Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Mesadacim esimin bu tikanmasi her zaman olmuyor o geceden sonra birdaha olmadi ne zaman yakalar yine bilinmez ilgin icin tesekkür ederim.:KK16:

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkür ederim :KK16: delycim ben totom böyle hic düzelmez iste kardesim derki abla senenin 360 günü sen hastasin..:KK1::KK1:

Dukani birakmadim devam ediyorum komsum da öyle dedi protein günlerinde az yemege dikkat et diye bende öyle yapacagim..

Canımcım tartıyla hergün haşır neşiriz ne yani akşam 3 bardak su içtim ondan önce de 1 bardak süt içmiştim sabah da çişim gelmedi mantıken 4bardak =1 kg olacağı için +1000 çıkmam lazımdı ama +300 çıktım..nedenini ben çok iyi biliyorum artı çıkmamın o yüzden gayet masumum yarın daha az çıkacağım,sen de öyle düşün o kadar protein yemişsindir ama wcye gidememişsindir:KK34:

Evettt tabikiiii altta kalan ekmekleri de yesem oyle göğsümü gere gere bugün iskender yedim dermiydim hiiiiçç:KK1::KK1::KK1::emir_bebek: ama o eti sakıncalıymış işte yağdan kaynaklı

Evet o kadar olur bence de başka şansımız yoksa tabi...ama ayran kadar tok tutan bi kurtarıcı görmedim ben

canım benim çok geçmiş olsun,doktora gittin mi kuzumm?

bu süre zarfında kolunu indirip kaldırsan bile enerji harcarsın,mümkün olduğunca sınırlılardan uzak dur hareketsizlikle duraklamaya girme..
Muhakkak doktordan egzersiz programı yazmasını iste ve tabiki en önemisi sağlık.....

Heyy çılgın kimyager seniiii...bak sen şu yoğurt tarifineee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hehehe :KK1::KK1:
tadı da güzel oluyodur eminimmmm deniycem derindondurucu meyveli yoğurt dolu ben bişeyi çok alınca canım onu yemek istemiyo..gözüm doyuyo sanırım,1 tane alırsam o gün bitiyo ama çok aldıysam belki aylarca durur..hatta gecenlerde 1 tanesini son kullanma tarihi geçmek üzere diye yedim

Heheh günaydın çıtırrrr sevimli çıtırr :))):KK16::KK16:

Tarif verenleriniz çok olsun ağzım sulandı yaaa offf sebze günümdeyim akşama deniycem kuzummmm çok mersiiiii :)))

dene kuzum afiyet olsun:KK56:
bir de internetbağımlısı vermişti sanırım soyalı tavuk tarifi ben onu kendime göre modifiye ettim,ay amanıınnn çok güzel oldu şiddetle tavsiye ediyorum,mutlaka deneyin.alın bakalım tarif:KK34:

kemiksiz tavuk butlar sotelik şekilde doğradım.teflon tavada kavurdum sonra üstüne 2 tane biber doğrayıp ekledim,3 diş kadar dövülmüş sarımsak ekledim hepsini soteledim.sonra zevkime göre light soya sosunu ekledim.daha sonra toz tatlandırıcı ekledim kavurmaya devam.yarımdan daha az limon sıktım.1 adet domatesi rendeleyip üstüne döktüm.domates suyunu çekene kadar kavurmaya devam ettim,biraz kekik ekledim veeee en önemli nokta bu sanırım,kapatmaya yakın tarçın ekledim.off offf diyorum size yaaaa baya tatlı ekşi soslu tavuk oldu ve tarçın acaip yakıştı.doğranmış soğanım olsa onu da ekleyecektim,siz ekleyebilirsiniz.afiyet olsun:KK56:

Günaydın demek üzere başladım ama bu saat oldu:))

herkese bol kahkahalı, sağlıklı, enerjik bir hafta dilîyorum. Güneşi göreceğimiz son günler, keyfine varıp tadını çıkarın. :KK34:

Geçmişi okuyamadım ve kaçırdım hep neler yaptınız, neler oldu :44:

Bu sayfada gördüm, asyam denizim sen şaka yapmışsın sanırım bize, bitmiş neyse ki, canım benim, asla dönmek yok, seni çok sebiyorum ben, mesajda yazdıklarım da baki. :))

aliyem ve bir kaç kişi sınava girmiş umarım iyi sonuçlar alırsınız.

Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, umarım hepiniz iyisinizdir canlarım, ben fırsat buldukça giricem. Hepicinizi öpüyorum :KK16:

canım hoşgelmişin,sen artık bağlanabiliyor musun işyerinden ??

Günaydin Canlarimm....haftasonu yoktum maalesef....kuzenimin nisanini yaptik geldik cok yoruldum sadece protein tirtikladim tavuk peynir mantar derken güzel atlattim nisani ayy buarada gelinimiz bi güzel bi güzel etine dolgun azicik ama cok tatli cok sempatik begendik bakalim:KK16:

Haftaya cok güzel baslayamadim maalesef bugün 6 da kalktim babamin ufak bir operasyon gecirmesi gerekiyodu :KK14: 7 de hastanedeydik iste tahliller falan derken saat 9 bucuk oldu lokal anestezi ile yapacaklar di....babami götürüyorlar böyle ameliyathaneye diyeyim...gelemezsiniz dediler bana kalakaldim:KK53: tamam kapida beklerim dedim yok cok uzun sürer gidin dediler:KK45: e madem ben ofise gideyim de sonra geleyim dedim (ofisim cok yakin) olur dediler numaralarini aldim onuda zar zor verdiler ve kacta biter diyorum bilemeyiz ögleni bulur dediler icim buruk ve aglayarak gittim tabi:KK4:...bir bucuk saat gecti aradim oo babaniz coktan geldi demezler mi:KK47: Allahim cok sinirlendim ya is yerine de bi geldim kiyameeet cikamadimda tekrar buradan babam orada ben burada sinirlerim gergin

hem pimpirik hem hassas im ben ve konu babam oluncaotuz kat daha hassasim:KK14::KK14::KK14: sabah sabah bana bunlari yasattilar....

regl im gecikti iki gün +1,4 kg gördüm normal devam etmeme ragmen suan sancilarim basladi sabahin sinirinden galiba:KK14::KK14:

icimi döktüm birazdan da gidip o hemsirelerin sacini basini yolucam:KK4:

Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...:KK52:
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...:KK17:

Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...

Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...

Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...:KK50:Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...

Yediklerimde yanlış bir şey var mı?

Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...:nazar:

Kitabı bir kez daha okumanı öneririm sana :KK34:

Günaydin Canlarimm....haftasonu yoktum maalesef....kuzenimin nisanini yaptik geldik cok yoruldum sadece protein tirtikladim tavuk peynir mantar derken güzel atlattim nisani ayy buarada gelinimiz bi güzel bi güzel etine dolgun azicik ama cok tatli cok sempatik begendik bakalim:KK16:

Haftaya cok güzel baslayamadim maalesef bugün 6 da kalktim babamin ufak bir operasyon gecirmesi gerekiyodu :KK14: 7 de hastanedeydik iste tahliller falan derken saat 9 bucuk oldu lokal anestezi ile yapacaklar di....babami götürüyorlar böyle ameliyathaneye diyeyim...gelemezsiniz dediler bana kalakaldim:KK53: tamam kapida beklerim dedim yok cok uzun sürer gidin dediler:KK45: e madem ben ofise gideyim de sonra geleyim dedim (ofisim cok yakin) olur dediler numaralarini aldim onuda zar zor verdiler ve kacta biter diyorum bilemeyiz ögleni bulur dediler icim buruk ve aglayarak gittim tabi:KK4:...bir bucuk saat gecti aradim oo babaniz coktan geldi demezler mi:KK47: Allahim cok sinirlendim ya is yerine de bi geldim kiyameeet cikamadimda tekrar buradan babam orada ben burada sinirlerim gergin

hem pimpirik hem hassas im ben ve konu babam oluncaotuz kat daha hassasim:KK14::KK14::KK14: sabah sabah bana bunlari yasattilar....

regl im gecikti iki gün +1,4 kg gördüm normal devam etmeme ragmen suan sancilarim basladi sabahin sinirinden galiba:KK14::KK14:

Canımcım geçmişler olsunnnnnnn,babacığın sağlığına kavuşsun bir an önce....

çok geçmiş olsun kuzum,umarım çok çok iyidir babacığınnn:KK16:

Çok geçmiş olsun canım, babacığın hemencecik sağlığına kavuşur inşallah.

