Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar :KK3: maa, ne kadar kaynatmışınız siz. vallah 2saatimi aldı bugün yazılanların hepsini okumak:KK9: ya ben size kütüphane'den ve hatta can sıkıntısından otobüsten yazdım, ama ilkinde hata gösterdi, ikinci denemede akü bitti bilgisayarın otobüsde :KK17: vallah öncelikle yeni gelen herkeseeeeee koca bir HOŞGELDİNİİİZZZZZZZZZZZ diyorummmmm. sonra kaçamak yapanlara güzel bir uygulamamı öneriyorum: ben her kaçamağıma 1TL ceza kesiyorum ! her kaçamağımı da yazıyorum. İnanın, liste uzadıkca, ceza kutumda paralar artık metalden kağıt paraya geçiş yaptıkca insan utanıyor ve GERÇEKTEN frenliyor. hele kaçamak listesini görünce utanıyor insan ve kızıyor. damlaya damlaya göl, kaçamak kaçamak yağlı göbek olur dermişim :KK9: yani beni bu uygulama frenlemeye yetti. Size de tavsiye ederim !!!!

bugün atağımın 5 .günü geride kaldı..yaaa cçok ilginç elime bi çanta verseler al bunu taşı 4kg akşama kadar yere bırakma diye ah elim kolun derim ..ama ne kadar fazladan yük taşıyoruz dimmii..işte bu 5 gün sonucunda o 4 kiloluk yükten kurtuldum iyi sayılır sanırım ama dayanamayıp atağı 1 gün erken sonlandırcam midem çok kötü resmen aç yaşıyorum ..yarın tavuklu kabak yapıcam ooohhh bide sarımsaklı yoğurt ay şimdiden canım çekti valla..
hoşgeldin seberra. ne güzel. 4 kilo vermişsin. umarım iradeli bir şekilde bize katılarak devam edersin :KK34:

İyi geceler diliyorum herkese...:nazar:

Atak bitip seyire başlayınca yazacaktım ama artık dayanamadım...
Kendimce azimli ve kararlı olduğumu hissetmek istedim herhalde diye düşünüyorum...
Umarım bana da yer vardır bu forumda...Ve umarım sonuna kadar gideceğim...:nazar:

Başlangıç kilom 76...
Dukan Bey bana 7 gün atak önerdi (bu dönemde 2,5 kg verirsin dedi)...
Seyir dönemi 9 marta kadarmış (ve o dönemde de 13,7 kg vereceksin dedi)..
Sonrası güçlendirme ve koruma malumunuz...
Toplamda yaklaşık 16 kg verecekmişim ve 59 olmalıymışım...:KK57:
Ben 59 u orta 1 veya 2 deyken görmüştüm en son yaa...Hoş benim istediğim 55 ama:KK55:, hele bir bakalım sürece değil mi?
Görüşmek üzere...En Büyük KK

Süper bir rakam:KK53:, çok kıskandım:63:
Bugün atağın 4. gününü bitiriyorum ben...76 ile başladım, son üç gündür de 75.7 üm...:KK43:
-300 yani...Şaka gibi:KK50:...
Dukan 2,5 dedi ama bilemiyorum artık...Her bünye farklı öyle değil mi?:18:
Ne olursa olsun moralimi bozmayacağım:KK14:...Çabalayacağım:KK8:...Çünkü sürekli artış halinde olan bir kilo grafiğim var...:KK4:

Bakalım yarın sabah kaç olacak:44:
hoşgeldin canım. Sabır ve irade ile istediğin sonuca ulaşırsın. İmkansız diye birşey yok bu diyet konusunda. İrade diye birşey var sadece maalesef :KK1:

