Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar artılar aynen söylediğin sebeplerden
ama bence kitap okumadın sen
yoksa o artıların sebebini bilirdin ve bu kadar az beslenmezdin
bu dukanın mantığına ters
bu şekilde aylarca diyet yapamazsın ve istediğin kiloya ulaşıncada koruyamazsın
acilen yediklerini arttır ve kitap oku
kitabı okuduysan sözlerimi geri alırım ayrı
ancak yediklerinin miktarını arttırman gerek o kesin

evet çok tatlı yaaa vayy başıma gelenler abbowwww :96:

Tantuni mi demiş Ben görmedim hahaha

evet evettt tantuni dedimmmm gel kuzummm ne zaman istersen başımın üstünde yerin var :)))

Kızlar yaaa bence ben de gelcem o buluşmaya

off ne güzeeel hepiniz toplaşıyonuzzzzz

delyyy bak yukarıya demiş iştee hahahaha yada ben serap görmüşüm ama niyeki tantuni bildiğimiz dana değil mi zaten yiyebilirük kii hamhamhammm
kızlarr bu arada bugün size tarifini verdiğim tavuğu yedik az önce iş arkadaşımla beraber,kesinlikle denemelisiniz kendim yaptım diye demiyorum ama müthiş lezzetli olmuş yahuuuu

vakit kalırsa gezerim vallahi en turistinden

kızlar kadıköye vapur karaköyden mi var ortaköyden mi hele bi deyin bakiiimmmm
valla ben iş programımı yapamazsam biz biraz zor buluşuruz
anaaaa bakın aklıma ne geldi,ben hiç uğraşmayıp hepinizin firmalarınız ziyaret edeyim iyisi mi

Ben size dukan menü yazsaydım hemen yorum yapardınız neden lahmacunlarına ses etmediniz algıda seçicilik hele veremeyin o kiloları hele kaçamak yapın bende siZin yüzünüze bakmıycam not edin bu günü nasıl beni motive etmediniz forum utansın Kitabı'da okudum ayrıca

aslında faydasını görürsün çünkü tam artık dayanamıycam ya dediğin zaman tatlandırıcılı bi nescafe içersin seni baya bi götürür..bi oh dersin,ama aklında bulunsun tarcınlı bi süt de işini çok görür hem de çok leziz..

alternatifimiz çok ya valla çok şükür :)

Dün akşam mesela kakolu sütü mikserde karıştırdım tatlandırıcı attım buzluga koydum bildiğin çikolata oldu...içtim ve uyudum ve ben diyetteyim çok ilginç :)

Genel olarak söylüyorum mızmızlancak Hiçbir Şey yok..
Normalde diyet yapan bi insana git diyetini boz desek gider iskenderle bozar..
çünkü açtır..bizim öyle bi sıkıntımız yok... çok şükür..
tatlı sıkıntımızı da bi şekilde hallediyoruz..mis gibi meyveli yoğurtlar..kolalar..tatlandırıcılar..bi sürrü bi sürrü seceneğimiz var..
kaçacak yerimiz yok.. bana boz deseler ortada kalırım bozacak bişey yok....

Kızlar çok mutluyum bennnn Allahımmmm çok şükür...dukan amca çok yaşa...

Ama dukan kadar sizin de payınız var..belki de daha çok..Dukan öğretmen,siz de sınıf arkadaşım gibisiniz

çooook tatlısınız hepiniz canlarım benimm öperim siziii aşka geldim

Merhaba
Daha öncede aynı uyarıyı yapmıştık ama dikkate pek alınmamış

Konu : Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Lütfen konu dışına çıkmayın. Yok biz geyik sohbeti yapmak istiyoruz derseniz buna ait kategoride yazın. Dukan ile ilgilenenler artık konu dışı mesajlarınızdan ciddi olarak rahatsızlık duymaya başladı.
Tekrarı olması durumunda uyarısız siteden uzaklaştırma alacağınızı unutmayın.

arkadaşım kitabı okudum, hatta pembe fosforlu kalemle yüzlerce yerini çizdim, hatta ajandama sayfalarca not aldım :)
Kitap 320 sayfa ve hatta 95. sayfada seyir dönemini anlatmaya başlıyor :)))
Kitabın çizdiğim yerlerini de bir ara foto ile çekip atarım sana. Tel den pc ye aktarma kablom arabada, yanımda olsaydı sırf espri olsun diye atacaktım fotosunu çekip :)
Hem ben Türkçe öğretmeniyim, kitap okumak bizim işimiz :)
Daha ne diyeyim inandırmak için :)

