Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu hafta sebzeyi arttır, bir öyle dene hala kilo vermeye devam ediyorsan, güçlendirmenin 2. yarısına geç derim ben...Ama sebzeyi çok yediğimde kilo veremedim ben, bir de şu sınırlı izinlileri sınırsız tüketince kilo vermen duruyor kakao, nişasta, süt tozu.....şu aralar nişastayla kafayı bozmuş durumdayım ben...Çoğu yemekte sosa güzel oluyor ya da kek pasta, puding vs...

güzell zarif incecik bayanlar bu meyveli yoğurt tercihiniz nedir yani içinde şeker yokmu onların ???lütfen cevap verirmisiniz..bide hangisini tercih ediyosunuz mesela aktiva olurmu kabızlık başladı malum....

ben hiç yemedim ama sütaş light olanlar vardı, aktivanın lightı var mı bilmiyorum ama kabızlık için başka alternatifler mevcut...yeşil çayı artırın ya da mest çayı için...Bol su için vs...Bir süre sonra kendiliğinde vücut alışıyor...

Şimdi öncelikle kitabı okudunuz mu diye sorasım geliyor..Bu diette aç kalma diye bir şey yok ki...Ataktada yiyebileceğiniz sayısız lezzetli yemek var....

Light meyveli yoğurt konusunda unutmadan şunları da yazayım, sonra uyumaya kaçayım:

Markete gidip para vermek yerine şunları yapmak daha güzel oluyor:
- Az suyla koyu bir şekilde meyveli çay demlemek, o demi alıp yoğurda karıştırmak ve tatlandırıcı eklemek
- Yoğurda aroma ekleyip (favorim Dr Oetker'in limonlu aroması) gene tatlandırıcı ile yemek

İnsanın içi rahat oluyor böyle yapınca, hem de o satılan ufak boyutlu şeylere nazaran bol bol yiyebiliyor (elbette fazla tatlandırıcının genel sağlığa zararlı olabileceğini ve aşırı süt ürünü tüketmenin kilo vermeyi durdurup ters yönde etkileyebileceğini unutmadan)

Herkese iyi geceler :)

İyi geceler diliyorum herkese...

Atak bitip seyire başlayınca yazacaktım ama artık dayanamadım...
Kendimce azimli ve kararlı olduğumu hissetmek istedim herhalde diye düşünüyorum...
Umarım bana da yer vardır bu forumda...Ve umarım sonuna kadar gideceğim...

Başlangıç kilom 76...
Dukan Bey bana 7 gün atak önerdi (bu dönemde 2,5 kg verirsin dedi)...
Seyir dönemi 9 marta kadarmış (ve o dönemde de 13,7 kg vereceksin dedi)..
Sonrası güçlendirme ve koruma malumunuz...
Toplamda yaklaşık 16 kg verecekmişim ve 59 olmalıymışım...
Ben 59 u orta 1 veya 2 deyken görmüştüm en son yaa...Hoş benim istediğim 55 ama, hele bir bakalım sürece değil mi?
Görüşmek üzere...

Süper bir rakam, çok kıskandım
Bugün atağın 4. gününü bitiriyorum ben...76 ile başladım, son üç gündür de 75.7 üm...
-300 yani...Şaka gibi...
Dukan 2,5 dedi ama bilemiyorum artık...Her bünye farklı öyle değil mi?:18:
Ne olursa olsun moralimi bozmayacağım...Çabalayacağım...Çünkü sürekli artış halinde olan bir kilo grafiğim var...

Bakalım yarın sabah kaç olacak:44:

Your true weight

Congratulations! You are already at your True Weight!
If the information that you have given is correct, your true weight is 0, and you do not need Dukan Diet coaching. Your weight is right for you.