Kızlar yetişin. :KK1:
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.
istenilen kilodan aşağı inmekde sorun gerçekten ama diyet süresince iştah azalıyor miğde küçükülüyor metabolizmana kuvvet maşşalh hızını almış ama sen çaresini bulmuşsun bu kilodan sonra dahada vermezsin inşallah :)

Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...:KK52:
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...:KK17:

Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...

Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...

Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...:KK50:Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...

Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...:nazar:

bence dukana tam uy kayısıymış çörek otuymuş çıkar yoğurt ev yoğurdu ondanda farkedebilir peynir desen light mı değilmi yeşil çayı 2 bardağa çıkar ve yürüyüşü ihmal etme kabızlık için ilk zamanlar herkeste oluyor ekstra senin gibi bu problemi olanlar için daha zor karın egzersizleride ekle hayatına birde form çay falanda iç birde a101de satılan mest çay iyi diyorlar yediklerini yaptıklarını toptan gözden geçir muhakkak başka göremediğin hataların vardır yada senin bünye zorlucak olabilir sakın yılma mutlaka vereceksin :)

slm kızlar dünden bu yana bile ne kaynamış yahu günaydın diyene kadar tünaydına gelmiş zaman :)))))) cumadan beri callanımı yapamadım ve misafirdi bilmemneydi derken ydimde yedim tek sorun miğdem küçülmüş bişi yiyemiyorum sabah kahvaltı yapıyorum dukan krep peynir 1 bardak süt domates veya kırmızı biber sp günüme göre akşam 5-6 gibi anca acıkıyorum o zamanda akşam yemeğini bekliyorum tavuk ızgara falan yiyorum yada haşlama et bir bardak light kola sonra yatana kadar yeşil çay ve mistik chai içiyorum gün içinde 2-3 lt kadar su içiyorum cumaya kadar hergün 100 gr verdim en son 72,1 dim bugün gene aynı çıktım o kadar aburcuburu yakmışım demekki callanında fadası var heralde eski kotumuda dün giydim herkes ne kadar zayıflamışsın dedi :) pek mutlu oldum yahu :) herkese mutlu kaçamaksız bir hafta diliyorummmmmm görüşürüzzzzzz:KK52:

Canlarım ben yavaştan istanbul iş programımı yapmaya başlıyorum:KK52:
hele bi deyin bakiiim bu salı pazarı denen yer harbiye tarafında mıydı,bir de cevizlibağ neresi yahuu,ters yerlerse gitmicem bunlara:KK50: her yer birbirine yakın olsun,böylece daha fazla firma ziyaret edebileyim:KK53:
inanmayacaksınız ama istanbul'a geldiğimde günde 10 görüşme falan yaptığım oluyor.orda yaşayan arkadaşlarım çok şaşırıyorlar:KK9:

hele bi deyin bakiiim bu salı pazarı denen yer harbiye tarafında mıydı,bir de cevizlibağ neresi yahuu,ters yerlerse gitmicem bunlara:KK50: her yer birbirine yakın olsun,böylece daha fazla firma ziyaret edebileyim:KK53:
inanmayacaksınız ama istanbul'a geldiğimde günde 10 görüşme falan yaptığım oluyor.orda yaşayan arkadaşlarım çok şaşırıyorlar:KK9:

Kuzum salıpazarı Kadıköy civarı. Cevizlibağ da yakın ama harbiye çok farklı...

Ee hadi artık şu buluşma işini konuşmaya başlayalım. Anca karar verirriizz programaa :)

Kuzucum babacigina gecmis olsun acil sifa dilerim Almanya nin bi saglik yönünden imkanlari güzeldi oda yok artik bende sabah randevu alamadim anca haftaya alabildim..Allah ne aratsin nede düsürsün.Gelininize dukan önerirsin nasil olsa bilincli dukancansin sen..:KK34: artiyi takma kafana regl den dolayidir ben iki güne 4 kilo aliyorum sonra yine 4 kilo veriyorum..:KK9::KK9:

Canımcım geçmişler olsunnnnnnn,babacığın sağlığına kavuşsun bir an önce....

