kızlar aranızda bağcılar tarfını bilen var mı. yarın sınava gideceğim de.
neresinde oturduğunu bilmiyorum ama hadımköyden 34Cyle şirinevlere (pazar günleri maksimum 10 dakikada bir olması lazım) geçsin. ordan da 78li bi otobüs var zeytinburnuna giden. pazar günleri bir bir buçuk saatte bir olabilir iettden kontrol ederek çıkarsa iyi olur. evren mahallesinde iner yürür okula, çok uzak bi mesafe değil zaten baktım ben haritadan dedi soruyu sorduğum arkadaş.
ben de baktım da iettden, söylediklerini birleştirerek şu sonuca vardım.
hadımköyden 34C ile şirinevlere (6.12de hadımköyden binerseniz 6.50de- 6.22de binerseniz 7de şirinevlerdesiniz)
şirinevlerden de 78ZBye (7.04te şirinevlerden geçiyor, 7.17de evren mahallesine varıyor imiş) binerseniz evren mahallesinden okula yürümek kalıyor geriye. umarım eviniz yakındır durağa da bi de ordan yürüme derdi çıkmaz :)
ama bildiğiniz bi yol varsa uzak da olsa onu tercih edin derim ben. iettnin pazar sabahı saatlerine güvenmek ne kadar doğru olur bilemedim yani.
başarılar yarın için tekrar :)
24 yaşındayım boyum 1,65 kilom 70 hedefim 55 kilo olmak 15 kilo vermem gerekli yani malesef kitabı temin edemedim henüz internetten edindiğim bilgilerle yapamazmıyım dersiniz?
genel olarak herkes az bulmuş yediklerimi doygunluk hissi olduğu an kalkıyorum yemeğin başından sonra cok acıksam da tutuyorum kendimi
heee hatırladım ben seni,yaramaz dukaniçesin sen
hoşgeldin canım,kitabı sipariş edip bilinçli bir şekilde başlama fikrinden ötürü seni tebrik ediyorum,en doğrusunu yaptın
çünkü ordan burdan duyduklarınla yapılabilecek bir diyet değil bu
20 kilo çok gibi dursa da inan bana nasıl olduğunu anlamadan vereceksin,yeterli kararlı ol
bu arada bebişlerini öpüyorum çok,eminim zordur ikiz büyütmek ama bir o kadar da keyifli olsa gerek yada bana öyle geliyiii
teşekkürler medesa sizleri okudukça umudum dahada artıyor kitap dün geldi 1-2 güne başarım diyete.
bebişler çok zor ama dediğn gibi bir okadarda keyifli ah bide şu iştahsızlık pişik vs. olmasa
sınava girenlere başarılar geç kalsamda
sağol canım ama o otobüs çok daha uzaktan geçiyor. :))) ilgine teşekkür ederim.
en iyisi yenibosnaya gidip, kendimi minibüs şöförlerinin insafına bırakmak.)))))
24 yaşındayım boyum 1,65 kilom 70 hedefim 55 kilo olmak 15 kilo vermem gerekli yani malesef kitabı temin edemedim henüz internetten edindiğim bilgilerle yapamazmıyım dersiniz?
genel olarak herkes az bulmuş yediklerimi doygunluk hissi olduğu an kalkıyorum yemeğin başından sonra cok acıksam da tutuyorum kendimi
bu kısır muhabbetine bayıldım hatta canım çekti yoksa aşmı eriyorum hehehehehehe
ben çıtı pıtıcık anne olmak istiyorum ayyy ne kadar zayıfsın bebek nerede desinler istiyorum :)))
enemmmm gittim ben oraya arkadaşımın düğününe bağcılardaki başka arkadaşımada geri döndüm kabus gibiydi in bin 3 tane dolmuş poff allah kolaylık vermiştir inşallah sınavda süper geçmiştir :)yok ev hadımköyde
Kızlar yetişin.
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.
Kızlar yetişin.
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.
Merhaba canım, sen güçlendirme ilk yarıyı bitirdin mi canım? Ödül öğünlerini tam olarak yapıyor musun?
Yediklerin az geldi bana, öğlen mutlaka protein ağırlıklı beslen, akşamda 100 gr tavuk demişsinde, doyuyorsan sorun yok da bence o da az...Birde turşuyu yeme...tamam izinli yiyecek ama çok su tutar... o yüzden böyle çoooook canımız istemedikçe yemiyoruz ki sen ataktasın hiçç dokunma bence
takita ucuz aama tat vermiyor, yani splendayla aynı hesaba geliyortakita da kek yaparken bazen 7-8 yk kaşığı attığım oluyor ama splenda 4 yk kafi Bir de çok gaz yapıyor...Ucuz etin yahnisi pek olur hesabı işte.... Memnun kalanlar elbette vardır ama bugün splenda granül aldım 23 tl bu bana 3 ay falan gider, ayda ortalama 8tl normal bence...
Valla harika gözüküyor....Ellerine sağlık canım
Şimdi iskender yedim demişsin ve yağsız diyede eklemişsin...Dışarda yediysen her ne kadar yağsız deselerde bol miktarda yağ var onlarda cnm ben uyarayım dedim... ama tabi gerçekten güvendiğin bir yerde yağsız yemişsen sorun yok
Yarın alese gireceklere başarılar, aliye ve nesli girecekti sanırım....
Kızlar yetişin.
özledim sizleri...
bilen bilir... geçmiş dönemde sıkı bir dukancı ve forum takipçisi olan ben... bazı ufak tefek sorunlar yüzünden forumdan ayrılma kararı aldım... 87 ile başladığım dukanda 71-72 ye kadar indim... güçlendirmeye geçemedim malesef... ama inşallah ikinci hakkımı da 1-2 yıl sonrasına saklamayı düşünüyorum... görüyorumki eskilerden kalanlar var... isterseniz bu dönemde küçücük neler yaptığımdan bahsedeyim... 8 eylülde düğünümüz oldu... herşey tahmin ettiğimizden çok daha güzeldi... ben 65 le gelin olmayı hayal ediyodum ama 72 de de gayet güzel bi gelin olmuştum herkes çok beğendi... kayınvalidemle olan sorunlarımızı hatırlarsınız... Allah'ım nazarlardan saklasın tüm sorunlar çözüldü herşey gayet güzel gidiyor... Bursa'dan İstanbul'a yerleştim... bir de işe başladım... veee imzamızda da göreceğiniz üzre bir melek taşıyorum... e tabi sayesinde kilo almaya başladım bile... ama üzülmüyorum... hem canımdan öte bi cana sahip olucaz hemde dukan bize bu işi öğretti zaten... ikinci ve son hakkımı doğum ve emzirme dönemi sonrası kullanıp, tüm evrelerini tamamlayıp kilo sorunum olmayan bir hayat sürmek istiyorum... hepinizin yolu açık olsun... tüm dilekleriniz gerçekleşsin inşallah... gerçekten inandığımızda Allah istediğimiz herşeyi bize veriyor...
düğünümüzden kareler görmek isteyenlere ;
Kır Düğünü Tadında Nikahımız :) | Facebook
Bir Başka Olur Sevenlerin Kına Gecesi
Kızlar yetişin.
kızlar kızlar nasılsınız
nöbetçiyim
bana yoğun bol hastalı bir nöbet dileyin :)
cumartesi burada olduğuma ve midemin ağrıdığına değsin en azından
hasta yoğunluğundan yemek yiyemiyim tüm gece