Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hadi 24 kasım buluşmasına gelenler el kaldırsın. Kimseciklerden ses yokkk kızıyorum ama

Evet canim ben böbrek agrilarim icin dedim az yiyeyim diye gece calistigim zaman gec saat de yemiyorum zaten cogunlukla yesil cay iciyorum zaten uskusuzluk ödem yaparmis bu yüzden de büyük ihtimal hep arti cikiyorum sabahi.Zaten ne yiyecegimi sasiriyordum simdi daha bir zorlanacagim.. insallah düzelir canim Allah düsmanimin hadda düsmanimin düsmanina bile yasatmasin hep uyurken oluyor onun bagirtisina uyandigimda kalp atislarim tavan yapiyor kendine gelince bigün beni öldürcen diye söyleniyorum oda bilerekmi yapiyorum diyor o zamanda söylendim diye üzülüyorum.

kuzum hayırlı olsun tekrardan güçlendirmen
büyük buluşma sonrası bende hemen spora başlamalıyım
siz yaptınız mı bakiiim yatakta çarşaf düzeltir pozisyonunu,baktınız mı göbişlerinize

kız cadı,firmayı arattırdın bana karaköyle beşiktaş arasıymış çünkü ben çok eminim daha önce de gittim buraya kadıköyde değildi

Hadi 24 kasım buluşmasına gelenler el kaldırsın. Kimseciklerden ses yokkk kızıyorum ama

ben geliyorum beennnn

kız kandırma beni ,sen de bilmiyorsun zannımca
çünkü cevizlibağ da salıpazarı da 212li yerde ama kadıköy 216lı yer değil mi

ahahaha :)) medesaaa 212 li 216 lılı hesabına bittim

Alıntı rekoru kırmışım

Ben geliyom ben geliyoommm Yani işallaahhh!! =))

Ne güzel yaaaaaa...keşkem ben de gelsemmm belki bi süprüzzz yapar ben de atlar gelirimmmm

geçmiş olsun cnm.

cok uyanıksın yaww,,kandıramadık 51.5 kg ile geçtim bakalım kaç kg.ları görcez hadı sanada hayırlı olsun o zmn guclendırme

ben warım bennn

Kadıköy iyi bence hem merkezii hem nereye gideceğiz derdi yok. Denize yakın ulaşım yakınn. Ne dersiniz...

Zaten bu güdişle ikimiz katılacağız buluşmayaa :)
Ayrıca valla salıpazarı kadıköy dee ayy bi sölesenize inanmıyor izmir kuzusu banaa....

Canıımmmm Tünaydın iyi günler iyi akşamlar Telefondan mı giriyorsuunn?

Kayısı yeme bence. 1 kayısıdan ne olacak deme.. Oluyor.. Özellikle atakta, olur. Kahveni kremayla içiyorsan içme. Yeşil çayı daha fazla iç. Kitapta yazdığı gibi yürüyüş yap. Yulaf kepeği seni tok tutar, ihmal etme.. Aktardan aldığını beğenmezsin. Real, Migros ya da bunun gibi büyük marketlerde Doğalsan marka var. Onu tavsiye ederim. Ya da aktarda Ru-sheim marka kapalı kutuda varsa, onu al. Kabızlığın da etkisi vardır tabi ki.. A101'den mest çay alabilirsin, ya da form çaylardan içebilirsin. Aktarlarda Tilaks çay varmış. İlaç kullanıyorsan seninki daha aşırı dereceli bir rahatsızlıksa onu ihmal etme o zaman. ama kayısı son çaren olsun. Hatta olmasa daha iyi.. Ev yoğurdu yerine light yoğurt yemen daha iyi olacaktır. Süt ve süt ürünlerini light yemeyenler de vardı ama bu kilolardan çabuk kurtulmak istiyorsan light tercih etmelisin. Kitabı da bi düzgünce oku Hatta takıldığın bir şeyler oldukça oku. Hatta böyle yee hihih
Kolay gelsin..

.......
.............
..........
Canıımm Nişanınız hayırlı olsun ve babana da acil şifalar... Tez vakitte eski sağlığına kavuşsun inşallah...

Bunun gibi yapmamışımdır inşallaah

212li yer 216lı yer hahahah Çok tatlı yaaa

Cevizlibağ'ın 212li yerde olduğuna eminim. Metro, metrobüs neyim geçiyo çünkülüm ordan. Durağı bilem var 212li yerde :))

Ye ye anam ağladı Bu da iyiymiş Ay demeyeydik, ayıp olmasın Bir daha yersen obez olasın!!!

Amin aminn!! Cümlemize iradeeee :26:

:105::105: Amin...

