- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
Offf günü ve haftayı bitirdim sonundaaa.
Yarın da Bursa ya çıtırıma gideceğimm.
Herkese güzel hafta sonları
Şimdi gideyimde fön falan çektireyimm.
Birde düz görsün oğlan saçlarımııı
Savura savura :)
Gece falan girerimmm nasılsaa
Bu arada MEDESAM hiç yazmadı burdan ama işi gücü var.
Bana mail atmış . HİHİİİ
Dedikodu tam gaz devammmm anlayacağınız..
Nesliii varında haber ver yawrummm
Herkes son kararlarını versin artık.
Önümüzdeki haftanın gündemi 24 kasım büyük İstanbul buluşması olacak.
Ortak bir karar alıp ona göre plan yapacağızzz.
Ona göree
Öptüm herkesleriii
İYİ AKŞAMLAR
Kuzular size su an starbuckstan sesleniyorum,tatlandiricili findikaromasi suruplu biseyler içtim adını hatirlamiyirummmm bi deee bir sürü splenda tatlandirici arakladim hehehe :))şimdi burdan çıkıp teflon tava alicam her şeyin bi ilki vardır diyorum ve Dukan krebi yapmak için sabırsızlanıyorum heheheh :)))
Selam Bayanlar,
6. Atak Günümde verdiğim kilo toplamda 2,400
Dün de 86,500 gelmiştim bugün de
Ama olsun motivasyonum çok yolunda.
Bugün şu dikkatimi çekti. Öğle ile akşam arasında hiç acıkmadım.
Dersim öğlen bitti eve gelip yemek yiyip biraz dinlendim ve en gıcık olduğum işlerden biri olan yazlık-kışlık değiştirme operasyonunu yaptım.
Çiçeklerimle ilgilendim
ve bir siteden bulduğum dukan ekmeğini yaptım süper oldu.
tarifi birazdan paylaşırım.
bugünkü menüme gelince
sabah 1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği
öğle 2 yumurta ve lor ile yapılmış omlet + 1 kase yoğurt
akşam 1 tabak sulu köfte + 2 parça yağsız tavada pişirdiğim biftek (toplamda 2 parça 1 sigara paketi büyüklüğünde ancak gelir:))
gün içerisinde 1 litreden fazla su içtim, hala da içiyorum.
1 tane de maden sodası.
bugün çok güzel geçti şükürler olsun.
yok be kuzu, neden rahatsız olayım ki.
geçmiş olsun bu arada. ya ne güzel 75 kg ile 40 beden olmuşsun. ben hala 42'yim. :-( ama napalım, buna da şükür...
Günaydınnnn!!!
Lorlu dereotlu omletle başladım güne, yanına da omega3-ace selenyum vitamin ikilisini alacağım birazdan. Bakalım bu ay kendimi daha dinç daha iyi hissedecek miyim?"Koçak Farma'ya buradan sesleniyorum!..." diye başlarmışım lafa... İşten geçtim, komisyon verseler bari her yerde bahsedip bahsedip müşteri kazandırıyorum adamlara.
Bugün yağ ölçümüne de gideceğim benimkiyle... Kıyafetlerle falan tabii durulacak o tartının üstünde, daha çok gösterecek. "Düşündüğü şeye bak deli mi ne" diyeceksiniz de ne bileyim...
canlarım günaysın nasılsınız bakalım bu sabah
ahahahaha sen de bendensin desene
starbucks'ın en çok sevdiğim yanı arakladığım splendalar
ama ben toz olanlarını tercih ediyorum,kek falan pişirmek için iyi oluyor,sağlam da araklıyorum yani bir süre idare ediyor beni
yani 1 kahveye o kadar para veriyorsam o splendalar da hakkım diye düşünüyorum,belki ben çok tatlı kahve seviyorum dimiii ama
bu arada starbucks'ta kahvelerin kalori cetveli var,alın ondan koyun çantanıza.çok masum gibi görünen bir şurubun bile kaç kalori fark ettirdiğine şaşıracaksınızbizim için en masumu light süte latte
Günaydınnnn!!!
Lorlu dereotlu omletle başladım güne, yanına da omega3-ace selenyum vitamin ikilisini alacağım birazdan. Bakalım bu ay kendimi daha dinç daha iyi hissedecek miyim?"Koçak Farma'ya buradan sesleniyorum!..." diye başlarmışım lafa... İşten geçtim, komisyon verseler bari her yerde bahsedip bahsedip müşteri kazandırıyorum adamlara.