çok geçmiş olsun kuzum,umarım çok çok iyidir babacığınnn:KK16:

Çok geçmiş olsun canım, babacığın hemencecik sağlığına kavuşur inşallah.

cok sagolun bitanelerimm....suan cok iyiymis sükür kardesim yaninda cikacak bugün:KK16:

kusuuuum cok cok az kaldi cok iyi gelecek bu bulusma ama daha tam birsey kaararlastirmadik bugün onuda saatinide kararlastiralim madem:KK16:

kuzum ben ara oğun olarak ayran tuketıryodum ama bayadır bıraktım. aynı basettıgın aclık bende de oğleden sonra 16,30 gıbı oluyor ama kahve falan bastırıyor benı bıraz olsun...

bende öyle yapayım bi ara mini yoğurt oluyodu hep doktor yoğurt fazla yeme kabız yapar demişti, ayran bulundurayım en iyisi :))

geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin tez zamanda ayaklansınnnn :KK71:

konu baba olunca kız çocukları hep çok hassas oluyor belki ben sevgimi çok fazla gösteremediğim için babamı hasta görünce resmen yıkılıyorum, Rabbim annemize babamıza sağlıklı ömür versinnnnn

Kuzum salıpazarı Kadıköy civarı. Cevizlibağ da yakın ama harbiye çok farklı...

Ee hadi artık şu buluşma işini konuşmaya başlayalım. Anca karar verirriizz programaa :)

kız kandırma beni ,sen de bilmiyorsun zannımca:KK9:
çünkü cevizlibağ da salıpazarı da 212li yerde ama kadıköy 216lı yer değil mi:KK1:

herkese musmutlu bol eksikli :) haftalar :)
sebze günlerim yine bitti, bu sebze günleri niye bu kadar çabuk geçiyo anlamış değilim vallahi. daha karnabahardan kısır yapcaktım pilav yapcaktm yapamadım kaldı ya. 5 gün sonra da yemem ki ben onu, taze olmadıktan sonra ne anladık. bu hafta şimdi bi daha bul da al işin yoksa amaaaan:KK55:
bu arada yasena çok geçmiş olsun :KK50:acil şifalar diliyorum. msjı okudum da alıntılayamadım bi türlü hata verdi, açıktan yazıyorum o yüzden :KK6:
ben evlatcaazımla tek başıma pek bir yere çıkamıyorum henüz, kendisi 1,5 yaşında bir bam bam :emir_bebek:
bambam mı :KK9::KK9::KK9:pek tatlıdır o yaa :emir_bebek:

Merhaba canım.. hala ağrıyor mu? Geçmiş olsuunn.. 40 beden olmanı da tebrik eder bol bol alkışlarıımm :KK9::KK9::nazar:

malesef :KK43: kaç gündür kas gevşetici+ krem takviyesi yapıyorum, ilk günkü gibi değil çok şükür ama ben burdayım diyo arada :KK5:
ay çok teşekkür ederimmmm :KK42: ağrı falan kalmadı bi an aklıma gelince :KK55::KK55::KK55:

canım benim çok geçmiş olsun,doktora gittin mi kuzumm?

bu süre zarfında kolunu indirip kaldırsan bile enerji harcarsın,mümkün olduğunca sınırlılardan uzak dur hareketsizlikle duraklamaya girme..
Muhakkak doktordan egzersiz programı yazmasını iste ve tabiki en önemisi sağlık.....

sağol canım :nazar: alt kol sıkılaştırıcıyı boyunu falan yapıyorum zaten callandan. ama yürüyüş aksıyo ki o da can damarı işin zaten. doktora gitmem lazım evet :KK31::KK31::KK31: hiç de giden bi insan diilimdir kim gitçek şimdi diye üşenirim hep :KK9:

:nazar: yokkk yoook sen burada bizimle gayet iyisin durmak yok vermeye devam :KK19:

kızlar ben normalde kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişi yemiyorum yeşil çay ve su takılıyorum ama son günlerde karnım çok acıkıyor :KK14:
kahvaltı saati:06-15
öğle yemeği: 13:00

kepek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum ara öğün yapılmalı mı? alternatif ne olabilir?

beni aydınlatır mısınız canlarım :44:

sebze günlerinde bi salatalığı estetik bi şekilde doğrayıp yiyebilirsiniz bence (estetik kısmı doyuruculuk açısından önemli:)), ben öyle yapıyorum çok dayanamayınca. bazen üstüne yoğurtlu sos da yapıyorum doyuyorum bile :)
sütlü kahve de çok tok tutuyor, çalışıyosanız falan sütlü kahve de içebilirsiniz ara ara. nescafe gibi tek içimlik paketlerde var, şekerlileri de var ama aldanmayın :KK55:içine de çubuk tarçın atıp onlardan içiyorum ben bu ara. 2 günde 1 kupa falan, hem sıcak hem doyurucu. ama paket ürün olduğu için bi sakıncası var mıdır diye de düşünmüyorum değil. var mıdır acaba sakıncası burdan da sormuş oliym herkesin fikrini :KK6:

nişanınız hayırlı olsun herkes için darısı sizin düğüne :KK8:
babanıza da geçmişler olsun çok çok, sıkı sıkı tembihe rağmen öyle de yaptılarsa haketmişler saç baş yolma kısmını :KK9: ama olsun babanız iyi olsun da :KK16:

cok sagolun bitanelerimm....suan cok iyiymis sükür kardesim yaninda cikacak bugün:KK16:

kusuuuum cok cok az kaldi cok iyi gelecek bu bulusma ama daha tam birsey kaararlastirmadik bugün onuda saatinide kararlastiralim madem:KK16:

kız daha 2 hafta var,stres yapmayın:KK33:
şimcikkk 24 kasım cumartesi saat de gündüz vakti yani öğlen falan olsun bence ki daha fazla görüşebilelim:KK16:
yer konusunu bilmiyorum,sanırım ben o gün anadolu yakasında olacağım ama elbette herkesin kolay ulaşabileceği bir yer olsun,ben size uymaya çalışırım.sonuçta avrupanın bir ucunda ve anadolunun bir ucunda oturan insanlar var.herkes için ortak bir nokta,kolay ulaşılabilecek bir yer olsun.ben bakarım bi şekilde başımın çaresine:KK9:

Kızlar ben yine sulama başladım bu son bozmak yok artık çok büyük yemin ettim millet 30kilo verdi hala veriyor ben bi 10kilo vermedim veremedim ye ye anam ağladı bi daha yersem obez oliyim dua. Edin Allah korumada olan dukancıların iradesini bana versin

Merhaba Arkadaşlar,

..........
........
Şimdi merakla yarın sabahı bekliyorum. Aynı tartıda, aynı saatte, aynı kıyafetle bakalım kaç kilo geleceğim.

Görüşmek üzere.
Merhabaaa :KK3:

Bu heyecanın hiç bitmesin de inşallah istediğin kilolara ulaşırsın :)) Ben de merak ettim, bakalım kaç çıkacaksın :KK23: :nazar:

Lamia hiç sıkılma diyetten filan. Bu kadar çalışan bir sistem görmedim ben. Emin ol istediğin kiloya Dukanın verdiği takvimde ulaşacaksın. Hiç şüphen olmasın. Proteinden sıkılma oluyor başta ama tarifler var bir dolu kendi ağız tadına göre çeşitlendirebilirsin menünü. Zaten gittikçe daha az yemeye başlayacaksın. Belki benim şu an güçlendirmede olmama rağmen kilo verme sebebim de bu. Her şeyden yiyebiliyorum ama midem o kadar küçüldü ki porsiyonlar fazla geliyor bana.
Bi tek benim mi midem küçülmüyor.. Her daim açım ya ben :S :KK17: Puff :KK31:

Kızlar yetişin. :KK1:
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.
Sempatiiikkk!! Ben de istiyoommm :KK52: Ben güçlendirmeye bugün geçtim, ama olmak istediğim kiloyla değil. Tam kilomu da bilmiyorum doğrusu, bugün tartılmadım da, 3-5 kilo arası vermek istiyorum. Sanırım 60 falanım :KK17: :105: Gerçekten hiç dışına çıkmadan yaparsam verir miyim ben de :KK31: Okudum gerçi tam uydum yine de verdim demişsin. Proteini yine sebzeden az yiyim o zaman ben de. Akşamları da seyirdeki gibi hani ne kadar çok yesem de olsun, diyet dışı olmadığı sürece sorun yok, gibi düşinmiyim mesela.. Daha mı az yesem belli bi saatten sonra.. :44: fikrin var mı canım? :KK54:
Bence sen de dert etme.. Sonuçta sağlığın yerindeyse, belli bir yerde takılacaktır. Bence vermen durur artık güçlendirme 2. yarıda.:nazar:

