Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Oooo pendikde misiniz sizzzz :KK9::KK9: ne güzel, ne güzellll, ben de kurtköydeyimmm :KK9::KK9::KK9: ben seyirde en çok viaportta kırkpınarda yemek yedim, öyle romantik falan bir ortam değil ama bilirsin buralarda oturuyorsan :KK51: ama hemen hemen her restoranda ızgara yapılıyor, öyle romantik bir yemek yiyeceksen et, tavuk veya balık ızgara isteyebilirsin, yanına da sebze oldu bitti işte :KK34:

kurtköyden buraya ulaşım çok zor değil bildiğim kadarı ile.. geçenlerde yine kk den bir arkadaş geldi viaport servisi ile gelmiş durak çok yakınmış..sizi de beklerim :KK3:

nedense viaport hiç aklıma gelmemişti güzel fikir teşekkürler :KK28:

Millet kilo vermeye uğraşır sen de kilo vermeni durdurmaya:KK1: Güçlendirmenin 2. yarısında birkaç kilo alınıyor deniliyor ama bende güçlendirmede kilo veriyordum bayramda sapıtınca +3 olarak geri döndü bana şimdi onlarla uğraşıyorum...Birde bişey soracağım tüm herşeyi yapıyorsun dimi, yağlı peynir,meyve,nişasta öğünü, ödül öğünü,iki dilim tam tahıllı ekmek... Birde ben şuna dikkat ettim, şimdi biz protein+sebze yiyebiliriz her gün, ama güçlendirmede protein ağırlıklı beslenmeye devam edersem kilo vermeye engel olamıyorum...O yüzden her öğünde bol sebze tüketmeye başladım ben...Seyirdekinin tersi proteini azaltıyorum....

Valla tavuk ızgara, dana külbastı ya da balık yediğim şeyler...hele sebze+protein günlerimdeysem yanlarında haşlanmış sebze istiyorum..birazcıkda yoğurt..gayet doyuruyor beni...Ama dışarda garsonu çok uyarmak gerekiyor...Biraz bezdireceksin...işte doktor bana yasak koydu..kesinlikle yememem gerekio...diye yüzlerce kez söylüyorum...tamam abla anladık deyinceye kadar :KK1:

En masumu balık dicektimki sana uymuyomuş....Ya tavuk tercih edeceksin ya da ızgara köfte...gideceğin yer iyiyse biftek(ızgarada), dana külbastı(ızgarada) yiyebilirsin...O günü sebze+proteine denk getir çok sorun yaşama...saf proda dışarda yemek çok can sıkıcı oluyor....Geliyor tek tavuk şiş ödüyorsun 10 tl...ben doymuyorum açıkcası o tek şişle :KK1: 2 porsiyon istiyorum ama içimdende geçiriyorum ahh bu paraya evde olsam kaç kilo tavuk alırdım diye :KK9:

teşekkürler.. bu bezdirinceye kadar uyarı gerekiyor çoğu zaman zaten normalden farklı bir şey istiyorsak.. ben çayı çooook açık içerim mesela suya damla damlatılmış gibi. ilk defa gittiğim bir yerde çayı geri göndermediğim çok nadirdir:KK9:

iyi geceler diliyorum herkese...:nazar:

Atak bitip seyire başlayınca yazacaktım ama artık dayanamadım...
Kendimce azimli ve kararlı olduğumu hissetmek istedim herhalde diye düşünüyorum...
Umarım bana da yer vardır bu forumda...ve umarım sonuna kadar gideceğim...:nazar:

Başlangıç kilom 76...
Dukan bey bana 7 gün atak önerdi (bu dönemde 2,5 kg verirsin dedi)...
Seyir dönemi 9 marta kadarmış (ve o dönemde de 13,7 kg vereceksin dedi)..
Sonrası güçlendirme ve koruma malumunuz...
Toplamda yaklaşık 16 kg verecekmişim ve 59 olmalıymışım...:KK57:
Ben 59 u orta 1 veya 2 deyken görmüştüm en son yaa...hoş benim istediğim 55 ama:KK55:, hele bir bakalım sürece değil mi?
Görüşmek üzere...En Büyük KK

Süper bir rakam:KK53:, çok kıskandım:63:
Bugün atağın 4. Gününü bitiriyorum ben...76 ile başladım, son üç gündür de 75.7 üm...:KK43:
-300 yani...şaka gibi:KK50:...
Dukan 2,5 dedi ama bilemiyorum artık...her bünye farklı öyle değil mi?:18:
Ne olursa olsun moralimi bozmayacağım:KK14:...çabalayacağım:KK8:...çünkü sürekli artış halinde olan bir kilo grafiğim var...:KK4:

Bakalım yarın sabah kaç olacak:44:

ama ben son 3 kiloyu son bir ayda almıştım(tatile gitmiştim gecen ay acık büfe önümde olunca sanki kıtlık var sandım hiç durmadan yiyincede 3 kilo aldım 1 haftada) onun için sanırım vermem kolay oldu ..yani moralini bozma .

iyi haftalar millett!!!!! dely we cute77 yogun ısrarlarınız sonucu,bu hafta güçlendirme 2.yarıya geçtim..artık bi 4.5 ayda o sürer :KK1: :KK1: bi kilo alayım ben size sorarım :KK1: :KK1: dengelemeye calıstım gunlerı kafamda ama bı turlu 2 gun ust uste nişasta we ödül olmayacak seklınde oturtamadım.Salı,perşembe we hafta sonu haklarımı kullanmayı dusunuorum bakalım Allah kerimm,,neler olacak :KK1:

Kızlar yetişin. :KK1:
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.

güçlendirme 1.yarıda mısın? ilk yarıda kilo werimi dewam edior ama ikincide duruormus hatta alınabılıormus dıe okudum ben.bence panik yapma.

güzell zarif incecik bayanlar bu meyveli yoğurt tercihiniz nedir yani içinde şeker yokmu onların ???lütfen cevap verirmisiniz..bide hangisini tercih ediyosunuz mesela aktiva olurmu kabızlık başladı malum....

sütaşın light olanları war onu yıyebılırsın.ayrıca activia bize izinli değil.Kabızlık için aktarda Tilaks cay war yada mest çay.onları dene.

Günaydın kızlaarr.. Bir Pazartesi'de daha beraberiz.. Sevmiyom ben :120::120: İş de yoğğuunn...

Herkesler için mutlu bir hafta olsun..