Bugün yağ ölçümüne de gideceğim benimkiyle... Kıyafetlerle falan tabii durulacak o tartının üstünde, daha çok gösterecek. "Düşündüğü şeye bak deli mi ne" diyeceksiniz de ne bileyim...
canlarım günaysın nasılsınız bakalım bu sabah
vayyy çıtırına gideceksin demek haaa,hadi bakalım çoook güzel geçsin inşallah
ayy çok heyecanlıyım 24 kasım buluşması için,o kadar çook istiyorum ki ödüm kopuyor bir terslik çıkacak diye
inşallah bir sorun çıkmadan kavuşuruzzzz,bol kahveli bol tatlılı bir c.tesi geçiririzzzzz
ahahahaha sen de bendensin desene
starbucks'ın en çok sevdiğim yanı arakladığım splendalar
ama ben toz olanlarını tercih ediyorum,kek falan pişirmek için iyi oluyor,sağlam da araklıyorum yani bir süre idare ediyor beni
yani 1 kahveye o kadar para veriyorsam o splendalar da hakkım diye düşünüyorum,belki ben çok tatlı kahve seviyorum dimiii ama
bu arada starbucks'ta kahvelerin kalori cetveli var,alın ondan koyun çantanıza.çok masum gibi görünen bir şurubun bile kaç kalori fark ettirdiğine şaşıracaksınızbizim için en masumu light süte latte
cnm çok tebrik ederim,inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın kuzum
Tavuk artık midemi bulandırıyoooor böykkkk
özledim sizleri...
bilen bilir... geçmiş dönemde sıkı bir dukancı ve forum takipçisi olan ben... bazı ufak tefek sorunlar yüzünden forumdan ayrılma kararı aldım... 87 ile başladığım dukanda 71-72 ye kadar indim... güçlendirmeye geçemedim malesef... ama inşallah ikinci hakkımı da 1-2 yıl sonrasına saklamayı düşünüyorum... görüyorumki eskilerden kalanlar var... isterseniz bu dönemde küçücük neler yaptığımdan bahsedeyim... 8 eylülde düğünümüz oldu... herşey tahmin ettiğimizden çok daha güzeldi... ben 65 le gelin olmayı hayal ediyodum ama 72 de de gayet güzel bi gelin olmuştum herkes çok beğendi... kayınvalidemle olan sorunlarımızı hatırlarsınız... Allah'ım nazarlardan saklasın tüm sorunlar çözüldü herşey gayet güzel gidiyor... Bursa'dan İstanbul'a yerleştim... bir de işe başladım... veee imzamızda da göreceğiniz üzre bir melek taşıyorum... e tabi sayesinde kilo almaya başladım bile... ama üzülmüyorum... hem canımdan öte bi cana sahip olucaz hemde dukan bize bu işi öğretti zaten... ikinci ve son hakkımı doğum ve emzirme dönemi sonrası kullanıp, tüm evrelerini tamamlayıp kilo sorunum olmayan bir hayat sürmek istiyorum... hepinizin yolu açık olsun... tüm dilekleriniz gerçekleşsin inşallah... gerçekten inandığımızda Allah istediğimiz herşeyi bize veriyor...
düğünümüzden kareler görmek isteyenlere ;
Kır Düğünü Tadında Nikahımız :) | Facebook
Bir Başka Olur Sevenlerin Kına Gecesi
heyyyy mirayım, senî gördüğüme çok sevindim canım)
öncelikle evliliğin sonrada bebişin hayırlı uğurlu olsun canım, allah bir yastıkta yavrucuğunla sağlıkla yaşamayı kısmet etsin:))
herşeyin yoluna girmesine de çok sevindim kayınvalidenle, şimdi nerdesin istanbul da?
EKİİİİMMM.... sende burdasın :) kurtköyde oturuyoruz... Bostancıda çalışıyorum...
güzel dileklerin için çok çok çok teşekkür ediyorum...
Şimdi telefondan girdim mesajını gördüm canım, çok sevindim. Resimlerine de şimdî baktım, şahane bir gelin olmuşsun fıstığım, şimdi de çok tatlı bir anne:))
imzana baktım okudum, çok tatlı ya, kurşun kalemin arkasındaki silgiye sığarmış:)) hey allahım sen nelere kadirsin:)) nasıl bir heyecan vardır şimdi.
Ben de bu ara çok düzenli giremiyorum ama arada uğra canım benim.
Herşey gönlünce olsun, ömür boyu mutluluğunuz daim olsun canım.
Merhaba kızlar,
nasılsınız? Ben kuaförde saçımı boyatıyorumgeçmişi okumak ne mümkün.
Sizde ne var ne yok, herşey yolunda mı?