Günaydın canlar:KK3: herkes iyi mi bakalım,iyi haftalar olsun inşallah :KK16:
dün yine turp lürünü yaptım saçlarıma ama bu sefer yakmadan:KK9: gerçi bi faydası oluyor gibi gelmiyor bana ama yine de yapıyorum işte ama saçlar dökülmeye devam:KK50:
dün goji berryli kek ve muffinler yaptım,bir de cheesecake ama cake kısmını biraz az koymuşum görünmüyor:KK1:
sonra da brokoli çorbası yaptımmmmm:KK56:
uzun zamandır istiyordum,düne kısmetmiş yapmak.
özellikle kabızlık problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim,üstelik ps günleriniz için oldukça ideal,hemen tarifi veriyorum:KK34:

malzemeler:
1 orta boy brokoli
light süt
lor peyniri
yoğurt

brokolileri yıkayıp küçük parçalara ayırdıktan sonra tencereye alın, üstünü örtecek kadar light süt ekleyin.ben biraz da yoğurt ve yoğurt suyu ekledim.protein miktarı artsın diye de 250 gr kadar lor ekledim.hepsini birden kaynattım.daha sonra blendırla bırtt bırtttt yaptım.işte çorba hazır:KK56: dilerseniz içine nane,kırmızı biber gibi baharatlar da ekleyebilirsiniz.benimkinde lor kesildi,onun için bşr dahaki sefere sadece light sütle yapıcam.ama çook lezzetli oldu:KK34:

tarif için teşekkür ederim. yarın son ps günüm, sonra yine 5gün protein. yetiştirirsem yarın deneyeyim bunu.

Kızlar ben burdayım…:KK3: bırakmadımm bırakamadımm.. kılo vermesemde bu dukan bende omur boyu devam edecek galıba.. ayy ne dıycemı bılemedım.. okadar güzel seyler yazmışsınız kı bırakmak daha buyuk aptallık olur..:KK4: sızlerı sevıyorum sızlerde benı sevin….:KK16::KK16::KK16:iyiki varsınız…
:KK54:

bırakmadığına sevindim canım. biraz irade ile başarırsın ve ömür boyu diyet ve kilo sorunu ile boğuşmana gerek kalmaz:KK34: benim en başta yazdığım o ceza ve liste yöntemini uygulu bence

Günaydin Canlarimm....haftasonu yoktum maalesef....kuzenimin nisanini yaptik geldik cok yoruldum sadece protein tirtikladim tavuk peynir mantar derken güzel atlattim nisani ayy buarada gelinimiz bi güzel bi güzel etine dolgun azicik ama cok tatli cok sempatik begendik bakalim:KK16:

Haftaya cok güzel baslayamadim maalesef bugün 6 da kalktim babamin ufak bir operasyon gecirmesi gerekiyodu :KK14: 7 de hastanedeydik iste tahliller falan derken saat 9 bucuk oldu lokal anestezi ile yapacaklar di....babami götürüyorlar böyle ameliyathaneye diyeyim...gelemezsiniz dediler bana kalakaldim:KK53: tamam kapida beklerim dedim yok cok uzun sürer gidin dediler:KK45: e madem ben ofise gideyim de sonra geleyim dedim (ofisim cok yakin) olur dediler numaralarini aldim onuda zar zor verdiler ve kacta biter diyorum bilemeyiz ögleni bulur dediler icim buruk ve aglayarak gittim tabi:KK4:...bir bucuk saat gecti aradim oo babaniz coktan geldi demezler mi:KK47: Allahim cok sinirlendim ya is yerine de bi geldim kiyameeet cikamadimda tekrar buradan babam orada ben burada sinirlerim gergin

hem pimpirik hem hassas im ben ve konu babam oluncaotuz kat daha hassasim:KK14::KK14::KK14: sabah sabah bana bunlari yasattilar....

regl im gecikti iki gün +1,4 kg gördüm normal devam etmeme ragmen suan sancilarim basladi sabahin sinirinden galiba:KK14::KK14:

icimi döktüm birazdan da gidip o hemsirelerin sacini basini yolucam:KK4:

ayyy canım geçmiş olsun. babacığına acil şifalar. insan ister istemez geriliyor tabii ki... üzme tatlı canını :KK19:

