokmak yasak olduğundan, kalkıp dolaba gidip su içip gelmek biraz zahmetli oluyor:KK30:

Günaydın kızlar,

Günaydın yazdım ama konu dışı sanırım.. Ay nasıl konuşucaz yani anlamadım ki.. Ayrıca da rahatsız olan varsa, gelsin buraya yazsın yani. Adam mı yiyoruz. Diyetteyiz biz yiyemeyiz zaten :p Yok efendim rahatsız oluyolarmış.. O kadar bilgi veriyoruz destek veriyoruz, onları okuyup da güzel güzel bilgileri destekleri alıp da şurda 2 günaydınımızdan 2 iyi akşamlarımızdan 2 bugün şunu şunu yaptımımızdan rahatsız olan da varsa, gözüne dizine dursun yanii!! Verdiği kilolar 15bin kat olarak kendisine geri gitsin!! He hiç kilo vermediyse de ömrü billah veremesin, daha da alsın, kilolardan yürüyemez hale gelsiinnn inşallaahh!!! Ohh ohh!!!
hippo.gif

Günaydın kızlar,

Günaydın yazdım ama konu dışı sanırım.. Ay nasıl konuşucaz yani anlamadım ki.. Ayrıca da rahatsız olan varsa, gelsin buraya yazsın yani. Adam mı yiyoruz. Diyetteyiz biz yiyemeyiz zaten :p Yok efendim rahatsız oluyolarmış.. O kadar bilgi veriyoruz destek veriyoruz, onları okuyup da güzel güzel bilgileri destekleri alıp da şurda 2 günaydınımızdan 2 iyi akşamlarımızdan 2 bugün şunu şunu yaptımımızdan rahatsız olan da varsa, gözüne dizine dursun yanii!! Verdiği kilolar 15bin kat olarak kendisine geri gitsin!! He hiç kilo vermediyse de ömrü billah veremesin, daha da alsın, kilolardan yürüyemez hale gelsiinnn inşallaahh!!! Ohh ohh!!!
hippo.gif

yürü beee kim tutar seniiiii :KK1: ağzına sağlık en dukancasından :KK1: :KK1:

iyi akşamlar güzel bayanlar:)
Ben geçen cumartesi sözlendim ama ne sözlenmek bana tam 2 kiloya mal oldu:)
Almadım verdim tabii kendi ne pastamdan yedim nede meyve suyumdan içtim çok mu iradeliyim ne diyeceğim ama ondan önce akşam üzeri böyle konyaya özgü etliekmek yedim ama yarımdı oda bir saat içinde yok oldu gitti sanırım:) cumartesi ilerleyen saatlerde çok acıktım kendimi yulaf poğçası kemirirken buldum misafirler otururken:) tabi etrafımdakilerde bana bu arada gülüyordu ama olsun:)
Söz günümü neredeyse yarasız ve artısız geçirdim çok şükür tebrik edin beni:) O kadar baskıya rağmen:)

bugün sporda hocamız tarttı kilom boyuma göre uygunmuş ama ahh işte karın bölgesinde biraz fazlam var ve bu dönem su içemediğim için susuz kalmışım onun bende farkındayım ama su içmeyi unutuyorum:) ama yağ oranım genel olarak çok iyiydi diğer değerlerimde öyle metabolizma yaşım falan tam yaşım çıktı dukan amca beni gerçekten şahane yaptı..Artıkım son 4 yolun sonu ağırdan göründü yahu kendime şaşırıyorum :)

VEee tabi buradaki motivasyonda beni bu kadar motive eden herkese teşekkür ederim güzel bayanlar....

canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin,darısı başıma:KK16:

günaydın milletttt (günaydın dmkte konu dışı mı oluyor acaba :KK1:) en iyisi en içten Dukan günaydını hepinize (bu konuya uygun oldu artk sanırsam) :KK1: :KK1: :KK1: dün benim burya ilk üye oldugumda,üye oldugum baska bi dukan sitesi daha wardı.orya baktım biraz eskilere :KK1: korumada kilo aldıklarını fln iddia etmişler.ama biraz sayfaları inceleyince bu kişilerin güçlendirmeye geçip,ucu kacırıp tekrar seyire,tekrar ataga vs donduklerını yanı kısaca dıyetın ewrelerını karman corman yaparak vucutlarının dengesini şaşırttıkları görülüor.we kilo almalarıda cok dogal cunku koruma dmk bence,eski hayatımızdakı gibi yeme duzenine dönmek deil.hergun manti börek çörek yersen sonucta vücut bu robot deil elbette alacak.bence korumadada bikaç gün fazla kaçırdıysak,diğer 1-2 gun kontrol etmeliyizki birbirini dengelesin.ben bundan sonra sanırım korumadada güçlendirme ikinci ewre gibi gidicem.çünkü ipin ucunu kacırdın mı yeniden motive olmak cok zor oluor.hem güçlendirme ikinci ewre gayet iyide,haftada 2 ödül,2 nişasta,,ee hergun ekmek peynir hakkıda war daha ne olsun..bu kdr emek wermişken eski yeme duzenime dönüp,eski kiloma dönmek istemiorum.

dur buraya bi revize yapalımda,bari konu ile alakalı olsun :KK1: Dukan hayal edenleri değil,iradesine sahip olup diyeti gerçekleştirenleri yazar "Pierre Dukan Ağaoğlu" :KK1: :KK1:

hoho,,delisiniz ya :KK1:

geçmiş olsunn..sağlık bu mecbur içeçceksin.

sen yap bi dene güsel olursa bizde yaparız :KK1: :KK1: kobay sensin :KK1:

canım dukanla ilgili bu paylaşımların için çook teşekkür ederiz,Dukan Oğuzdan yok mu haber :KK9:

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

:)

dukanımın gülü ipektoşum stop
o konu maillere sığacak gibi değil stop
dün akşamki dukanımla ilgili iyisimi ben seni 7'de ariiim stop
o kahveye eklediğim kepeklerle ben ne kekler yaparım stop
hepinizi seviyorum çıtırlarım muah:KK54:

Günaydın kızlar,

hippo.gif

hohohohoooooo didooom ömürlüksün vallahi,hay ağzına sağlık:KK42:
hiç beddua eden bir insan değilim ama senin bu dileklerine de aynen katılıyorumm:KK9:

Günaydın kızçeler :KK16: güzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor :KK50:

Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuz :KK4::KK4::KK4: dukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun :KK1::KK1:

Bu değil :KK45:

Bu da değil :KK45: :KK1::KK1::KK1:

Bu da değil :KK45: :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bunların hiç biri değil :KK45::KK45::KK45:

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"

Ahahaha :KK60: Dukan içi gülüyorum :KK70: Gülmek zayıflatır hee ahhahaha koptum yaaa!! Öldüm bittiimm!! Daha da dukan içi dışı konuşamıcam yazamıcam :KK70::KK70: :KK60::KK60: Fabrikadayım ben. Gerçi dün akşam fabrikaya gidicem yazdığımı silmişler ama :KK70: napiyim yani. Patron istiyo. Fabrikaya git diyo :KK31: Gelmiyim mi :KK70: Gülmekten.. Daha soğrusu gülememekten gözlerimden yaş geldi.. millet bakıyo falan.. Ay rezillik :KK70::KK70: Çok iyi geldi yaa :KK70: Somurtukken ben ben değilim :KK70: dukancanlar.. Somurtkanlığını yok et :p:KK53:

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

Sana da öyleee :KK70: Koptum birleşemiyom :p Üstüne de sen yazmışsın.. Göz yaşlarım sel oldu :KK60::KK60:
funny.gif

günaydın milletttt (günaydın dmkte konu dışı mı oluyor acaba :KK1:) en iyisi en içten Dukan günaydını hepinize ......................
..........
dur buraya bi revize yapalımda,bari konu ile alakalı olsun :KK1: Dukan hayal edenleri değil,iradesine sahip olup diyeti gerçekleştirenleri yazar "Pierre Dukan Ağaoğlu" :KK1: :KK1:

.............

