kızlar varrrr yaaaa ağzınıza makinayla çift dikiş atmak istiyorum,puuffff bu ne yaaaaaaa,daha ancak bitirebildim geçmişi ama gün de bitti yani tünaydın iyi akşamlar neyse işte
ben bugün de biraz hastane ,tahlil koşuşturdum ondan yetişemedim hızınıza neyse o konuyu da sonra paylaşırım
kızlar bu arada bugün öğlen mercimek çorbası ve biber dolması vardı yemekte.ben nişastalı hakkım yerine 1 kase çorba ve 3 tane dolma yedim acaba çok mu oldu ve ayrıca çorbada un ve yağda vardır kesin diye vicdan azabı çektim
ben bunu nişastalı saymayıp ödül mü saysam sizce ???
kuzum güçlendirmedeyim de ekmek hakkım yerine makarnayı daha fazla yiyebileceğimi zannetmiyorum
neslimle de konuştuk az önce ben onları küçük küçük yapıp arpa şehriye gibi kullanıcam sanırsam,belki siz de güçlendirmeye geçince buna buğday unu falan eklemek suretiyle yeni bir formül geliştirip daha çok tüketilebilir hale getirirsiniz,resmen deney çalışması yapar gibi olacak ama bence en sonunda müthiş formüller çıkacak
heyyo bugün de kepeğimi yemedim akşam ben şimdi bir kaşık makarna yanına yoğurt ve taze fasulye yiyebilirim mesela
ahh kuzum makine,merdane pufff ben öyle beceremem ki hamur açmasını falan :26:
kola içmekle kısır olunuyorsa ben ayvayı yedim desene,içmediğim gün yoktur heralde hem de uzuuunnn yıllardır.
üniversite yıllarımda diyet kolanın 2.5 litrelikleri çıkmıştı,annemden gizli çantama tıkıp eve sokuyordum bütün gece gelip gidip içiyordum,odamda yatağımın altında saklıyordum şişeyi.gizli alkolikler gibi içip duruyordum her gece 2.5 litre
sonra annem bir gün temizlik yaparken yatağın altında boş şişeleri bulmuş şok olmuş
neyse kolayla olcak olsa heralde kimsenin çocuğu olmazdı,takma böyle cahil cahil söylemleri kafana
cnm uyku apnesi olup olmadığını anlamaları için uyku polikliniğine gidecek,orda 1 gece makinalara bağlı yatırıyorlar.o geceki uykusunda makinalar bütün tetkikleri yapmış oluyor.uykusunda nefes alamayıp,gecede 1000 kere kalbi duranlar var
bu durumda bir alet veriyuorlar,kişi her gece o altle uyuyor ama en azından rahat uyuyabiliyor.lütfen ihmal etmeyin,bu ihtimale karşı bir baktırın bakalım.umarım ciddi bişey yoktur
cnm yumrukta üstüste beyaz et yemek zorunda değilsin kırmızı et de yiyebilirsin.
sadece beyaz et tüketmen gereken 'beyaz günler'
yumrukla bu aynı şey değil.
ama ben daha etkili olması adına yumruğumdan kırmızı eti de çıkarıp beyaz günlü yumruk yapmıştım 4-5 gün,bana faydası _1000 olmuştu.ama güçlendirmeye geçmeden önceki uzun ve zor duraklamamı bir nebze de olsa kırmama yardımcı olmuştu
amaanıın kimse bulamaz inşallah göbişini
ben çözümü buldum kuzu,gitcem kıbrısta enjekte ettircem valla kızmayın ama birkaç sene daha ümit verici bir durum olmazsa düşünücem bunu,çok istiyorum bebiş
bu arada hesabına da bayıldım heee
_ler içinde tebriklerrrr
amin aminnnn ayy inşallah tutar duaların kuzum
yaa kuzum var yaaaa inan bana okurken gözlerim doldu çok samimiyim
eşinle ilgili bahar bebekle ilgili ne kadar temiz duygularla açıklamışsın hissettiklerini,off içim parçalandı yaa
hangi şehirdeydin sen kuzum ???
