Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öğle yemeği için buharda kırmızı pancar pişirdim, yanına da ton balığı ve yoğurt, çok yakıştı bu tatlar birbirine, hani ne yesem diye düşündüğünüz bir an denemenizi öneririm :KK56::KK56: kırmızı pancar çok faydalıdır, şimdi de tam zamanı :KK34:

diyette olsak da bazen biz de şımartılmaya ihtiyaç duyuyoruz. şöyle özenle hazırlanmış bir sofra beni de mutlu ediyor. kırmızı pancarı ben de seviyorum. ama turşu halini... diğer türlü tatlımsı bir tadı var sanki.

öğle yemeği için buharda kırmızı pancar pişirdim, yanına da ton balığı ve yoğurt, çok yakıştı bu tatlar birbirine, hani ne yesem diye düşündüğünüz bir an denemenizi öneririm :KK56::KK56: Kırmızı pancar çok faydalıdır, şimdi de tam zamanı :KK34:

kırmızı pancarın yenebildiğinden eminmisin icinde hem şeker hem boool karbonhidrat var patates gibi yani...inşallah eveeeet diye bir cevap alırım çünkü bende çok seviyorum hatta dolaptan bana göz kırpıyo ama ben yüz vermiyo gözlerimi kaçırıyorum....

Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım, fazla zamanım yok. Hemen kısaca yazayım: Dün yağsız Dukana uygun karnıyarık yaptım kendime. Bu sabah da müsli yedim her zaman ki gibi (tabii yağsız sütümle birlikte yedim dukan müslimi). Öğlen kızarmış tavuk göğüslü salata yedim. şimdilik benden bu kadar. Sanırım özel günlerim yaklaştı, karnım şiş falan. neyse. 2gün önce tartıldım (allahtan evde 2 tartı var, diğer tartının pili bitmiş), 58.2 gösterdi. yani 58.4den 58.2 olmuş, ama sanırım adet olacağımdan dolayı şişlik var, bi de 62.2 kilodan başladım, belki şuan duraksama devri yaşıyor olabilirim, bilmiyorum. bu ayın sonunda göreceğiz:KK31: öptüm hepinizi şimdilik :KK16::KK54:

walla şimdilik iyi direniyorum sıfır kaçamakla geçiyor günler.. tek kaçamağım dukan poğaçası yaptım içine azıcık 1 tatlı kaşığından az tatlandırıcı koydum o.. tarçın kaçamak sayılmazsa tabi :p bunlar da izinli ürünler gerçi de daha yolun çok başında olduğum için fazla kullanmak istemiyorum sadece :)

yok yok aldanmayacağım o tehlikeli şeylere onlar yüzünden aldım zaten ben kiloları.. :KK20:

ah canım ben baya bi tatlandırıcı kullunıyorum. günde bir bardak da tarçınlı süt içiyorüm. zararı dokunmuyor. ama yine de kendi sınırlarını belirlemek iyidir. taviz tavizi doğurabiliyor bazen . azminden ötürü kutluyorum:KK9::KK9:

kırmızı pancarın yenebildiğinden eminmisin icinde hem şeker hem boool karbonhidrat var patates gibi yani...inşallah eveeeet diye bir cevap alırım çünkü bende çok seviyorum hatta dolaptan bana göz kırpıyo ama ben yüz vermiyo gözlerimi kaçırıyorum....

Evet evet eminim serbest sebzeler arasında :KK52:, karbonhidrat ve şeker değeri daha yüksek olan havuç bile serbest sebzeler arasında :KK36:

Selam Bayanlar,

7 günlük atak devresinden sonra dün sebze+protein uygulamamı tamamladım. Bugün de saf protein günümdeyim.

Menümü bildiriyorum:

Sabah: 1 fincan sütle yapılmış nescafe

Öğle: yağsız ton balığı, 1 dilim dukan ekmeği (1 kaşık kepeğe tekabül ediyor), 1 fincan ayran

Ara biberiye ve beşi bir yerde çayı

Akşam: Izgara köfte, yoğurt

Yalnız cumartesi 85,600 gelirken bugün 85,900 geldim. Hiç kaçamak yapmadım. Acaba atağı bitirip seyire geçtiğim için mi yoksa yaklaşan özel günümden kaynaklı mı?
Moralim bozuldu kilo veremediğimi görünce.

diyette olsak da bazen biz de şımartılmaya ihtiyaç duyuyoruz. şöyle özenle hazırlanmış bir sofra beni de mutlu ediyor. kırmızı pancarı ben de seviyorum. ama turşu halini... diğer türlü tatlımsı bir tadı var sanki.