Bir çin atasözü der ki... Sen de güzel çevirmişsin canım :KK70::KK70: Hahah :KK70: Günaydın herkese.. Dukan herkese irade versin... :KK1::KK1:

yürü beee kim tutar seniiiii :KK1: ağzına sağlık en dukancasından :KK1: :KK1:

hohohohoooooo didooom ömürlüksün vallahi,hay ağzına sağlık:KK42:
hiç beddua eden bir insan değilim ama senin bu dileklerine de aynen katılıyorumm:KK9:

:KK9::KK9: Valla ben de etmem de.. Napiyim.. En kötü bedduam bu olsun :KK70:

Ağzıma sağlık da.. Yakında burda konuşmam yasaklanınca, mailleşmeye beklerim hahahha :KK60: Temiz çamaşır falan gönderin :KK70: S beden olsun ama.. Dukan yaptım ya.. Zayıfladım huahhaha :KK70: (Araya bunu sa söyliyim de) Ay ben kendi esprilerime de gülüyom yaa :KK70: Dely miyim neyim hahahauh :KK60:

Hayır yani şurda parasız diyet hizmeti veriyoruz işi gücü bırakıp.. Bi de rahatsız oluyorlarmışmuşş.. Hay Allah'ım yareppimmm...!! Bak yine aklıma geldi :KK70:

Günaydın kızlar,

hippo.gif

wOWWWW vay başıma taşşşş derdi ananem olsaydı ALLAH RAHMET EYLESİN.

Kuzu sen dünkü muhabbeti gördün değilmi??
Hatunun teki 7 lahmacun yemişş
Sonrada bana neden yorum yapıp motive etmiyorsunuz diye kızmış.
Halbuki yazmıştıkk
Hatta ben o kadar lahmacunu dely bile yiyemez demeiştim ama alınmış çıtır çekirge yorumsuzluğumuzaa.
Sonra da herkese uyarı gelmiş.
Masal da burda bitmişş.
Pamuk prensen dukanla atakta 4 kilo vermiş.
Seyirde de 1 + 1 cüce yemiş en proteinli olanlardan başlamış...

canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin,darısı başıma:KK16:

canım dukanla ilgili bu paylaşımların için çook teşekkür ederiz,Dukan Oğuzdan yok mu haber :KK9:

dukanımın gülü ipektoşum stop
o konu maillere sığacak gibi değil stop
dün akşamki dukanımla ilgili iyisimi ben seni 7'de ariiim stop
o kahveye eklediğim kepeklerle ben ne kekler yaparım stop
hepinizi seviyorum çıtırlarım muah:KK54:

Ayyy 7 ye çok var. Zaten dukan 7 + 7 de yapın demiyor. 1 + 1 yapın diyorr. Yoksa çok sıkılırsınız diyorr. Okumadınmı ya sen kitabıııı

Ahahaha :KK60: Dukan içi gülüyorum :KK70: Gülmek zayıflatır hee ahhahaha koptum yaaa!! Öldüm bittiimm!! Daha da dukan içi dışı konuşamıcam yazamıcam :KK70::KK70: :KK60::KK60: Fabrikadayım ben. Gerçi dün akşam fabrikaya gidicem yazdığımı silmişler ama :KK70: napiyim yani. Patron istiyo. Fabrikaya git diyo :KK31: Gelmiyim mi :KK70: Gülmekten.. Daha soğrusu gülememekten gözlerimden yaş geldi.. millet bakıyo falan.. Ay rezillik :KK70::KK70: Çok iyi geldi yaa :KK70: Somurtukken ben ben değilim :KK70: dukancanlar.. Somurtkanlığını yok et :p:KK53:

Sana da öyleee :KK70: Koptum birleşemiyom :p Üstüne de sen yazmışsın.. Göz yaşlarım sel oldu :KK60::KK60:
funny.gif