aliyem yaaaa sen var ya tez konusu falan olmalısın bence
kendinle ne kadar gurur duysan azdır,resmen azmin zaferisin
pes etmek isteyen,başlamaya cesaret edemeyen,inancını yitiren tüm arkadaşlarımıza da en doğru örneksin
saygıyla eğiliyorum önünde
bu forum olmasa çok haklısın hepimiz için bu yolculuk çok daha zor olabilirdi,biz de sana minnettarız sıska kuzum
cnm geçmiş olsun ve hayırlşı olsun güçlendirme 2.yarın darısı ekimin başına
canım tebrik ederim yaa,çok az kalmış hadi bakalım süppersinnnizzz
heheh valla getirmedi kitabımı geri cidden yedi sanırsam
dömiglas sos etin kemiksuyu ve baharatlarla yapılan tavuğa yakışan falan bir sos işte sağolsun doyurdu karnımı da affettim
DELY'M SENİ SEVİYORUM YAAAA BİTANESİN
asyam denizim ama lütfen yapma böyle
ben senin yerinde olsam gerçekten psikolojini bu kadar bozuyorlarsa s-xs giyen arkadaşlarımla gezmem
diyeti bırakmak sana ne kazandırır ne kaybettirir bunun en iyi kararını verecek olan kişi sensin.
verdiğin 20 kiloyu 30 kilo olarak geri aldığın zaman inan bana bugünkünden daha mutsuz olacak ve daha çoook ağlayacaksın
lütfen yapma bunu kendine lütfeennnn
ben bugün de biraz hastane ,tahlil koşuşturdum ondan yetişemedim hızınıza neyse o konuyu da sonra paylaşırım
kızlar bu arada bugün öğlen mercimek çorbası ve biber dolması vardı yemekte.ben nişastalı hakkım yerine 1 kase çorba ve 3 tane dolma yedim
ben bunu nişastalı saymayıp ödül mü saysam sizce ???
oooy manyak usta. deme sakan ona böyle dediğimi))) sen güçlendirmede değil miisn? daha fazla ye günlük ekmek hakkı yerine
kuzum güçlendirmedeyim de ekmek hakkım yerine makarnayı daha fazla yiyebileceğimi zannetmiyorum
neslimle de konuştuk az önce ben onları küçük küçük yapıp arpa şehriye gibi kullanıcam sanırsam,belki siz de güçlendirmeye geçince buna buğday unu falan eklemek suretiyle yeni bir formül geliştirip daha çok tüketilebilir hale getirirsiniz,resmen deney çalışması yapar gibi olacak ama bence en sonunda müthiş formüller çıkacak
heyyo bugün de kepeğimi yemedim akşam ben şimdi bir kaşık makarna yanına yoğurt ve taze fasulye yiyebilirim mesela
Canım sen artık tam buğday unundan makarna yapabilirsin, ben yaptığım erişteden yiyorum mesela, sadece tam buğday unu ile yapmıştım. Sen de bu şekilde makarna yapabilirsin, 100 gr un için 1 yumurta ve aldığı kadar ister süt ister su ile yapılıyor, taze yapıp hemen pişirebilirsin, makine ile çok pratik oluyor ama uğraşırım diyorsan merdane ile de olur
ahh kuzum makine,merdane pufff ben öyle beceremem ki hamur açmasını falan :26:
kilo veremiyorum aliyecim moralim bozuluyor 400 gr. verdim koca 3 haftada olsun diyorum artık biraz yumruk zamanım geldi sanırım. inşaallah o güzel günleride görürüm
evet aynı zamanda başlamıştık canım ama benim kilo vermem durdu gitmiyor artık birazda rahatsızlandım çok antibiyotik içtim onunda etkisi var sanırım. tickerim silinmedi ama şaşırdım bak şimdi hemen bunu yazıp kontrol edicem
hiçte haddini aşmadın medesam benim bu günkü üzüntümü sıkıntımı o gözümden akan yaşları ne kadar canımın yandığını Rabbim biliyor. ben onu Allaha havale ettim bu kaçıncı dersen bu ilk değil son da olmayacak. artık her adet gördüğümde ağlamaktan acaba bu ay sorarsa ne cevap vereceğim diye düşünmekten yoruldum. kısırlık sebebim ne onu da söliyim Cola içmemmiş. sanki günde 2,5 lt. cola içen bir insanım gibi belki 2 günde 1 bardak o kadar...
