merhaba arkadaşlar, yazılanları okuyorum da yazamadan çıkıyorum. Neyse öyle böyle derken dukanda 2 ayımı doldurmuş bulunuyorum. dukan amcam hesaplarını çok iyi yapıyor.hatta bence kaçamaklarımızı bile hesaplayarak tarih veriyor diye düşünüyorum.
üç gündür yulaf kepeği yiyemedim. iştahım kapanmadı bir türlü. demek ki iştahı baya azaltıyormuş.şimdi gidip biraz yulaf ekmeği pişireyim stok yapayım. dolaptan çıkarıp yemek pratik oluyor.
geçenlerde kipadan takita tatlandırıcı aldım. ama çok kötü tadı ya...yaptığım kekler tuzlu gibi olmuştu.o günden beri de kullanmadım.
ana ben de aynı...bugün sadece 2 bardak su içmişim ya..dukan amcam duysa çok kızacak.
su içmemeyi bulaşıkları yıkayınca durulamadan bırakmaya benzetiyor. bol bol için içiniz yıkansın diyor. hemen su içmeye gidiyorum
yemek zorunda kaldım ne demek. kafana silah dayamadılar ya :))))
ben de takita aldım bu sefer. splenda bulamadım. sonra nesli söyled, takita splendaya göre çok ucuz diye. hakkaten öyleymiş. amma ve lakin tadı berbat. ben de ne yaptıysam tuzlu tuzlu oldu. neyse artık, bitene kadar idare edeceğiz.
bende gidiim de şişemi dolduriiim bari :)
ama çocuk ilk maaşıyla almış yazık :) kırılmasın diye yedim yani vallahi :)
bu arada sınava nerde girceksiniz? bağcılar uzak kalıyo bana ama okulun yerini falan sorcaksanız öğreniriz yani birilerinden :)
Selam herkeseee
dukan diyeti tariflerimden lazanya tarifini yaptım nefis nefis nefis ötesi birşey oldu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim, yapımı da çok basit ve acayip doyurucu. Daha önce de bir tarif denemiştim, orada beşamel sos olarak labneli bir karışım kullanılıyordu ve sulu olmuştu ama bu tam kıvamında oldu
Eki Görüntüle 549818
olsun, kırılsınlar boşver. doktor yasakladı de. yalan da değil :)))
bağcılar istiklal caddesinde ahi evran anadolu ihl. okulun yerini buldum da, oraya giden otobüs yok. minibüs var mı o caddeden geçen onu araştırıyorum. bir minibüs de buldum ama en az 20 dk yürüme yolu var. zaten saatlerce yol gideceğim. bir de yürümek istemiyorum o saatte
olsun, kırılsınlar boşver. doktor yasakladı de. yalan da değil :)))
bağcılar istiklal caddesinde ahi evran anadolu ihl. okulun yerini buldum da, oraya giden otobüs yok. minibüs var mı o caddeden geçen onu araştırıyorum. bir minibüs de buldum ama en az 20 dk yürüme yolu var. zaten saatlerce yol gideceğim. bir de yürümek istemiyorum o saatte
afişe olsun istemem ama nerde oturuyosunuz peki, nerden ahi evrana gidicez yani
benim evden derken :)) yenibosnadan gitmek zorunda kalıcam dediğinize göre ev yenibosnada olmasa gerek.
bulaşıksuyu seni ayakta alkışlıyorummm
özledim sizleri...
bilen bilir... geçmiş dönemde sıkı bir dukancı ve forum takipçisi olan ben... bazı ufak tefek sorunlar yüzünden forumdan ayrılma kararı aldım... 87 ile başladığım dukanda 71-72 ye kadar indim... güçlendirmeye geçemedim malesef... ama inşallah ikinci hakkımı da 1-2 yıl sonrasına saklamayı düşünüyorum... görüyorumki eskilerden kalanlar var... isterseniz bu dönemde küçücük neler yaptığımdan bahsedeyim... 8 eylülde düğünümüz oldu... herşey tahmin ettiğimizden çok daha güzeldi... ben 65 le gelin olmayı hayal ediyodum ama 72 de de gayet güzel bi gelin olmuştum herkes çok beğendi... kayınvalidemle olan sorunlarımızı hatırlarsınız... Allah'ım nazarlardan saklasın tüm sorunlar çözüldü herşey gayet güzel gidiyor... Bursa'dan İstanbul'a yerleştim... bir de işe başladım... veee imzamızda da göreceğiniz üzre bir melek taşıyorum... e tabi sayesinde kilo almaya başladım bile... ama üzülmüyorum... hem canımdan öte bi cana sahip olucaz hemde dukan bize bu işi öğretti zaten... ikinci ve son hakkımı doğum ve emzirme dönemi sonrası kullanıp, tüm evrelerini tamamlayıp kilo sorunum olmayan bir hayat sürmek istiyorum... hepinizin yolu açık olsun... tüm dilekleriniz gerçekleşsin inşallah... gerçekten inandığımızda Allah istediğimiz herşeyi bize veriyor...
düğünümüzden kareler görmek isteyenlere ;
Kır Düğünü Tadında Nikahımız :) | Facebook
Bir Başka Olur Sevenlerin Kına Gecesi
selam kızlar bugun dukanımın ilk günüydü ve yediklerimi size yazmak istedik yanlışlar yapıyormuyum diye yardımcılarını bekliyorum
sabah:dukan trep kibrik kutusu kadar yağsız beyaz peynir sekersiz çay
öğlen :bir kase ev yapımı yoğurt içinde bir çay kaşıgı yulaf kepeği
akşam:100gr kadar haşlanmış tavuk 2 kaşik yogurt 4tane kornişon turşu
ben de takita aldım bu sefer. splenda bulamadım. sonra nesli söyled, takita splendaya göre çok ucuz diye. hakkaten öyleymiş. amma ve lakin tadı berbat. ben de ne yaptıysam tuzlu tuzlu oldu. neyse artık, bitene kadar idare edeceğiz.
Selam herkeseeeor
dukan diyeti tariflerimden lazanya tarifini yaptım nefis nefis nefis ötesi birşey oldu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim, yapımı da çok basit ve acayip doyurucu. Daha önce de bir tarif denemiştim, orada beşamel sos olarak labneli bir karışım kullanılıyordu ve sulu olmuştu ama bu tam kıvamında oldu
Eki Görüntüle 549818
Canlar bugün çılgınca yedim..az önce koca bi tabak ıskender yedim yağsız tabi..yanına kola salata..şimdide üstüne soda içiyorum bi de callen yapcam,az yiyeydim iyiydi
ben artık uyumak zorundayım. sabah çok erkekn kalkacağım. birşey bulursan yaz buraya. ben sabah bakarım çıkmadan. teşekkür ederim ilgine.
sen gel buraya bak ben seni daha nasıl etkilicem :)))))
yediklerin fena değil ama az geldi bana. bu arada diyeti 2. kez denediğin için, bu zamana kadar kitabı okumuş olduğunu düşünüyorum. sürekli elinin altında olsun, gerektiğinde hemen bakıver. okumadıysan mutlaka oku bir an önce. bu senin dukan diyetinde son hakkın iyi kullan. bu arada yaşın, kilon, boyun, hedefin, testi yaptın mı?..
Yediklerin az geldi bana, öğlen mutlaka protein ağırlıklı beslen, akşamda 100 gr tavuk demişsinde, doyuyorsan sorun yok da bence o da az...Birde turşuyu yeme...tamam izinli yiyecek ama çok su tutar... o yüzden böyle çoooook canımız istemedikçe yemiyoruz ki sen ataktasın hiçç dokunma bence