Bir çin atasözü der ki... Sen de güzel çevirmişsin canım :KK70::KK70: Hahah :KK70: Günaydın herkese.. Dukan herkese irade versin... :KK1::KK1:

Dely bende dağıldım inan şimdii. Komik şey seniii.
Patron fabrikaya git diyor. Kaizen gitme diyorsa gitmeyeceksin vardır bir bildiği. Belki o gün protein li yemek yok oradaa. Karışma ablanın işinee... (Kaizen erkek çıkarmışş)

Selam geleceğin çıtır hatunlarıııı :KK16::KK16:
Kütüphanedeki çalışmama devam etmem gerekiyor, o yüzden hemenciiiikkkk kahvaltıda müsli yediğimi yazayım. yanıma bir tane yoğurt ve 1 tane dukan muffin aldım (ve böylece günlük yulaf kepek hakkımı doldurdum). akşama o güzelll brokoli çorba tarifesini yapacağım...yarın da protein günlerim başlıyor yine. bu aralar yine suyumu ihmal ettiğim için, ona da ceza uygulamaya düşünüyorum. 2litre içmem gerektiğinden 2liradan düşeceğim. yani hiç su içmediğimde 2TL ceza, 1.5 litre içtiğimde içmediğim 0.5litre için 50kuruş ceza falan. kütüphaneye su şişesi sokmak yasak olduğundan, kalkıp dolaba gidip su içip gelmek biraz zahmetli oluyor:KK30:

Sen nası genç kızsın valiz gibi çantan yok mu senin doldur içine işte su şişelerini :KK1::KK1:

Ağzıma sağlık da.. Yakında burda konuşmam yasaklanınca, mailleşmeye beklerim hahahha :KK60: Temiz çamaşır falan gönderin :KK70: S beden olsun ama.. Dukan yaptım ya.. Zayıfladım huahhaha :KK70: (Araya bunu sa söyliyim de) Ay ben kendi esprilerime de gülüyom yaa :KK70: Dely miyim neyim hahahauh :KK60:

Hayır yani şurda parasız diyet hizmeti veriyoruz işi gücü bırakıp.. Bi de rahatsız oluyorlarmışmuşş.. Hay Allah'ım yareppimmm...!! Bak yine aklıma geldi :KK70:

ahahahaha:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
temiz çamaşır :KK52::KK52: hem de s beden :90::90:

çok komiksin sen yaa enerjine kurban :KK9::KK9:

Günaydın kızlar,

hippo.gif

"dukan" ahahahahah deli maymun :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: "dukan" ahahahah bak dukan içi oldu böylece :KK9::KK9::KK9:

delyyy çok güldüm yaaa,Allah da seni güldürsün kuzummm :KK60:

hoho :KK1: ne dmk hersey dukan için :KK1: yok cnm benimde sen gibi içime sinmedi,o yüzden görüşmedim bidaha sadece 1 kere Dukan kahve dışında :KK1: kız bu arada dün banada uyarı senin dukan çıtırı sordum die geldi haa :KK1: :KK1: hep sen yaktın beni medesam :KK1: :KK1:

wOWWWW vay başıma taşşşş derdi ananem olsaydı ALLAH RAHMET EYLESİN.

Kuzu sen dünkü muhabbeti gördün değilmi??
Hatunun teki 7 lahmacun yemişş
Sonrada bana neden yorum yapıp motive etmiyorsunuz diye kızmış.
Halbuki yazmıştıkk
Hatta ben o kadar lahmacunu dely bile yiyemez demeiştim ama alınmış çıtır çekirge yorumsuzluğumuzaa.
Sonra da herkese uyarı gelmiş.
Masal da burda bitmişş.
Pamuk prensen dukanla atakta 4 kilo vermiş.
Seyirde de 1 + 1 cüce yemiş en proteinli olanlardan başlamış...