Aminnn canım benim
ya zaten anlatsam acırsın bana burada bekarlar var diye önceden dillendirmedim ama 15 aylık evliliğimde ilk 7,5 ayı zaten vajinismustum ben belki son 4 aydır bebek istiyorum ama kaynana bilmediği için böyle ama bilse beni o rahatsızlığımla vururdu.
belki de rahatsızım var birşeyim boşanayımmı eşimden o beni o ilk 7,5 ay bile bırakmadı çocuk için asla bırakmaz.
ya canım ne zormuş su işi hele ki bu su mutfak borusundan gelen içinde çay, makarna hatta biber bile olan bol yağlı bir su olunca insanın isyan edesi geliyor. hele ilk 1 hafta tam rezildik şimdi hafta sonları topluyorum yavaş yavaş
kaynanama isteyen herşeyi yapabilir çünkü şahsen artık ondan nefret etmekle birlikte hakkımı haram ediyorum kendisine
kola içmekle kısır olunuyorsa ben ayvayı yedim desene,içmediğim gün yoktur heralde hem de uzuuunnn yıllardır.
üniversite yıllarımda diyet kolanın 2.5 litrelikleri çıkmıştı,annemden gizli çantama tıkıp eve sokuyordum bütün gece gelip gidip içiyordum,odamda yatağımın altında saklıyordum şişeyi.gizli alkolikler gibi içip duruyordum her gece 2.5 litre
sonra annem bir gün temizlik yaparken yatağın altında boş şişeleri bulmuş şok olmuş
neyse kolayla olcak olsa heralde kimsenin çocuğu olmazdı,takma böyle cahil cahil söylemleri kafana
Uyku apnesi bunu bir arastiracagim genellikle uyku arasinda yakaliyor ve nefes alabilmek icin bütün gücüyle bagiriyor gözleri kan canana dönüyor kisa sürüyor doktora bu sekil anlatiyor ama adini bile koyamadilar her zaman olmuyor yada uzun sürmüyor ki o ani doktorlar görsün.Allah kimseye yasatmasin gercekten cok kötü
Benim yazzdigim sütlac tarifinde sadece süzme peynir tarcin ve tatlandirici var süzme peynir agzinda top top oluyor yerken pirinc saniyorsun yalanci sütlac dukan sütlaci.. senin tarifde güzel benimki kolay oldugundan bunu yaparim hem malzeme gerekmiyor..
cnm uyku apnesi olup olmadığını anlamaları için uyku polikliniğine gidecek,orda 1 gece makinalara bağlı yatırıyorlar.o geceki uykusunda makinalar bütün tetkikleri yapmış oluyor.uykusunda nefes alamayıp,gecede 1000 kere kalbi duranlar var
bu durumda bir alet veriyuorlar,kişi her gece o altle uyuyor ama en azından rahat uyuyabiliyor.lütfen ihmal etmeyin,bu ihtimale karşı bir baktırın bakalım.umarım ciddi bişey yoktur
sağol Aliyemmm
bu günkü sıkıntılarım anlattıkça sanki azalan bir yük gibi biraz biraz gidiyor. benim o kadına söyleyecek lafım var hatta söylerdim de ama iyiki cevap vermemişim diyorum çünkü eşimin gözünde binlerce kat daha yükseldim ben hallederim dedi bana.