Dukan sasırmış olmalı bana testten bunu dedi

canım yaa allah razı olsun... çok teşekkür ediyorum... gelmek istememdeki sebepler; seni çok merak ettim ne aşamada olduğunu ve tahmin ettiğim gibi süper devam ediyorsun... ve tabi bir de hazımsızlıktan yapılan yorumların yersiz olduğunu taa o zaman da söylemiştim ama görsünler istedim...

ayrıca selin (niless) dukanı bıraktı bikaç farklı diyet de yaptı... şimdilerde fazla kilo şikayeti yok aslında... bu arada işten ayrıldı DGS ile ODTÜ'de burslu okuyor şu an... hemde dereceyle kazandı... yani Ankara'da sevdiceğinin yanında yakınında :)

ömür (ommur)'e gelince o devam ediyor... güçlendirmede ... ve gayet de iyi gidiyor...

bu arada bende son 1 haftadır iştahsızlık başladığından bende zayıflıyorum... sabahları midem bulanıyor bişey yiyemiyorum...

seni çok öpüyorum kendine iyi bak...

merhaba;
hem iyi dilekleriniz için hem de bu güzel önerileriniz için çok teşekkür ediyorum... evet diş sağlığı normalde çok önemli... fakat hamilelikte çok çok daha önemli... çok şükür diş sağlığımı çok dikkate alıyorum ve birkaç yıl önce uzun süreli bir ttedavi sonrasında rutin kontrollerimle devam ediyorum... aynı zamanda diş bakımımı ihmal etmiyorum... ne yersem yiyeyim mutlaka hemen fırçalıyorum... yada yanımda fırça yoksa hemen birkaç dakika şekersiz sakız çiğniyorum ve rahatlıyorum... tekrar teşekkürler...

GÜnaydınnnn
Kerkese iyi haftalar...

Ahh canım benim. Afiyet olsun. Çok sevindim güzel olmasına. Ben 2. kere yaptığımda normal usul yaş mayayla yaptım. İğrenç oldu. Maya tadı geldi gerçekten bol bol. En güzeli ilk yaptığım usul. Mahlep süper fikir mis kokar misss.
ALLAH RAZI OLSUN demene bayıldımmm. Çok şekerrr :)

Günaydın kızlaarr.. Bir Pazartesi'de daha beraberiz.. Sevmiyom ben :120::120: İş de yoğğuunn...

Herkesler için mutlu bir hafta olsun..

Geçmişi okiyim dicem amaa... Başarılı olamayabilirim :) Maşallahınız var Haftasonu kapatsak ya forumu yaaa

Görüşürüüzz

Günaydın canlarım
Hepimize güzel, zinde bir hafta diliyorum

Müsadenizle geçmişe yolculuk yaapayım anca okurummmm

günaydın kuzucanlar miss gibi güneşli bir hafta başında herkesin günü ve haftası güzel, bol güneşli, neşeli geçsin inşallah

Günaydin Dukancanlar.

Güzel ve bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.Malesef böbrek agrilarim devam ediyor randevuyu haftaya verdiler daha erken alamadim.insallah üsütmeden kaynaklanan bir seydir benim yolum daha uzun..

................
............
DELY'M SENİ SEVİYORUM YAAAA BİTANESİN
..............

Dely : güçlendirmen hayırlı olsun(tablo on numara yıne)
..............

Saol canımm =)) He yaa!! Doğruu.. Ben güçlendirmeye geçtim ya laa Tartılmadım da :S Yarın tartıliyim bakiyim..
Pek hevesli değilim güçlendirmeye ama.. Cumartesi 61 çıktım ben yaa.. Gittikçe kilo alıyorum sanırım :S 61'i güçlendirmek istemiyorum ki benn Ne yapıcam bilmiyorum..