Aslında sürekli sade şekilde yemekler yediğimiz için sıkılıyoruz diyetten, o kadar çok tarif var ki serbest gıdalar ile hazırlanabilecek bunlardan yapsak diyette olduğumuz aklımıza bile gelmeyecek :KK56::KK56: ben çok sıkılmış biri olarak bu ara değişik yemekler yapmaya başladım, sanki diyeti sallıyormuşum gibi geliyor ama izinlilerden yiyorum sadece :KK1:

Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım, fazla zamanım yok. Hemen kısaca yazayım: Dün yağsız Dukana uygun karnıyarık yaptım kendime. Bu sabah da müsli yedim her zaman ki gibi (tabii yağsız sütümle birlikte yedim dukan müslimi). Öğlen kızarmış tavuk göğüslü salata yedim. şimdilik benden bu kadar. Sanırım özel günlerim yaklaştı, karnım şiş falan. neyse. 2gün önce tartıldım (allahtan evde 2 tartı var, diğer tartının pili bitmiş), 58.2 gösterdi. yani 58.4den 58.2 olmuş, ama sanırım adet olacağımdan dolayı şişlik var, bi de 62.2 kilodan başladım, belki şuan duraksama devri yaşıyor olabilirim, bilmiyorum. bu ayın sonunda göreceğiz:KK31: öptüm hepinizi şimdilik :KK16::KK54:

Yavv şu dukannn müslisini bize de söyleseeeeennnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:

Evet evet eminim serbest sebzeler arasında :KK52:, karbonhidrat ve şeker değeri daha yüksek olan havuç bile serbest sebzeler arasında :KK36:

bu son hareket de süper olmuş :KK9::KK9::KK60::KK60:

Bende gelmek isterdim ibret olsun diye size dukan yapmasaydınız böyle olurdunuz şeklinde ama gayretim sonsuz yeminim büyük Nisan'da ben istanbulda olucam ozaman İstanbul'daki tüm dukancıları evinden toplayacam ya ben psikoloğum onca insana yardım ettim inş: bi kendimi motive edemiyorum olacak iş mi pehhhj
:KK9::KK9: İbret olsun :KK1::KK1: Ay kız güldür dün benii :KK9::KK9: Seni de Dukan güldürsün :KK1::KK1: Gelsen keşke valla..

Kızlar benim Metebolizma süper benim yediklerimi yazıyorum dün7lahmacun 4kare biter çikolata bir tencere Menemen 2ekmek ben 1aya10 kilo veririm dukanla kesin bi insan bu kadar yermi

Bildiğin koca lahmacunlardan 7 tane mi yedin Abbbooowwww :96: yalnış mı yazdın yoksa :S Valla diğerlerine tamam, bişey demem de :KK70: Lahmacun en fazla 3 yerim :KK70: Menemen de yenir hani :KK56: En sevdiğim yemek desem yeridir :KK1: Afiyet olsun da bi daha olmasın be gülüm :KK1::KK1: Valla alırsın kilo :S

Ay hemi de psikolog :KK70: Tam ihtiyacım olan şey :KK9::KK9:

........
cok uyanıksın yaww,,kandıramadık :KK1: :KK1: 51.5 kg ile geçtim bakalım kaç kg.ları görcez :KK1: hadı sanada hayırlı olsun o zmn guclendırme :KK16:

ben warım bennn :KK1: :KK1:

:KK53::KK53: Ben kül yutmaaamm hahha :KK9::KK9:
Saoooll :))

ahahaha :)) medesaaa 212 li 216 lılı hesabına bittim :KK70:

Ne güzel yaaaaaa...keşkem ben de gelsemmm belki bi süprüzzz yapar ben de atlar gelirimmmm :emir_bebek::emir_bebek:

Sen nirdesiinnn? Gessene gesseneeee :KK52::KK52:

Öğle yemeği için buharda kırmızı pancar pişirdim, yanına da ton balığı ve yoğurt, çok yakıştı bu tatlar birbirine, hani ne yesem diye düşündüğünüz bir an denemenizi öneririm :KK56::KK56: kırmızı pancar çok faydalıdır, şimdi de tam zamanı :KK34:
Ay nasıl yemekler yapıyosun sen öyleee.. Özgür şef gibisin mübarek :KK9::KK9: Hayatımda kırmızı pancar almışlığım yok :KK70: Önümde deneceğim bir sürü şeyden, ona da sıra gelirse yapem bari :) Ellerine sağlık şefim =)) :KK56: ve de afiyet olsun

Kadıköy iyi bence hem merkezii hem nereye gideceğiz derdi yok. Denize yakın ulaşım yakınn. Ne dersiniz...

Zaten bu güdişle ikimiz katılacağız buluşmayaa :)
....
Bence de Kadıköy oluurr :) İDO'yla gelirim ben.

Müstakbel prenses vaaarr, ben vaarrıımm, Love vaaarr, Aliye de gelmicek mii? Rachelfine? Sonracıma Neslican? Daha dahaa... İkiniz romantik bir buluşma daha sonra yaparsınız artık İpekoo :)))

Kuzummm ben mersindeyimmmm :)) buraya da turne yaappp çılgın seni :))):KK55::KK55::KK9::KK9:

Gerçekten psikolog musunuz..inanamıyorum:KK53: hem sevindim hem de çok şaşırdım,

benim ilk geldiğim günler siz de vardınız hatta bikaç sorunuza cevap vermeye çalıştım daha doğrusu motive etmeye çalıştım,

Bunca zaman sonra hala adapte olamadığınızı gördüm ve çok şaşırdım..demek ki terzi söküğünü dikemiyo gerçekten...:KK9: çünkü bu iş yüzde 90 psikoloji işi

Dukan ve lahmacun ve bitter çikolata :emir_bebek::emir_bebek: ama onlar yasakkkk:KK50::KK50:

mersin mi tantuni mi dedinnn abooowww vallahi gelirim:KK52:

Selam Bayanlar,

7 günlük atak devresinden sonra dün sebze+protein uygulamamı tamamladım. Bugün de saf protein günümdeyim.

Menümü bildiriyorum:

Öğle: yağsız ton balığı, 1 dilim dukan ekmeği (1 kaşık kepeğe tekabül ediyor), 1 fincan ayran

Yalnız cumartesi 85,600 gelirken bugün 85,900 geldim. Hiç kaçamak yapmadım. Acaba atağı bitirip seyire geçtiğim için mi yoksa yaklaşan özel günümden kaynaklı mı?

cnm kitabı okuduysan ki okuduğunu farzediyorum,seyire geçince sebzelerle birlikte vücuda su giriyor ve + görmen normal,hele ki regl dönemin de yaklaşmış,ee o zaman bu kaçınılmaz bir durum ama üzülme regl bitince bol miltarda _ göreceksin:KK76:

annem olsa sana derdiki öküzün mü öldü?
Hahha :KK9::KK9:
Ay öyle deme amaaa :) Yazuuukkkk :KK54:

nasıl yaaaa naptın sen bacım abbowwww :96::KK53:
Abbooowww :96: Aahahha :KK9: Çok tatlı bu di mi yaaa :KK70: Başşımaa geleeennnn.. :96: derdi rahmetli babaannem.. Oyy canıımmm :KK16:

Selam Bayanlar,

Menümü bildiriyorum:

Seyire geçtiğin ve tabiki adet öncesi şişlik.. ve de sen çok az yiyorsuunnn :S Sabah bir şey yememişsin bi kere.. Yemelisin.. Öğlen o accık ton balığından ne olcek.. Yani 2-3 kutu yemiyorsan tabii.. Acıkmıyo musun? Acıkmasan da arada atıştırsan bişeyler iyi olur bence..