durakladım benle başlayanlar süper verdi ama ben kaldım öğleden sonra dersim oluyor kahvaltıyı yapıp çıkıyorum öğlen yiyemiyorum akşama yiyorum 2 öğüne düştü ondan olabilir diye düşündüm. kendime tupperware aldım yanımda götürcem artık yemeğimi
yürüyüşte yapıyordum hatta 1,5 saati buluyordu ama 2 haftadır çıkamıyorum sabah evle uğraşıyorum öğleden sonra işe gidiyorum bu evi halledene kadar canım çıktı su yağlı olunca hergün siliyorum sanki temiz değil gibi geliyor.
bayramda 1 dilim börek yedim o bitirdi beni sonra öğle yemekleri gitti şimdide adet olaacağım onun şişkinliği bir sürü sebebim var. yumruk yapıcam belki faydası olur ama 3 gün üst üste beyaz et, balık düşününce tuhaf oluyorum evde çeşit çeşit sebze varken ama dayanıcam artık
çok yazdım başını şişirdim efkarlandım sanırım:)
cnm yumrukta üstüste beyaz et yemek zorunda değilsin kırmızı et de yiyebilirsin.
sadece beyaz et tüketmen gereken 'beyaz günler'
yumrukla bu aynı şey değil.
ama ben daha etkili olması adına yumruğumdan kırmızı eti de çıkarıp beyaz günlü yumruk yapmıştım 4-5 gün,bana faydası _1000 olmuştu.ama güçlendirmeye geçmeden önceki uzun ve zor duraklamamı bir nebze de olsa kırmama yardımcı olmuştu
Günaydın Dukancanlar:
kiloların uçup gittiği bir gün olur inşallahhhh!!!!
bu arada benim göbeği görenler var mı, kaybolmuşta
amaanıın kimse bulamaz inşallah göbişini
Bak yaaa
4 ayda çocukmu olur yaa. Hemde sorunlu bir yıl geçirdikten sonra.
Bir daha ağlama bu yüzden ne olur. Tam adet dönemi zaten bünye bir tuhaf.
Öğretilmiş bilmemne diye bir konu var.
Bak şimdi
Sen her adet olduğunda ağlarsan ve kötü enerji yayarsan bünyene, aynı dietteki gibi vucut savunmaya geçecek. Sonra adetin düzensizleşecek sırf sen ağlama üzülme diyee. :)
Rabbim dengelemiş her şeyi
Çok erken ayrıcaaa
Az birbirinize doyun yaa bebe de neymiş. Birileri mutlu oalcak diyee.
Kolaya gelinceee içme sende kuzum. Onun yanında içme. Başka yerde ne yaparsan yap. Suyuna git biraz utansınnn.
Koladan oluyorsa aramızda 1000 yıl doğuramayacak kişiler var bence :)
Kız ne boşasın adam senii deli kolaymı öle çocuk için falan hemde 4 ayda. Adama gülerler. Hakim gülmekten kalemini falan kırar yanlışlıkla boşanacak diye idam sehpasına gidersiniz. Ayy hakim gözümün önüne gelddi.
* kaynana ; Hakim bey boşayın gelin kola içiyorr
* hakim ; Nasıl yani ??
* Kaynana; Gelin kısır hakim bey
* hakim ; Kolanın yanında kısır iyi fikir. Oturtmayı kapatıyprummm. Asın bu damadııı. Hahahahaa
Plates tarzı 1 saatlik bir program acayip faydalı. İsteyene cd yolluyorum. Bu hafta cd güncellenecek. Bana özelden isim adres telefon atarsan yollayabililrm sana da...
Ne olduki chick
Geçmiş olsun
En iyi intikam mutlulukturr. Bunu çok tuttum. Cilve olayı yaa tam benliş iş. Dumur et ve sakın sesini titretme.Güçsüz görmesin asla senii.
He vallaaaa. Birde sana bana Medesaya bir çözüm bulsalar süper olacak...
Tabiki alattıkça azalacakkk. Hemde dalga geçmiş olacağız hayata dairrrr.
