Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

YAYLA ÇORBASI(her evre)

MALZEMELER:
-2 kaşık yulaf kepeği
-2 bardak sıcak su
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz

Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.

-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.
-Yulaf pirinci hiç aratmadı.Bilmeyen içinde yulaf olduğunu asla anlamaz.Üstelik yulaf sayesinde daha faydalı oldu.

yarın bu çorbayı yapıcam inşallah :)

sağol canım ama o otobüs çok daha uzaktan geçiyor. :))) ilgine teşekkür ederim.
en iyisi yenibosnaya gidip, kendimi minibüs şöförlerinin insafına bırakmak. )))))

Son düzenleme:

canım kitabı internetten sipariş edebilirsin. ya da internetten indirebilirsin. bu diyetin ayrıntıları çok fazla. okumadan yaparsan çok fazla hata yapıyorsun malesef. örneğin bu diyette doyma hissi, aç kalkmak gibi kavramlar yok. izin verilen yiyecekler olduğu süraca sınırsız yiyebilirsin. doyana kadar

herkese güzel bi pazar günü diliyorum.
hayatımın en saçma sınavına girmiş bulunuyorum. osymden nefret ediyorum ve çok açım:) bu açlıkla sapıtmadan bişiler pişirip yemem gerek:)
akşam da sevmediğim insanlarla aynı evi paylaşmam icap edicek, hayat bazen ne kadar yorucu.

sağol canım ama o otobüs çok daha uzaktan geçiyor. :))) ilgine teşekkür ederim.
en iyisi yenibosnaya gidip, kendimi minibüs şöförlerinin insafına bırakmak. )))))

ne demek teşekküre gerek bile yok rahat gitmişsinizdir umarım :)

olmaz. olamaz. imkansız.
üstelik kitabı temin etmekle de bitmiyor iş. oturup dikkatini vererek okuman lazım, şimdiden hoş geldin ama kitabı okuyunca daha bi hoş geleceksin eminim

bu kısır muhabbetine bayıldım hatta canım çekti yoksa aşmı eriyorum hehehehehehe
ben çıtı pıtıcık anne olmak istiyorum ayyy ne kadar zayıfsın bebek nerede desinler istiyorum :)))

hehehe :) o günlerde gelicek inşalah canım:) valla kısır olsada yesek neyse artık onunda zamanı gelcek :) bende aynen öle istiom ama bakalım çıtı pıtı olabilcekmiyiz hep imreniyorum doğurup göbeği kaybolan kilosu kalmayan hatunlara :)

yok ev hadımköyde
enemmmm gittim ben oraya arkadaşımın düğününe bağcılardaki başka arkadaşımada geri döndüm kabus gibiydi in bin 3 tane dolmuş poff allah kolaylık vermiştir inşallah sınavda süper geçmiştir :)

slm kızlar iyi pazarlar bir geçmişi okuyayım dedim valla maşallah ne yazmışsınız yawww :))))

Kızlar yetişin.
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.

Son düzenleme:

Merhaba canım, sen güçlendirme ilk yarıyı bitirdin mi canım? Ödül öğünlerini tam olarak yapıyor musun?

Ben atak dönemimin 4 üncü günümdeyim.5 gün yapacağım.Kilom 70.Benim ilk hedefim.60 kilo olmak.Siz bu kiloyu ne kadar zamande verdiniz .Bende büyük hevesle başladım.Şimdiye kadar bozmadım.Gerçi başındayım ama belkide en zor yeri bence.Sırf protein bıkkınlık yapıyor.

Merhaba canım, sen güçlendirme ilk yarıyı bitirdin mi canım? Ödül öğünlerini tam olarak yapıyor musun?

Ekimcim daha ilk yarısındayım. Ödül öğünlerimi de yapıyorum. Yulaf kepeğime devam. Hatta protein gününü bilerek yapmadım bu hafta çünkü daha da kilo gidiyor biliyosun pro günleri sonrasında. Bir sorun da yok sağlığımda. Enerjim yerinde mesela. Ama çevrem artık zayıflama demeye başladılar, ürktüm bir anda.

Son düzenleme:

Oyle mı diyosun canım yağsız deseler de eti mı yağlı oluyo,bilemedim sağol uyardigin için yemim bi daha..siz dışarda ne yiyosunuz peki güvenle?

