Valla ben utanmasam o splenda koydukları kutuyu çantaya boşaltıcam....bazı yerlede iki katlı oluyor ya, yukardada eleman bulunmuyor, kamera var ama olsun, alıyorum bir sürü splenda...Çok da rahat oluyorAmericano ve latte bize uygun...Şekersiz aromaları var, sana koydukları gibi sanırım...Ben de hep istiyordum onlardan ama kalorisimi varmış onların :44: ben şekersiz diye bize uygun olur diye hep istiyodum onlardan...
Aklıma öğrencilik yıllarım geldi...Üniversitede kantinde şeker ve tuz paketlerini alır eve götürürdük
Evett yaa bizim yemkhaneden direk koca koca tuzluk çalanlar vardı
Benim ilk deneyimim
bi de 3 yaşındayken renkli bilezik çalmışım da annem eve gelince fark etmiş,parasını vermeye gitmişler ertesi gün adam almamışbiz amcayla aramızda anlaşmıştık hey gidi günler
Biz çok iyyizz tatlımmmm :)) ne renge boyatıyosun bakalımm...
Ekimcim maşallah başladığımız gibi devam ediyorum callene de dukana da..
hiç kaçamak yok
senin durumlar nasıl..? biliyorum sen de aksatmıyosun
ben iyiym cnm.Pazrtesı güçlendirme 2.yarıya geçiorum.temizlik yapıodum arada bi bakayim derken gördüm msjısen ne durumdasın?
yooook kuzuuummm şekersiz aromalar var fındık falan,tercihinin şekersiz aroma olduğunu söylersen sakınca yok
mirayım yaaa valla ben de arkadaşlarla paylaşacaktım yani hatırlayabilecek eskilerle,mirayla yazıştık evlenmiş hatta hamileymiş diye ki sen zaten bağlanmışsıntekrar burdan da tebrik ediyorum kuzum,Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin kiloları da boşver sonra nasıl olsa verirsin,en önmelisi senin ve bebişinin sağlığı
sorma kuzum valla 23 kilo verdim artık güçlendirmedeyim gayet iyi gidiyor
benim mesai bitti kızlar yavaştan kaçıyorum,bugün ananeciğimin doğumgünü ziyaretine gidicem
10 kasım diye heykelde 2400 gönüllüyle Atatürk portresi yapıldı bugün,izlemeye kaçtım bir ara.siz de akşam tv'den görürsünüz,çok gurur duyuyorum memleketimlebu vesileyle Atamızı da saygıyla anmış olalım
sizleri seviyorum,çok öpüldünüzbol eksili güzel bir h.sonu olsun inşallah
saçımda kendi rengine gölge var canım dip boya yaptırdım biraz da kestirdim, iyi oldu:)
kaçamak yapmak yok tabi canım, sen bilinçli dukancansın, callan da aynen devam canım
canım benim kolay gelsin temizlik, benim karıştı canım ya, ben çoktan geçmiş gîbiyim de geçmemiş gibiyim de 2. Yarıya, anlamadım:))
Kuzum benim demekki sen kaçtığınds gelmişim ben, yine karşılaşamadık:))
ben de Atamızı saygıyla anıyorum. Sabah oğlumu baskete götürdüm antreman başlamadan çıktık dışarı saygı duruşu, istiklal marşı, çok duygulandım. Hala değerlerini yitirmeyen bir sürü insanız, ne mutlu bunun bilincinde olana.
Kızlar benim yeni bi sorum var :26::26:
Kavanozda satılan kırmızı közlenmiş biberlerden aldım,Turşu gibi aynı..ama yapılışları hakkında hiç bi fikrim yok,
Bunları ömrü uzun olsun diye yağ ya da bizim için sakıncalı bi işlemden gecirmiyolar değil mi,
İçindekiler kısmında sirke ile ilgili yazıyo,
Tadı şekerli gibi geldi sirkeden mi kaynaklı acaba?
Yiyebiliyo muyuz sebze günlerinde
selam kızlar bugun dukanımın ilk günüydü ve yediklerimi size yazmak istedik yanlışlar yapıyormuyum diye yardımcılarını bekliyorum
sabah:dukan trep kibrik kutusu kadar yağsız beyaz peynir sekersiz çay
öğlen :bir kase ev yapımı yoğurt içinde bir çay kaşıgı yulaf kepeği
akşam:100gr kadar haşlanmış tavuk 2 kaşik yogurt 4tane kornişon turşu
merhaba arkadaşlar bende bugun dukan diyetine başladım aslında bu ilk dukanım değil ama hep yarım kaldı bu sefer kararlıyım hedefime ulaşıcam Allahın izniyle yazılarınızı okudum ve bana cok faydası oldu motivasyon anlamında hele aliye1971 'in yazıları ve verdiği kilolar beni çok etkiledi
umarım herkes hedefine bir an önce ulaşır:)
Hoşgeldin şekerr :) amacına ulaşmak için bu kez ne olursa olsun vazgeçme, dukan da diyor ya bu diyeti ömrünüzde 2 kere yapın diye, o yüzden yap bırak yap bırak olmasın, ben o hatayı yaptım sen yapmaİçimden geldi söyleyeyim dedim :)
aliye, senden nacizane bir ricam var....
