Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar varrrr yaaaa ağzınıza makinayla çift dikiş atmak istiyorum,puuffff bu ne yaaaaaaa,daha ancak bitirebildim geçmişi ama gün de bitti yani tünaydın iyi akşamlar neyse işte
ben bugün de biraz hastane ,tahlil koşuşturdum ondan yetişemedim hızınıza neyse o konuyu da sonra paylaşırım
kızlar bu arada bugün öğlen mercimek çorbası ve biber dolması vardı yemekte.ben nişastalı hakkım yerine 1 kase çorba ve 3 tane dolma yedim acaba çok mu oldu ve ayrıca çorbada un ve yağda vardır kesin diye vicdan azabı çektim
ben bunu nişastalı saymayıp ödül mü saysam sizce ???

oooy manyak usta. deme sakan ona böyle dediğimi))) sen güçlendirmede değil miisn? daha fazla ye günlük ekmek hakkı yerine

kuzum güçlendirmedeyim de ekmek hakkım yerine makarnayı daha fazla yiyebileceğimi zannetmiyorum
neslimle de konuştuk az önce ben onları küçük küçük yapıp arpa şehriye gibi kullanıcam sanırsam,belki siz de güçlendirmeye geçince buna buğday unu falan eklemek suretiyle yeni bir formül geliştirip daha çok tüketilebilir hale getirirsiniz,resmen deney çalışması yapar gibi olacak ama bence en sonunda müthiş formüller çıkacak
heyyo bugün de kepeğimi yemedim akşam ben şimdi bir kaşık makarna yanına yoğurt ve taze fasulye yiyebilirim mesela

ahh kuzum makine,merdane pufff ben öyle beceremem ki hamur açmasını falan :26:

kola içmekle kısır olunuyorsa ben ayvayı yedim desene,içmediğim gün yoktur heralde hem de uzuuunnn yıllardır.
üniversite yıllarımda diyet kolanın 2.5 litrelikleri çıkmıştı,annemden gizli çantama tıkıp eve sokuyordum bütün gece gelip gidip içiyordum,odamda yatağımın altında saklıyordum şişeyi.gizli alkolikler gibi içip duruyordum her gece 2.5 litre
sonra annem bir gün temizlik yaparken yatağın altında boş şişeleri bulmuş şok olmuş
neyse kolayla olcak olsa heralde kimsenin çocuğu olmazdı,takma böyle cahil cahil söylemleri kafana

cnm uyku apnesi olup olmadığını anlamaları için uyku polikliniğine gidecek,orda 1 gece makinalara bağlı yatırıyorlar.o geceki uykusunda makinalar bütün tetkikleri yapmış oluyor.uykusunda nefes alamayıp,gecede 1000 kere kalbi duranlar var
bu durumda bir alet veriyuorlar,kişi her gece o altle uyuyor ama en azından rahat uyuyabiliyor.lütfen ihmal etmeyin,bu ihtimale karşı bir baktırın bakalım.umarım ciddi bişey yoktur

cnm yumrukta üstüste beyaz et yemek zorunda değilsin kırmızı et de yiyebilirsin.
sadece beyaz et tüketmen gereken 'beyaz günler'
yumrukla bu aynı şey değil.
ama ben daha etkili olması adına yumruğumdan kırmızı eti de çıkarıp beyaz günlü yumruk yapmıştım 4-5 gün,bana faydası _1000 olmuştu.ama güçlendirmeye geçmeden önceki uzun ve zor duraklamamı bir nebze de olsa kırmama yardımcı olmuştu

Günaydın Dukancanlar:

kiloların uçup gittiği bir gün olur inşallahhhh!!!!

bu arada benim göbeği görenler var mı, kaybolmuşta

amaanıın kimse bulamaz inşallah göbişini

ben çözümü buldum kuzu,gitcem kıbrısta enjekte ettircem valla kızmayın ama birkaç sene daha ümit verici bir durum olmazsa düşünücem bunu,çok istiyorum bebiş
bu arada hesabına da bayıldım heee
_ler içinde tebriklerrrr

amin aminnnn ayy inşallah tutar duaların kuzum

yaa kuzum var yaaaa inan bana okurken gözlerim doldu çok samimiyim
eşinle ilgili bahar bebekle ilgili ne kadar temiz duygularla açıklamışsın hissettiklerini,off içim parçalandı yaa
hangi şehirdeydin sen kuzum ???

