Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok yok akıllandım artık, dokunuyosa dokunuyo bende az yerim:)) keserim diyemiyorum, cunku tatlandiricisiz diyet gecmiyor.

activia'yla evet. aman nerden bilirdim/ bir daha mi tovbe:26:

bende aç kalıyorum demiştim bir sürü yenicek şey var demişlerdi bana...bende et tavuk çok yiyemiyorum miğdem almıyo ağzıma geri geliyo..sabah az ciğer kavurdum pişince küçük bir kaseyi bile doldurmadı ama onun bile zorla yarısını yedim...ama miğdem küçüldü galba alıştım bugünlerde ohhh yarın sebze var salatalık yiycem doya doyaa....

kaçamak yapmak bir balona iğne batırmaya benzer diyor Dukan abowww yandık kızlar

Melul azra
Bugün anca kahkaha attım size çok komiksiniz..

Bugün coh yedim valla koca bi tabak tonbalikli salata,kıymalı yoğurt,kefir,yine ton balığı,peynir,2yumurta,1tabak kepekli yoğurt..biri de ban yavaş diyeymis iyiymiş..

ciğer hayatımda ağzıma sokmadım
ben sabahları süt ile geçiriyordum ama artık sitedeki dukancı arkadaşlarımı dinleyip yumurta falan yemeyi düşünüyorum.
yarın benimde sebze protein günüm :)
şimdiden hazırladım köftelerimi, yoğurdumu ve ve ve haftalardır hayalini kurduğum turpotu salatasını :)

kızlar mısır unu tüketebiliyor muyuz seyirde?
bir çerkes yemeğimiz var da etle yapılıyor ama biraz mısır unu var içinde.
o yüzden sordum.

takıtanın tadı ıgrenc...almış bulundum bugün.tuzlu suya seker atmıs gıbı.az once sut ısıttım ıcıne attım kotuydu.kızımda karsımda nesguık kokuta kokuta...bıdemezmı anne sen artık nesguık sevmıyomusun bardagı burnuma dayayıp bı dene bak sevıceksın.yok kızım ben sevmem ....pooooohhhhhhhhhhhhh

Annem bana acıyor artık :) Çok zayıflamışım ona göre, bir şey olacak diyor korkuyor Daha yaklaşık 10 kilom var, çizelgeye bakmayın o gördüğüm en az kilo şimdi ondan fazlayım Ama azmettim spor ile o kiloyu en kısa zamanda görcem, ama annem spor iş güç diyet falan çok yorulduğumu sürekli dile getiriyor, ki bunu söyleyen annem diyeti bozduğumda çaktırmadan laf sokar demek ki artık ben oldummm zuhahahahah

iyi akşamlar güzel bayanlar:)
Ben geçen cumartesi sözlendim ama ne sözlenmek bana tam 2 kiloya mal oldu:)
Almadım verdim tabii kendi ne pastamdan yedim nede meyve suyumdan içtim çok mu iradeliyim ne diyeceğim ama ondan önce akşam üzeri böyle konyaya özgü etliekmek yedim ama yarımdı oda bir saat içinde yok oldu gitti sanırım:) cumartesi ilerleyen saatlerde çok acıktım kendimi yulaf poğçası kemirirken buldum misafirler otururken:) tabi etrafımdakilerde bana bu arada gülüyordu ama olsun:)
Söz günümü neredeyse yarasız ve artısız geçirdim çok şükür tebrik edin beni:) O kadar baskıya rağmen:)

bugün sporda hocamız tarttı kilom boyuma göre uygunmuş ama ahh işte karın bölgesinde biraz fazlam var ve bu dönem su içemediğim için susuz kalmışım onun bende farkındayım ama su içmeyi unutuyorum:) ama yağ oranım genel olarak çok iyiydi diğer değerlerimde öyle metabolizma yaşım falan tam yaşım çıktı dukan amca beni gerçekten şahane yaptı..Artıkım son 4 yolun sonu ağırdan göründü yahu kendime şaşırıyorum :)

VEee tabi buradaki motivasyonda beni bu kadar motive eden herkese teşekkür ederim güzel bayanlar....

kızlar mısır unu tüketebiliyor muyuz seyirde?
bir çerkes yemeğimiz var da etle yapılıyor ama biraz mısır unu var içinde.
o yüzden sordum.

Oyyu yavrum sen de mı cerkessinn ahh o çerkez yemekleri...beni bu hallere getiren hep onlar.. ama mısır unu yok mısır nisastasi var o da sınırli

Haahhhahahah
Buna da koptum ben:))))

Ahh o anneler...benim anneme göre de ben TAZiya döndüm

Sendeki de ne iradeymişşşş :)) Yeseydin be yaaaa. Ayakta alkışlıyorummm

hayırlı olsun canım sözlenmişsin Rabbim tamamına erdirsin :)
canım neredeye başlangıç kilolarımız ve hedefimiz aynı seni tebrik ediyorum ben daha yolun başındayım tartıda 50li rakamları görmek istiyorum bende:)
benim sana bir orum olacak ne kadar sürede verdin bu kiloları?

benim annemde öyle canım sakın annene bu konuda güvenme

Oyyu yavrum sen de mı cerkessinn ahh o çerkez yemekleri...beni bu hallere getiren hep onlar.. ama mısır unu yok mısır nisastasi var o da sınırli

evet bende çerkezim

beni de bu hallere düşürenlerde pay sahibi o yemekler evet :)

sen nerenin çerkezlerindensin?

Yaktınız beni yaaaa Çerkez bir komşumuz vardı, hamurdan mantı gibi bir şey yapmıştı, acaba o ne ki diye girdim yemeklere baktım, acıktım, canım fena hamur çekti oyyy oyyyyy

hahaaa :) ayy çok güldüm canım mesajına atalarımız sabrın sonu selamet demişler sabredelim çıtır kızlar olalım yeriz o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…