Canım uyguluyorum ödül yemeklerini filan. Bugün kahvaltıda muz bile yedim artık düşün, muz ki bize en yasak olan şeylerden.Ürktüm bildiğin. Dün bir arkadaşımla görüştüm. Ya kızım abartmışsın zayıflama işini deyince üzüldüm bir an. Dedim bu kadar kötü mü görünüyorum.Ya da onlar eski halimle kıyasladıkları için böyle söylüyorlar. Hele annem... Dediğin doğru. Sebzeyi artırmalı. Protein zaten çok sevdiğimden ister istemez daha fazla tüketiyorum sanırım. Son zamanlarda çok hareketliyim belki yediklerim yanıyor, metabolizmanın hızlandığı kesin. Bugün saçma sapan şeyleri aşırı kilo kaybetmek istemediğimden yedim ama yarın yapmam böyle. Yeşil çayımı içip bünyemi dinlendiriyorum şimdi. Bu arada sağlık sorunum yok. Değerlerim normal. Her şeyin başı sağlık, şükür.
güzell zarif incecik bayanlar bu meyveli yoğurt tercihiniz nedir yani içinde şeker yokmu onların ???lütfen cevap verirmisiniz..bide hangisini tercih ediyosunuz mesela aktiva olurmu kabızlık başladı malum....
bugün atağımın 5 .günü geride kaldı..yaaa cçok ilginç elime bi çanta verseler al bunu taşı 4kg akşama kadar yere bırakma diye ah elim kolun derim ..ama ne kadar fazladan yük taşıyoruz dimmii..işte bu 5 gün sonucunda o 4 kiloluk yükten kurtuldum iyi sayılır sanırım ama dayanamayıp atağı 1 gün erken sonlandırcam midem çok kötü resmen aç yaşıyorum ..yarın tavuklu kabak yapıcam ooohhh bide sarımsaklı yoğurt ay şimdiden canım çekti valla..
bugün atağımın 5 .günü geride kaldı..yaaa cçok ilginç elime bi çanta verseler al bunu taşı 4kg akşama kadar yere bırakma diye ah elim kolun derim ..ama ne kadar fazladan yük taşıyoruz dimmii..işte bu 5 gün sonucunda o 4 kiloluk yükten kurtuldum iyi sayılır sanırım ama dayanamayıp atağı 1 gün erken sonlandırcam midem çok kötü resmen aç yaşıyorum ..yarın tavuklu kabak yapıcam ooohhh bide sarımsaklı yoğurt ay şimdiden canım çekti valla..
Canım benim teşekkür ederim, seni gördüğüme çooook sevindim :)
Kuzum yaa harikasın mutluluğun daim olsun bundan sonra meleğinin haberlerini ver bize :) Çok sevindim yaaaa, ne yazsam nasıl desem bilemedim :) Sen nilesss le de görüşüyordun, o da uğramaz oldu buralara o nasıl acaba? ommur de gelmiyor
Merhaba.. Evliliğiniz de bebeşiniz de hayırlı olsun. Umarım ikinci dukan çok çok iyi geçer.. hamilikte diş sağlığının önemini biliyorsunuzdur gerçi. çürükleriniz hem sizin hem bebeğinizin sağlığını riske atıyor. çürükleriniz düşüğe ya da gelişim geriliklerine sebep olabiliyor. o yüzden hatırlatma adına link vermek istedim.. Sevgiler..
http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-...1829-hamilelikte-dis-bakimi.html#post27252500
Mervecim 2 Mayısta başladım Dukan' a. 73.5 kiloydum. Meyveli yoğurdu ssaymazsak kaçamaksız uyguladım diyeti ve eylül ayında güçlendirmeye geçerken 57 kiloydum. Eylül ayından bu yana da güçlendirmedeyim. 20 kilo oldu verdiğim toplam kilo.[/QUOT
Meyveli yoğurtu saymazsak miiii:18: light olmayan galiba:18:
Bi de gerçekten nasi kacamaksiz yaptınoyy oy ben mesela çok dikkat ederim sınırlı izinlileri bile gerçekten çok az yerim ama kaçamaksiz tamamlamış ola:miycam bu diyeti,bu aralar değilse de geçmişim kotu
Activialar yasak, üstünde %0 şeker, %0 yağ diye belirtilen light meyveli yoğurtlardan yiyenler var. Gene de fazla önerilmiyor, malum duraklama sebebi olabilir.
Kabızlık için su bol içilmeli, yeşil çay ihmal edilmemeli. Seyirdeki sebze günlerinde yeşillikler de tüketilmeli. Hareket etmenin de faydası oluyor. Çok acil durumlarda mest çayı, form çaylar tüketilebilir. Light kefirin de faydasını gördüm.
Bağırsak biraz alıngan, problemli yaşlı bir teyzeye dönüyor bu diyette. Gönlünü hep hoş tutmak lazımmış, en ufak birşey olursa hemen küsüyor. Tecrübe ettim ben de.
Hahahahaha koptummmm
Herkese iyi akşamlar!
