Canım uyguluyorum ödül yemeklerini filan. Bugün kahvaltıda muz bile yedim artık düşün, muz ki bize en yasak olan şeylerden.Ürktüm bildiğin. Dün bir arkadaşımla görüştüm. Ya kızım abartmışsın zayıflama işini deyince üzüldüm bir an. Dedim bu kadar kötü mü görünüyorum.Ya da onlar eski halimle kıyasladıkları için böyle söylüyorlar. Hele annem... Dediğin doğru. Sebzeyi artırmalı. Protein zaten çok sevdiğimden ister istemez daha fazla tüketiyorum sanırım. Son zamanlarda çok hareketliyim belki yediklerim yanıyor, metabolizmanın hızlandığı kesin. Bugün saçma sapan şeyleri aşırı kilo kaybetmek istemediğimden yedim ama yarın yapmam böyle. Yeşil çayımı içip bünyemi dinlendiriyorum şimdi. Bu arada sağlık sorunum yok. Değerlerim normal. Her şeyin başı sağlık, şükür.
Bu hafta sebzeyi arttır, bir öyle dene hala kilo vermeye devam ediyorsan, güçlendirmenin 2. yarısına geç derim ben...Ama sebzeyi çok yediğimde kilo veremedim ben, bir de şu sınırlı izinlileri sınırsız tüketince kilo vermen duruyor kakao, nişasta, süt tozu.....şu aralar nişastayla kafayı bozmuş durumdayım ben...Çoğu yemekte sosa güzel oluyor ya da kek pasta, puding vs...
güzell zarif incecik bayanlar bu meyveli yoğurt tercihiniz nedir yani içinde şeker yokmu onların ???lütfen cevap verirmisiniz..bide hangisini tercih ediyosunuz mesela aktiva olurmu kabızlık başladı malum....
ben hiç yemedim ama sütaş light olanlar vardı, aktivanın lightı var mı bilmiyorum ama kabızlık için başka alternatifler mevcut...yeşil çayı artırın ya da mest çayı için...Bol su için vs...Bir süre sonra kendiliğinde vücut alışıyor...
bugün atağımın 5 .günü geride kaldı..yaaa cçok ilginç elime bi çanta verseler al bunu taşı 4kg akşama kadar yere bırakma diye ah elim kolun derim ..ama ne kadar fazladan yük taşıyoruz dimmii..işte bu 5 gün sonucunda o 4 kiloluk yükten kurtuldum iyi sayılır sanırım ama dayanamayıp atağı 1 gün erken sonlandırcam midem çok kötü resmen aç yaşıyorum ..yarın tavuklu kabak yapıcam ooohhh bide sarımsaklı yoğurt ay şimdiden canım çekti valla..
Şimdi öncelikle kitabı okudunuz mu diye sorasım geliyor..Bu diette aç kalma diye bir şey yok ki...Ataktada yiyebileceğiniz sayısız lezzetli yemek var....