Hımm 2-3 seferse fenaymış, demek ki baya dokunuyor sen kes onları bence, reçelin içinde de tatlandırıcı var zaten ama aspartam vardır onda o belki tek başına dokunmaz yoğurda karıştırıp yesen :44: labneyi zaten activia ile yapmışsın yanlış anlamadıysam o kafadan ishal sebebi
arkadaşım kitabı okudum, hatta pembe fosforlu kalemle yüzlerce yerini çizdim, hatta ajandama sayfalarca not aldım :)
Kitap 320 sayfa ve hatta 95. sayfada seyir dönemini anlatmaya başlıyor :)))
Kitabın çizdiğim yerlerini de bir ara foto ile çekip atarım sana. Tel den pc ye aktarma kablom arabada, yanımda olsaydı sırf espri olsun diye atacaktım fotosunu çekip :)
Hem ben Türkçe öğretmeniyim, kitap okumak bizim işimiz :)
Daha ne diyeyim inandırmak için :)
şimdi gelelim niye bu kadar az beslendiğime :)
1-29 yıllık hayatımın 4 yılı ünide, 7 yılı da öğretmenlikte geçti.Bu 11 yılda kazandığım bir alışkanlık ki hafta sonları dışında kahvaltı yapamıyorum. Sabah içtiğim 1 nescafe beni mutlu ediyor ve öğleye kadar su ile takviye edip acıkmıyorum.
2-Ben etten nefret eden bir insanım, o yüzden çok çok yiyemiyorum. Ama yine de kendimi aştım. Emin ol sınırımı zorlayarak yiyorum. Bol süt, yoğurt tüketerek kendimi ayakta tutuyorum. Gayet de sağlıklıyım anlayacağınız.
Tek sıkıntım canım sadece arada çikolata istiyor :) Ama 9. dukan günüm ve hala bir nebze de olsa çikolata yemedim, yemeyeceğim :)
kaçamak yapmak bir balona iğne batırmaya benzer diyor Dukan abowww yandık kızlar
sabah: 2 krep arasına bol light peynir
ara: light sütlü tatlandırıcılı az kayfeli neskayfe
öğlen: ton balıklı salata (dışarıda yediğimden light ton değildi, yağlıydı) ve zero
ara: yine aynı kayfeden ve mistrik
akşam: diyt reçelli yoğurt
birazdan mistik içicem
ben gün içinde tatlandırıcıyı çok kaçırıyorum. ama napayım başka türlü olmuyo(( bugün işyeirnde yine pasta vardı ve ben yine melul melul baktım. ama yemedim. yarın yine doğumgünü ve pasta tabii...
melul azra
bende aç kalıyorum demiştim bir sürü yenicek şey var demişlerdi bana...bende et tavuk çok yiyemiyorum miğdem almıyo ağzıma geri geliyo..sabah az ciğer kavurdum pişince küçük bir kaseyi bile doldurmadı ama onun bile zorla yarısını yedim...ama miğdem küçüldü galba alıştım bugünlerde ohhh yarın sebze var salatalık yiycem doya doyaa....
Ama öğlen yemeğin güme gitmişş
sütü bırakk hatta bırakma yanına 2 yumurta haşlaa tekinin sarısını yeme madem aşam akşamm birazda peynirr
yedireceğim sana bugün o 2 yumurtayııı
ayrıca hani yoğurttt
yoğurt dietimzin önemli bir parçasıı
yağ yakma açısındann
seçil taktım sana kafayı
sen dukan egzersizlerini yaptınmı bakayım bugünn
aksatmıyoruz dimii
aynı kepek gibii
adam olmazsa olmaz demişş
okumadınmı yoksa sen kitabıı :)
canım mesajıı yeni gördüm ondan yiyemedim yazdıklarını kitabı okuyorum elimde atak kısmını okudum sadece şimdilik :44:egzersiz yapmaya hiç halim kalmıyo kolumu bile kaldıramıyorum halsizlik oluyo ara ara az yemekten biliyorum seyirde başlayayım egzersizlere diyordum bende
hazır yoğurtlar benim midemi bulandırıyor ev yapımı yoğurt yiyorum o yüzden
tak bana kafayı :) zaten ben bunun için geldim buraya
kızlar mısır unu tüketebiliyor muyuz seyirde?
bir çerkes yemeğimiz var da etle yapılıyor ama biraz mısır unu var içinde.
o yüzden sordum.