..............
geçenlerde kipadan takita tatlandırıcı aldım. ama çok kötü tadı ya...yaptığım kekler tuzlu gibi olmuştu.o günden beri de kullanmadım.
ben de takita aldım bu sefer. splenda bulamadım. sonra nesli söyled, takita splendaya göre çok ucuz diye. hakkaten öyleymiş. amma ve lakin tadı berbat. ben de ne yaptıysam tuzlu tuzlu oldu. neyse artık, bitene kadar idare edeceğiz.
ben de ucuza kaçmıştım. kar yapalım derken zarar ettik anlaşılan :KK25::KK25:
Aynen yaaa!! Ucuz diye aldım ama, tadı çok kötüü.. :KK43: Ben onunla yaptığım keklerimi ikidir çöpe attım :KK43: 18 kaşık kepeğim ziyan oldu ve kalmadı daaa :S 2 gündür kepeksiziimm.. Paraya mı yanaamm, kepeğime mii.. Umutlarıma mıı :KK1::KK1:

............
Benim ilk deneyimim :KK1:
bi de 3 yaşındayken renkli bilezik çalmışım da annem eve gelince fark etmiş,parasını vermeye gitmişler ertesi gün adam almamış :KK1::KK1: biz amcayla aramızda anlaşmıştık :KK9: hey gidi günler :emir_bebek:
:KK9::KK9: Anlaşmışlar :KK1: Ah canıımmmm :KK16: Çok datluuuu :KK54: O halin geldi gözümün önüneee... Yirim yiriiimmm.... Oyyy!!
Laie_7.gif

iyi haftalar millett!!!!! dely we cute77 yogun ısrarlarınız sonucu,bu hafta güçlendirme 2.yarıya geçtim..artık bi 4.5 ayda o sürer :KK1: :KK1: bi kilo alayım ben size sorarım :KK1: :KK1: dengelemeye calıstım gunlerı kafamda ama bı turlu 2 gun ust uste nişasta we ödül olmayacak seklınde oturtamadım.Salı,perşembe we hafta sonu haklarımı kullanmayı dusunuorum bakalım Allah kerimm,,neler olacak :KK1:............
..........

Sana da iyi haftaaa :)) Hayırlı olsuun :KK70: Sen yine tartılmışsındır da kilo almadığını görünce geçmişsindir :KK1: Bizim ısrarımıza göre değil hahaha :KK9::KK9: Zaten sen güvenlikli bir kiloyla geçtin 2. yarıya. Bence 2 kilo alma hakkın var. O yüzden sorun yok :KK66: :KK34:
Ben de güçlendirmeye geçtim göyaaa :KK53::KK1::KK1:

ufff kızlarr yaaa h.sonu yine çok kaynatmışsınız,dely'e katılıyorum h.sonu kapansın forum yaa yetişemiyoruz:KK9:
.........
dely'mm bugün resmi güçlendirmeye geçiş tarihin dimi,hadi bakalım hayırlı olsun,en sonunda hoşgeldin:13:
bu arada ben +1 kiolarda falanım,neden acaba bilemiyorum :26:
pufff kızlar bu güçlendirme gerçekten zor,dely'm özellikle sana söylüyorum,dikkat et bitanem.adamın dediği doğru,açılan kapıyı kapamak çok zor oluyor :KK50:
şöyle ki mesela 2 dilim ekmek hakkın var dimi,bazen ayy bu dilimler küçük deyip 3 dilim yediğim oluyor ama diğer gün yemiyorum mesela.yada yulaf kepeğimi ihmal ettiğim günler oluyor :KK50:
yada mesela diyetin şu aşamasına kadar almadığım carte dor light dondurma almıştım 1 kiloluk,3 top falan koydum yedim sonra dayanamayıp daha da fazlasını yedim neredeyse bitirdim :KK14:
light mayt ama uıygun değil sonuçta,seyirde hiç almamıştım bile dondurma,güçlendirmede şımardım mı yoksa,.ok korkuyorum:KK43:neyse bi daha d almıcam o dondurmadan da.bir de meyve sevmiyorum diye kurutulmuş meyveleri alıyordum şeker gibi yiyiyordum ama şekersiz demişlerdi bana.geçen gün netten araştırdım kurutulmuş hindistan cevizini bir de baktım ki şişmanlatır yazıyor yaaa :KK53:bütün bunları hayatımdan çıkarıp adam gibi devam edicem güçlendirmeye bakalım ne olacak.
hem göbeğim de çıktı 2 haftadır bühüüüü :KK49:........
........
....................