Yapmama gerek yok Bakmama gerek yok Sen yaz beni.. Sarkık benim Buyum
yahut bu
hahahah

Son düzenleme:

cok sagol kuzucum sorma gitsin ya zaten hic biri almanca konusamiyor hep rus kökenli anlamiyorum

ck cok cok sagol canim benimmmm evet ya cok düskünüz babamiza... Allahim onlari basimizdan eksik etmesin

cok sagol tatlimmmmm.....evet ya cok gerildimmm sabah sabah uyuz ettiler beni zaten hassasiz hasta getirmisiz bana yaptiklarina bak eskiden hic aglamazdim simdi sulu göz oldum dayanamiyorum böyle seylere

ay olsunnn ben cok heyecanlanirimmmm ben üsküdarda olucam farketmez...aslinda kalamista o dukan cafe var dedik ya oraya mi gitsek ne yapsak herkese uyarsa

ben ben ben teeee baska ülkelerden geliyorum sizin icin

Ne güzel yaaaaaa...keşkem ben de gelsemmm belki bi süprüzzz yapar ben de atlar gelirimmmm

kuzu yaa ben öyle telefon numaralarına göre hangi yakada olduklarını şeettiriyorum,ordaki arkadaşlara da geleceğimde mesela diyorlar ki ben anadoludayım heee o 212li mi 216lı mı diyorum,benim kafamda ona göre oturmuş napiimmm
keşke gelsen kuzu,nerdeydin sen ? sen gelemezsen ben sana doğru bir turne yaparım belki

kız bana bak şimdi o turpla beslediğin saçlarını yolucam valla yahu gittim daha önce ben bu firmaya hatırladım zaten dicektim dilimin ucundaydı karaköyde işte heee kadıköyde de varsa salıpazarı diye bir semt onu bilemicem

Bende gelmek isterdim ibret olsun diye size dukan yapmasaydınız böyle olurdunuz şeklinde ama gayretim sonsuz yeminim büyük Nisan'da ben istanbulda olucam ozaman İstanbul'daki tüm dukancıları evinden toplayacam ya ben psikoloğum onca insana yardım ettim inş: bi kendimi motive edemiyorum olacak iş mi pehhhj

kuzu o cafeyi ben arayıp sormuştum,sadece cheesecake ve tiramisu var dukana uygun başka da bişey yok
yine de siz bilirsiniz,ipektoş kadıköy demiş kadıköy de uyar bana orası şu balık ekmek yapan yer miydi,oyy sizi beklerken balık da indiririm ben en palamutundan

delycim kahvaltıyı ekmekle yapmazsam midem bulanıyo pek arızayım ama süt ve ara ara ayran bulundurayım yanım da yoksa dediğin gibi öğle yemeği bana 2 katı yarayacak... teşekkür ederimmmm

çalışıyorum canım en olabilecek süt ve ayran ben bunları bulundurayım
teşekkür ederimmm

Ay deli deli gülüyorum ofistee
Salıpazarı semt bile değil kadıöyde bildiğin pazarr :)
Çıldırttım medesamıııı kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yok orası eminönüüüü yönüüü. Kadıköy bildiğin Kadıköyyyy :) 216 lı
Ama her yere ulaşım var. Hele taksime sabah kadar ....

:)

Öğle yemeği için buharda kırmızı pancar pişirdim, yanına da ton balığı ve yoğurt, çok yakıştı bu tatlar birbirine, hani ne yesem diye düşündüğünüz bir an denemenizi öneririm kırmızı pancar çok faydalıdır, şimdi de tam zamanı

Alıntı rekoru kırmışım

Ben geliyom ben geliyoommm Yani işallaahhh!! =))

Kızlar benim Metebolizma süper benim yediklerimi yazıyorum dün7lahmacun 4kare biter çikolata bir tencere Menemen 2ekmek ben 1aya10 kilo veririm dukanla kesin bi insan bu kadar yermi

yaww kız sen benle maytap mı geçiyonn,ne demek bildiğin pazar
sanki ben meyve sebze almaya geliyorum istanbula heyy allahım yaaa
heee orası eminönü mü,hani önğnde vapur iskelesi var da orda balık ekmek yapıyorlar.ben çok seviyorum oranın balıklarını
tamam o zaman kadıköy uygun benim için de,herkese de uyuyorsa anlaştık o vakit ama mekanı siz seçin malum ben azcık acemiyim,deniz de görsün bari

Kuzummm ben mersindeyimmmm :)) buraya da turne yaappp çılgın seni :)))

Gerçekten psikolog musunuz..inanamıyorum hem sevindim hem de çok şaşırdım,

benim ilk geldiğim günler siz de vardınız hatta bikaç sorunuza cevap vermeye çalıştım daha doğrusu motive etmeye çalıştım,

Bunca zaman sonra hala adapte olamadığınızı gördüm ve çok şaşırdım..demek ki terzi söküğünü dikemiyo gerçekten... çünkü bu iş yüzde 90 psikoloji işi

Kızlar benim Metebolizma süper benim yediklerimi yazıyorum dün7lahmacun 4kare biter çikolata bir tencere Menemen 2ekmek ben 1aya10 kilo veririm dukanla kesin bi insan bu kadar yermi

Dukan ve lahmacun ve bitter çikolata ama onlar yasakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…