aliyem yaaaa sen var ya tez konusu falan olmalısın bence
kendinle ne kadar gurur duysan azdır,resmen azmin zaferisin
pes etmek isteyen,başlamaya cesaret edemeyen,inancını yitiren tüm arkadaşlarımıza da en doğru örneksin
saygıyla eğiliyorum önünde
bu forum olmasa çok haklısın hepimiz için bu yolculuk çok daha zor olabilirdi,biz de sana minnettarız sıska kuzum

cnm geçmiş olsun ve hayırlşı olsun güçlendirme 2.yarın darısı ekimin başına

aliyem çooookkk mutlu oldum senin adına ,hadi birlikte geçelim güclendirmeye ben de bu sabah 51.1 gördüm ,bir kilo sonra güclendirmedeyim

canım tebrik ederim yaa,çok az kalmış hadi bakalım süppersinnnizzz

heheh valla getirmedi kitabımı geri cidden yedi sanırsam
dömiglas sos etin kemiksuyu ve baharatlarla yapılan tavuğa yakışan falan bir sos işte sağolsun doyurdu karnımı da affettim

DELY'M SENİ SEVİYORUM YAAAA BİTANESİN
galuba sanursam heralda ben pes ediyorum

asyam denizim ama lütfen yapma böyle
ben senin yerinde olsam gerçekten psikolojini bu kadar bozuyorlarsa s-xs giyen arkadaşlarımla gezmem
diyeti bırakmak sana ne kazandırır ne kaybettirir bunun en iyi kararını verecek olan kişi sensin.
verdiğin 20 kiloyu 30 kilo olarak geri aldığın zaman inan bana bugünkünden daha mutsuz olacak ve daha çoook ağlayacaksın
lütfen yapma bunu kendine lütfeennnn

Canım bak geç kaldım da, bunu gördüm, sırf senin için gitmedim. Kız sen asıl bana bak. Şurda vereceğim bi 10 kilom vardı, veremedim ya laaa En aç gözlü Dukancan seçiyorum kendimi. Yok tatil molası, yok bayram molası, annemlerin yanına gittim molaa... Kaşım mola gözüm mola başım mola ..çım mola Bak ağzımı bozdurdun bana Bi de vermiştim (ki onu da 6 ayda verdim ) utanmadan geri aldım bi de Öyle su falan da değil bariz yapıştı işte. Gitmiyor günlerdir. Sen kendine böyle diyosan ben napam nerelere gidem komşulaaarrr :96: havar havar havaaaarrr :96:

Şekercim yaaa!! Sen resmen başarı abidesisin!! Bi sakinleş canımmmm Sen o insanlara ne bakıyorsun. Hiç kendilerinden başka birini düşünmüşler mi acaba hayatlarında.. Öyle atıp tutarlar iştee!! Kuzum accık daha sabır!! Biraz spor.. Bak o eksileri gördükçe devam edesin gelecek.. Lütfen ama baaakkk.. Ben çok üzüldüm kiii 20 kiloyu kim verdi canım yaa!! Ben olsam 20 kiloyu heralde 3 yılda verirdim Veremem ki ben!! Ay kimbilir burda daha kimler veremez... İrade var sende.. Azim vaarrr!! Bırakma kuzucaaannn ( Yerim seniiii

Bugün protein günüm, öğlen ton balığı ile yoğurt yedim, akşam için de yağlı kağıtta hamsi pişirdim :104: ama sanırım bir daha hamsi yiyemem artık, öyyyk kolasız yenmiyor bu meret arkadaş, anca tereyağı ile mısır ununda pişince güzel oluyor
Evin için de bir koktu ki sormayın ayy bayılacaaam tarçın kaynattım biraz balık kokusu gitti ama şimdi de fazlaca tarçın kokuyor, önce kavurmayaydım iyiymiş

Herkese iyi akşamlar

O tıkınma olayı hala bende de var, stres atmayı yemek yemek fiilinden hala ayıramadım. Yoğurt gibi nispeten zararsız şeyler yemeye çalışıyorum gözüm dönünce. Biraz aroma, biraz tatlandırıcı. Çay kaşığıyla ufak ufak yiyorum. İyi geliyor. Ama tabii ki o kafa yapımı düzeltmem lazım, hala düzeltemedim...
Sakın kimse vazgeçmesin, birbirimize desteğe devam edelim.