:KK1::KK1: Di mi ama :KK70: Meraba canım :))

Güçlendirme konusunda da çok haklısın. İlk başladığımda çok bilinçsizce başladım ve sonra da aman nasılsa yedim artık, deyip cozutunca, resmen 3 kilo aldım işte :105: Ama şimdi bilinçli bi şekilde başladım. Hafif bi başlangıç yapıcam.. Kilo vermeye çalışarak olacak.. sporla beraber.. Haftasonu direnmeyi başardım tuzaklara.. Umarım böyle devam eder..

Senin göbişin alışkın olmadığın için biraz şişmiştir belki canım.. Ama moralini bozma.. Eminim yine o disipline gireceksin ve hatta 70'in altına da ineceksin... Senin iraden tescilliii.. Yine kendini seyirdeymiş gibi düşün.. Ben öyle düşünücem ki kendimi çok aşmiyim.. yoksa abartıp ucunu yakalayamıyorum.

Eşim de Dukan olmasa da diyete başladı.. Spordan yana da gazız maşallah :KK1::nazar: İnşallah şakillenmekle kalmayıp, vericem de bu 3-5 kiloyu. Sağolsun herkesin yazdıklarından da gaza geldim iyice :)) Belki ayda 1 kilo gider.. Ama gideceeekkkk!! Moralim bozulmasın diye gerekirse 1 ay tartılmıcam. Kendimi diyette değilmiş gibi hissetmek istiyorum. Bakalım.. Sen de spora başlıcaksın ve cillop gibi olacaksıınnn :KK8: :KK54::KK54:

............
kızlar ben normalde kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişi yemiyorum yeşil çay ve su takılıyorum ama son günlerde karnım çok acıkıyor :KK14:
kahvaltı saati:06-15
öğle yemeği: 13:00

kepek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum ara öğün yapılmalı mı? alternatif ne olabilir?

beni aydınlatır mısınız canlarım :44:

Canım senin kahvaltı ve öğle arası çokmuuşş.. Dukan diyor ki böyle olunca hem çok acıktığın için öğlen normalde yiyeceğinden daha çok yersin, hem de vücudun o yediklerinden normalde alacağından daha çok kalori alır.. Bu yüzden, mesela, bütün kepek hakkını kahvaltıda bitirmeyip, arada bişey atıştırabilirsin. Ya da arada biraz peynir atabilirsin ağzına.. Süt içebilirsin bir bardak falan.. Süt ürünleri ara öğünler için kurtarıcı. Ayran yoğurt vs. Onlar da uyku yapar ama :)) Aç kalma bence :KK34:

Mesadacim esimin bu tikanmasi her zaman olmuyor o geceden sonra birdaha olmadi ne zaman yakalar yine bilinmez ilgin icin tesekkür ederim.:KK16:

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkür ederim :KK16: delycim ben totom böyle hic düzelmez iste kardesim derki abla senenin 360 günü sen hastasin..:KK1::KK1:

Dukani birakmadim devam ediyorum komsum da öyle dedi protein günlerinde az yemege dikkat et diye bende öyle yapacagim..

Aslında protein günlerinde az yeme bencee.. Neden az yiyesin kii :44: Ama hani şöyle bir şeye dikkat edebilirsin, normalde bu diyette yeme saatimiz önemli değil ya; belki vücudun da yine de pek depolamasına fırsat vermemek için, belli bir saatten sonra bir şey yemeyebilirsin. Tabi bu ilk başlayanlar için değil. Bizim gibi uzun süredir yapanlar için diyorum. Takılanlar için falan.. Hani bir fikir.. ama sen gece de çalışıyorsun galiba.. Senin için uygun olmayabilir di mi :44: He ama sen tabi böbrek ağrın için diyorsun heralde.. O zaman tabi ki proteini azalt güzelim.

Eşinin de sorunu bulunur da çözülür inşallah..

Valla bu hastalıklar bıraksın artık peşini canımcım :KK16: Kış kışşşşş
th_running1.gif
:KK54::KK54:

Son düzenleme:
kız kandırma beni ,sen de bilmiyorsun zannımca:KK9:
çünkü cevizlibağ da salıpazarı da 212li yerde ama kadıköy 216lı yer değil mi:KK1:

Kuzu salıpazarı kadıköyde çok eminimmm 2 sene oturdum ben kadıköydee. Hatta sonra daha yukarı taşındı. Merkezdeydi. Hatta bir ucu boğaya çıkardııı o derece eminim. Evim boğayı görürdü benim.
Cevizlibağı da maltepe cevizliyle karıştırmış olabilirimm :)

X