Ayyy 7 ye çok var. Zaten dukan 7 + 7 de yapın demiyor. 1 + 1 yapın diyorr. Yoksa çok sıkılırsınız diyorr. Okumadınmı ya sen kitabıııı

Dely bende dağıldım inan şimdii. Komik şey seniii.
Patron fabrikaya git diyor. Kaizen gitme diyorsa gitmeyeceksin vardır bir bildiği. Belki o gün protein li yemek yok oradaa. Karışma ablanın işinee... (Kaizen erkek çıkarmışş)

:KK9::KK9: Kız o ondan mı olmuuşş :S E bu uyaranlar peki görmüyolar mı ben anlamıyorum.. dilimde tüy bitti kıza cevap vericem diye.. Hem bana da uyarı gelen yazımda (Yazar gibi hissettim bir an kendimi ahahauhau :KK60: ) Zeynep cevap veriyoruz ya. Küstün mü yoksa? Kovulmak pahasına cevap yazıyoruz falan yazmışım yani.. İşten kovulmak pahasına tabi o. Onu mu yanluş anladılar ki.. O yazımla uyarmışlar.. Ben anlamadım bacıımm.. Eğer o şikayet ettiyse valla günahımıza girmişler.. Haksızlık yanii.. Zaten adalet sistemi her yerde süper çalışıyor.. 1900 küsür gün de bizim dava sürer..

Kız ben senin o mesajı görmedim yaa :KK70: Dely bile yiyemez mi hahah :KK70: Küscem amaa :KK70: Yerim beeenn :p dermişimm hihiihih hahah :KK70: Yalnız 7+7 olayı süper olmuş yaa :KK70: Ayşe tatile çıktı.. Dukanla :KK70: :p
Bakcam şimdi öğlen ne var acep :KK70: Haber veririm :))) :KK1::KK1::KK1:

"dukan" ahahahahah deli maymun :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: "dukan" ahahahah bak dukan içi oldu böylece :KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9:

........
ahahahaha:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
temiz çamaşır :KK52::KK52: hem de s beden :90::90:

çok komiksin sen yaa enerjine kurban :KK9::KK9:
Sen de sen dee :)) :KK54: ama zaman gülme zamanı değil, diyet zamanıı :KK70: :KK1::KK1: Güleceksen çık dışarda gül :KK70: Neye gülüyorsunuz söyleyin de biz de gülelim :KK60:

delyyy çok güldüm yaaa,Allah da seni güldürsün kuzummm :KK60:
Amin canımcıımm :)) Seni deee :KK54::KK54:

yani çiğnedikce o çatırdama sesi ile birlikte sol tarafımda birşey zıplıyor gibi (kasım diye tahmin ediyorum, yani çözemedim daha). ama dolgularım değişmesi gerekiyor. benim şansıma sürekli şehirler arası ve ülkeler arası mekik dokudum son 2 senedir. bi de kaliteli birşey olsun istiyorum ama güvenebildiğim diş doktoru yok. en son yirmilik dişim için gittim, orda da ilk doktor hata yapmış, iltahap kaptı ve dikişleri diğer doktor söküp tekrardan yeniden dikme mecburiyetinde kaldı. dikişleri çıkartmak için de sinirime değdi sürekli o aleti ve ben hayatımda ilk ve son kez bir doktorda bağırmış bulundum :26::18::18: tabii ki korku yer etti. ama ben biran önce çözmek istiyorum şu dişlerimdeki sorunu, bu gidişle dişlerimden olurum:KK30:

geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmuş.

zıplama hissi dişin sinirlerinden geliyor muhtemelen ve sizi üzmek istemem ama bu iyi bir haber değil. Dolgular sökülüp yerine kanal tedavisi yapılması gerekli gibi gözüküyor. Siz ihmal ettikçe de kanal tedavisi ile kurtulma şansı da azalır dişlerin.