Ay sen birde çalışıyorsunnn
4 ayda çocukk
Hesap yapalım.
16 hafta yani 112 gün
Bunun ortalama 5 günden 5 kere adet olsann
112- 25 = 87
Bu moralle ve çalışma temposunda haftada 4 günü es geçsenizz 64 gün
87 - 64 = 23 gün
Bu 23 günün 1/3 ü yumurtlamama yada takvim hesabına göre olmayaqcak günlere denk gelse
23 - 8 = 15 gün
Ee bu 15 günde hepmi nokta atışı oluyorr. Şİmdi açtırmayın bana ağzımı yinee. Yarısı da öyle gitti.
Ya aşk olsun sana üzüldüğün şeye bak.
7 kere deneyip nasıl hamile kalacaksın sennn
Kesin o günlerde de kola içmişsinidr :)
Bak yaaa sen çözmüşsün zaten olayı. İnanıyorsun bir keree. Ayrıca eşinin hastalığından dolayı da olabilir.
Bence senin kaynanı kenara çekip " Bak annecim sen bana kocamın yanında böyle diyorsun ama aslında onu üzüyorsun. İçten içe sorunun kendisinde olduğunu düşünüp üzülüyor. Daha önce tedavi oldu ama ALLAH korusun bu üzüntü her şeyi tetikleyebilir. Çocuk nasılsa olur ama ben kocamın hasta olmasını istemiyorum. Ben nasılsa doğururum ama sen bunu bir daha yapamazsın. O yüzden bizi üzmeyi bırak " demen lazım.
Hastalık olayı ciddi.
Haddim değil bu kadar yorum yapmak belki ama, yiyim çocuğu. Kocam yanımda olmayacaksa hiç bir şeyin önemi yok.
Umarım üzmemişimdir seni ama kaynanaında bunu anlaması lazım artık. Yazık değilmii 3 günlük dünyada.
Çok sinirlendim şuannn.
Sanadaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben gördümmm cehennemin dibine gidiyorduuu. Gidişi olur dönüşü olmaz inşallahhh. Hepimizimkileride yanına alarak tabikiii...
Bende dünden bugüne - 1000 im :)
Perşembeleri strese girip kilo almış gibi oluorum ertesi gün pıssss. Hemde dün sebzecikli günümdüüü :)
ben çözümü buldum kuzu,gitcem kıbrısta enjekte ettircem valla kızmayın ama birkaç sene daha ümit verici bir durum olmazsa düşünücem bunu,çok istiyorum bebiş
bu arada hesabına da bayıldım heee
_ler içinde tebriklerrrr
Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum
Dün protein perşembesini unutmuşumbugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak
Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.
Hepinizi çok öptüm hiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim : Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş
Prensesime güzel bir düğün ve datlu bir bebişşş
Delycimin ablasının istediği yere bir atamaaa, ona da datlu bi bebişşşş
Saskıncımaaa da bi tane bebişşş
Aliye sultana ne dileyeyim iş mi dilesem, eş mi dilesem bilemedim ki
Başka aklıma gelmedi şimdi kimin ne dileği amin desin mübarek cuma günü
dua kapıları daha çok açılır
Daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum şu an, doktor kontrolünde miyin sen? ne kadar süre denedin? bir süre sonra artık beklemenin anlamı yok ki canım, ben de 1 sene bekledikten sonra tedaviye başladım, tedavi dediğin öyle tüp bebek falan değil, yumurtlama takibine başlıyorsun, yumurtlamanın belirli bir günde olması için bir ilaç kullanıyorsun, ilaç dediğim de bir hormon, ondan sonra da çatlatma iğnesi çok basit bir tedavi bu, tedavi bile değil aslında yumurtlamanın zamanı tam olarak bilinmmediği için sen bu anı bilerek avantaj sağlamış oluyorsun. Psikolojini bu denli bozmanın anlamı yok, hamilelikte vucut sağlığının yanında psikoloji de çok ama çok önemli olacak senin için, o anın tadını yaşamak için serinkanlı ve mutlu olmalısın ama bu şekilde kötü anılar biriktirerek bunu yapamazsın
Bize de soruyorlardı sürekli, laf sokuyorlardı insanlar bunu yaşamadığı için verdikleri zararı anlamıyorlar, eskiden çocuğu olmayan insan çok nadirdi ama günümüzde emin ol dört kişiden ikisinde sebepsiz kısırlık var, bana da bu teşhis konuldu.