şimdi gelelim niye bu kadar az beslendiğime :)
1-29 yıllık hayatımın 4 yılı ünide, 7 yılı da öğretmenlikte geçti.Bu 11 yılda kazandığım bir alışkanlık ki hafta sonları dışında kahvaltı yapamıyorum. Sabah içtiğim 1 nescafe beni mutlu ediyor ve öğleye kadar su ile takviye edip acıkmıyorum.
2-Ben etten nefret eden bir insanım, o yüzden çok çok yiyemiyorum. Ama yine de kendimi aştım. Emin ol sınırımı zorlayarak yiyorum. Bol süt, yoğurt tüketerek kendimi ayakta tutuyorum. Gayet de sağlıklıyım anlayacağınız.

Tek sıkıntım canım sadece arada çikolata istiyor :) Ama 9. dukan günüm ve hala bir nebze de olsa çikolata yemedim, yemeyeceğim :)

özel gün öncesi tatlı sendromundayım sanki bugün

dukan a uygun kolay ve zararsız bir tatlı tarifi verebilecek olan var mı?

Arkadaşım şimdi bu diyetin bir amacı var, protein ağırlıklı beslenip, proteinin hazmedilmesi sırasında vücudu yorup kalori yakmak. Yani sen ne kadar çok sık protein yersen o kadar çok kilo verirsin. Az yemek bu diyete uyan bir durum değil yani. Diyetin özü et , balık ve tavuğa dayandırılmış, süt ürünleri yardımcı ürünler ve bunlarında belirli bir ölçüde tüketilmesini salık veriyor ulu dukan

Bu kısa süre yapılıp bırakılacak bir diyet olmadığı için ben sana yeniden bir düşünmeni ve karatay diyetini de okumanı tavsiye ederim

iyi de sadece sabah almadım protein

öğlen 2 minik ton konservesi yedim
akşam da 6-7 tane ızgara köfte yedim
bunun neresi az?

iyi de sadece sabah almadım protein

öğlen 2 minik ton konservesi yedim
akşam da 6-7 tane ızgara köfte yedim
bunun neresi az?

Benim cevap verdiğim yazıda ne yediğin yazmıyor, az besleniyorum diyen sensin, ben de senin bu sözüne istinaden cevap yazdım

selam kızlar bugun ki menümü yazıyorum size yorumlarınızı bekliyorum

sabah:1 yumurta1 çorba kaşığı ve biraz sütten yapılmış menemen diyelim ve sekersiz çay

öğlen:damla sakızlı üçübirarada ( misafirlikteydim )

ikindi:soda

akşam: 100gr kadar haşlanmış tavuk 2 büyük bardak ayran

bugun çok zor geçti benim için birde başağrıı oluyor akşamları bu normal mi?

dukanE=secccil;27268071]selam kızlar bugun ki menümü yazıyorum size yorumlarınızı bekliyorum

sabah:1 yumurta1 çorba kaşığı ve biraz sütten yapılmış menemen diyelim ve sekersiz çay

öğlen:damla sakızlı üçübirarada ( misafirlikteydim )

ikindi:soda

akşam: 100gr kadar haşlanmış tavuk 2 büyük bardak ayran

bugun çok zor geçti benim için birde başağrıı oluyor akşamları bu normal mi?[/QUOTE]

3u bir arada olmaz canım...unut onu

Meraba.. Dukan amca biraz fazla söylüyo kiloları aslında, haklısın ama.. Ne güzel işte :)) Normalmişsin en azından. Sen zayıf olmak istiyorsun demek Boyun kaç? Kaç kilosun ki?

boyum 1,65 kilom 70diyeyim canım hedefim 55 kilo olmak

atakta mısın seyirde misin bilmiyorum ama çok az yemişsin, 100 gr tavuk bişi değil ki yumurta ve ayran gayet iyi ama günlük protein ihtiyacının altında bence. başın da bu sebepten ağrıyo olabilir, dukanda ne kadar çok protein o kadar çok eksi :)

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum cnm
bu kadar yiyorum hala az diyorlar
daha fazlası ne ola ki :)

Canım bu diyette çok yiyenler hep daha çok verdi,
Bilgin olsun..ben de oyleydim başta..
Ton balığı ne kadar tok tutuyo demi..haklısın ama açlık hissettiğin an geçmesini bekleme proteine saril :)

3u bir arada olmaz canım...unut onu [/QUOTE]

evet canım haklısın mecbur kaldım içtim ama içim içimi yedi valla :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…