Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kurtköyden buraya ulaşım çok zor değil bildiğim kadarı ile.. geçenlerde yine kk den bir arkadaş geldi viaport servisi ile gelmiş durak çok yakınmış..sizi de beklerim

nedense viaport hiç aklıma gelmemişti güzel fikir teşekkürler

teşekkürler.. bu bezdirinceye kadar uyarı gerekiyor çoğu zaman zaten normalden farklı bir şey istiyorsak.. ben çayı çooook açık içerim mesela suya damla damlatılmış gibi. ilk defa gittiğim bir yerde çayı geri göndermediğim çok nadirdir

ama ben son 3 kiloyu son bir ayda almıştım(tatile gitmiştim gecen ay acık büfe önümde olunca sanki kıtlık var sandım hiç durmadan yiyincede 3 kilo aldım 1 haftada) onun için sanırım vermem kolay oldu ..yani moralini bozma .

iyi haftalar millett!!!!! dely we cute77 yogun ısrarlarınız sonucu,bu hafta güçlendirme 2.yarıya geçtim..artık bi 4.5 ayda o sürer bi kilo alayım ben size sorarım dengelemeye calıstım gunlerı kafamda ama bı turlu 2 gun ust uste nişasta we ödül olmayacak seklınde oturtamadım.Salı,perşembe we hafta sonu haklarımı kullanmayı dusunuorum bakalım Allah kerimm,,neler olacak

güçlendirme 1.yarıda mısın? ilk yarıda kilo werimi dewam edior ama ikincide duruormus hatta alınabılıormus dıe okudum ben.bence panik yapma.

güzell zarif incecik bayanlar bu meyveli yoğurt tercihiniz nedir yani içinde şeker yokmu onların ???lütfen cevap verirmisiniz..bide hangisini tercih ediyosunuz mesela aktiva olurmu kabızlık başladı malum....

sütaşın light olanları war onu yıyebılırsın.ayrıca activia bize izinli değil.Kabızlık için aktarda Tilaks cay war yada mest çay.onları dene.

günaydın yawrucan..bende denedım ama başaramadım

tebrıkler cnm ama hak ettin sen ztn bunları

lütfen pes etmeyin.... ben sizlerden güç alırken, pes ettim diyen birini görmek istemiyorum....

şu anda bana da xl giysiler bile zor oluyor ama, sonuçta sevinen biz olacağız....

lütfen bırakmayın.

icim cok fena oldu böyle konusunca sen
üzülme nolur

Bırakamazsın kuzummmmmmmmm girdin bu yola artık ........

Kızlar ben burdayım… bırakmadımm bırakamadımm.. kılo vermesemde bu dukan bende omur boyu devam edecek galıba.. ayy ne dıycemı bılemedım.. okadar güzel seyler yazmışsınız kı bırakmak daha buyuk aptallık olur.. sızlerı sevıyorum sızlerde benı sevin….iyiki varsınız…

ewt yerlesmeyen kılolar cabuk gidior.bende bayramda 2 kılo aldım 1 haftada ama dönüşte dikkat edince 2 haftada geri gitti.

asya_deniz

şimdi tüm kiloları verene kadar devam bakalım...

ben protein sebze yapmaya başlayınca + gramlar görmeye başladım ama hiççç takmıyorum...

o kilolar pes edene kadar ben pes etmeyeceğim...

heğimize kolay gelsin...