amin aminnnn ayy inşallah tutar duaların kuzum
canım benim yazdıklarına üzülmedim aksine gerçekten yüzümü güldürdün hesaplamana bayıldımmm
herşeyin zamanı var artık bazı şeyleri görmemezlikten geldiğimi zannetmelerini istiyorum üzüldüğümü o uyuza belli etmiyorum o yönden bir adım öndeyim
kola meselesine gelince dün ona inat eve gelirken aldım ve 1,5 lt. light colayı içtim olmayacaksa olmasın çokta tınnnn
ben birileri çocuk istiyor diye kendi zevklerimden vazgeçemem bende istiyorum ama 80 yaşındaki anneannem bile coladan çocuk olmasaydı siz olmazdınız dedi bana. hayat benim öylede yaşıycam artık yeterki ilk göz ağrım, 14 yıllık aşkım, 1,5 yıllık eşim yanımda olsun
incecik olup bu yağlı göbeğimin ( ki fazla yağım kalmadı) içinde, hemde rahimde 5,5 cm bir myom varken, doktor hem myom hem kilo bebeğe zarar verir derken ben dünyaya gelecek Bahar'ım için tehlike oluşturmamak için çok sevdiğim tatlılardan, sabah o güzel kahvaltılardan, reçellerden mahrum kalıyorum. zannedilmesin ki ben görüntü için kilo veriyorum. o myom'u aldırmıyorum çünkü bebeğin yerleşecek yeri olmayabilirmiş ameliyattan dolayı aldırmıyorum her ay deli gibi ağrı çekiyorum diyet yapıyorum sadece bebeğimi düşünüyorum ben bu kadar fedakarlık yapıyorum ama o kadın halen beni suçluyor. ve inan görseniz minyon tipliyim görüntüm kötü bile değil sadece Baharım için...
canım klomenden bahsediyorsun galiba en son progesterona bakıldı ve çatlamam olduğunu ilaca gerek olmadığını söyledi doktor zaten 4 aydır deniyoruz ovulasyon kitlerim de var ama doktor önümüzdeki ay yumurta takibine başlayacak
yaa kuzum var yaaaa inan bana okurken gözlerim doldu çok samimiyim
eşinle ilgili bahar bebekle ilgili ne kadar temiz duygularla açıklamışsın hissettiklerini,off içim parçalandı yaa
hangi şehirdeydin sen kuzum ???
kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına
aliyem yaaaa sen var ya tez konusu falan olmalısın bence
kendinle ne kadar gurur duysan azdır,resmen azmin zaferisin
pes etmek isteyen,başlamaya cesaret edemeyen,inancını yitiren tüm arkadaşlarımıza da en doğru örneksin
saygıyla eğiliyorum önünde
bu forum olmasa çok haklısın hepimiz için bu yolculuk çok daha zor olabilirdi,biz de sana minnettarız sıska kuzum
günaydın millet.hasta oluorum dökülüyor her yanım,,kış geldi hawalar buza kesti başladık yine hiç keyfim yok bu yuzden we aksı gibide ogleden sonra tum gün fuarda olacaz :2: bugun proteın gunum we ben sabah dökülerek kalktıgım ıcın,tum yiyeceklerimi ewde unuttum o kafa ile,suan kahwaltımı yogurt we kepekle yapıorumn o yuzden malesef ztn yarın tartıda gördugum rakama göre inş.artk haftaya guclendirme 2.yarıya gecicem..hepinize şimdiden iyi hafta sonları.öpüyorummm..