Ne bileyim bazen facebookta bir bakıyorum ana sayfa işe giriş, nişan-evlilik haberleri ile dolmuş taşmış oluyor. İmreniyorum herhalde, inşallah kimseye nazarım değmiyordur. Bir de hatlar karıştı sanırım, ben itülüyüm istanbulluyum. 2. tercih olarak beklerim.

Kuzular size su an starbuckstan sesleniyorum,tatlandiricili findikaromasi suruplu biseyler içtim adını hatirlamiyirummmm bi deee bir sürü splenda tatlandirici arakladim hehehe :))şimdi burdan çıkıp teflon tava alicam her şeyin bi ilki vardır diyorum ve Dukan krebi yapmak için sabırsızlanıyorum heheheh :)))

yavru kuşum hep konuştuk ya bunları.her seferinde amerikayı yeniden keşfedecek değiliz. bugün xl alırsın, yarın l, sonraki gün m. bak benim diyet süresince alıp giydiğim kıyafetler kaç fasıl çöpe gitti bir bilsen.

waikikinin lastikli kotlarından giyiyordum 38 beden. yani 48 beden ama bol kesim ya onlar, 50 de sen. bugün kotondan 42 beden dar kesim elbise giydim. kotonun kalıpları da pek rahat sayılmaz biliyorsun. ama bu aşamaya gelmek 15 ayımı aldı.

ilk zamanlar ben de senin gibi olmuyor diyordum, sonra gidip yiyordum. bir sürü emek harcıyorsun, kilo veriyorsn ama hala şişmansın. böyle zamanlarda başarılarına odaklan. eski halini düşün ve en önemlisi, bu saçma sapan yeme hyundan vazgeçersen, çok daha hızlı yol alacağını düşün. 2 ileri 1 geri sonuç kötü olur. bu işi yapacaksan kararlı olacaksın. nedir yani, bir sen mi iradesizsin. bu hepimiz için geçerli. zaten çok iradeli insanlar olsak şişman olmazdık. ama yaptığımız şey kendimizle mücadele etmek.

pes etmek o kadar kolay değil. en başta kendini düşüneceksin, sağlığını, mutluluğnu, sonra çocuklarını. bak benim annem kilolu olduğu için genç yaşta çok ağır sağlık sorunları yaşadı. kilo yüzünden felç geçirdi. benim çocukluğum ve yatalak anneme bakarak ve annemin gözümün önünde yavaş yavaş ölümünü seyrederek geçti. ajitasyon yapmıyorum, gerçekten bunu yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın, emin ol çok zor. sen sağlıklı olacaksın ki çocuğun da sağlıklı büyüsün.

sen şimdi otur düşün, kararını ver. gideceksen bırak git, sen bilirsin. kalacaksan da mızmızlanmadan, ikide birde pes edeceğim diye ağlanmadan ve iradesizlik göstermeden, kararlı bir şekilde yoluna devam et. hangisini yaparsan yap, senin hayatın, senin seçmin.

Selam Bayanlar,

6. Atak Günümde verdiğim kilo toplamda 2,400
Dün de 86,500 gelmiştim bugün de
Ama olsun motivasyonum çok yolunda.
Bugün şu dikkatimi çekti. Öğle ile akşam arasında hiç acıkmadım.
Dersim öğlen bitti eve gelip yemek yiyip biraz dinlendim ve en gıcık olduğum işlerden biri olan yazlık-kışlık değiştirme operasyonunu yaptım.
Çiçeklerimle ilgilendim
ve bir siteden bulduğum dukan ekmeğini yaptım süper oldu.
tarifi birazdan paylaşırım.

bugünkü menüme gelince

sabah 1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği

öğle 2 yumurta ve lor ile yapılmış omlet + 1 kase yoğurt

akşam 1 tabak sulu köfte + 2 parça yağsız tavada pişirdiğim biftek (toplamda 2 parça 1 sigara paketi büyüklüğünde ancak gelir:))

gün içerisinde 1 litreden fazla su içtim, hala da içiyorum.