Kızlar ben yine sulama başladım bu son bozmak yok artık çok büyük yemin ettim millet 30kilo verdi hala veriyor ben bi 10kilo vermedim veremedim ye ye anam ağladı bi daha yersem obez oliyim dua. Edin Allah korumada olan dukancıların iradesini bana versin

vallah ipin ucunu kaçırma derim. sana da kaçamaklarını yazıp, benim gibi ''hadi köşeye, utan bakiimmm :KK17:'' modunu tavsiye ediyorum :KK9:

Yavv şu dukannn müslisini bize de söyleseeeeennnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:

bu son hareket de süper olmuş :KK9::KK9::KK60::KK60:

seve seve veririm mervexz ciğim. çok kolay ve çabuk yapılan birşey:
Malzemeler:
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığıı buğday kepeği
5 yemek kaşığı yağsız süt
yarım tatlı kaşığı tatlandırıcı
1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu
1 damla acıbadem (ben kullanmıyorum; kullanmasan da olur)
1 damla vanilya (1 damla vanilya yerine aktardan vanilya çubuğu alıp, özünü tarifdeki süt miktarı ile karıştırsan da olur bence)
biraz toz tarçın

Fırını 200 dereceye getiriyorsun. Bütün malzemeleri bir kâsede karıştırıyorsun. Bir (küçük) tepsiye yağlı kâğıt serip karışımı üstüne döküyorsun. Bir kaşık (yada temiz ellerinle) karışımı bastırıp ince bir tabaka oluşturuyorsun. Fırına sürüp 15-20 dakika pişiriyorsun. Kenarları hafif kızarmaya başladığında tamamdır. Çıkarıp biraz soğmasını bekliyorsun. Ardından küçük küçük parçalara bölüp cam kavanoza koyuyorsun ve istediğin zaman yağsız süt veya yoğurt ile tüketiyorsun.

BENDEN ÖNERİ:
1. müsli yaparken stoklayın. Bu tarifeden ancak 2 porsiyon çıkıyor çünkü !!!
2. goji üzümlerini ya karışıma yada süte/yoğurda katarak biraz meyveli müsli tadı verilebilir
3. Değişik aromalarla farklı tatlardan müsli yapılabilinir (mesela yağı alınmış kakao katıp kakaolu da yapabilirsiniz)
4. Denemedim ama bu karışımı incecik bastırmak yerine bar şeklinde (yani şu tadımca atıştırmaları gibi) pişirseniz, atıştırmalık da olur diye düşünüyorum (mesela goji üzümlerle süslü tadımca değil de dukanca yaratabilirsiniz:KK9: :125: )

Şimdiden herkese afiyet şeker olsun:KK56:

sorun yok durursun ben tatlandırıcıyı çayla tüketiyorum kahveyi aroma ve süt ile sadece hafta sonları tüketiyorum tatlandırıcıyı onuda toz aldım tekli olanlar çok tatlı oluyor çok fazla kasarsan diyette seni kasar sınırlı izinlilerden tüket abarmadan ki bu diyet abarmayı önlüyor :))))))

herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildiğiniz diyorum..desteğinize teşekkür ediyorum..yarın ilk tatlımı yapıyorum :KK1:

bü söylediğin şeylerin hepsi bende de aynı sonucu doğuruyor. tatlandırıcı, light reçel ve labne... demek sende de onuç aynı. :)))

şimdi size bir soru.. light reçel tatlandırıcılı orası tamam ama içindeki meyve sayılmıyor mu nasıl yiyebiliyoruz.. çok mu katılaştırıyorum kuralları kendime acep..kraldan fazla kralcı derler ya o hesap :)
(bendeki kitap pdf ve muayenehanenin bilgisayarında o yüzden açıp bakamıyorum yeniden nee yazıyordu dukan amca diye kusuruma bakmayınız..)
bir de nasıl kullanıyorsunuz light reçeli meyveli yoğurt için mi?