aminnn cnmmm inşşş
hiçkimse için kendini üzme.bu hayat senın baskalarının deil..madem eşinde senin yanında duruor,,diğerleri ne derse desin boş.yarına cıkacagımız malum iken,kımsenın sacma sapan isteklerını pohpohlamak zorunda deiliz.
iyi hadı gozunaydın we tebrikler cnmeee gecıomusun yanı sende artk guclendırmeye ???
cnm geçmiş olsun ve hayırlşı olsun güçlendirme 2.yarın darısı ekimin başına
aliyem çooookkk mutlu oldum senin adına ,hadi birlikte geçelim güclendirmeye ben de bu sabah 51.1 gördüm ,bir kilo sonra güclendirmedeyim
canım tebrik ederim yaa,çok az kalmış hadi bakalım süppersinnnizzz
Çağırdım onu.. Benimkini almaya geliyo hihiih
Ne güzel anlatmışsın kaynana olaylarını yaa hihihi
Senin için cuma listesi hazırlamalıOh ohhh
Merhaba.. Kolay gelsin. Kitabı okusuysan aslında bilmen gerekir, atakta kepek hakkı günde 1,5 kaşık, seyirde 2 kaşık. Ona göre yiyeceklerini bölersin. tatlandırıcı olarak eczanelerde splenda var toz. Ya da marketlerin diyabetik reyonunda takita formtat var. Ama onun tadı güzel değil bence. Splenda daha pahalı ama tatlının da hakkını veriyo..
Daha az kilo verirsen atağı uzatman gerekmez ama yanlış bir şeyler yaptım mı diye bir gözden geçirmen gerekir. Tavuğun yağlarını ayırıp yiyebilirsin.
Kitabı da okumadıysan mutlaka okumalısın ki, yanlışlıklar yapmayasın.. Hatta takıldıkça yine yine okumalısın.
Merhaba. Kullanmasan daha iyi ama 1-2 tane de çok önemli değil. Tatlandırıcı ödem yapabiliyor, o yüzden. Başka bir problem yaratacağını sanmam.
CanıımmCep boy oldun valla yaa Süppersiiinn Şu son kiloları da verirsin inşallah, istediğin görünüme ulaşırsın. Böyle de zaten fıstık gibi oldun da, sen istediğin için
[ Di mi amabi güncelleme yapasınlar bence de beraber [/B]
Geçmiş olsuunnn...
Bak hala hesap kitap derdindesinGeç artık yaa yakında görünmez olacaksın ziraa
Sanki aşk romanı hauhahah: yuhanze usttaaa yaa Ama affedilir bence dömiglass sosluysa affedilir (ne olduğunu bilmiyorum ahahahahaeminim güzeldir ) bi de kitabı da mı yedi mi ne öyle bişi de demiştin sanki çok güldüm yaa
Aramıza hoşgeldin Biz iş yapıyo muyuz acep Her an kovulma tehlikemiz var
Callanetics. Pilates gibim bişi. Evde de yapabilirsin tabiiKK'da konusu var. Bir sürü türü var. Çok komik hareketleri varİnsanı sımsıkı yapıyor -Callanetics nedir? Yarışma gibi oldu da
Canımm.. Ben de onu dicektim. Uyku apnesi. Ama böyle bir şey olsa, hepimizin aklına geldi de, doktorların aklına gelmez mi.. Onu bilemedim. Mutlaka araştır. Çok geçmiş olsunn..
