Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnnn!!!

Lorlu dereotlu omletle başladım güne, yanına da omega3-ace selenyum vitamin ikilisini alacağım birazdan. Bakalım bu ay kendimi daha dinç daha iyi hissedecek miyim? "Koçak Farma'ya buradan sesleniyorum!..." diye başlarmışım lafa... İşten geçtim, komisyon verseler bari her yerde bahsedip bahsedip müşteri kazandırıyorum adamlara.

Bugün yağ ölçümüne de gideceğim benimkiyle... Kıyafetlerle falan tabii durulacak o tartının üstünde, daha çok gösterecek. "Düşündüğü şeye bak deli mi ne" diyeceksiniz de ne bileyim...

canlarım günaysın nasılsınız bakalım bu sabah

vayyy çıtırına gideceksin demek haaa,hadi bakalım çoook güzel geçsin inşallah
ayy çok heyecanlıyım 24 kasım buluşması için,o kadar çook istiyorum ki ödüm kopuyor bir terslik çıkacak diye
inşallah bir sorun çıkmadan kavuşuruzzzz,bol kahveli bol tatlılı bir c.tesi geçiririzzzzz

ahahahaha sen de bendensin desene
starbucks'ın en çok sevdiğim yanı arakladığım splendalar
ama ben toz olanlarını tercih ediyorum,kek falan pişirmek için iyi oluyor,sağlam da araklıyorum yani bir süre idare ediyor beni
yani 1 kahveye o kadar para veriyorsam o splendalar da hakkım diye düşünüyorum,belki ben çok tatlı kahve seviyorum dimiii ama
bu arada starbucks'ta kahvelerin kalori cetveli var,alın ondan koyun çantanıza.çok masum gibi görünen bir şurubun bile kaç kalori fark ettirdiğine şaşıracaksınız bizim için en masumu light süte latte

cnm çok tebrik ederim,inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın kuzum

günaydınlar medesa sana da günaydın güzeller güzeli
gün içinde buralarda olamicam, nolur çok kaynatmayın okuyamıyorum vallahi sonra hepiniz bugün tartıda eksi görün inşallah

yok be kuzu, neden rahatsız olayım ki.
geçmiş olsun bu arada. ya ne güzel 75 kg ile 40 beden olmuşsun. ben hala 42'yim. :-( ama napalım, buna da şükür...

tamam o zaman :)
teşekkür ederim ben de inanamadım vallahi kabinde ağlicaktım sevinçten nerdeyse, ama muhtemelen kalıptandır ucundan bucagından girdi çünkü :44:

Düşündüğün şeye bak :) Zaten 62 kiloymuşsun, çıksın çıksın 64 çıksın nolucak. 70li bişi değil en azından, hem nasıl olsa zamanla 60ların dibine inicek

şu an ciğer ve yoğurtla öğle yemeği yemeye çalışıyorum,bööö yiyemiyorum yaa ben bu ciğeri hiçç sevmiyorum

Günaydın... tünaydın.... mutlu.... enerjik.... kıpır kıpır ..... dopdoluuuu... kaçamaksız... masummm ...bii cumartesi diliyorummmmm

Bugünnn bir ilki gerçekleştirdim veeee dukan krebi yaptımmm hu huuuu değişik bi şey yemiş olduğum için mutluyum..hiç yağ koymamama ragmen ve sütü 0 yağlı olmasına rağmen kendimi yağlı ballı bişeyler yiyomuş gibi hissettim ben yapmasam şüphelenirdimm yağ var bunda yaa diye ooh 2 yumurta koydum ve 2 kaşık yulaf kepeği hakkım bitmiş bulunmakta ha bi de 1 çaydanlık çay içtim yanına da light beyaz peynir

Günaydın güzellik

Hihihi yalnız olmadığıma sevindim evet belki çok şekerli seviyoruz,ne biliyolar

uiyy demek o light 0 şeker dedikleri şurup çok da masum değildi :26::26: tadı fena değildi de olmasa da olurdu fındık aromasıydı..denemiş ve yanılmış oldum.. o kalori cetvelini alayım ben de:44:

Günaydın kuzummmm
üzerindeki montu ceketi cıkar +500 de kot pantolondan düş yağ ölçümünü kıyafet etkiliyo mu ya cihazların beynini hiç anlamış değilim..