bir başarı hikayesi yazdın be sonuca ulaştın... benim ve benim gibi yeni üyelerin dönüp dönüp bakacağı ve bize yol gösterecek notlar şeklinde neler yapıp yapmadığını, kısaca bir dukan diyeti özgeçmişini bizimle paylaşır mısın...
tabi bu sadece sen istersen....
başarın için tekrar tekrar kutluyorum seni...
selam kızlar bugun dukanımın ilk günüydü ve yediklerimi size yazmak istedik yanlışlar yapıyormuyum diye yardımcılarını bekliyorum
sabah:dukan trep kibrik kutusu kadar yağsız beyaz peynir sekersiz çay
öğlen :bir kase ev yapımı yoğurt içinde bir çay kaşıgı yulaf kepeği
akşam:100gr kadar haşlanmış tavuk 2 kaşik yogurt 4tane kornişon turşu
bugun 4.atak günüm sabah ıtıbarıyle-2.4 olmuğ 3 gunde süper ama mşgdem bulanıyo az once yogurda az kuru nane attım onu yedim et gormek ıstemiyorum nasıl devam etcem bilmiyorum pes etmekten korkuyorumbelki gecer dıye solg....ın bi multıvıtaminini tavsıye eden eczacıya guvendim aldım..bırakırsam esimin didlinden kurtulamam ...miğde bulantısı ıçın önerinz varmı?
merhabalaar keyifler iyidir umarım
hava soğuduğundan beri çok çok az su içebiliyorum ben ve olumsuz etkilenicem farkındayımsu yerine form çay falan içiim bari. 2 kupa yarım ltye denk gelir heralde, 2 form 2 yeşilçay içsem, bi lt de su içsem fena olmaz sanki. nasıl içiceksem o kadar şeyi saat 5 gibi bi dilim yaş pasta yemek zorunda kaldım bugün eskiden keyif için yerdim tadına vara vara, şimdi pastadan bile tat almıyorum. zararlı olduğunu anlayınca insan, beyne yediğinden keyif almama sinyali falan gönderiyo heralde. resmen istemeye istemeye yedim allah bilir kaç kg yağ krema vs. vardır içinde onun vıcık vıcık
bel ağrım geçse de biraz dukan tarifi yapsam değişik değişik, stoklasam fazla olanları
yarın alese gircek herkese başarılar, konsantrasyonunuz yüksek olur umarımmaraton sebebiyle kapalı olan yollar var dikkat edin emi :13:
herkese güzel pazarlar şimdiden
merhabalaar keyifler iyidir umarım
hava soğuduğundan beri çok çok az su içebiliyorum ben ve olumsuz etkilenicem farkındayımsu yerine form çay falan içiim bari. 2 kupa yarım ltye denk gelir heralde, 2 form 2 yeşilçay içsem, bi lt de su içsem fena olmaz sanki. nasıl içiceksem o kadar şeyi saat 5 gibi bi dilim yaş pasta yemek zorunda kaldım bugün eskiden keyif için yerdim tadına vara vara, şimdi pastadan bile tat almıyorum. zararlı olduğunu anlayınca insan, beyne yediğinden keyif almama sinyali falan gönderiyo heralde. resmen istemeye istemeye yedim allah bilir kaç kg yağ krema vs. vardır içinde onun vıcık vıcık
bel ağrım geçse de biraz dukan tarifi yapsam değişik değişik, stoklasam fazla olanları
yarın alese gircek herkese başarılar, konsantrasyonunuz yüksek olur umarımmaraton sebebiyle kapalı olan yollar var dikkat edin emi :13:
herkese güzel pazarlar şimdiden
motivasyonunu yitiren arkadaşlar kitabı baştan okumak bence çok etkili oluyor. sanki hiçbir şey bilmediğinizi düşünün ve yeniden okuyun. kaçırdığınız birçok ayrıntıyı farkedip motivasyonunuz artacak. ben10 gündür toparlayamıyordum kendimi. kitaba yeniden başladım. kendimi yeniden hazır hissediyorum