ufff kızlarr yaaa h.sonu yine çok kaynatmışsınız,dely'e katılıyorum h.sonu kapansın forum yaa yetişemiyoruz
bir sürü de alıntı yapmıştım sistemde tuhaf bişey oldu hepsi gitti,neyse aldıklarımı cevaplayayım
bu arada sınava giren herkesin umarım sonuçları dilediği gibi gelir
ekim34 cnm sıhatler olsun,yeni saçlarını güle güle kullan
dely'mm bugün resmi güçlendirmeye geçiş tarihin dimi,hadi bakalım hayırlı olsun,en sonunda hoşgeldin:13:
bu arada ben +1 kiolarda falanım,neden acaba bilemiyorum :26:
pufff kızlar bu güçlendirme gerçekten zor,dely'm özellikle sana söylüyorum,dikkat et bitanem.adamın dediği doğru,açılan kapıyı kapamak çok zor oluyor
şöyle ki mesela 2 dilim ekmek hakkın var dimi,bazen ayy bu dilimler küçük deyip 3 dilim yediğim oluyor ama diğer gün yemiyorum mesela.yada yulaf kepeğimi ihmal ettiğim günler oluyor
yada mesela diyetin şu aşamasına kadar almadığım carte dor light dondurma almıştım 1 kiloluk,3 top falan koydum yedim sonra dayanamayıp daha da fazlasını yedim neredeyse bitirdim
light mayt ama uıygun değil sonuçta,seyirde hiç almamıştım bile dondurma,güçlendirmede şımardım mı yoksa,.ok korkuyorumneyse bi daha d almıcam o dondurmadan da.bir de meyve sevmiyorum diye kurutulmuş meyveleri alıyordum şeker gibi yiyiyordum ama şekersiz demişlerdi bana.geçen gün netten araştırdım kurutulmuş hindistan cevizini bir de baktım ki şişmanlatır yazıyor yaaa bütün bunları hayatımdan çıkarıp adam gibi devam edicem güçlendirmeye bakalım ne olacak.
hem göbeğim de çıktı 2 haftadır bühüüüü

şekercim haber verseydin yaa bi kahve içerdük

tarif versene biz de yapalım

cnm çok geçmiş olsun,inşallah kötü bişey yoktur

ahahahah zayıf bulaşıksuyu seniii

Günaydin Dukancanlar.

Güzel ve bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.Malesef böbrek agrilarim devam ediyor randevuyu haftaya verdiler daha erken alamadim.insallah üsütmeden kaynaklanan bir seydir benim yolum daha uzun..

cnm bu arada eşin nasıl oldu ?

Canım çekti resmennn :)
Ellerine sağlık kuzucukkk

afiyet olsun kuzucuk,sen de yap.balkabağı bulamadım yaa bulsam onu da fırında yapıcaktım

ayy ne güzel yaaa,sen hala veriyorsun yemene rağmen,ben neden aldım yaaa hem de ödüllerimi bile masum geçirdim

Eki Görüntüle 549627 Eki Görüntüle 549628

Kızlar mügenin bahsettiği izmir görüntüsü..

Paylaşmaya çalıştım çok hoş değil mi

canım ellerine sağlık,aynen bu işte yaaa çok güzel görünüyor dimiii

hayırlı olsun kuzum 2.yarın,darısı başımıza

biz de seni seviyoruz canım ama lütfen artık daha disiplinli ol ve her tökezlediğinde pes edicem ben deme artık,anlaştık mı

O sınırlı izinli değil ama canım.. Sadece çok kullanmamak daha iyi.. O da su tutuyomuşmuş falan diye.. Yoksa sınırlı izinli değil. İzinli Atakta kullanmamak iyi tabi. Seyirde kullanabilirsin. Yine de abartmamakla iyi yapıyorsun tabi. Sağlıklı bir şey değil genel anlamda sonuçta.

Günaydin Dukancanlar.

Güzel ve bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.Malesef böbrek agrilarim devam ediyor randevuyu haftaya verdiler daha erken alamadim.insallah üsütmeden kaynaklanan bir seydir benim yolum daha uzun..
Geçmiş olsuunn..
Ne bu hastalıklar böyle.. bir kurtulsaydın yaaa

Merhaba canım.. hala ağrıyor mu? Geçmiş olsuunn.. 40 beden olmanı da tebrik eder bol bol alkışlarıımm