Geçmişi okiyim dicem amaa... Başarılı olamayabilirim :) Maşallahınız var :nazar: Haftasonu kapatsak ya forumu yaaa :KK1::KK1::KK1:

Görüşürüüzz :KK3::KK3:

günaydın yawrucan..bende denedım ama başaramadım :KK1:

Kızzlarr kızlaaar bunu paylaşayım sonra gideceğim :) Çok hoşuma gitti çooook :)

Olaya konu olan kişiler bir evli çift, ben ve hepimizin ortak arkadaşı :) Evli çiftten bayan olan beni tanıyor, ama eşi tanımıyor. Diğer arkadaş ortak olduğu için malumunuz herkes tanıyor. Cuma günü dekanlıkta bir işimiz var, başka bir fakültenin dekanını evine götüreceğiz. Ben ve arkadaşım bu işten sorumluyuz. O esnada evli erkek kişi ortak arkadaşımızı ve beni görüyor, beni tanımıyor doğal olarak, sonra bu olayı eşine anlatmaya başlıyor (yani dekanın evine götürülme işini) fakat beni tanımadığı için eşine kim olduğumu anlatamıyor, eşi de önceden olayı bildiği için şişman olan kız mı diyor, evli olan erkek ise yooo şişman değil ZAYIF bir kızdı diyorrr, bulaşıksuyu bunu duyunca eriyor, bitiyor, mutluluktan dört köşe oluyooor.

A, B, C kişileri gibi oldu bu ama öyle olması gerekiyordu :KK1: :KK53:

tebrıkler cnm ama hak ettin sen ztn bunları :KK16:

Üzerinden tam 20 kiloyu gönderiyorsun ve kendine haksızlık yapıyorsun, evet mutlaka sinir bozucu insanın tıkandığı birçok şey oluyor ama bu kadar irade göstermken bi anda pes demekle olmaz, hiçte biyere gidemezsin

ne dediginin farkindamisin sen acaba bizi yari yolda mi birakacaksin nicin bu pes? hele hele bu kadar gelmisken:KK47::KK47::KK47: sen bilirsin tabi ama benim gönlüm razi degil bi ayda ya hepsini geri alirsan:KK53: ya yine eskisi gibi olursa kilon???? düsündünmü tüm olasiliklari:KK43:

Ben seni çok iyi anlıyorum kuzum, bende de irade sıfır, bu diyeti devam ettirmek için resmen kendimle mücadele etmem gerekiyor. Diyeti bırakırsan olacakları sen de biliyorsun ben sana devam edersen olacakları söyleyeyim.

1) AYNAYA BAKTIĞINDA MUTLU OLACAKSIN.
2) BAŞARINDAN DOLAYI KENDİNLE GURUR DUYACAKSIN
3) ALIŞVERİŞE ÇIKTIĞINDA İSTEDİĞİN YERDEN İSTEDİĞİN KIYAFETİ ALABİLECEKSİN.
4) İSTEDİĞİN GİBİ YEMEK YİYEBİLECEKSİN.
5) MORALİN BOZULDUĞUNDA ÇİKOLATALI BİR PASTA YİYİP PİŞMAN OLMAK YERİNE MUTLU OLABİLECEKSİN.
6) İNSANLARIN SANA BAKMALARINDAN RAHATSIZ OLMAYACAKSIN.
7) DAHA DİK, DAHA GÜVENLE YÜRÜYECEKSİN.
8) ŞU AN SANA HAYATININ EN BÜYÜK PROBLEMİ OLARAK GÖRÜNEN BU PROBLEMDEN KURTULACAKSIN.

LÜTFEN KENDİNİ TOPLA, BUNA MECURSUN BU SENİN İNSİYATİFİNDE OLAN BİR ŞEY DEĞİL, SAĞLIĞIN İÇİN, OĞLUN İÇİN, EŞİN İÇİN ZAYIFLAMAK ZORUNDASIN. VAZGEÇMEK GİBİ BİR LÜKSÜN YOK, LÜTFEN SİLKELEN VE KENDİNE GEL

lütfen pes etmeyin.... ben sizlerden güç alırken, pes ettim diyen birini görmek istemiyorum....

şu anda bana da xl giysiler bile zor oluyor ama, sonuçta sevinen biz olacağız....

lütfen bırakmayın.:KK19:

CANIM!!!! bir sakinles elini yüzünü yika:KK20: sen bu kadar kilo ile basa cikmis insansin yazik degil mi kendine neler cektiriyorsun sadece bir alisveris icin varsin giysin onlar xs konussunlar iki gram fazlaliklarindan (ki o belli ki baska yerden eksik) sakin ol ve yola devam et kardesim dahhil herkes 0 beden cevremde buradaki arkadaslar cok inceceiksin olmussun deseler bile onlarin yaninda shrek gibiyim...ama takmiyorum biliyorum devam ettigim sürece gidecek bunlarin hepsi ben iki hafta sonra 5 aydir 7 kilo verdim sadece e bende mi birakayim verdiklerimi alayim simdi? sen cok özelsin güzelsin ve buraya kadar nasil geldiysen öyle de devam ilerleyeceksn sende biliyorsun bende biliyorum bizde biliyoruz ki birakman hic birseyin cözümü degil, ozaman birak xl i xxl larin pesine düsersin bu böyle maalesef nolur birakma:KK50:

icim cok fena oldu böyle konusunca sen
üzülme nolur

CANIM BENİM
Sen milletin kaprislerine ne bakıyorsun ,onlardaki komplex bence 100 gram alsalar dünyaları başlarına yıkılır ,çünkü zayıflığın güzellik ,hayatın tek amacı sanıyorlar ,sen onca kiloları vermişsin ki devamı da gelir ,ben de senin gibi düşünüyordum ,hatta hala kendimi şişman görüyorum,ama sonuçta bir yola çıktık çoook zor ve meşakatli bir yola ,olacak arada kaçamakların ,pes edişlerin ama asla vazgeçmeyecek,devam edeceksin yoluna ,istediğin kiloya inince de ödüllerini toplayacaksın ,evet bizlerde yemek yeme sorunu var ,yemeyi seviyoruz ama onu da öğrenecez ,nasıl dengeli ve iradeli yememiz gerektiğini ,sen yoluna devam et canım ,boşver milleti onu bunu ,bozma diyetini ,seyir evresi bence en kolay olanı asıl sorun güçlendirmede olacak ,işte o aşama da asıl irademiz olmalı ,normal yiyecekler ve iştah artışı yaşayacaz,seni kocaman öpüyorum

Bırakamazsın kuzummmmmmmmm:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: girdin bu yola artık :KK20::KK20::KK20: ........

asyam denizim ama lütfen yapma böyle :KK50:
ben senin yerinde olsam gerçekten psikolojini bu kadar bozuyorlarsa s-xs giyen arkadaşlarımla gezmem:KK19:
diyeti bırakmak sana ne kazandırır ne kaybettirir bunun en iyi kararını verecek olan kişi sensin.
verdiğin 20 kiloyu 30 kilo olarak geri aldığın zaman inan bana bugünkünden daha mutsuz olacak ve daha çoook ağlayacaksın:KK43:
lütfen yapma bunu kendine lütfeennnn :KK16:

Canım bak geç kaldım da, bunu gördüm, sırf senin için gitmedim. Kız sen asıl bana bak. Şurda vereceğim bi 10 kilom vardı, veremedim ya laaa :KK9::KK9: En aç gözlü Dukancan seçiyorum kendimi. Yok tatil molası, yok bayram molası, annemlerin yanına gittim molaa... Kaşım mola gözüm mola başım mola ..çım mola :KK9::KK9: Bak ağzımı bozdurdun bana :KK70: :KK9::KK9: Bi de vermiştim (ki onu da 6 ayda verdim :KK1::KK1: ) utanmadan geri aldım bi de :KK70: Öyle su falan da değil bariz yapıştı işte. Gitmiyor günlerdir. Sen kendine böyle diyosan ben napam nerelere gidem komşulaaarrr :96: havar havar havaaaarrr :96:

Şekercim yaaa!! Sen resmen başarı abidesisin!! Bi sakinleş canımmmm :KK16::KK54: Sen o insanlara ne bakıyorsun. Hiç kendilerinden başka birini düşünmüşler mi acaba hayatlarında.. Öyle atıp tutarlar iştee!! Kuzum accık daha sabır!! Biraz spor.. Bak o eksileri gördükçe devam edesin gelecek.. Lütfen ama baaakkk.. Ben çok üzüldüm kiii :KK43: 20 kiloyu kim verdi canım yaa!! Ben olsam 20 kiloyu heralde 3 yılda verirdim :p Veremem ki ben!! Ay kimbilir burda daha kimler veremez... İrade var sende.. Azim vaarrr!! Bırakma kuzucaaannn :KK43:( Yerim seniiii
7.gif
7.gif

yavru kuşum hep konuştuk ya bunları.her seferinde amerikayı yeniden keşfedecek değiliz. bugün xl alırsın, yarın l, sonraki gün m. bak benim diyet süresince alıp giydiğim kıyafetler kaç fasıl çöpe gitti bir bilsen.

waikikinin lastikli kotlarından giyiyordum 38 beden. yani 48 beden ama bol kesim ya onlar, 50 de sen. bugün kotondan 42 beden dar kesim elbise giydim. kotonun kalıpları da pek rahat sayılmaz biliyorsun. ama bu aşamaya gelmek 15 ayımı aldı.

ilk zamanlar ben de senin gibi olmuyor diyordum, sonra gidip yiyordum. bir sürü emek harcıyorsun, kilo veriyorsn ama hala şişmansın. böyle zamanlarda başarılarına odaklan. eski halini düşün ve en önemlisi, bu saçma sapan yeme hyundan vazgeçersen, çok daha hızlı yol alacağını düşün. 2 ileri 1 geri sonuç kötü olur. bu işi yapacaksan kararlı olacaksın. nedir yani, bir sen mi iradesizsin. bu hepimiz için geçerli. zaten çok iradeli insanlar olsak şişman olmazdık. ama yaptığımız şey kendimizle mücadele etmek.

pes etmek o kadar kolay değil. en başta kendini düşüneceksin, sağlığını, mutluluğnu, sonra çocuklarını. bak benim annem kilolu olduğu için genç yaşta çok ağır sağlık sorunları yaşadı. kilo yüzünden felç geçirdi. benim çocukluğum ve yatalak anneme bakarak ve annemin gözümün önünde yavaş yavaş ölümünü seyrederek geçti. ajitasyon yapmıyorum, gerçekten bunu yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın, emin ol çok zor. sen sağlıklı olacaksın ki çocuğun da sağlıklı büyüsün.

sen şimdi otur düşün, kararını ver. gideceksen bırak git, sen bilirsin. kalacaksan da mızmızlanmadan, ikide birde pes edeceğim diye ağlanmadan ve iradesizlik göstermeden, kararlı bir şekilde yoluna devam et. hangisini yaparsan yap, senin hayatın, senin seçmin.

Asyacim erken saatlerde alinti yaptim aslinda annemler gelince kalkmak zorunda kaldim benimde senin gibi zaman zaman böyle davrandigim oluyor sonra emeklerimi düsünüyorum oldu geriside olacak diyorum.Türkiye den 85 ile döndüm uzun bir süre 86-88 takildim sonra yine 85 gördüm iki gün önce 86,300 iken bu sabah 90 gördüm.Komsuma bu tarti yanlis dedim o dogru dedikce ben aglayacak gibi oldum.Ben duraklamayi nasil kirarim derken tarti 90 gösteriyor saka gibi degilmi.Kulladigim tiroid hapi disinda 1 ay boyunca kullanmam gereken puko hapina basladigimdan beri kilo aliyorum belliydi alacagim doktor uyarmisti ama yinede dukan disina cikmadim.Nasil olsa aliyorsun yede öyle al demedimmi dedim ama az kacamaklarla atlattim.Olacak güzelim pes etme bak Aliye'ye nasil basardi :nazar: bizde basarabiliriz.:KK54:

anaaammmmm, asya_deniz küçük bir umutsuzluk krizine mi girmiş ? :KK19: ne bakıyorsun öyle tiplere ? sen koca 20 kilo vermişsin. düşün, aldığın o tereyağ paketleri 250GRAM ! sen kaç tane öyle paketi eritip üstünden atıp kurtulmuşsun. Bak ne kadar güçlü ve iradeli biri sin. o bahsettiğin kızlar bu kadar disiplinli ve iradeli oldular mı hayatlarında hiç acaba ? onlardan arkadan yürümene gerek yok, çünkü sen onlardan 1 adım ilerisinde sin. Sen hayatta çok zor, uzun süre çok sabır irade ve disiplin isteyen bir şeyi başardın ve başarıyorsun daha. Ayrıca yemek konusunda daha bilinçli sin. Yani o kadar artıların var ki. Ve günün birinde sen de o bedenleri sığacaksın ve üstüne bi de onlardan daha biliçli ve güçlü bir kişiliğe sahip olacaksın. Üzülme. Yeme krizlerine de girme. Bu sene kısır döngüye sürükler. Yemek yemek yerine evdeyken sevdiğin şarkıyı aç ve deli gibi dans et, yada dışarda yürüyüşe çık, hem spor yapmış olursun hem kafan dağılır. Temiz havada oksijen beyninin boşalmasına ve senin sakinleşmene yardımcı olur. Ayrıca insan hep mutlu olduğu kişilerle olmalı. Eğer o kişilerle beraber takıldığın zaman üzülüyorsan mutsuz olduğunu hissediyorsan bence seni mutlu eden insanlarla zaman geçirmen daha iyi olur, hem bu üzüntüden kaynaklanan yeme ataklarına önlem almış olursun, hem seni anlayan, destekleyen ve bu yolunda yardımcı olan bir arkadaşın ile bu yolu daha kolay başarı ile sonlandırırsın :KK19:

olmuyor amaa... ne o öyle pes edicem falan... yapma tatlım yaa... sen 20 kiloyu vermişsin, beraber daha ne kilolar vericez....o bilinçsizce yeme psikolojisinden bende de var....Hatta ben bunun için diyetisyene gittim kızlar...ama dukanı duyunca açtı ağzını yumdu gözünü....Neler neler demedi yaa... çok sinirlendim valla...Yahu diyorum bende kilo problemi yok, beslenme düzenimi değiştirmek istiyorum,sinirlenince ne gelirse önüme yiyorum, bunun için geldim diyorum ama nerde....nese dedim siz beni anlamayacaksınız....Siz dedim bir kibrit kutusu peynir listeleriyle insalara kilo verdirmeye devam edin diyerek çıktım odadan....ama hastane koridoru....Dedikodusuz olur mu hiç:KK1: ordaki bayanlar başladı soru yağmuruna, nasıl kilo verdiniz, ne yiyorsunuz... aaaa sizin diet listeniz yokmu yani....sınırsız et, balık, tavuk mu yiyorsunuz..şimdi ben yağsız tavuğu istesem yiyebilir miyim die şaşkın bakışlar....Kitap tavsiye ettim...yani dukancanlarımız arttı :KK34:

Kızlar ben burdayım…:KK3: bırakmadımm bırakamadımm.. kılo vermesemde bu dukan bende omur boyu devam edecek galıba.. ayy ne dıycemı bılemedım.. okadar güzel seyler yazmışsınız kı bırakmak daha buyuk aptallık olur..:KK4: sızlerı sevıyorum sızlerde benı sevin….:KK16::KK16::KK16:iyiki varsınız…
:KK54:

ama ben son 3 kiloyu son bir ayda almıştım(tatile gitmiştim gecen ay acık büfe önümde olunca sanki kıtlık var sandım hiç durmadan yiyincede 3 kilo aldım 1 haftada) onun için sanırım vermem kolay oldu ..yani moralini bozma .

ewt yerlesmeyen kılolar cabuk gidior.bende bayramda 2 kılo aldım 1 haftada ama dönüşte dikkat edince 2 haftada geri gitti.

asya_deniz

:KK34:

şimdi tüm kiloları verene kadar devam bakalım...

ben protein sebze yapmaya başlayınca + gramlar görmeye başladım ama hiççç takmıyorum...

o kilolar pes edene kadar ben pes etmeyeceğim...

heğimize kolay gelsin...

ufff kızlarr yaaa h.sonu yine çok kaynatmışsınız,dely'e katılıyorum h.sonu kapansın forum yaa yetişemiyoruz:KK9:
bir sürü de alıntı yapmıştım sistemde tuhaf bişey oldu hepsi gitti,neyse aldıklarımı cevaplayayım:KK34:
bu arada sınava giren herkesin umarım sonuçları dilediği gibi gelir :KK16:
ekim34 cnm sıhatler olsun,yeni saçlarını güle güle kullan:21:
dely'mm bugün resmi güçlendirmeye geçiş tarihin dimi,hadi bakalım hayırlı olsun,en sonunda hoşgeldin:13:
bu arada ben +1 kiolarda falanım,neden acaba bilemiyorum :26:
pufff kızlar bu güçlendirme gerçekten zor,dely'm özellikle sana söylüyorum,dikkat et bitanem.adamın dediği doğru,açılan kapıyı kapamak çok zor oluyor :KK50:
şöyle ki mesela 2 dilim ekmek hakkın var dimi,bazen ayy bu dilimler küçük deyip 3 dilim yediğim oluyor ama diğer gün yemiyorum mesela.yada yulaf kepeğimi ihmal ettiğim günler oluyor :KK50:
yada mesela diyetin şu aşamasına kadar almadığım carte dor light dondurma almıştım 1 kiloluk,3 top falan koydum yedim sonra dayanamayıp daha da fazlasını yedim neredeyse bitirdim :KK14:
light mayt ama uıygun değil sonuçta,seyirde hiç almamıştım bile dondurma,güçlendirmede şımardım mı yoksa,.ok korkuyorum:KK43:neyse bi daha d almıcam o dondurmadan da.bir de meyve sevmiyorum diye kurutulmuş meyveleri alıyordum şeker gibi yiyiyordum ama şekersiz demişlerdi bana.geçen gün netten araştırdım kurutulmuş hindistan cevizini bir de baktım ki şişmanlatır yazıyor yaaa :KK53:bütün bunları hayatımdan çıkarıp adam gibi devam edicem güçlendirmeye bakalım ne olacak.
hem göbeğim de çıktı 2 haftadır bühüüüü :KK49:

Merhaba Arkadaşlar,

Hafta sonu İzmir'de olduğum için size oradan yazamadım. Hemen cumartesiyi özetliyorum.

Cumartesi sabahı 85,600 gram geldim. 89,600 ile başladığım atak devresini 85,600 ile tam 4 kiloyu geride bırakarak bitirdim çok şükür.

Bugün itibariyle seyir devresine geçmiş bulunuyorum.

Ve inanır mısınız artık öğlenden sonra acıktığımı hissetmiyorum çok şükür.

Cuma günü sabah 1 bardak süt
öğle lorlu omlet, tatlandırıcılı çay, peynir ve 1 dilim dukan ekmeği (dukan ekmeğim süper oldu içinde 9 kaşık yulaf vardı. bende piştikten sonra metre ile ölçüp 9 eş parçaya böldüm. 1 kaşık yulaf eşittir 1 dilim dukan ekmeği olarak tüketiyorum:))
akşam tavuğun beyaz eti bol yoğurt 1 dilim dukan ekmeği

Bugün ilk sp günüm ve çooooooooooooooooooook mutluyum çok şükür
sabah lorlu omlet, tatlandırıcılı çay, peynir ve 1 dilim dukan ekmeği, 1 domates
öğle 1 fincan yeşil çay (canım yemek istemedi)
akşam tavuğun kalan beyaz eti, yağsız yumurtalı pırasa kavurması, yoğurt marul satalası

Rabbim yeşilliklerini bizden eksik etmesin...
Yaşasın sp günleri :)

Şimdi merakla yarın sabahı bekliyorum. Aynı tartıda, aynı saatte, aynı kıyafetle bakalım kaç kilo geleceğim.

Görüşmek üzere.

