ufff kızlarr yaaa h.sonu yine çok kaynatmışsınız,dely'e katılıyorum h.sonu kapansın forum yaa yetişemiyoruz
bir sürü de alıntı yapmıştım sistemde tuhaf bişey oldu hepsi gitti,neyse aldıklarımı cevaplayayım
bu arada sınava giren herkesin umarım sonuçları dilediği gibi gelir
ekim34 cnm sıhatler olsun,yeni saçlarını güle güle kullan
dely'mm bugün resmi güçlendirmeye geçiş tarihin dimi,hadi bakalım hayırlı olsun,en sonunda hoşgeldin:13:
bu arada ben +1 kiolarda falanım,neden acaba bilemiyorum :26:
pufff kızlar bu güçlendirme gerçekten zor,dely'm özellikle sana söylüyorum,dikkat et bitanem.adamın dediği doğru,açılan kapıyı kapamak çok zor oluyor
şöyle ki mesela 2 dilim ekmek hakkın var dimi,bazen ayy bu dilimler küçük deyip 3 dilim yediğim oluyor ama diğer gün yemiyorum mesela.yada yulaf kepeğimi ihmal ettiğim günler oluyor
yada mesela diyetin şu aşamasına kadar almadığım carte dor light dondurma almıştım 1 kiloluk,3 top falan koydum yedim sonra dayanamayıp daha da fazlasını yedim neredeyse bitirdim
light mayt ama uıygun değil sonuçta,seyirde hiç almamıştım bile dondurma,güçlendirmede şımardım mı yoksa,.ok korkuyorum
neyse bi daha d almıcam o dondurmadan da.bir de meyve sevmiyorum diye kurutulmuş meyveleri alıyordum şeker gibi yiyiyordum ama şekersiz demişlerdi bana.geçen gün netten araştırdım kurutulmuş hindistan cevizini bir de baktım ki şişmanlatır yazıyor yaaa
bütün bunları hayatımdan çıkarıp adam gibi devam edicem güçlendirmeye bakalım ne olacak.
hem göbeğim de çıktı 2 haftadır bühüüüü
Merhaba Arkadaşlar,
Hafta sonu İzmir'de olduğum için size oradan yazamadım. Hemen cumartesiyi özetliyorum.
Cumartesi sabahı 85,600 gram geldim. 89,600 ile başladığım atak devresini 85,600 ile tam 4 kiloyu geride bırakarak bitirdim çok şükür.
Bugün itibariyle seyir devresine geçmiş bulunuyorum.
Ve inanır mısınız artık öğlenden sonra acıktığımı hissetmiyorum çok şükür.
Cuma günü sabah 1 bardak süt
öğle lorlu omlet, tatlandırıcılı çay, peynir ve 1 dilim dukan ekmeği (dukan ekmeğim süper oldu içinde 9 kaşık yulaf vardı. bende piştikten sonra metre ile ölçüp 9 eş parçaya böldüm. 1 kaşık yulaf eşittir 1 dilim dukan ekmeği olarak tüketiyorum:))
akşam tavuğun beyaz eti bol yoğurt 1 dilim dukan ekmeği
Bugün ilk sp günüm ve çooooooooooooooooooook mutluyum çok şükür
sabah lorlu omlet, tatlandırıcılı çay, peynir ve 1 dilim dukan ekmeği, 1 domates
öğle 1 fincan yeşil çay (canım yemek istemedi)
akşam tavuğun kalan beyaz eti, yağsız yumurtalı pırasa kavurması, yoğurt marul satalası
Rabbim yeşilliklerini bizden eksik etmesin...
Yaşasın sp günleri :)
Şimdi merakla yarın sabahı bekliyorum. Aynı tartıda, aynı saatte, aynı kıyafetle bakalım kaç kilo geleceğim.
Görüşmek üzere.
şekercim haber verseydin yaa bi kahve içerdük
Bugün doymak bilmedim ben ya...Neler yaptım kendime bir bilseniz...Tüm dukan ahalisi doyar herhalde bu yaptıklarımla
Güçlendirme poğaçalarım, unsuz kek, şirin kek, rulo pasta, bol malzeminos mudur nedir edanın yeni ürettiği pizza
Mutfağın bir kısmını topladım ama saatlerce ordayıdm hala savaş alanı gibi
Favoriim kesinlikle rulo pasta ve şu malzeminos pizza...Rulo pastada kepek yok valla nişasta çok olmasa hepsini yerdim
o derece güzeldi..birdaha dışardaki pastalara ağzımı sürmem
yap pastayı ye hergün....
tarif versene biz de yapalım
iyi aksamlar dukancanlar.