Selam kızlar :KK3: maa, ne kadar kaynatmışınız siz. vallah 2saatimi aldı bugün yazılanların hepsini okumak:KK9: ya ben size kütüphane'den ve hatta can sıkıntısından otobüsten yazdım, ama ilkinde hata gösterdi, ikinci denemede akü bitti bilgisayarın otobüsde :KK17: vallah öncelikle yeni gelen herkeseeeeee koca bir HOŞGELDİNİİİZZZZZZZZZZZ diyorummmmm. sonra kaçamak yapanlara güzel bir uygulamamı öneriyorum: ben her kaçamağıma 1TL ceza kesiyorum ! her kaçamağımı da yazıyorum. İnanın, liste uzadıkca, ceza kutumda paralar artık metalden kağıt paraya geçiş yaptıkca insan utanıyor ve GERÇEKTEN frenliyor. hele kaçamak listesini görünce utanıyor insan ve kızıyor. damlaya damlaya göl, kaçamak kaçamak yağlı göbek olur dermişim :KK9: yani beni bu uygulama frenlemeye yetti. Size de tavsiye ederim !!!!
..........
..............
........
seve seve veririm mervexz ciğim. çok kolay ve çabuk yapılan birşey:
Malzemeler:
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığıı buğday kepeği
5 yemek kaşığı yağsız süt
yarım tatlı kaşığı tatlandırıcı
1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu
1 damla acıbadem (ben kullanmıyorum; kullanmasan da olur)
1 damla vanilya (1 damla vanilya yerine aktardan vanilya çubuğu alıp, özünü tarifdeki süt miktarı ile karıştırsan da olur bence)
biraz toz tarçın

Fırını 200 dereceye getiriyorsun. Bütün malzemeleri bir kâsede karıştırıyorsun. Bir (küçük) tepsiye yağlı kâğıt serip karışımı üstüne döküyorsun. Bir kaşık (yada temiz ellerinle) karışımı bastırıp ince bir tabaka oluşturuyorsun. Fırına sürüp 15-20 dakika pişiriyorsun. Kenarları hafif kızarmaya başladığında tamamdır. Çıkarıp biraz soğmasını bekliyorsun. Ardından küçük küçük parçalara bölüp cam kavanoza koyuyorsun ve istediğin zaman yağsız süt veya yoğurt ile tüketiyorsun.

BENDEN ÖNERİ:
1. müsli yaparken stoklayın. Bu tarifeden ancak 2 porsiyon çıkıyor çünkü !!!
2. goji üzümlerini ya karışıma yada süte/yoğurda katarak biraz meyveli müsli tadı verilebilir
3. Değişik aromalarla farklı tatlardan müsli yapılabilinir (mesela yağı alınmış kakao katıp kakaolu da yapabilirsiniz)
4. Denemedim ama bu karışımı incecik bastırmak yerine bar şeklinde (yani şu tadımca atıştırmaları gibi) pişirseniz, atıştırmalık da olur diye düşünüyorum (mesela goji üzümlerle süslü tadımca değil de dukanca yaratabilirsiniz:KK9: :125: )

Şimdiden herkese afiyet şeker olsun:KK56:

Ne güzel yöntemler geliştirmişsin sen öyle :)) Ben de yaziyim yaa.. Haklısın valla :KK31: Hep diyetisyenler de yediğinizi yazın derler yaa.. Başlıyodum hep sonra unutuyodum.. Bu sefer de kaçamakları yaziyim.. İnşallah artık olmaz daa..
Kolay gelsiin...
Tarif için de çookk teşekkürler.. Tadı güzel oluyor muuu:44: Yine boşa gitmesin güzel kepeklerim benim :)) Sabah kahvaltısı için pratik olur da, çok iyi olur..

Merhaba hatunlar
son günlerde sık sık dukan diyetini duyar oldum açıkçası sırf protein ağırlıklı bir diyet olduğu için pek sıcak bakmıyordum dün biraz araştırdım fakat okuduklarımdan pek birşey anladığım söylenemez.....
Ben daha önce montignac diyeti yaptım ve 3 ayda monti ile 13 kilo verdim .... tabii sonra neyime nereme güvendiysem o kiloları aynennnnn hoooppp geri aldım :)
şu sıralar monti yapmaya cesaretim yok aslında çok kolay bir beslenme şekli fakat nedense bir türlü start veremedim kendime.
Dukan diyetini de sürekli duyunca bunu denemeye karar verdim...