şekercim haber verseydin yaa bi kahve içerdük:nazar:

Bugün doymak bilmedim ben ya...Neler yaptım kendime bir bilseniz...Tüm dukan ahalisi doyar herhalde bu yaptıklarımla :KK1:

Güçlendirme poğaçalarım, unsuz kek, şirin kek, rulo pasta, bol malzeminos mudur nedir edanın yeni ürettiği pizza :KK9: Mutfağın bir kısmını topladım ama saatlerce ordayıdm hala savaş alanı gibi :KK53: Favoriim kesinlikle rulo pasta ve şu malzeminos pizza...Rulo pastada kepek yok valla nişasta çok olmasa hepsini yerdim :KK37: o derece güzeldi..birdaha dışardaki pastalara ağzımı sürmem :21:yap pastayı ye hergün....

tarif versene biz de yapalım :KK52:

iyi aksamlar dukancanlar.:KK16:

Alisim insallah güzel sonuclar alirsin sinavdan ben bu aralar yine böbrek agrisi cekiyorum su icemiyorum fazla hava soguk olunca canim istemiyor.Dün gece sirtimdan vurdu kiz kardesim hemsirelik okuyor onu uyandirdim buramda feci agri ne olabilir oda böbreklerin agriyordur orda böbrek var dedi.Bugün zorla 2 litre su ictim insallah gecer..Yarinda randevu alabilirsem mutlaka doktoro görünmek istiyorum öyle böyle degildi nefes aldirmadi.

cnm çok geçmiş olsun,inşallah kötü bişey yoktur:KK16:

Kızzlarr kızlaaar bunu paylaşayım sonra gideceğim :) Çok hoşuma gitti çooook :)

Olaya konu olan kişiler bir evli çift, ben ve hepimizin ortak arkadaşı :) Evli çiftten bayan olan beni tanıyor, ama eşi tanımıyor. Diğer arkadaş ortak olduğu için malumunuz herkes tanıyor. Cuma günü dekanlıkta bir işimiz var, başka bir fakültenin dekanını evine götüreceğiz. Ben ve arkadaşım bu işten sorumluyuz. O esnada evli erkek kişi ortak arkadaşımızı ve beni görüyor, beni tanımıyor doğal olarak, sonra bu olayı eşine anlatmaya başlıyor (yani dekanın evine götürülme işini) fakat beni tanımadığı için eşine kim olduğumu anlatamıyor, eşi de önceden olayı bildiği için şişman olan kız mı diyor, evli olan erkek ise yooo şişman değil ZAYIF bir kızdı diyorrr, bulaşıksuyu bunu duyunca eriyor, bitiyor, mutluluktan dört köşe oluyooor.

A, B, C kişileri gibi oldu bu ama öyle olması gerekiyordu :KK1: :KK53:

ahahahah zayıf bulaşıksuyu seniii :KK8:

Günaydin Dukancanlar.:KK16:

Güzel ve bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.Malesef böbrek agrilarim devam ediyor randevuyu haftaya verdiler daha erken alamadim.insallah üsütmeden kaynaklanan bir seydir benim yolum daha uzun..:KK14:

cnm bu arada eşin nasıl oldu ?

Canım çekti resmennn :)
Ellerine sağlık kuzucukkk

afiyet olsun kuzucuk,sen de yap.balkabağı bulamadım yaa bulsam onu da fırında yapıcaktım:KK56:

Kızlar yetişin. :KK1:
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.

ayy ne güzel yaaa,sen hala veriyorsun yemene rağmen,ben neden aldım yaaa hem de ödüllerimi bile masum geçirdim :KK14:

Eki Görüntüle 549627 Eki Görüntüle 549628

Kızlar mügenin bahsettiği izmir görüntüsü..

Paylaşmaya çalıştım çok hoş değil miEn Büyük TÜRKİYE

canım ellerine sağlık,aynen bu işte yaaa çok güzel görünüyor dimiii :KK16:

iyi haftalar millett!!!!! dely we cute77 yogun ısrarlarınız sonucu,bu hafta güçlendirme 2.yarıya geçtim..artık bi 4.5 ayda o sürer :KK1: :KK1: bi kilo alayım ben size sorarım :KK1: :KK1: dengelemeye calıstım gunlerı kafamda ama bı turlu 2 gun ust uste nişasta we ödül olmayacak seklınde oturtamadım.Salı,perşembe we hafta sonu haklarımı kullanmayı dusunuorum bakalım Allah kerimm,,neler olacak :KK1:

güçlendirme 1.yarıda mısın? ilk yarıda kilo werimi dewam edior ama ikincide duruormus hatta alınabılıormus dıe okudum ben.bence panik yapma.

sütaşın light olanları war onu yıyebılırsın.ayrıca activia bize izinli değil.Kabızlık için aktarda Tilaks cay war yada mest çay.onları dene.

günaydın yawrucan..bende denedım ama başaramadım :KK1:

tebrıkler cnm ama hak ettin sen ztn bunları :KK16:

hayırlı olsun kuzum 2.yarın,darısı başımıza :KK16:

Kızlar ben burdayım…:KK3: bırakmadımm bırakamadımm.. kılo vermesemde bu dukan bende omur boyu devam edecek galıba.. ayy ne dıycemı bılemedım.. okadar güzel seyler yazmışsınız kı bırakmak daha buyuk aptallık olur..:KK4: sızlerı sevıyorum sızlerde benı sevin….:KK16::KK16::KK16:iyiki varsınız…

biz de seni seviyoruz canım ama lütfen artık daha disiplinli ol ve her tökezlediğinde pes edicem ben deme artık,anlaştık mı:KK34:

şöyle ki, hani tatlandırıcı mesela serbest olsa da sınırlı tüketmek daha iyi ya, benim de daha bugün 13. günüm ve önümde çooook gün var ya, şimdiden sınırlı izinlilere başlamış olmak canımı sıkıyor da o açıdan :)
O sınırlı izinli değil ama canım.. Sadece çok kullanmamak daha iyi.. O da su tutuyomuşmuş falan diye.. Yoksa sınırlı izinli değil. İzinli :KK66: Atakta kullanmamak iyi tabi. Seyirde kullanabilirsin. Yine de abartmamakla iyi yapıyorsun tabi. Sağlıklı bir şey değil genel anlamda sonuçta.