bugün 4 kaşık yulaf kepeği yemiş oldum. fazladan 1 kaşık süt tozu, 1 kaşık kakao, 1 tatlı kaşığı da mısır nişastası. bir sürü de tatlandırıcı. zaten camış gibi şiştim. ooooof of. şimdi tartılsam 70 kg çıkarım.

bişeycik olmazzzz regl bitsin fazlasıyla gier.. hep öyle demiyr musnuz siz biz çömezlere :KK1:

Son düzenleme:
Sanırım artık yavaştan bir diş doktoruna görünsem iyi olur. Çiğnerken arka dişimden çatırdama sesi geliyor ve ben kasımı hissediyorum.Dolgumda sorun olduğunu biliyorum zaten:26::KK17::KK17:

Sanırım artık yavaştan bir diş doktoruna görünsem iyi olur. Çiğnerken arka dişimden çatırdama sesi geliyor ve ben kasımı hissediyorum.Dolgumda sorun olduğunu biliyorum zaten:26::KK17::KK17:

Kasımı hissediyorum derken ?
Dolguda varlığını bildiğiniz bir soru varsa aman diyim ihmal etmeyin.. Dukan kaçamaklarından daha tehlikeli diş kurtulabilecekken kendi elinizle çekimine sebep oluyorsunuz erteledikçe..

Yaktınız beni yaaaa :KK70: Çerkez bir komşumuz vardı, hamurdan mantı gibi bir şey yapmıştı, acaba o ne ki diye girdim yemeklere baktım, acıktım, canım fena hamur çekti oyyy oyyyyy :KK1:

biz o yemeğe meteze ya da psı haluj diyoruz

aklıma getirdin bak şimdi

neyse bir gün yiyeceğiz inşallah

çoook uzakta bir gün :)

Kasımı hissediyorum derken ?
Dolguda varlığını bildiğiniz bir soru varsa aman diyim ihmal etmeyin.. Dukan kaçamaklarından daha tehlikeli diş kurtulabilecekken kendi elinizle çekimine sebep oluyorsunuz erteledikçe..

yani çiğnedikce o çatırdama sesi ile birlikte sol tarafımda birşey zıplıyor gibi (kasım diye tahmin ediyorum, yani çözemedim daha). ama dolgularım değişmesi gerekiyor. benim şansıma sürekli şehirler arası ve ülkeler arası mekik dokudum son 2 senedir. bi de kaliteli birşey olsun istiyorum ama güvenebildiğim diş doktoru yok. en son yirmilik dişim için gittim, orda da ilk doktor hata yapmış, iltahap kaptı ve dikişleri diğer doktor söküp tekrardan yeniden dikme mecburiyetinde kaldı. dikişleri çıkartmak için de sinirime değdi sürekli o aleti ve ben hayatımda ilk ve son kez bir doktorda bağırmış bulundum :26::18::18: tabii ki korku yer etti. ama ben biran önce çözmek istiyorum şu dişlerimdeki sorunu, bu gidişle dişlerimden olurum:KK30:

ooo en baya biliyorsun buraları canım anneannem demirkapılı helal olsun valla sana nasılda bildin sasırsım baya:KK70:

arkadaşlarım vardı demirkapı dan

ist a, sakarya ya gidip gelirken hep geçeriz önünden

balıkesir ve çerkes deyince akla ilk demirkapı gelir :)

sen balıkesir merkezde mi yaşıyorsun?

kesin şapsığsındır da :)

arkadaşlarım vardı demirkapı dan

ist a, sakarya ya gidip gelirken hep geçeriz önünden

balıkesir ve çerkes deyince akla ilk demirkapı gelir :)

sen balıkesir merkezde mi yaşıyorsun?

kesin şapsığsındır da :)

:))) bu kadar olur beni benden iyi tanıyon ya sapsığım canım bende balıkeirde çerkes cok bandırma da da çoktur susurlukta da :)