Bugün spor hocası kovmasaydı salondan çıkacağımız yoktuuuu :) Aman nazar değmesin :)
Kızlar geçmişi okuyamıyorum, yazdıklarınıza cevap veremiyorum kusura bakmayınnnn Ama sizi takipteyimmmm :)
Biz de cumartesi pazar gittik. Eşime diyorum dün, yarın da gidecek miyiz diye. Belli olmaz işlerein duruma göre, gidebiliriz , ben çantamı alıcam yanıma diyo yaa Amanıınn Songaz gidiyo O olmasa ben heralde haftada 2 kere falan anca gitcem :S Neyse ki hevesli biri var :)

Devam bulaşığım suyum devaammm

Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..

dedim ve aldım kitap şuan elimde bu gece başlarım okumaya :)
Aferin sanaa Hadi bakalım hayırlısıı

Hahahha Öyleydi di mi, öyle demişti izleyenler.. TV'ye falan çıkmıştı. Bu da su içse yarıyo herhal Seyirde bıraktı demek :)

Günaydin Dukancanlar.

çok geçmiş olsun, önemli birşey yoktur inşallah diyete devam ediyorsan proteini biraz azalt doktora gidinceye kadar.

Tubacım ben evlatcaazımla tek başıma pek bir yere çıkamıyorum henüz, kendisi 1,5 yaşında bir bam bam Diş doktorum ile aramda her ne kadar 60 km mesafe de olsa her daim kendisine giderim, gitmeme de gerek olmuyor çok şükür, sadece kontrole gidiyorum çok sağlam dişlerim varmış
ama eşimin ciddi problemi var bu konuda, dişleri çok çapraşık ve sürekli tartar oluyor çapraşık yerlerde ve temizlettiriyor, cumartesi çalışıyorsan sana gelebiliriz bunun için, hafta içi çok yoğun çalıştığı için yaptıramıyor ama 2 hafta sonra yurt dışına çıkacak mutlaka yaptırması gerek

Ha canım şöyleee seviyoruz biz seni, sen kendini sev yeter

önce herkeslere merhaba diyeyim yine uzamış gitmiş sayfalar bir akşamda :)

yahu insan bir gecede + 500 niye der ki üstelik protein günü sonrası :s kaçamağım da yok

Canımcım tartıyla hergün haşır neşiriz ne yani akşam 3 bardak su içtim ondan önce de 1 bardak süt içmiştim sabah da çişim gelmedi mantıken 4bardak =1 kg olacağı için +1000 çıkmam lazımdı ama +300 çıktım..nedenini ben çok iyi biliyorum artı çıkmamın o yüzden gayet masumum yarın daha az çıkacağım,sen de öyle düşün o kadar protein yemişsindir ama wcye gidememişsindir

Evettt tabikiiii altta kalan ekmekleri de yesem oyle göğsümü gere gere bugün iskender yedim dermiydim hiiiiçç ama o eti sakıncalıymış işte yağdan kaynaklı

Evet o kadar olur bence de başka şansımız yoksa tabi...ama ayran kadar tok tutan bi kurtarıcı görmedim ben

...
callan iradene bayılıyorum belim ağrımayaydı ben de devam edicektim misler gibi ama ne callanı yürümek zor geliyo

canım benim çok geçmiş olsun,doktora gittin mi kuzumm?

bu süre zarfında kolunu indirip kaldırsan bile enerji harcarsın,mümkün olduğunca sınırlılardan uzak dur hareketsizlikle duraklamaya girme..
Muhakkak doktordan egzersiz programı yazmasını iste ve tabiki en önemisi sağlık.....

Heyy çılgın kimyager seniiii...bak sen şu yoğurt tarifineee hehehe
tadı da güzel oluyodur eminimmmm deniycem derindondurucu meyveli yoğurt dolu ben bişeyi çok alınca canım onu yemek istemiyo..gözüm doyuyo sanırım,1 tane alırsam o gün bitiyo ama çok aldıysam belki aylarca durur..hatta gecenlerde 1 tanesini son kullanma tarihi geçmek üzere diye yedim

Heheh günaydın çıtırrrr sevimli çıtırr :)))

Tarif verenleriniz çok olsun ağzım sulandı yaaa offf sebze günümdeyim akşama deniycem kuzummmm çok mersiiiii :)))

biz de seni seviyoruz canım ama lütfen artık daha disiplinli ol ve her tökezlediğinde pes edicem ben deme artık,anlaştık mı