takıtanın tadı ıgrenc...almış bulundum bugün.tuzlu suya seker atmıs gıbı.az once sut ısıttım ıcıne attım kotuydu.kızımda karsımda nesguık kokuta kokuta...bıdemezmı anne sen artık nesguık sevmıyomusun bardagı burnuma dayayıp bı dene bak sevıceksın.yok kızım ben sevmem ....pooooohhhhhhhhhhhhh
Annem bana acıyor artık :) Çok zayıflamışım ona göre, bir şey olacak diyor korkuyorDaha yaklaşık 10 kilom var, çizelgeye bakmayın o gördüğüm en az kilo şimdi ondan fazlayım Ama azmettim spor ile o kiloyu en kısa zamanda görcem, ama annem spor iş güç diyet falan çok yorulduğumu sürekli dile getiriyor, ki bunu söyleyen annem diyeti bozduğumda çaktırmadan laf sokar demek ki artık ben oldummm zuhahahahah
iyi akşamlar güzel bayanlar:)
Ben geçen cumartesi sözlendim ama ne sözlenmek bana tam 2 kiloya mal oldu:)
Almadım verdim tabii kendi ne pastamdan yedim nede meyve suyumdan içtim çok mu iradeliyim ne diyeceğim ama ondan önce akşam üzeri böyle konyaya özgü etliekmek yedim ama yarımdı oda bir saat içinde yok oldu gitti sanırım:) cumartesi ilerleyen saatlerde çok acıktım kendimi yulaf poğçası kemirirken buldum misafirler otururken:) tabi etrafımdakilerde bana bu arada gülüyordu ama olsun:)
Söz günümü neredeyse yarasız ve artısız geçirdim çok şükür tebrik edin beni:) O kadar baskıya rağmen:)
bugün sporda hocamız tarttı kilom boyuma göre uygunmuş ama ahh işte karın bölgesinde biraz fazlam var ve bu dönem su içemediğim için susuz kalmışım onun bende farkındayım ama su içmeyi unutuyorum:) ama yağ oranım genel olarak çok iyiydi diğer değerlerimde öyle metabolizma yaşım falan tam yaşım çıktı dukan amca beni gerçekten şahane yaptı..Artıkım son 4 yolun sonu ağırdan göründü yahu kendime şaşırıyorum :)
VEee tabi buradaki motivasyonda beni bu kadar motive eden herkese teşekkür ederim güzel bayanlar....
iyi akşamlar güzel bayanlar:)
Ben geçen cumartesi sözlendim ama ne sözlenmek bana tam 2 kiloya mal oldu:)
Almadım verdim tabii kendi ne pastamdan yedim nede meyve suyumdan içtim çok mu iradeliyim ne diyeceğim ama ondan önce akşam üzeri böyle konyaya özgü etliekmek yedim ama yarımdı oda bir saat içinde yok oldu gitti sanırım:) cumartesi ilerleyen saatlerde çok acıktım kendimi yulaf poğçası kemirirken buldum misafirler otururken:) tabi etrafımdakilerde bana bu arada gülüyordu ama olsun:)
Söz günümü neredeyse yarasız ve artısız geçirdim çok şükür tebrik edin beni:) O kadar baskıya rağmen:)
bugün sporda hocamız tarttı kilom boyuma göre uygunmuş ama ahh işte karın bölgesinde biraz fazlam var ve bu dönem su içemediğim için susuz kalmışım onun bende farkındayım ama su içmeyi unutuyorum:) ama yağ oranım genel olarak çok iyiydi diğer değerlerimde öyle metabolizma yaşım falan tam yaşım çıktı dukan amca beni gerçekten şahane yaptı..Artıkım son 4 yolun sonu ağırdan göründü yahu kendime şaşırıyorum :)
VEee tabi buradaki motivasyonda beni bu kadar motive eden herkese teşekkür ederim güzel bayanlar....
Annem bana acıyor artık :) Çok zayıflamışım ona göre, bir şey olacak diyor korkuyorDaha yaklaşık 10 kilom var, çizelgeye bakmayın o gördüğüm en az kilo şimdi ondan fazlayım Ama azmettim spor ile o kiloyu en kısa zamanda görcem, ama annem spor iş güç diyet falan çok yorulduğumu sürekli dile getiriyor, ki bunu söyleyen annem diyeti bozduğumda çaktırmadan laf sokar demek ki artık ben oldummm zuhahahahah
kızlar mısır unu tüketebiliyor muyuz seyirde?
bir çerkes yemeğimiz var da etle yapılıyor ama biraz mısır unu var içinde.
o yüzden sordum.
Yaktınız beni yaaaaşipsi mi yapcan kız
atağı bitirmiş miydin sen?
Oyyu yavrum sen de mı cerkessinn ahh o çerkez yemekleri...beni bu hallere getiren hep onlar.. ama mısır unu yok mısır nisastasi var o da sınırli
Yaktınız beni yaaaaÇerkez bir komşumuz vardı, hamurdan mantı gibi bir şey yapmıştı, acaba o ne ki diye girdim yemeklere baktım, acıktım, canım fena hamur çekti oyyy oyyyyy
evet bende çerkezim
beni de bu hallere düşürenlerde pay sahibi o yemekler evet :)
sen nerenin çerkezlerindensin?