Saol
Evet canım. Öyle yapıcam. Bi tartılırım o gün. Bakalım kaç kiloyla geçicem.. Kilo verebilecek miyim falan
Kadının da dersi varmış işte şansıma.. Spora ilk başladığımda şu kız bana geleydi keşke demiştim bi hocaya.. O yaptırdı valla :)) Daha da 1 ay devam edecek zaten bu program. Hocaya ihtiyacım yokYırttım öyle :)
heheh valla getirmedi kitabımı geri cidden yedi sanırsam
dömiglas sos etin kemiksuyu ve baharatlarla yapılan tavuğa yakışan falan bir sos işte sağolsun doyurdu karnımı da affettim
MerhabaaaKolay gelsin bebişlerinleee
Saol tarif içiiinn.. Ah zaman olsa heppsini denemek istiyoruumm :) Ne güzel hemen tariflerle başlamışsın diyete.. Kolay gelsin :13:
Haklısın.. İşte ben kasıyorum, kasınca da gitmiyorlar.. İllallah geldi. Sıtkım sıyrıldı hihih Zaten olduğumdan zayıf görünüyorum da, işte ben tartıdaki rakamı bildiğim için, sinir oluyorum Görüntüm orantılı sayılır yoksa. Biraz basen ve göbiş var =) Ama ben, kaç kilosun dediklerinde şöyle göğsümü gere gere 55 demek istiyorum. Gidip S beden kıyafet bakmak istiyorum. Aradığımı bulamayıp, bunun küçük bedeni yok mu, demek istiyorum60 kiloyum dediğimde "Aaa, o kadar görünmüyosuunn" denmesi beni mutlu etmiyor.Madem görünmüyorum neden öyleyim yahuu!! Hayatımda hiç sen zayıfsın yaa!! demediler bana sanırım :44: Sen iyisinn yaa, normalsin dediler. ama ben zayıf olmak istiyorum.. "Ehh" olmak değil.. E bidaha da böyle bir zayıflama fırsatım olmaz artık. Şansımı kullaniyim diyerekten... Yoksa haklısın canım. Zaten bu isteklerimi de rafa kaldırıcam sanırım.. Güçlendirmeye geçiyorum Pazartesi. Üzmüyorum da kendimi Takmıcam o salak kiloları. İnce olcam, görcek günlerini o kilolar Saol canım ilgine
Ben saçma salak sıkıntılarımla burda artistlik yapmış gibi olmiyim. Allah kilosu sağlığını etkileyen diğer arkadaşlara inşallah azim versin.. Benim 3 kilomun lafı olmaz artık. Benimki bundan sonra güzel görünmek isteme meselesi. Giydiğim yakışsın, oram buram çıkmasın falan.. Herkesin kilosu kendine çok :)) İsteyen herkes versin o kilocukları inşallaahh!!
Rica ederim canım.. Yookk!! Öyle bir zorluğu yok.. Mesaj da yazmışsın okudum. Ama o dediğin nasıl oluyor bilmiyorum. Ayrıca, 1 kişi bir şey yazarken başka biri de açabiliyor mu sayfayı mesela. Ya da yanlışlıkla 1 kişi bir şeyleri silerse falan... Formüller var o dosyada. Bilmeyen birileri silebilir. Benim için sorun yok. Ben yapıyorum, gayet de mutlu oluyorum yaparken. Ama öyle olsun isterseniz ve olabiliyorsa, siz bilirsiniz.. Bana karışık olur gibi geldi.. (Google docs'a aktarabiliriz demiş de Esra)
Di mi ama :))
Evet ya MedesacımBiz burda evli barklı.. Valla ne güzel heyecanlar onlar... Ben ancak imrenirim sana, başka bişey düşünmem Ay ne maceralara atıldık da, oooo burda yazsak.. Bak bakalım kimin hakkında ne düşünürler Sen dert etme.. Keyfine bak
DELY'M SENİ SEVİYORUM YAAAA BİTANESİN
galuba sanursam heralda ben pes ediyorum
asyam denizim ama lütfen yapma böyle
ben senin yerinde olsam gerçekten psikolojini bu kadar bozuyorlarsa s-xs giyen arkadaşlarımla gezmem
diyeti bırakmak sana ne kazandırır ne kaybettirir bunun en iyi kararını verecek olan kişi sensin.
verdiğin 20 kiloyu 30 kilo olarak geri aldığın zaman inan bana bugünkünden daha mutsuz olacak ve daha çoook ağlayacaksın
lütfen yapma bunu kendine lütfeennnn