heyyy medesaaa naptın sen yavrukuşum... yolu bitirmişsin tebrik ediyorum

özledim sizleri...
bilen bilir... geçmiş dönemde sıkı bir dukancı ve forum takipçisi olan ben... bazı ufak tefek sorunlar yüzünden forumdan ayrılma kararı aldım... 87 ile başladığım dukanda 71-72 ye kadar indim... güçlendirmeye geçemedim malesef... ama inşallah ikinci hakkımı da 1-2 yıl sonrasına saklamayı düşünüyorum... görüyorumki eskilerden kalanlar var... isterseniz bu dönemde küçücük neler yaptığımdan bahsedeyim... 8 eylülde düğünümüz oldu... herşey tahmin ettiğimizden çok daha güzeldi... ben 65 le gelin olmayı hayal ediyodum ama 72 de de gayet güzel bi gelin olmuştum herkes çok beğendi... kayınvalidemle olan sorunlarımızı hatırlarsınız... Allah'ım nazarlardan saklasın tüm sorunlar çözüldü herşey gayet güzel gidiyor... Bursa'dan İstanbul'a yerleştim... bir de işe başladım... veee imzamızda da göreceğiniz üzre bir melek taşıyorum... e tabi sayesinde kilo almaya başladım bile... ama üzülmüyorum... hem canımdan öte bi cana sahip olucaz hemde dukan bize bu işi öğretti zaten... ikinci ve son hakkımı doğum ve emzirme dönemi sonrası kullanıp, tüm evrelerini tamamlayıp kilo sorunum olmayan bir hayat sürmek istiyorum... hepinizin yolu açık olsun... tüm dilekleriniz gerçekleşsin inşallah... gerçekten inandığımızda Allah istediğimiz herşeyi bize veriyor...

düğünümüzden kareler görmek isteyenlere ;

Kır Düğünü Tadında Nikahımız :) | Facebook

Bir Başka Olur Sevenlerin Kına Gecesi | Facebook

heyyyy mirayım, senî gördüğüme çok sevindim canım)

öncelikle evliliğin sonrada bebişin hayırlı uğurlu olsun canım, allah bir yastıkta yavrucuğunla sağlıkla yaşamayı kısmet etsin:))

herşeyin yoluna girmesine de çok sevindim kayınvalidenle, şimdi nerdesin istanbul da?

EKİİİİMMM.... sende burdasın :) kurtköyde oturuyoruz... Bostancıda çalışıyorum...
güzel dileklerin için çok çok çok teşekkür ediyorum...

EKİİİİMMM.... sende burdasın :) kurtköyde oturuyoruz... Bostancıda çalışıyorum...
güzel dileklerin için çok çok çok teşekkür ediyorum...

Şimdi telefondan girdim mesajını gördüm canım, çok sevindim. Resimlerine de şimdî baktım, şahane bir gelin olmuşsun fıstığım, şimdi de çok tatlı bir anne:))

imzana baktım okudum, çok tatlı ya, kurşun kalemin arkasındaki silgiye sığarmış:)) hey allahım sen nelere kadirsin:)) nasıl bir heyecan vardır şimdi.

Ben de bu ara çok düzenli giremiyorum ama arada uğra canım benim.

Herşey gönlünce olsun, ömür boyu mutluluğunuz daim olsun canım.

canım yaaa... çooook teşekkür ediyorum... Allah razı olsun... heyecan da lafmı meleğimizin adı kurabiye... daha şimdiden konuşmaya başladık kurabiyemizle

Merhaba kızlar,

nasılsınız? Ben kuaförde saçımı boyatıyorum geçmişi okumak ne mümkün.

Sizde ne var ne yok, herşey yolunda mı?

Merhaba kızlar,

Biz çok iyyizz tatlımmmm :)) ne renge boyatıyosun bakalımm...

Ekimcim maşallah başladığımız gibi devam ediyorum callene de dukana da..

hiç kaçamak yok

senin durumlar nasıl..? biliyorum sen de aksatmıyosun

Merhaba kızlar,

ben iyiym cnm.Pazrtesı güçlendirme 2.yarıya geçiorum.temizlik yapıodum arada bi bakayim derken gördüm msjı sen ne durumdasın?