Güzel ve bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.Malesef böbrek agrilarim devam ediyor randevuyu haftaya verdiler daha erken alamadim.insallah üsütmeden kaynaklanan bir seydir benim yolum daha uzun..:KK14:
Geçmiş olsuunn..
Ne bu hastalıklar böyle.. bir kurtulsaydın yaaa :KK43:

iyi akşamlar herkese.
sabahtan beri belim ağrıyor. dün gece de bacağıma kramp girdi. allah kimseye göstermesin kramp falan, ölüyorum zannedip hayatın kıymetini anlıyo insan.
bütün gün dışarda koşturdum bu bel ağrısıyla. yürüyüş yaptım bolca yani. callan yapamam bu belle. bi kaç bel egzersizi yaptım rahatlatmak adına hepsi bu :KK50:
40 beden ispanyol paça pantolon aldım, günün mutluluğu buydu benim için. acaba daha zayıflamasam mı bile dedim aynaya bakınca, o kadar begendim. tabi öyle bi ihtimal yok:KK20:
..........
Merhaba canım.. hala ağrıyor mu? Geçmiş olsuunn.. 40 beden olmanı da tebrik eder bol bol alkışlarıımm :KK9::KK9::nazar:

Bugün spor hocası kovmasaydı salondan çıkacağımız yoktuuuu :) Aman nazar değmesin :)
Kızlar geçmişi okuyamıyorum, yazdıklarınıza cevap veremiyorum kusura bakmayınnnn :KK66: Ama sizi takipteyimmmm :)
Biz de cumartesi pazar gittik. Eşime diyorum dün, yarın da gidecek miyiz diye. Belli olmaz işlerein duruma göre, gidebiliriz , ben çantamı alıcam yanıma diyo yaa :KK70: Amanıınn :KK70: Songaz gidiyo :KK70: O olmasa ben heralde haftada 2 kere falan anca gitcem :S Neyse ki hevesli biri var :)

Devam bulaşığım suyum devaammm :KK8::KK8::KK9:

İyi geceler diliyorum herkese...:nazar:

Atak bitip seyire başlayınca yazacaktım ama artık dayanamadım...
Kendimce azimli ve kararlı olduğumu hissetmek istedim herhalde diye düşünüyorum...
Umarım bana da yer vardır bu forumda...Ve umarım sonuna kadar gideceğim...:nazar:

Başlangıç kilom 76...
Dukan Bey bana 7 gün atak önerdi (bu dönemde 2,5 kg verirsin dedi)...
Seyir dönemi 9 marta kadarmış (ve o dönemde de 13,7 kg vereceksin dedi)..
Sonrası güçlendirme ve koruma malumunuz...
Toplamda yaklaşık 16 kg verecekmişim ve 59 olmalıymışım...:KK57:
Ben 59 u orta 1 veya 2 deyken görmüştüm en son yaa...Hoş benim istediğim 55 ama:KK55:, hele bir bakalım sürece değil mi?
Görüşmek üzere...En Büyük KK
........
Bugün atağın 4. gününü bitiriyorum ben...76 ile başladım, son üç gündür de 75.7 üm...:KK43:
-300 yani...Şaka gibi:KK50:...
Dukan 2,5 dedi ama bilemiyorum artık...Her bünye farklı öyle değil mi?:18:
Ne olursa olsun moralimi bozmayacağım:KK14:...Çabalayacağım:KK8:...Çünkü sürekli artış halinde olan bir kilo grafiğim var...:KK4:

Bakalım yarın sabah kaç olacak:44:
Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..

dedim ve aldım kitap şuan elimde bu gece başlarım okumaya :)
:KK1::KK1::KK1: Aferin sanaa :KK70: Hadi bakalım hayırlısıı :KK9::KK9:

yahu bu çiçek dilligil dukan yapmıyor muydu? aman da çok güzel kilo veriyorum diye ortalarda dolaşmıyor muydu? gerçi ben pek anlamamıştım ama televizyonlarda anlatmamış mıydı bilmem kaç kilo verdim, aslında incecikim ama ekran şişman gösteriyor diye?
eeeeee, benim dandik, eski usul tüplü televizyon, olsun olsun 3 kg fazla gösterir. yani ben şimdi merak ettim, et burdaysa kedi nerde?... :)))
Hahahha :KK9::KK9: Öyleydi di mi, öyle demişti izleyenler.. TV'ye falan çıkmıştı. Bu da su içse yarıyo herhal :KK1::KK1: :KK9: Seyirde bıraktı demek :)

çok geçmiş olsun, önemli birşey yoktur inşallah :KK50: diyete devam ediyorsan proteini biraz azalt doktora gidinceye kadar.

kurtköyden buraya ulaşım çok zor değil bildiğim kadarı ile.. geçenlerde yine kk den bir arkadaş geldi viaport servisi ile gelmiş durak çok yakınmış..sizi de beklerim :KK3:

nedense viaport hiç aklıma gelmemişti güzel fikir teşekkürler :KK28:

Tubacım ben evlatcaazımla tek başıma pek bir yere çıkamıyorum henüz, kendisi 1,5 yaşında bir bam bam :emir_bebek: Diş doktorum ile aramda her ne kadar 60 km mesafe de olsa her daim kendisine giderim, gitmeme de gerek olmuyor çok şükür, sadece kontrole gidiyorum :nazar: çok sağlam dişlerim varmış :nazar:
ama eşimin ciddi problemi var bu konuda, dişleri çok çapraşık ve sürekli tartar oluyor çapraşık yerlerde ve temizlettiriyor, cumartesi çalışıyorsan sana gelebiliriz bunun için, hafta içi çok yoğun çalıştığı için yaptıramıyor ama 2 hafta sonra yurt dışına çıkacak mutlaka yaptırması gerek :KK53:

Ha canım şöyleee :KK16::KK16::KK16: seviyoruz biz seni, sen kendini sev yeter :KK16::KK16::KK16::KK16:

önce herkeslere merhaba diyeyim yine uzamış gitmiş sayfalar bir akşamda :)

yahu insan bir gecede + 500 niye der ki üstelik protein günü sonrası :s kaçamağım da yok :KK43:

Canımcım tartıyla hergün haşır neşiriz ne yani akşam 3 bardak su içtim ondan önce de 1 bardak süt içmiştim sabah da çişim gelmedi mantıken 4bardak =1 kg olacağı için +1000 çıkmam lazımdı ama +300 çıktım..nedenini ben çok iyi biliyorum artı çıkmamın o yüzden gayet masumum yarın daha az çıkacağım,sen de öyle düşün o kadar protein yemişsindir ama wcye gidememişsindir:KK34:

Ben iskenderciye gittigim zaman tabagin ustundeki etleri toplayip yiyorum. yogurdunu yiyorum bi de. tabi sebze gunundeysem izgaralanmis biber ve domatesleri. Tamam yag orani yuksek ama, madem yemege katiliyosun, insanlarin senin acidigi bir duruma dusmemek istiyorsan. yiyebilecegin masum seylerden biri.

