Canımcım tartıyla hergün haşır neşiriz ne yani akşam 3 bardak su içtim ondan önce de 1 bardak süt içmiştim sabah da çişim gelmedi mantıken 4bardak =1 kg olacağı için +1000 çıkmam lazımdı ama +300 çıktım..nedenini ben çok iyi biliyorum artı çıkmamın o yüzden gayet masumum yarın daha az çıkacağım,sen de öyle düşün o kadar protein yemişsindir ama wcye gidememişsindir
Evettt tabikiiii altta kalan ekmekleri de yesem oyle göğsümü gere gere bugün iskender yedim dermiydim hiiiiççama o eti sakıncalıymış işte yağdan kaynaklı
Evet o kadar olur bence de başka şansımız yoksa tabi...ama ayran kadar tok tutan bi kurtarıcı görmedim ben
canım benim çok geçmiş olsun,doktora gittin mi kuzumm?
bu süre zarfında kolunu indirip kaldırsan bile enerji harcarsın,mümkün olduğunca sınırlılardan uzak dur hareketsizlikle duraklamaya girme..
Muhakkak doktordan egzersiz programı yazmasını iste ve tabiki en önemisi sağlık.....
Heyy çılgın kimyager seniiii...bak sen şu yoğurt tarifineeehehehe
tadı da güzel oluyodur eminimmmm deniycem derindondurucu meyveli yoğurt dolu ben bişeyi çok alınca canım onu yemek istemiyo..gözüm doyuyo sanırım,1 tane alırsam o gün bitiyo ama çok aldıysam belki aylarca durur..hatta gecenlerde 1 tanesini son kullanma tarihi geçmek üzere diye yedim
Heheh günaydın çıtırrrr sevimli çıtırr :)))
Tarif verenleriniz çok olsun ağzım sulandı yaaa offf sebze günümdeyim akşama deniycem kuzummmm çok mersiiiii :)))
Günaydın demek üzere başladım ama bu saat oldu:))
herkese bol kahkahalı, sağlıklı, enerjik bir hafta dilîyorum. Güneşi göreceğimiz son günler, keyfine varıp tadını çıkarın.
Geçmişi okuyamadım ve kaçırdım hep neler yaptınız, neler oldu :44:
Bu sayfada gördüm, asyam denizim sen şaka yapmışsın sanırım bize, bitmiş neyse ki, canım benim, asla dönmek yok, seni çok sebiyorum ben, mesajda yazdıklarım da baki. :))
aliyem ve bir kaç kişi sınava girmiş umarım iyi sonuçlar alırsınız.
Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, umarım hepiniz iyisinizdir canlarım, ben fırsat buldukça giricem. Hepicinizi öpüyorum
Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..
Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...
Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...
Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...
Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...
Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...
Günaydin Canlarimm....haftasonu yoktum maalesef....kuzenimin nisanini yaptik geldik cok yoruldum sadece protein tirtikladim tavuk peynir mantar derken güzel atlattim nisani ayy buarada gelinimiz bi güzel bi güzel etine dolgun azicik ama cok tatli cok sempatik begendik bakalim
Haftaya cok güzel baslayamadim maalesef bugün 6 da kalktim babamin ufak bir operasyon gecirmesi gerekiyodu7 de hastanedeydik iste tahliller falan derken saat 9 bucuk oldu lokal anestezi ile yapacaklar di....babami götürüyorlar böyle ameliyathaneye diyeyim...gelemezsiniz dediler bana kalakaldim tamam kapida beklerim dedim yok cok uzun sürer gidin dediler e madem ben ofise gideyim de sonra geleyim dedim (ofisim cok yakin) olur dediler numaralarini aldim onuda zar zor verdiler ve kacta biter diyorum bilemeyiz ögleni bulur dediler icim buruk ve aglayarak gittim tabi ...bir bucuk saat gecti aradim oo babaniz coktan geldi demezler mi Allahim cok sinirlendim ya is yerine de bi geldim kiyameeet cikamadimda tekrar buradan babam orada ben burada sinirlerim gergin
hem pimpirik hem hassas im ben ve konu babam oluncaotuz kat daha hassasimsabah sabah bana bunlari yasattilar....