Saol tatlım Bakalımm.. Diyete yeni başlamış gibi düşünmek istiyorum kendimi.. İnşallah iradeli olurum.. Spora da düzenli gidicem.. Bakalım sonuç ne olacak.. Dediğin gibi zaten sporda da 1,5 ayda 5 kilo vermek istiyom dediydim.. Ay ne güzel oluurrr Bu ben miymişim ahaha Bakiyim Benziyo sanki

Meraba.. Dukan amca biraz fazla söylüyo kiloları aslında, haklısın ama.. Ne güzel işte :)) Normalmişsin en azından. Sen zayıf olmak istiyorsun demek Boyun kaç? Kaç kilosun ki?

Son düzenleme:
Günaydın canlar herkes iyi mi bakalım,iyi haftalar olsun inşallah
dün yine turp lürünü yaptım saçlarıma ama bu sefer yakmadan gerçi bi faydası oluyor gibi gelmiyor bana ama yine de yapıyorum işte ama saçlar dökülmeye devam
dün goji berryli kek ve muffinler yaptım,bir de cheesecake ama cake kısmını biraz az koymuşum görünmüyor
sonra da brokoli çorbası yaptımmmmm
uzun zamandır istiyordum,düne kısmetmiş yapmak.
özellikle kabızlık problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim,üstelik ps günleriniz için oldukça ideal,hemen tarifi veriyorum

malzemeler:
1 orta boy brokoli
light süt
lor peyniri
yoğurt

brokolileri yıkayıp küçük parçalara ayırdıktan sonra tencereye alın, üstünü örtecek kadar light süt ekleyin.ben biraz da yoğurt ve yoğurt suyu ekledim.protein miktarı artsın diye de 250 gr kadar lor ekledim.hepsini birden kaynattım.daha sonra blendırla bırtt bırtttt yaptım.işte çorba hazır dilerseniz içine nane,kırmızı biber gibi baharatlar da ekleyebilirsiniz.benimkinde lor kesildi,onun için bşr dahaki sefere sadece light sütle yapıcam.ama çook lezzetli oldu

Canım çekti resmennn :)
Ellerine sağlık kuzucukkk

Oooo siz süper işler başarmışsınız tebrik ederimmmm :) Güzel haberlerinizi bekliyorum şekerler :)

Kızzlarr kızlaaar bunu paylaşayım sonra gideceğim :) Çok hoşuma gitti çooook :)

Olaya konu olan kişiler bir evli çift, ben ve hepimizin ortak arkadaşı :) Evli çiftten bayan olan beni tanıyor, ama eşi tanımıyor. Diğer arkadaş ortak olduğu için malumunuz herkes tanıyor. Cuma günü dekanlıkta bir işimiz var, başka bir fakültenin dekanını evine götüreceğiz. Ben ve arkadaşım bu işten sorumluyuz. O esnada evli erkek kişi ortak arkadaşımızı ve beni görüyor, beni tanımıyor doğal olarak, sonra bu olayı eşine anlatmaya başlıyor (yani dekanın evine götürülme işini) fakat beni tanımadığı için eşine kim olduğumu anlatamıyor, eşi de önceden olayı bildiği için şişman olan kız mı diyor, evli olan erkek ise yooo şişman değil ZAYIF bir kızdı diyorrr, bulaşıksuyu bunu duyunca eriyor, bitiyor, mutluluktan dört köşe oluyooor.

A, B, C kişileri gibi oldu bu ama öyle olması gerekiyordu

önce herkeslere merhaba diyeyim yine uzamış gitmiş sayfalar bir akşamda :)

yahu insan bir gecede + 500 niye der ki üstelik protein günü sonrası :s kaçamağım da yok

onlar kaçamak değil. tatlandırıcı serbest. dukan poğaçayı zaten kepekle yapmışsındır. o da tamam. tarçın da serbest. kaçamak yok yani. neden kaçamak dedinki sen onlara?

şöyle ki, hani tatlandırıcı mesela serbest olsa da sınırlı tüketmek daha iyi ya, benim de daha bugün 13. günüm ve önümde çooook gün var ya, şimdiden sınırlı izinlilere başlamış olmak canımı sıkıyor da o açıdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…