Amaaaaa siz gibi tecrübeli bilgili ablalarımın kardeşlerimin arkadaşlarımın yardım ve yataklığına ihtiyacım var :)
Bana yardım edebilecek kimse varmıııııııııııııııı
Merhabaa :KK3: hoşgeldiinn.. Kolay geleee... Hepimiz yardım ederiizzz :KK34: (Yardım etmiyorlar diyenler bir kere daha utansın :KK53::KK37: )

Ben yemeğe gidiyorum. Bakalım protein var mııı :))

merhabalar,

sonunda bilgisayarım tamirden geldi. yeni ekranımdan bildiriyorum:)

sizi çoook özledim. ayy bu dukan sizsiz olmuyor yaa. hepinizi çok özledim.

yeni gelenler hoşgelmişler.

eskiler beni özlemişler mi?

ben bugün itibari ile 93.8 kiloyum. evet tam 19 kilo oldu gidenler. yani çorum:)

Özlediiimm :)) Hoşgeldiinn..

Merhaba.. 80,5 ile bugün dukan'a başladım..

Başarılı oldum sanırım ama kahvaltı es geçti gibi oldu yumurta almaya üşendim bende 2 çatal peynir yedim =D

Ben listeler konusunda sıkıntılıyım ya tarifler konusunda da burada sanırım tecrübeli arkardaşlar oldukça çok yardım ederler ise çoooooooook mutlu olacağım =))
Hoşgeldiinnn.. Ederiizzz.. Biz hep ediyoz da, etmiyorlar diyenler utansın :KK66:

iyi akşamlar güzel bayanlar:)
Ben geçen cumartesi sözlendim ama ne sözlenmek bana tam 2 kiloya mal oldu:)
Almadım verdim tabii kendi ne pastamdan yedim nede meyve suyumdan içtim çok mu iradeliyim ne diyeceğim ama ondan önce akşam üzeri böyle konyaya özgü etliekmek yedim ama yarımdı oda bir saat içinde yok oldu gitti sanırım:) cumartesi ilerleyen saatlerde çok acıktım kendimi yulaf poğçası kemirirken buldum misafirler otururken:) tabi etrafımdakilerde bana bu arada gülüyordu ama olsun:)
Söz günümü neredeyse yarasız ve artısız geçirdim çok şükür tebrik edin beni:) O kadar baskıya rağmen:)

bugün sporda hocamız tarttı kilom boyuma göre uygunmuş ama ahh işte karın bölgesinde biraz fazlam var ve bu dönem su içemediğim için susuz kalmışım onun bende farkındayım ama su içmeyi unutuyorum:) ama yağ oranım genel olarak çok iyiydi diğer değerlerimde öyle metabolizma yaşım falan tam yaşım çıktı dukan amca beni gerçekten şahane yaptı..Artıkım son 4 yolun sonu ağırdan göründü yahu kendime şaşırıyorum :)

VEee tabi buradaki motivasyonda beni bu kadar motive eden herkese teşekkür ederim güzel bayanlar....
Hayırlı uğurlu olsuunnn tekraarr :)) İradene sağlıkk :nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

light reçel mevzusunu ilk ortaya atan bendim forumda. o yüzden hemen açıklamasını yapayım. meyveli yoğurt sınırlı izinliler arasında. ben meyveli yoğurt hiç yemedim. herm ilaçlı gibi geliyor tadı bana, hem lightını bulmak her zaman mümkün olmuyor hem de çok pahalı. onun yerine diabetik reçel aldım. yoğurdu süzüyorum. biraz süt tozu ve diabetik reçelle karıştırıp hoooop buzluğa. bütün yazı dondurma yemeden böyle geçirdim. çok abartmadığım sürece tartıda sorun yaşamadım. bunun meyveli yoğurttan hiç bir farkı yok.

anlaşıldı komutanım teşekkür ederimm :KK42: tatlı krizinin bir diğer çözümü olarak bulunsun o zaman bir köşede

X