İpek'e tekrar poğaça tarifi için çok ama çok teşekkür ediyorum! Annem bile bayıldı, şimdi onun misafirleri için de bir posta pişirdik. "Hem lezzetli, hem sağlıklı" diye sunup sükse yapmayı planlıyor.Gül şekilli silikon kalıp almış, şekil tam belli olsun diye biraz yağladı kalıbı tabii ama olsun, normal gün şartlarına göre sağlıklı sayılır halen. Kendime de bir ölçü daha pişirdim, bu sefer azcık da mahlep katarak. Buzluğa haftalık depomu yaptım. Her yapışta sana dualar ediyorum, Allah razı olsun tarif için. Tabii Sevgi'ye de teşekkürler, onun modifiyesinden de eklediklerim var, ekstra kabartma tozu, biraz daha fazla lor gibi. Hepiniz harikasınız. :)
.
................
............
DELY'M SENİ SEVİYORUM YAAAA BİTANESİN
..............
Dely : güçlendirmen hayırlı olsun(tablo on numara yıne)
..............
...........
Kuzum güçlendirmen hayırlı olsun şimdiden...ama kaç gündür kurtlar kaynıyodu içinde yerinde duramıyodun bu şikayetlerin sana güçlendirmede uslu duracağının belirtisi..hatta bence düzene bile gireceksin..spora yüklen biraz da..dukanı callen paklar..hiç aksatma ama.. dukanın ilk günlerindeki disiplininle spor yap...artık gerisi gelir ama zamanla..yani kendine süre ver(mesela 1,5 ay) eminim bu sürenin sonunda daha bi memnun olacaksın..
Bi de şu karakteri senle acayip özdeşleştirdim..seni görmedim ama yüzünü böyle hayal ediyorum
hehehehe
Your true weight
Congratulations! You are already at your True Weight!
If the information that you have given is correct, your true weight is 0, and you do not need Dukan Diet coaching. Your weight is right for you.
Dukan sasırmış olmalı bana testten bunu dedi
Günaydın canlarherkes iyi mi bakalım,iyi haftalar olsun inşallah
dün yine turp lürünü yaptım saçlarıma ama bu sefer yakmadangerçi bi faydası oluyor gibi gelmiyor bana ama yine de yapıyorum işte ama saçlar dökülmeye devam
dün goji berryli kek ve muffinler yaptım,bir de cheesecake ama cake kısmını biraz az koymuşum görünmüyor
sonra da brokoli çorbası yaptımmmmm
uzun zamandır istiyordum,düne kısmetmiş yapmak.
özellikle kabızlık problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim,üstelik ps günleriniz için oldukça ideal,hemen tarifi veriyorum
malzemeler:
1 orta boy brokoli
light süt
lor peyniri
yoğurt
brokolileri yıkayıp küçük parçalara ayırdıktan sonra tencereye alın, üstünü örtecek kadar light süt ekleyin.ben biraz da yoğurt ve yoğurt suyu ekledim.protein miktarı artsın diye de 250 gr kadar lor ekledim.hepsini birden kaynattım.daha sonra blendırla bırtt bırtttt yaptım.işte çorba hazırdilerseniz içine nane,kırmızı biber gibi baharatlar da ekleyebilirsiniz.benimkinde lor kesildi,onun için bşr dahaki sefere sadece light sütle yapıcam.ama çook lezzetli oldu
canım yaa allah razı olsun... çok teşekkür ediyorum... gelmek istememdeki sebepler; seni çok merak ettim ne aşamada olduğunu ve tahmin ettiğim gibi süper devam ediyorsun... ve tabi bir de hazımsızlıktan yapılan yorumların yersiz olduğunu taa o zaman da söylemiştim ama görsünler istedim...
ayrıca selin (niless) dukanı bıraktı bikaç farklı diyet de yaptı... şimdilerde fazla kilo şikayeti yok aslında... bu arada işten ayrıldı DGS ile ODTÜ'de burslu okuyor şu an... hemde dereceyle kazandı... yani Ankara'da sevdiceğinin yanında yakınında :)
ömür (ommur)'e gelince o devam ediyor... güçlendirmede ... ve gayet de iyi gidiyor...
bu arada bende son 1 haftadır iştahsızlık başladığından bende zayıflıyorum... sabahları midem bulanıyor bişey yiyemiyorum...
seni çok öpüyorum kendine iyi bak...
Sonunda geçmişi bitirebildim.. 1 saat olmuş pc başına oturalı ne seviyoruz arkadaş bir hatun milleti konuşmayı
Aliyecim inşallah işine yarayacak bir sonuç gelir sınavdan.. Nesli ve hashish için de geçerli tabi bu dilek..
Sütlaç ve çorba denemeye değer gözüküyor...Zaten 2 gündür acayip bir abur cubur isteğim var yoğurda tarçın katıp yiyerek dizginlemeye çalışıyorum,akşam şu sütlacı deneyim bari :)[/QUOT
ı
Su diyetin hakkını ver,
Sen Zaten ayrıca tebrik edileceksin..abur cubura düşkün ,yanında çatır cutur cips yiyen bi esin var cünkü..ne kadar zordur eminim..ama sakin aldanma ona ve elindeki tehlikeli şeylere :)
bu arada bu cidden iyi motivasyon oldu bana :)
onlar kaçamak değil. tatlandırıcı serbest. dukan poğaçayı zaten kepekle yapmışsındır. o da tamam. tarçın da serbest. kaçamak yok yani. neden kaçamak dedinki sen onlara?