regl im gecikti iki gün +1,4 kg gördüm normal devam etmeme ragmen suan sancilarim basladi sabahin sinirinden galiba
icimi döktüm birazdan da gidip o hemsirelerin sacini basini yolucam
Günaydin Canlarimm....haftasonu yoktum maalesef....kuzenimin nisanini yaptik geldik cok yoruldum sadece protein tirtikladim tavuk peynir mantar derken güzel atlattim nisani ayy buarada gelinimiz bi güzel bi güzel etine dolgun azicik ama cok tatli cok sempatik begendik bakalim
Haftaya cok güzel baslayamadim maalesef bugün 6 da kalktim babamin ufak bir operasyon gecirmesi gerekiyodu7 de hastanedeydik iste tahliller falan derken saat 9 bucuk oldu lokal anestezi ile yapacaklar di....babami götürüyorlar böyle ameliyathaneye diyeyim...gelemezsiniz dediler bana kalakaldim tamam kapida beklerim dedim yok cok uzun sürer gidin dediler e madem ben ofise gideyim de sonra geleyim dedim (ofisim cok yakin) olur dediler numaralarini aldim onuda zar zor verdiler ve kacta biter diyorum bilemeyiz ögleni bulur dediler icim buruk ve aglayarak gittim tabi ...bir bucuk saat gecti aradim oo babaniz coktan geldi demezler mi Allahim cok sinirlendim ya is yerine de bi geldim kiyameeet cikamadimda tekrar buradan babam orada ben burada sinirlerim gergin
hem pimpirik hem hassas im ben ve konu babam oluncaotuz kat daha hassasimsabah sabah bana bunlari yasattilar....
regl im gecikti iki gün +1,4 kg gördüm normal devam etmeme ragmen suan sancilarim basladi sabahin sinirinden galiba
istenilen kilodan aşağı inmekde sorun gerçekten ama diyet süresince iştah azalıyor miğde küçükülüyor metabolizmana kuvvet maşşalh hızını almış ama sen çaresini bulmuşsun bu kilodan sonra dahada vermezsin inşallah :)Kızlar yetişin.
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.
Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..
Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...
Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...
Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...
Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...
Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...
Canlarım ben yavaştan istanbul iş programımı yapmaya başlıyorum
hele bi deyin bakiiim bu salı pazarı denen yer harbiye tarafında mıydı,bir de cevizlibağ neresi yahuu,ters yerlerse gitmicem bunlaraher yer birbirine yakın olsun,böylece daha fazla firma ziyaret edebileyim
inanmayacaksınız ama istanbul'a geldiğimde günde 10 görüşme falan yaptığım oluyor.orda yaşayan arkadaşlarım çok şaşırıyorlar
Canımcım geçmişler olsunnnnnnn,babacığın sağlığına kavuşsun bir an önce....
çok geçmiş olsun kuzum,umarım çok çok iyidir babacığınnn
Çok geçmiş olsun canım, babacığın hemencecik sağlığına kavuşur inşallah.
Canlarım ben yavaştan istanbul iş programımı yapmaya başlıyorum
hele bi deyin bakiiim bu salı pazarı denen yer harbiye tarafında mıydı,bir de cevizlibağ neresi yahuu,ters yerlerse gitmicem bunlaraher yer birbirine yakın olsun,böylece daha fazla firma ziyaret edebileyim
inanmayacaksınız ama istanbul'a geldiğimde günde 10 görüşme falan yaptığım oluyor.orda yaşayan arkadaşlarım çok şaşırıyorlar
kuzum ben ara oğun olarak ayran tuketıryodum ama bayadır bıraktım. aynı basettıgın aclık bende de oğleden sonra 16,30 gıbı oluyor ama kahve falan bastırıyor benı bıraz olsun...
Kuzum salıpazarı Kadıköy civarı. Cevizlibağ da yakın ama harbiye çok farklı...
Ee hadi artık şu buluşma işini konuşmaya başlayalım. Anca karar verirriizz programaa :)
bambam mıben evlatcaazımla tek başıma pek bir yere çıkamıyorum henüz, kendisi 1,5 yaşında bir bam bam
Merhaba canım.. hala ağrıyor mu? Geçmiş olsuunn.. 40 beden olmanı da tebrik eder bol bol alkışlarıımm
canım benim çok geçmiş olsun,doktora gittin mi kuzumm?
bu süre zarfında kolunu indirip kaldırsan bile enerji harcarsın,mümkün olduğunca sınırlılardan uzak dur hareketsizlikle duraklamaya girme..
Muhakkak doktordan egzersiz programı yazmasını iste ve tabiki en önemisi sağlık.....
yokkk yoook sen burada bizimle gayet iyisin durmak yok vermeye devam
kızlar ben normalde kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişi yemiyorum yeşil çay ve su takılıyorum ama son günlerde karnım çok acıkıyor
kahvaltı saati:06-15
öğle yemeği: 13:00
kepek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum ara öğün yapılmalı mı? alternatif ne olabilir?
beni aydınlatır mısınız canlarım :44:
cok sagolun bitanelerimm....suan cok iyiymis sükür kardesim yaninda cikacak bugün
kusuuuum cok cok az kaldi cok iyi gelecek bu bulusma ama daha tam birsey kaararlastirmadik bugün onuda saatinide kararlastiralim madem
MerhabaaaMerhaba Arkadaşlar,
..........
........
Şimdi merakla yarın sabahı bekliyorum. Aynı tartıda, aynı saatte, aynı kıyafetle bakalım kaç kilo geleceğim.
Görüşmek üzere.