Senin metabolizma cosmus desene ben soruna cevap veremiycem hayatım boyunca malesef hiç öyle bi sorunum olmadı ama ne kadar sürede verdiğini merak ettim açıkçası

kızlar eminim şu anda size soracağım soruları defalarca cevaplamışsınızdır.ama o kadar çok sayfa varki elimde kitapta yok mecburen tekrar sorucam size şimdiden kusura bakmayın:)ben bundan 1 ay önce karatay diyeti kitabını aldım okudum hatmettim ama uygulayamadım.tabi bu süre zarfında 57 olan kilom bir iki hafta içinde 60 a da dayandı.dukan diyeti yapanların kesin sonuç aldıklarını biliyorum ve hızla kilo verdiklerinide.bloglardan yakından takip ediyorum.bende zamanında 70 kilolardan 48 li kiloya düşmüş daha sonra 60 a dayanmış bir kız olarak bu dukan diyeti bana uygunmu acaba.yani bu kitabı aldım diyelim okudum ve uyguladım daha sonrasında tekrar kilo alırmıyım.yani bu diyeti ömür boyu uygulayamaz insan bir süre sonra normal yaşantıma döndüğümde kilo alıcakmıyım.en çok bundan korkuyorum.verip verip almak lanet bir duygu ya.

Hanımlarr herkese selam.. Kusuruma bakmayın giremiyorum bu ara pek. Ama tabii ki diyete tam gaz devam..60,1 bu sabah tartısı... barsak sıkıntım hala var ama callenlere başlayamadım daha hatta dukanın kendi egzersizini de ektim son 2 gündür..başlasam az biraz daha rahatlarım sanırım..
Şİmdi gidebildiğim kadar geçmişe yolculuğa başlıyorum bakalım neler gösterecek sihirli küre :)

kıızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrr muhtesem bır çakma sütlaç tarıfı buldummm tadı muhtesemmmm :))

1 bardak lıght süt
1.5 y.k splenda(tatlandırıcı)
2 yk yulaf kepeği
tarçın

süt ve şekeri kaynat tam kaynamak uzereyken yulaf kepegını karıstr bır ıkı fokurdamadan sonra kaseye koyup sogumaya bırak ve tarcın eslıgındee servısss ...

harıka oldu harıka sıfır kepek tadıı :))

Merhaba.. Evliliğiniz de bebeşiniz de hayırlı olsun. Umarım ikinci dukan çok çok iyi geçer.. hamilikte diş sağlığının önemini biliyorsunuzdur gerçi. çürükleriniz hem sizin hem bebeğinizin sağlığını riske atıyor. çürükleriniz düşüğe ya da gelişim geriliklerine sebep olabiliyor. o yüzden hatırlatma adına link vermek istedim.. Sevgiler..

http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-...1829-hamilelikte-dis-bakimi.html#post27252500

dukan bu diyeti hayatınız boyunca sadece 2 kez yapabilirsiniz diyor. sen ilk hakkını ziyan etmişsin zaten. bu son şansın ve işi savsaklama lüksün yok. o yüzden hemen kitabı alıp oku. temin edemedim ne demek ben onu anlamıyorum. internetten öğrendiklerinle bir kez yapmışsın, sonuç ortada. istersen son hakkını da bu şekilde ziyan edebilirsin. mesele öğrenmek değil. ben sana öğreteyim hemen. atakta saf protein. seyirde sebze protein. güçlendirmede buna ek olarak ödül öğünü, nişasta öğünü ve meyve. öğrenilecek birşey yok anlayacağın. ama bu diyeti yapacak iradeyi ve motivasyonu öğrtemez kimse sana.

Anaa...nası bir durum öyle ya..yani aslında bize göre çok güzel de ilerisi sıkıntı olabilir. aslında sen kendini biliyorsundur. nasıl hissediyorsun? halsizlik hastalık var mı?bir de dukana başlarken tahlil yptırmışmıydın? onları yeniletebilirsin. ama keşke ben de yiyip yiyip kilo verebilseydim:26:

eczacı değil misiniz siz ne nöbeti bu.. nerede çalışıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…