Ama secim bana kalirsa, izgara tavuk ve koftecilere gitmeyi tercih ediyorum, bilhassa su kiloyla etcilere. tamam yine az biraz yaglica oluyor ama, disarda yemek yiyip, karnini doyurabilecegin guzel yerler

Evettt tabikiiii altta kalan ekmekleri de yesem oyle göğsümü gere gere bugün iskender yedim dermiydim hiiiiçç:KK1::KK1::KK1::emir_bebek: ama o eti sakıncalıymış işte yağdan kaynaklı

Aynen katılıyorum, dışarda insanlarla yiyebilmek rahat edebilmek adına et-süt ürünü hoşgörü sınırlarımı açıyorum ben de biraz. Kahvaltıya gitmişsem dikkat ederek peynirlerden biraz yiyorum, normal yemekse yoğurdu-etinden (yemeğin yağlı suyundan uzak durarak tabii)... Diyette değilmişim hissi daha bir pekişiyor, kendimi iyi hissediyorum. :KK56:

Evet o kadar olur bence de başka şansımız yoksa tabi...ama ayran kadar tok tutan bi kurtarıcı görmedim ben

...
callan iradene bayılıyorum:nazar: belim ağrımayaydı ben de devam edicektim misler gibi ama ne callanı yürümek zor geliyo :KK43:

canım benim çok geçmiş olsun,doktora gittin mi kuzumm?

bu süre zarfında kolunu indirip kaldırsan bile enerji harcarsın,mümkün olduğunca sınırlılardan uzak dur hareketsizlikle duraklamaya girme..
Muhakkak doktordan egzersiz programı yazmasını iste ve tabiki en önemisi sağlık.....

Light meyveli yoğurt konusunda unutmadan şunları da yazayım, sonra uyumaya kaçayım:

Markete gidip para vermek yerine şunları yapmak daha güzel oluyor:
- Az suyla koyu bir şekilde meyveli çay demlemek, o demi alıp yoğurda karıştırmak ve tatlandırıcı eklemek
- Yoğurda aroma ekleyip (favorim Dr Oetker'in limonlu aroması) gene tatlandırıcı ile yemek

İnsanın içi rahat oluyor böyle yapınca, hem de o satılan ufak boyutlu şeylere nazaran bol bol yiyebiliyor (elbette fazla tatlandırıcının genel sağlığa zararlı olabileceğini ve aşırı süt ürünü tüketmenin kilo vermeyi durdurup ters yönde etkileyebileceğini unutmadan)

Herkese iyi geceler :)

Heyy çılgın kimyager seniiii...bak sen şu yoğurt tarifineee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hehehe :KK1::KK1:
tadı da güzel oluyodur eminimmmm deniycem derindondurucu meyveli yoğurt dolu ben bişeyi çok alınca canım onu yemek istemiyo..gözüm doyuyo sanırım,1 tane alırsam o gün bitiyo ama çok aldıysam belki aylarca durur..hatta gecenlerde 1 tanesini son kullanma tarihi geçmek üzere diye yedim

Günaydın kızlaarr.. Bir Pazartesi'de daha beraberiz.. Sevmiyom ben :120::120: İş de yoğğuunn...

Herkesler için mutlu bir hafta olsun..

Geçmişi okiyim dicem amaa... Başarılı olamayabilirim :) Maşallahınız var :nazar: Haftasonu kapatsak ya forumu yaaa :KK1::KK1::KK1:

Görüşürüüzz :KK3::KK3:

Heheh günaydın çıtırrrr sevimli çıtırr :))):KK16::KK16:

Günaydın canlar:KK3: herkes iyi mi bakalım,iyi haftalar olsun inşallah :KK16:
dün yine turp lürünü yaptım saçlarıma ama bu sefer yakmadan:KK9: gerçi bi faydası oluyor gibi gelmiyor bana ama yine de yapıyorum işte ama saçlar dökülmeye devam:KK50:
dün goji berryli kek ve muffinler yaptım,bir de cheesecake ama cake kısmını biraz az koymuşum görünmüyor:KK1:
sonra da brokoli çorbası yaptımmmmm:KK56:
uzun zamandır istiyordum,düne kısmetmiş yapmak.
özellikle kabızlık problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim,üstelik ps günleriniz için oldukça ideal,hemen tarifi veriyorum:KK34:

malzemeler:
1 orta boy brokoli
light süt
lor peyniri
yoğurt

brokolileri yıkayıp küçük parçalara ayırdıktan sonra tencereye alın, üstünü örtecek kadar light süt ekleyin.ben biraz da yoğurt ve yoğurt suyu ekledim.protein miktarı artsın diye de 250 gr kadar lor ekledim.hepsini birden kaynattım.daha sonra blendırla bırtt bırtttt yaptım.işte çorba hazır:KK56: dilerseniz içine nane,kırmızı biber gibi baharatlar da ekleyebilirsiniz.benimkinde lor kesildi,onun için bşr dahaki sefere sadece light sütle yapıcam.ama çook lezzetli oldu:KK34:

Tarif verenleriniz çok olsun ağzım sulandı yaaa offf sebze günümdeyim akşama deniycem kuzummmm çok mersiiiii :)))

asya_deniz

:KK34:

şimdi tüm kiloları verene kadar devam bakalım...

ben protein sebze yapmaya başlayınca + gramlar görmeye başladım ama hiççç takmıyorum...

o kilolar pes edene kadar ben pes etmeyeceğim...

heğimize kolay gelsin...

biz de seni seviyoruz canım ama lütfen artık daha disiplinli ol ve her tökezlediğinde pes edicem ben deme artık,anlaştık mı:KK34:

Ha canım şöyleee :KK16::KK16::KK16: seviyoruz biz seni, sen kendini sev yeter :KK16::KK16::KK16::KK16:

tamam tamam.. pes etmiycem birdaha :KK24::KK24:

Evettt tabikiiii altta kalan ekmekleri de yesem oyle göğsümü gere gere bugün iskender yedim dermiydim hiiiiçç:KK1::KK1::KK1::emir_bebek: ama o eti sakıncalıymış işte yağdan kaynaklı

Ben de dun disarda yedim, ama ne yemek, ogle yemegini atlayip gitmistim. kurt gibi acikmisim, neredeyse yarim kiloya yakin kofte yedim. ayiptir soylemesi, utaniyo insan oyle cosup yiyince.

Ama daha inanilmazini soyliyeyim, sabah -300 gordum, tartiyla falan oynadim, yanlis tartiyo bu diye, ama sonuc pek degismedi. Bi de yine duraklamaya girdim diye aglaniyodum:). Bu dukan isi biliyo galiba hakikaten.