yooook kuzuuummm şekersiz aromalar var fındık falan,tercihinin şekersiz aroma olduğunu söylersen sakınca yok

heyyy medesaaa naptın sen yavrukuşum... yolu bitirmişsin tebrik ediyorum

mirayım yaaa valla ben de arkadaşlarla paylaşacaktım yani hatırlayabilecek eskilerle,mirayla yazıştık evlenmiş hatta hamileymiş diye ki sen zaten bağlanmışsın tekrar burdan da tebrik ediyorum kuzum,Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin kiloları da boşver sonra nasıl olsa verirsin,en önmelisi senin ve bebişinin sağlığı
sorma kuzum valla 23 kilo verdim artık güçlendirmedeyim gayet iyi gidiyor
benim mesai bitti kızlar yavaştan kaçıyorum,bugün ananeciğimin doğumgünü ziyaretine gidicem
10 kasım diye heykelde 2400 gönüllüyle Atatürk portresi yapıldı bugün,izlemeye kaçtım bir ara.siz de akşam tv'den görürsünüz,çok gurur duyuyorum memleketimle bu vesileyle Atamızı da saygıyla anmış olalım
sizleri seviyorum,çok öpüldünüz bol eksili güzel bir h.sonu olsun inşallah

Ben de gördüm az önce anammm gönüllümüydü onlar...asker sandım görünce duygulandım,şimdi daha çok hoşuma gitti....

Ben de gördüm az önce anammm gönüllümüydü onlar...asker sandım görünce duygulandım,şimdi daha çok hoşuma gitti....

asker değil canım,onlar güzel memleketimin güzel insanları
gönüllü normal vatandaş ,kayıt yaptırıp karılıyorsun ve o portreyi oluşturanlardan biri oluyorsun.
siyaset yapmak istemiyorum ama gerçekten değerlerine sahip çıkan güzel İzmir'imle gurur duyuyorum

Nihayet yazdıklarınızı okuyabildim kızlar valla 2 günde anca okudum....Çok geçmiştende alıntı yapmak istemedim, ama söylemeden geçemeyeceğim bazı şeyler var:

Öncelikle şaşkın anne, çok kızdım valla kaynanana...Herkes söylenmesi gereken şeyleri söylemiş zaten de...Hangi çağda yaşıyoruz ya....Zamanında anneme de söylemişler kısırsın diyede seni okurken hüzünlendim... Yıllarca tedavi görmüş bundan bir 24 sene öncesini düşün.... ama hiç pes etmemiş ve nur topu gibi ikiz kızları olmuş...Yani ben ve kardeşim....Geçen gün gösterdi hamile olduğunu gösteren raporu....Hala da konu açıldığında gözleri dolar.... ki senin daha takiplerin bile yapılmamış.....

Ay tebrik ederim aliyecim yaaa siz kızlarla 24 kasımda buluşacaksınız, bununda kutlamasını yaparsınız artık ayyy keşke istanbulda yaşasaydım bende ahh ahh...

Dikkat ettim de müsli yedim demişsin...Bu bildiğimiz nesfit tarzı müslilerdense yasak tartınında pilini değiştirirsen tekrar gözlerini açacaktır

olmuyor amaa... ne o öyle pes edicem falan... yapma tatlım yaa... sen 20 kiloyu vermişsin, beraber daha ne kilolar vericez....o bilinçsizce yeme psikolojisinden bende de var....Hatta ben bunun için diyetisyene gittim kızlar...ama dukanı duyunca açtı ağzını yumdu gözünü....Neler neler demedi yaa... çok sinirlendim valla...Yahu diyorum bende kilo problemi yok, beslenme düzenimi değiştirmek istiyorum,sinirlenince ne gelirse önüme yiyorum, bunun için geldim diyorum ama nerde....nese dedim siz beni anlamayacaksınız....Siz dedim bir kibrit kutusu peynir listeleriyle insalara kilo verdirmeye devam edin diyerek çıktım odadan....ama hastane koridoru....Dedikodusuz olur mu hiç ordaki bayanlar başladı soru yağmuruna, nasıl kilo verdiniz, ne yiyorsunuz... aaaa sizin diet listeniz yokmu yani....sınırsız et, balık, tavuk mu yiyorsunuz..şimdi ben yağsız tavuğu istesem yiyebilir miyim die şaşkın bakışlar....Kitap tavsiye ettim...yani dukancanlarımız arttı

Valla ben utanmasam o splenda koydukları kutuyu çantaya boşaltıcam....bazı yerlede iki katlı oluyor ya, yukardada eleman bulunmuyor, kamera var ama olsun, alıyorum bir sürü splenda...Çok da rahat oluyor Americano ve latte bize uygun...Şekersiz aromaları var, sana koydukları gibi sanırım...Ben de hep istiyordum onlardan ama kalorisimi varmış onların :44: ben şekersiz diye bize uygun olur diye hep istiyodum onlardan...

Aklıma öğrencilik yıllarım geldi...Üniversitede kantinde şeker ve tuz paketlerini alır eve götürürdük

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…