Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de takita aldım bu sefer. splenda bulamadım. sonra nesli söyled, takita splendaya göre çok ucuz diye. hakkaten öyleymiş. amma ve lakin tadı berbat. ben de ne yaptıysam tuzlu tuzlu oldu. neyse artık, bitene kadar idare edeceğiz.

bende gidiim de şişemi dolduriiim bari :)

yemek zorunda kaldım ne demek. kafana silah dayamadılar ya :))))

ama çocuk ilk maaşıyla almış yazık :) kırılmasın diye yedim yani vallahi :)
bu arada sınava nerde girceksiniz? bağcılar uzak kalıyo bana ama okulun yerini falan sorcaksanız öğreniriz yani birilerinden :)

ben de ucuza kaçmıştım. kar yapalım derken zarar ettik anlaşılan

Selam herkeseee

dukan diyeti tariflerimden lazanya tarifini yaptım nefis nefis nefis ötesi birşey oldu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim, yapımı da çok basit ve acayip doyurucu. Daha önce de bir tarif denemiştim, orada beşamel sos olarak labneli bir karışım kullanılıyordu ve sulu olmuştu ama bu tam kıvamında oldu

olsun, kırılsınlar boşver. doktor yasakladı de. yalan da değil :)))
bağcılar istiklal caddesinde ahi evran anadolu ihl. okulun yerini buldum da, oraya giden otobüs yok. minibüs var mı o caddeden geçen onu araştırıyorum. bir minibüs de buldum ama en az 20 dk yürüme yolu var. zaten saatlerce yol gideceğim. bir de yürümek istemiyorum o saatte

ay çok güzel görünüyoooo

:))
bi bakiim ben sağa sola, yazarım beş on dakikaya

afişe olsun istemem ama nerde oturuyosunuz peki, nerden ahi evrana gidicez yani

benim evden derken :)) yenibosnadan gitmek zorunda kalıcam dediğinize göre ev yenibosnada olmasa gerek.

ben artık uyumak zorundayım. sabah çok erkekn kalkacağım. birşey bulursan yaz buraya. ben sabah bakarım çıkmadan. teşekkür ederim ilgine.

Canlar bugün çılgınca yedim..az önce koca bi tabak ıskender yedim yağsız tabi..yanına kola salata..şimdide üstüne soda içiyorum bi de callen yapcam,az yiyeydim iyiydi

'ooo çok uzakmış, lisenin önünden geçen minibüsler var ama ne sıklıkta bilmiyorum' cevabı geldi bi tane.
ek bişiler olursa yazarım, başarılar, iyi geceler :)

Selam kızlar bugün ise gitmedim hasta yatıyorum :) pek özledim siziiiiiiii bol őksűrüklü bi hastalikmis tlf girince pek zor oluyomus geçmişi okuyamadım artık pzts bol bol okurummm :) öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın canlarimm

bulaşıksuyu seni ayakta alkışlıyorummm

Canım benim teşekkür ederim, seni gördüğüme çooook sevindim :)

Kuzum yaa harikasın mutluluğun daim olsun bundan sonra meleğinin haberlerini ver bize :) Çok sevindim yaaaa, ne yazsam nasıl desem bilemedim :) Sen nilesss le de görüşüyordun, o da uğramaz oldu buralara o nasıl acaba? ommur de gelmiyor

Son düzenleme:

Yediklerin az geldi bana, öğlen mutlaka protein ağırlıklı beslen, akşamda 100 gr tavuk demişsinde, doyuyorsan sorun yok da bence o da az...Birde turşuyu yeme...tamam izinli yiyecek ama çok su tutar... o yüzden böyle çoooook canımız istemedikçe yemiyoruz ki sen ataktasın hiçç dokunma bence

takita ucuz aama tat vermiyor, yani splendayla aynı hesaba geliyor takita da kek yaparken bazen 7-8 yk kaşığı attığım oluyor ama splenda 4 yk kafi Bir de çok gaz yapıyor...Ucuz etin yahnisi pek olur hesabı işte.... Memnun kalanlar elbette vardır ama bugün splenda granül aldım 23 tl bu bana 3 ay falan gider, ayda ortalama 8tl normal bence...

Valla harika gözüküyor....Ellerine sağlık canım

Canlar bugün çılgınca yedim..az önce koca bi tabak ıskender yedim yağsız tabi..yanına kola salata..şimdide üstüne soda içiyorum bi de callen yapcam,az yiyeydim iyiydi

Şimdi iskender yedim demişsin ve yağsız diyede eklemişsin...Dışarda yediysen her ne kadar yağsız deselerde bol miktarda yağ var onlarda cnm ben uyarayım dedim... ama tabi gerçekten güvendiğin bir yerde yağsız yemişsen sorun yok

Yarın alese gireceklere başarılar, aliye ve nesli girecekti sanırım....

ben artık uyumak zorundayım. sabah çok erkekn kalkacağım. birşey bulursan yaz buraya. ben sabah bakarım çıkmadan. teşekkür ederim ilgine.

neresinde oturduğunu bilmiyorum ama hadımköyden 34Cyle şirinevlere (pazar günleri maksimum 10 dakikada bir olması lazım) geçsin. ordan da 78li bi otobüs var zeytinburnuna giden. pazar günleri bir bir buçuk saatte bir olabilir iettden kontrol ederek çıkarsa iyi olur. evren mahallesinde iner yürür okula, çok uzak bi mesafe değil zaten baktım ben haritadan dedi soruyu sorduğum arkadaş.

ben de baktım da iettden, söylediklerini birleştirerek şu sonuca vardım.
hadımköyden 34C ile şirinevlere (6.12de hadımköyden binerseniz 6.50de- 6.22de binerseniz 7de şirinevlerdesiniz)
şirinevlerden de 78ZBye (7.04te şirinevlerden geçiyor, 7.17de evren mahallesine varıyor imiş) binerseniz evren mahallesinden okula yürümek kalıyor geriye. umarım eviniz yakındır durağa da bi de ordan yürüme derdi çıkmaz :)
ama bildiğiniz bi yol varsa uzak da olsa onu tercih edin derim ben. iettnin pazar sabahı saatlerine güvenmek ne kadar doğru olur bilemedim yani.
başarılar yarın için tekrar :)

24 yaşındayım boyum 1,65 kilom 70 hedefim 55 kilo olmak 15 kilo vermem gerekli yani malesef kitabı temin edemedim henüz internetten edindiğim bilgilerle yapamazmıyım dersiniz?
genel olarak herkes az bulmuş yediklerimi doygunluk hissi olduğu an kalkıyorum yemeğin başından sonra cok acıksam da tutuyorum kendimi

saol canım turşudan uzaklaşıyorum o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…