:nazar: yokkk yoook sen burada bizimle gayet iyisin durmak yok vermeye devam :KK19:

kızlar ben normalde kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişi yemiyorum yeşil çay ve su takılıyorum ama son günlerde karnım çok acıkıyor :KK14:
kahvaltı saati:06-15
öğle yemeği: 13:00

kepek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum ara öğün yapılmalı mı? alternatif ne olabilir?

beni aydınlatır mısınız canlarım :44:

Son düzenleme:
Günaydın demek üzere başladım ama bu saat oldu:))

herkese bol kahkahalı, sağlıklı, enerjik bir hafta dilîyorum. Güneşi göreceğimiz son günler, keyfine varıp tadını çıkarın. :KK34:

Geçmişi okuyamadım ve kaçırdım hep neler yaptınız, neler oldu :44:

Bu sayfada gördüm, asyam denizim sen şaka yapmışsın sanırım bize, bitmiş neyse ki, canım benim, asla dönmek yok, seni çok sebiyorum ben, mesajda yazdıklarım da baki. :))

aliyem ve bir kaç kişi sınava girmiş umarım iyi sonuçlar alırsınız.

Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, umarım hepiniz iyisinizdir canlarım, ben fırsat buldukça giricem. Hepicinizi öpüyorum :KK16:

Üşenmedim walla yazılan her yorumu okumaya çalıştım :)) Daha yeniyim buralarda bana destek olursanız sevinirim :KK70:
Ben de dieti yaşam tarzı yapmışalardanım malesef :KK43: Bundan önce bu blogda yer alan dieti uygulamıştım. Aslında daha çok sağlıklı baeslenmek üzerine.
mevsimlerden Roma... Dukan kitabını almak şart oldu ama galiba bana :KK70:

Merhaba.. Hoşgeldin. Acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorsun :44: Kitabı okumuş muydun? Gerçekten de az vermişsin gibi çünkü. Yine de daha önünde 3 gün varmış, bakalım ne olacak.. 7 gün sonunda tam aynı kilo olmasa da Dukan'ın söylediği kiloya yakın bir kilo vermiş olman gerekir.. Bi bitsin şu atak da, yine konuşuruz. Hayırlı olsun.. İstediğin kiloya ulaşırsın umarım..

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...:KK52:
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...:KK17:

Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...

Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...

Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...:KK50:Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...

Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...:nazar:

çok geçmiş olsun, önemli birşey yoktur inşallah :KK50: diyete devam ediyorsan proteini biraz azalt doktora gidinceye kadar.

Tubacım ben evlatcaazımla tek başıma pek bir yere çıkamıyorum henüz, kendisi 1,5 yaşında bir bam bam :emir_bebek: Diş doktorum ile aramda her ne kadar 60 km mesafe de olsa her daim kendisine giderim, gitmeme de gerek olmuyor çok şükür, sadece kontrole gidiyorum :nazar: çok sağlam dişlerim varmış :nazar:
ama eşimin ciddi problemi var bu konuda, dişleri çok çapraşık ve sürekli tartar oluyor çapraşık yerlerde ve temizlettiriyor, cumartesi çalışıyorsan sana gelebiliriz bunun için, hafta içi çok yoğun çalıştığı için yaptıramıyor ama 2 hafta sonra yurt dışına çıkacak mutlaka yaptırması gerek :KK53:

oy oy zor dönemler Allah yardımcın olsun..
Cumartesi pazar da çalışıyorum. Sadece hafta içi 9.30- 10 arası açıyorsam haftasonu uyku accık tatlı geliyor 11 i buluyor açmam ama akşam 8 e kadar 7 gün çalışıyorum. işiniz düşerse de çaya kahveye de beklerim hepiciğinizi..

herkese bol kahkahalı, sağlıklı, enerjik bir hafta dilîyorum. Güneşi göreceğimiz son günler, keyfine varıp tadını çıkarın. :KK34:

Bu sayfada gördüm, asyam denizim sen şaka yapmışsın sanırım bize, bitmiş neyse ki, canım benim, asla dönmek yok, seni çok sebiyorum ben, mesajda yazdıklarım da baki. :))

Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, umarım hepiniz iyisinizdir canlarım, ben fırsat buldukça giricem. Hepicinizi öpüyorum :KK16:

Günaydın güzellikkkkk :KK16::KK16::KK16:

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim...:KK52:
Aynı anda başladım kitaba da diyete de...
Motivasyonum gelmişken kitabın bitmesini bekleyemedim...:KK17:

Sabahları aç karnına çörek otu çiğniyorum, 1 adet gün kurusu (kayısı) yiyip 1 bardak ılık su içiyorum üstüne
(kronik kabızlığım var oldum olası, 1 hafta-10 gün gibi sürelerde ilaç alarak işlemi gerçekleştirebiliyorum)...

Tüm gün içinde ise max. 2 yumurta, peynir, tavuk, ev yoğurdu yiyorum...Acıktıkça atıyorum ağzıma bir şeyler...
Günde 1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay,1 kupa kahve (yıllardır şekersiz tüketirim zaten) muhakkak tüketiyorum...
Yulaf kepeğini henüz alamadım, bugün aktara gidip almayı planlıyorum...Krep yapmak istiyorum da...

Bu sabah 75.6 kg dum. -100 gr daha vermişim...Yani 4 gün sonunda -400 gr oldu...:KK50:Daha 3 gün var evet...
Belki kabızlığımın da etkisi vardır...En son ilacı atağa başlamadan 1 gün önce almıştım...Atağın son günü ilaç da alırım artık, zaten 8-9 gün olmuş olacak...

Yediklerimde yanlış bir şey var mı?
Farkında olmadan bir hata mı yapıyorum, yanlış anladığım bir uygulama mı var?:18:
Cevaplarsanız sevinirim...:nazar:

Canımcım yanlış yaptığın tek şey kurukayısı onu yememelisin ,

Eksiğin de zaten farkındaymışsın yulaf kepeğin,

Bunun dışında her şey normal gözüküyor,

Sporla aran nası,egzersizlerini ve yürüyüşlerini tam yapıyo musun?
Suyu 2 litreye çıkarmaya çalış,1,5 az geldi bana

Çörek otu hakkında bi bilgim yok sanırım sınırlı izinlilerden,atakta yemesen daha iyi en iyi ihtimalle vücutta su tutyodur

:nazar: yokkk yoook sen burada bizimle gayet iyisin durmak yok vermeye devam :KK19:

kızlar ben normalde kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişi yemiyorum yeşil çay ve su takılıyorum ama son günlerde karnım çok acıkıyor :KK14:
kahvaltı saati:06-15
öğle yemeği: 13:00

kepek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum ara öğün yapılmalı mı? alternatif ne olabilir?

beni aydınlatır mısınız canlarım :44:

kuzum ben ara oğun olarak ayran tuketıryodum ama bayadır bıraktım. aynı basettıgın aclık bende de oğleden sonra 16,30 gıbı oluyor ama kahve falan bastırıyor benı bıraz olsun...

oyy kuzumm bende senı cok sevıyorum.. biyere gittiğim yok bitanem. burdayım...:KK16::KK16:

X