Ha canım şöyleee seviyoruz biz seni, sen kendini sev yeter

tamam tamam.. pes etmiycem birdaha

Evettt tabikiiii altta kalan ekmekleri de yesem oyle göğsümü gere gere bugün iskender yedim dermiydim hiiiiçç ama o eti sakıncalıymış işte yağdan kaynaklı

Ben de dun disarda yedim, ama ne yemek, ogle yemegini atlayip gitmistim. kurt gibi acikmisim, neredeyse yarim kiloya yakin kofte yedim. ayiptir soylemesi, utaniyo insan oyle cosup yiyince.

Ama daha inanilmazini soyliyeyim, sabah -300 gordum, tartiyla falan oynadim, yanlis tartiyo bu diye, ama sonuc pek degismedi. Bi de yine duraklamaya girdim diye aglaniyodum:). Bu dukan isi biliyo galiba hakikaten.

yokkk yoook sen burada bizimle gayet iyisin durmak yok vermeye devam

kızlar ben normalde kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişi yemiyorum yeşil çay ve su takılıyorum ama son günlerde karnım çok acıkıyor
kahvaltı saati:06-15
öğle yemeği: 13:00

kepek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum ara öğün yapılmalı mı? alternatif ne olabilir?

beni aydınlatır mısınız canlarım :44:

Son düzenleme:
Günaydın demek üzere başladım ama bu saat oldu:))

herkese bol kahkahalı, sağlıklı, enerjik bir hafta dilîyorum. Güneşi göreceğimiz son günler, keyfine varıp tadını çıkarın.

Geçmişi okuyamadım ve kaçırdım hep neler yaptınız, neler oldu :44:

Bu sayfada gördüm, asyam denizim sen şaka yapmışsın sanırım bize, bitmiş neyse ki, canım benim, asla dönmek yok, seni çok sebiyorum ben, mesajda yazdıklarım da baki. :))

aliyem ve bir kaç kişi sınava girmiş umarım iyi sonuçlar alırsınız.

Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, umarım hepiniz iyisinizdir canlarım, ben fırsat buldukça giricem. Hepicinizi öpüyorum

Üşenmedim walla yazılan her yorumu okumaya çalıştım :)) Daha yeniyim buralarda bana destek olursanız sevinirim
Ben de dieti yaşam tarzı yapmışalardanım malesef Bundan önce bu blogda yer alan dieti uygulamıştım. Aslında daha çok sağlıklı baeslenmek üzerine.
mevsimlerden Roma... Dukan kitabını almak şart oldu ama galiba bana

Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...

Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...

Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...

Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...

Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...

oy oy zor dönemler Allah yardımcın olsun..
Cumartesi pazar da çalışıyorum. Sadece hafta içi 9.30- 10 arası açıyorsam haftasonu uyku accık tatlı geliyor 11 i buluyor açmam ama akşam 8 e kadar 7 gün çalışıyorum. işiniz düşerse de çaya kahveye de beklerim hepiciğinizi..

Günaydın güzellikkkkk

Canımcım yanlış yaptığın tek şey kurukayısı onu yememelisin ,

Eksiğin de zaten farkındaymışsın yulaf kepeğin,

Bunun dışında her şey normal gözüküyor,

Sporla aran nası,egzersizlerini ve yürüyüşlerini tam yapıyo musun?
Suyu 2 litreye çıkarmaya çalış,1,5 az geldi bana

Çörek otu hakkında bi bilgim yok sanırım sınırlı izinlilerden,atakta yemesen daha iyi en iyi ihtimalle vücutta su tutyodur

kuzum ben ara oğun olarak ayran tuketıryodum ama bayadır bıraktım. aynı basettıgın aclık bende de oğleden sonra 16,30 gıbı oluyor ama kahve falan bastırıyor benı bıraz olsun...

oyy kuzumm bende senı cok sevıyorum.. biyere gittiğim yok bitanem. burdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…