:))) bu kadar olur beni benden iyi tanıyon ya sapsığım canım bende balıkeirde çerkes cok bandırma da da çoktur susurlukta da :)

biliyorum bandırmada yengem avukat var
amcam da susurluk savcısıydı bir ara şimdi ist da
izmirden kayseri hatta maraş a kadar gitmiş bir adige olarak çerkeslerin hangi coğrafyalarda olduğunu çok ii biliyorum :)

evli misin bekar mısın
yaşın kaç
vs vs

şimdi size bir soru.. light reçel tatlandırıcılı orası tamam ama içindeki meyve sayılmıyor mu nasıl yiyebiliyoruz.. çok mu katılaştırıyorum kuralları kendime acep..kraldan fazla kralcı derler ya o hesap :)
(bendeki kitap pdf ve muayenehanenin bilgisayarında o yüzden açıp bakamıyorum yeniden nee yazıyordu dukan amca diye kusuruma bakmayınız..)
bir de nasıl kullanıyorsunuz light reçeli meyveli yoğurt için mi?

light reçel mevzusunu ilk ortaya atan bendim forumda. o yüzden hemen açıklamasını yapayım. meyveli yoğurt sınırlı izinliler arasında. ben meyveli yoğurt hiç yemedim. herm ilaçlı gibi geliyor tadı bana, hem lightını bulmak her zaman mümkün olmuyor hem de çok pahalı. onun yerine diabetik reçel aldım. yoğurdu süzüyorum. biraz süt tozu ve diabetik reçelle karıştırıp hoooop buzluğa. bütün yazı dondurma yemeden böyle geçirdim. çok abartmadığım sürece tartıda sorun yaşamadım. bunun meyveli yoğurttan hiç bir farkı yok.

iyi akşamlar güzel bayanlar:)
Ben geçen cumartesi sözlendim ama ne sözlenmek bana tam 2 kiloya mal oldu:)
Almadım verdim tabii kendi ne pastamdan yedim nede meyve suyumdan içtim çok mu iradeliyim ne diyeceğim ama ondan önce akşam üzeri böyle konyaya özgü etliekmek yedim ama yarımdı oda bir saat içinde yok oldu gitti sanırım:) cumartesi ilerleyen saatlerde çok acıktım kendimi yulaf poğçası kemirirken buldum misafirler otururken:) tabi etrafımdakilerde bana bu arada gülüyordu ama olsun:)
Söz günümü neredeyse yarasız ve artısız geçirdim çok şükür tebrik edin beni:) O kadar baskıya rağmen:)

bugün sporda hocamız tarttı kilom boyuma göre uygunmuş ama ahh işte karın bölgesinde biraz fazlam var ve bu dönem su içemediğim için susuz kalmışım onun bende farkındayım ama su içmeyi unutuyorum:) ama yağ oranım genel olarak çok iyiydi diğer değerlerimde öyle metabolizma yaşım falan tam yaşım çıktı dukan amca beni gerçekten şahane yaptı..Artıkım son 4 yolun sonu ağırdan göründü yahu kendime şaşırıyorum :)

VEee tabi buradaki motivasyonda beni bu kadar motive eden herkese teşekkür ederim güzel bayanlar....

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...

biliyorum bandırmada yengem avukat var
amcam da susurluk savcısıydı bir ara şimdi ist da
izmirden kayseri hatta maraş a kadar gitmiş bir adige olarak çerkeslerin hangi coğrafyalarda olduğunu çok ii biliyorum :)

evli misin bekar mısın
yaşın kaç
vs vs
özetle:)
24 yaşındayım canım bekarım üniversiteden 1yıl önce mezun oldum kpss ye hazırlandım sürec olumsuz oldu benim açımdan şimdi özelde iş arıyorum işletme mezunuyum
ya sen ? :)

özetle:)
24 yaşındayım canım bekarım üniversiteden 1yıl önce mezun oldum kpss ye hazırlandım sürec olumsuz oldu benim açımdan şimdi özelde iş arıyorum işletme mezunuyum
ya sen ? :)

29 yaş
öğretmen
evli, mutlu, henüz çocuksuz :)

ablanım ben senin ablan :)

X