Merhaba kızlar,
nasılsınız? Ben kuaförde saçımı boyatıyorumgeçmişi okumak ne mümkün.
Sizde ne var ne yok, herşey yolunda mı?
Günaydın... tünaydın.... mutlu.... enerjik.... kıpır kıpır .....dopdoluuuu... kaçamaksız... masummm ...bii cumartesi diliyorummmmm
Bugünnn bir ilki gerçekleştirdim veeee dukan krebi yaptımmm hu huuuudeğişik bi şey yemiş olduğum için mutluyum..hiç yağ koymamama ragmen ve sütü 0 yağlı olmasına rağmen kendimi yağlı ballı bişeyler yiyomuş gibi hissettim ben yapmasam şüphelenirdimm yağ var bunda yaa diye ooh 2 yumurta koydum ve 2 kaşık yulaf kepeği hakkım bitmiş bulunmakta ha bi de 1 çaydanlık çay içtim yanına da light beyaz peynir
Günaydın güzellik
Hihihiyalnız olmadığıma sevindim evet belki çok şekerli seviyoruz,ne biliyolar
uiyy demek o light 0 şeker dedikleri şurup çok da masum değildi :26::26: tadı fena değildi de olmasa da olurdu fındık aromasıydı..denemiş ve yanılmış oldum.. o kalori cetvelini alayım ben de:44:
Günaydın kuzummmm
üzerindeki montu ceketi cıkar +500 de kot pantolondan düşyağ ölçümünü kıyafet etkiliyo mu ya cihazların beynini hiç anlamış değilim..
heyyy medesaaanaptın sen yavrukuşum... yolu bitirmişsin tebrik ediyorum
10 kasım diye heykelde 2400 gönüllüyle Atatürk portresi yapıldı bugün,izlemeye kaçtım bir ara.siz de akşam tv'den görürsünüz,çok gurur duyuyorum memleketimlebu vesileyle Atamızı da saygıyla anmış olalım
sizleri seviyorum,çok öpüldünüzbol eksili güzel bir h.sonu olsun inşallah
Ben de gördüm az önce anammm gönüllümüydü onlar...asker sandım görünce duygulandım,şimdi daha çok hoşuma gitti....
kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...
Günaydın kızlarsabah müsli yedim. vallah bugün, ki dün sinir olduğum kişiler vardı, inadına geç geldim kütüphaneye. bugün benim ps günüm.
kendime salatalı izgara tavuklu salata aldım yanıma ve bir meyveli yoğurt. tartılacaktım bugün ama tartı mort :26: gözlerini açmıyorçıktım indim çıktım indim ama ıh ıh neyse..şimdilik benden bu kadar.... pes etmek isteyen arkadaşa: SAKIN !!!!!!!!!!!!!!!! kalıyorsun ve beraber başarıyoruz bu yolu yoksa hep üzülüp pişman olursun, devam etseydim şimdi istediğim kiloya ulaşmıştım diye....yani başarı da elde etmişsin zaten...
yok burdayım bekliyorum nere gitcemki
ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo... evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa
Bu bır bahane degıl ama canım sıkılmaya gorsun bılınsızce yıyorum ozamanlar. Ve geldikten sonrada yedım. Bu demek oluyorkı ben hala bilinçsiz bir dukancıyım hatta değilim bile. Bu bılınç bile kaç ayda oturmamış bende. Hem memnun değilim hemde yiyorum. Ne aptalsın dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok aptalım ben..suan bunu yazarken sınırden ağlıyorum. Şimdi burdakıler sorcaklar bana noldu dıye.onun ıcın Kısa kesıp yollayayım cevabımı sonra devam ederım..
Kuzular size su an starbuckstan sesleniyorum,tatlandiricili findikaromasi suruplu biseyler içtim adını hatirlamiyirummmm bi deee bir sürü splenda tatlandirici arakladim hehehe :))şimdi burdan çıkıp teflon tava alicam her şeyin bi ilki vardır diyorum ve Dukan krebi yapmak için sabırsızlanıyorum heheheh :)))
Valla ben utanmasam o splenda koydukları kutuyu çantaya boşaltıcam....bazı yerlede iki katlı oluyor ya, yukardada eleman bulunmuyor, kamera var ama olsun, alıyorum bir sürü splenda...Çok da rahat oluyorAmericano ve latte bize uygun...Şekersiz aromaları var, sana koydukları gibi sanırım...Ben de hep istiyordum onlardan ama kalorisimi varmış onların :44: ben şekersiz diye bize uygun olur diye hep istiyodum onlardan...