Aslında sürekli sade şekilde yemekler yediğimiz için sıkılıyoruz diyetten, o kadar çok tarif var ki serbest gıdalar ile hazırlanabilecek bunlardan yapsak diyette olduğumuz aklımıza bile gelmeyecek :KK56::KK56: ben çok sıkılmış biri olarak bu ara değişik yemekler yapmaya başladım, sanki diyeti sallıyormuşum gibi geliyor ama izinlilerden yiyorum sadece :KK1:

Evet dimi ben de gecen menemen yedim pişmanlıktan ölüyo gibi oldum sonra kendi ellerimle yaptıgım içn hiç yağ koymadığımı ve bugün sebze günümde olduumu kendime hatırlattım,sakinleştirdim kendimi :))

Selam Bayanlar,

Menümü bildiriyorum:

Afiyetler olsun,

Canım köfteni kendin mi yaptın,yagsız kıyma ve ekmeksiz değil mi?
Nescafene tabiki şeker atmadın farzediyorum (çünkü küçücük yanlışlar sanıldığından da kötü etkiliyo)
Az yemişsin sabah kahvaltıda en az 2 yumurtayı götür derim ben :KK56: light peynir de ekle hatta..çok yedikçe daha çok kilo verirsin..

+nın sebebi regl de olabilir tabikiii

Ay nasıl yemekler yapıyosun sen öyleee.. Özgür şef gibisin mübarek :KK9::KK9: Hayatımda kırmızı pancar almışlığım yok :KK70: Önümde deneceğim bir sürü şeyden, ona da sıra gelirse yapem bari :) Ellerine sağlık şefim =)) :KK56: ve de afiyet olsun

Bence de Kadıköy oluurr :) İDO'yla gelirim ben.

Müstakbel prenses vaaarr, ben vaarrıımm, Love vaaarr, Aliye de gelmicek mii? Rachelfine? Sonracıma Neslican? Daha dahaa... İkiniz romantik bir buluşma daha sonra yaparsınız artık İpekoo :)))

Ben gelemem canım :KK50:

Kuzu buna yemek bile denmez, pancarları nicer dicer ile 8 e böldüm yani elma dilimi, sonra buharda pişirdim, yanına yoğurt ve ton balığı, çok pratik oldu ama tabak öyle güzel göründü kiiii :KK56: pancar çok güzel bir sebze hem görüntüsü hem tadı hem faydaları, hele faydaları say say bitmez, mucize gibi bişey :KK9:

Son düzenleme:
mersin mi tantuni mi dedinnn abooowww vallahi gelirim:KK52:

cnm kitabı okuduysan ki okuduğunu farzediyorum,seyire geçince sebzelerle birlikte vücuda su giriyor ve + görmen normal,hele ki regl dönemin de yaklaşmış,ee o zaman bu kaçınılmaz bir durum ama üzülme regl bitince bol miltarda _ göreceksin:KK76:

evet evettt tantuni dedimmmm :KK52::KK52::KK52: gel kuzummm ne zaman istersen başımın üstünde yerin var :)))

Kızlar yaaa bence ben de gelcem o buluşmaya:KK52::KK52:

off ne güzeeel hepiniz toplaşıyonuzzzzz :KK62::KK64::KK66:

yaww kız sen benle maytap mı geçiyonn,ne demek bildiğin pazar:KK33:
sanki ben meyve sebze almaya geliyorum istanbula heyy allahım yaaa:KK9:
heee orası eminönü mü,hani önğnde vapur iskelesi var da orda balık ekmek yapıyorlar.ben çok seviyorum oranın balıklarını:KK56:
tamam o zaman kadıköy uygun benim için de,herkese de uyuyorsa anlaştık o vakit ama mekanı siz seçin malum ben azcık acemiyim,deniz de görsün bari:KK76:

palamut vardır palamut ofofffff
gerçi ithal uskumruda olabilir
canım çekti çok fena hem balıkları hem oranın telaşesini
bir kapalı çarşı ve mısır çarşısı turuda yap ufak çaplısından :KK43:(

ah canım ben baya bi tatlandırıcı kullunıyorum. günde bir bardak da tarçınlı süt içiyorüm. zararı dokunmuyor. ama yine de kendi sınırlarını belirlemek iyidir. taviz tavizi doğurabiliyor bazen . azminden ötürü kutluyorum:KK9::KK9:

:) işte tam bu konuda benim sıkıntım..izinli yiyecekler aslında biliyorum ama bir başlarsam duramam diye korkuyorum..tatlandırıcı serbest diye şeker koyar gibi tatlandırıcı koyup sütlaç falan yaparım ben belli olmaz sağım olum :KK9: siz beni böyle kutlamaya devam edin ki motivasyon olsun :KK1:

ayrıca teşekkür ederim..

X