Bi tek benim mi midem küçülmüyor.. Her daim açım ya ben :SLamia hiç sıkılma diyetten filan. Bu kadar çalışan bir sistem görmedim ben. Emin ol istediğin kiloya Dukanın verdiği takvimde ulaşacaksın. Hiç şüphen olmasın. Proteinden sıkılma oluyor başta ama tarifler var bir dolu kendi ağız tadına göre çeşitlendirebilirsin menünü. Zaten gittikçe daha az yemeye başlayacaksın. Belki benim şu an güçlendirmede olmama rağmen kilo verme sebebim de bu. Her şeyden yiyebiliyorum ama midem o kadar küçüldü ki porsiyonlar fazla geliyor bana.
Sempatiiikkk!! Ben de istiyoommmKızlar yetişin.
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.
..............
geçenlerde kipadan takita tatlandırıcı aldım. ama çok kötü tadı ya...yaptığım kekler tuzlu gibi olmuştu.o günden beri de kullanmadım.
ben de takita aldım bu sefer. splenda bulamadım. sonra nesli söyled, takita splendaya göre çok ucuz diye. hakkaten öyleymiş. amma ve lakin tadı berbat. ben de ne yaptıysam tuzlu tuzlu oldu. neyse artık, bitene kadar idare edeceğiz.
Aynen yaaa!! Ucuz diye aldım ama, tadı çok kötüü..ben de ucuza kaçmıştım. kar yapalım derken zarar ettik anlaşılan
............
Benim ilk deneyimim
bi de 3 yaşındayken renkli bilezik çalmışım da annem eve gelince fark etmiş,parasını vermeye gitmişler ertesi gün adam almamışbiz amcayla aramızda anlaşmıştık hey gidi günler
iyi haftalar millett!!!!! dely we cute77 yogun ısrarlarınız sonucu,bu hafta güçlendirme 2.yarıya geçtim..artık bi 4.5 ayda o sürerbi kilo alayım ben size sorarım dengelemeye calıstım gunlerı kafamda ama bı turlu 2 gun ust uste nişasta we ödül olmayacak seklınde oturtamadım.Salı,perşembe we hafta sonu haklarımı kullanmayı dusunuorum bakalım Allah kerimm,,neler olacak ............
..........
ufff kızlarr yaaa h.sonu yine çok kaynatmışsınız,dely'e katılıyorum h.sonu kapansın forum yaa yetişemiyoruz
.........
dely'mm bugün resmi güçlendirmeye geçiş tarihin dimi,hadi bakalım hayırlı olsun,en sonunda hoşgeldin:13:
bu arada ben +1 kiolarda falanım,neden acaba bilemiyorum :26:
pufff kızlar bu güçlendirme gerçekten zor,dely'm özellikle sana söylüyorum,dikkat et bitanem.adamın dediği doğru,açılan kapıyı kapamak çok zor oluyor
şöyle ki mesela 2 dilim ekmek hakkın var dimi,bazen ayy bu dilimler küçük deyip 3 dilim yediğim oluyor ama diğer gün yemiyorum mesela.yada yulaf kepeğimi ihmal ettiğim günler oluyor
yada mesela diyetin şu aşamasına kadar almadığım carte dor light dondurma almıştım 1 kiloluk,3 top falan koydum yedim sonra dayanamayıp daha da fazlasını yedim neredeyse bitirdim
light mayt ama uıygun değil sonuçta,seyirde hiç almamıştım bile dondurma,güçlendirmede şımardım mı yoksa,.ok korkuyorumneyse bi daha d almıcam o dondurmadan da.bir de meyve sevmiyorum diye kurutulmuş meyveleri alıyordum şeker gibi yiyiyordum ama şekersiz demişlerdi bana.geçen gün netten araştırdım kurutulmuş hindistan cevizini bir de baktım ki şişmanlatır yazıyor yaaa bütün bunları hayatımdan çıkarıp adam gibi devam edicem güçlendirmeye bakalım ne olacak.
hem göbeğim de çıktı 2 haftadır bühüüüü........
........
....................
............
kızlar ben normalde kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişi yemiyorum yeşil çay ve su takılıyorum ama son günlerde karnım çok acıkıyor
kahvaltı saati:06-15
öğle yemeği: 13:00
kepek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum ara öğün yapılmalı mı? alternatif ne olabilir?
beni aydınlatır mısınız canlarım :44:
Mesadacim esimin bu tikanmasi her zaman olmuyor o geceden sonra birdaha olmadi ne zaman yakalar yine bilinmez ilgin icin tesekkür ederim.
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkür ederimdelycim ben totom böyle hic düzelmez iste kardesim derki abla senenin 360 günü sen hastasin..
Dukani birakmadim devam ediyorum komsum da öyle dedi protein günlerinde az yemege dikkat et diye bende öyle yapacagim..
kız kandırma beni ,sen de bilmiyorsun zannımca
çünkü cevizlibağ da salıpazarı da 212li yerde ama kadıköy 216lı yer değil mi