Alisim insallah güzel sonuclar alirsin sinavdan ben bu aralar yine böbrek agrisi cekiyorum su icemiyorum fazla hava soguk olunca canim istemiyor.Dün gece sirtimdan vurdu kiz kardesim hemsirelik okuyor onu uyandirdim buramda feci agri ne olabilir oda böbreklerin agriyordur orda böbrek var dedi.Bugün zorla 2 litre su ictim insallah gecer..Yarinda randevu alabilirsem mutlaka doktoro görünmek istiyorum öyle böyle degildi nefes aldirmadi.
cnm çok geçmiş olsun,inşallah kötü bişey yoktur
Kızzlarr kızlaaar bunu paylaşayım sonra gideceğim :) Çok hoşuma gitti çooook :)
Olaya konu olan kişiler bir evli çift, ben ve hepimizin ortak arkadaşı :) Evli çiftten bayan olan beni tanıyor, ama eşi tanımıyor. Diğer arkadaş ortak olduğu için malumunuz herkes tanıyor. Cuma günü dekanlıkta bir işimiz var, başka bir fakültenin dekanını evine götüreceğiz. Ben ve arkadaşım bu işten sorumluyuz. O esnada evli erkek kişi ortak arkadaşımızı ve beni görüyor, beni tanımıyor doğal olarak, sonra bu olayı eşine anlatmaya başlıyor (yani dekanın evine götürülme işini) fakat beni tanımadığı için eşine kim olduğumu anlatamıyor, eşi de önceden olayı bildiği için şişman olan kız mı diyor, evli olan erkek ise yooo şişman değil ZAYIF bir kızdı diyorrr, bulaşıksuyu bunu duyunca eriyor, bitiyor, mutluluktan dört köşe oluyooor.
A, B, C kişileri gibi oldu bu ama öyle olması gerekiyordu
ahahahah zayıf bulaşıksuyu seniii
Günaydin Dukancanlar.
Güzel ve bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.Malesef böbrek agrilarim devam ediyor randevuyu haftaya verdiler daha erken alamadim.insallah üsütmeden kaynaklanan bir seydir benim yolum daha uzun..
cnm bu arada eşin nasıl oldu ?
Canım çekti resmennn :)
Ellerine sağlık kuzucukkk
afiyet olsun kuzucuk,sen de yap.balkabağı bulamadım yaa bulsam onu da fırında yapıcaktım
Kızlar yetişin.
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.
ayy ne güzel yaaa,sen hala veriyorsun yemene rağmen,ben neden aldım yaaa hem de ödüllerimi bile masum geçirdim
Eki Görüntüle 549627 Eki Görüntüle 549628 Kızlar mügenin bahsettiği izmir görüntüsü..
Paylaşmaya çalıştım çok hoş değil mi
canım ellerine sağlık,aynen bu işte yaaa çok güzel görünüyor dimiii
iyi haftalar millett!!!!!
dely we
cute77 yogun ısrarlarınız sonucu,bu hafta güçlendirme 2.yarıya geçtim..artık bi 4.5 ayda o sürer
bi kilo alayım ben size sorarım
dengelemeye calıstım gunlerı kafamda ama bı turlu 2 gun ust uste nişasta we ödül olmayacak seklınde oturtamadım.Salı,perşembe we hafta sonu haklarımı kullanmayı dusunuorum bakalım Allah kerimm,,neler olacak
güçlendirme 1.yarıda mısın? ilk yarıda kilo werimi dewam edior ama ikincide duruormus hatta alınabılıormus dıe okudum ben.bence panik yapma.
sütaşın light olanları war onu yıyebılırsın.ayrıca activia bize izinli değil.Kabızlık için aktarda Tilaks cay war yada mest çay.onları dene.
günaydın yawrucan..bende denedım ama başaramadım
tebrıkler cnm ama hak ettin sen ztn bunları
hayırlı olsun kuzum 2.yarın,darısı başımıza
Kızlar ben burdayım…
bırakmadımm bırakamadımm.. kılo vermesemde bu dukan bende omur boyu devam edecek galıba.. ayy ne dıycemı bılemedım.. okadar güzel seyler yazmışsınız kı bırakmak daha buyuk aptallık olur..
sızlerı sevıyorum sızlerde benı sevin….
iyiki varsınız…
biz de seni seviyoruz canım ama lütfen artık daha disiplinli ol ve her tökezlediğinde pes edicem ben deme artık,anlaştık mı