1 tane de maden sodası.

bugün çok güzel geçti şükürler olsun.

ahahahahahahah ayyy koptum, splenda mı arakladın

iyi akşamlar herkese.
sabahtan beri belim ağrıyor. dün gece de bacağıma kramp girdi. allah kimseye göstermesin kramp falan, ölüyorum zannedip hayatın kıymetini anlıyo insan.
bütün gün dışarda koşturdum bu bel ağrısıyla. yürüyüş yaptım bolca yani. callan yapamam bu belle. bi kaç bel egzersizi yaptım rahatlatmak adına hepsi bu
40 beden ispanyol paça pantolon aldım, günün mutluluğu buydu benim için. acaba daha zayıflamasam mı bile dedim aynaya bakınca, o kadar begendim. tabi öyle bi ihtimal yok
aliye abla tebrik ederim extraolumlu bi örnek oldun vallahi hepimize ya ben abla diyorum ama demeyedebilirim yani aslında niye diyosam, rahatsız falan oluyosanız demiim yani sevgiden saygıdan diyorum sanırım
bu arada pazar günü avrasya maratonu da var, sınav giriş belgesinde yazıyo gerçi ama hatırlatiym ben yinede yol konusunda sıkıntı çıkmasın size de diğer gircek arkadaşlara da

hala sızlıyo bacağım. belim zaten fena. sıcak bişiler içip sıcak su torbama sarılıp uyicam, güzel haftasonları diliyorum herkese.

yok be kuzu, neden rahatsız olayım ki.
geçmiş olsun bu arada. ya ne güzel 75 kg ile 40 beden olmuşsun. ben hala 42'yim. :-( ama napalım, buna da şükür...

Son düzenleme:
Bugün spor hocası kovmasaydı salondan çıkacağımız yoktuuuu :) Aman nazar değmesin :)
Kızlar geçmişi okuyamıyorum, yazdıklarınıza cevap veremiyorum kusura bakmayınnnn Ama sizi takipteyimmmm :)

merhaba arkadaşlar bende bugun dukan diyetine başladım aslında bu ilk dukanım değil ama hep yarım kaldı bu sefer kararlıyım hedefime ulaşıcam Allahın izniyle yazılarınızı okudum ve bana cok faydası oldu motivasyon anlamında hele aliye1971 'in yazıları ve verdiği kilolar beni çok etkiledi

umarım herkes hedefine bir an önce ulaşır:)

Hoşgeldin şekerr :) amacına ulaşmak için bu kez ne olursa olsun vazgeçme, dukan da diyor ya bu diyeti ömrünüzde 2 kere yapın diye, o yüzden yap bırak yap bırak olmasın, ben o hatayı yaptım sen yapma İçimden geldi söyleyeyim dedim :)

aliye, senden nacizane bir ricam var....

bir başarı hikayesi yazdın be sonuca ulaştın... benim ve benim gibi yeni üyelerin dönüp dönüp bakacağı ve bize yol gösterecek notlar şeklinde neler yapıp yapmadığını, kısaca bir dukan diyeti özgeçmişini bizimle paylaşır mısın...

tabi bu sadece sen istersen....

başarın için tekrar tekrar kutluyorum seni...

çok tesekkür ederim içinden gelenleri söylediğin için yanlışlarım olursa uyarın beni bu süreçte sizlerin fikirlerinize çok ihtiyacım olacak :)

Allah bilir ne zaman kucagini dolduracagini tez zamanda senin ve özlem cekenlerin kucagi dolsun insallah.

Alisim tebrik ederim canim darisi bizlerin basina..

Esinede gecmis olsun esim icin de istedik öyle hastanede kontrol ama her gece olmadigi icin bazende iki gece arka arkaya olabiliyor malesef doktor yazmadi.
galuba sanursam heralda ben pes ediyorum

Asyacim erken saatlerde alinti yaptim aslinda annemler gelince kalkmak zorunda kaldim benimde senin gibi zaman zaman böyle davrandigim oluyor sonra emeklerimi düsünüyorum oldu geriside olacak diyorum.Türkiye den 85 ile döndüm uzun bir süre 86-88 takildim sonra yine 85 gördüm iki gün önce 86,300 iken bu sabah 90 gördüm.Komsuma bu tarti yanlis dedim o dogru dedikce ben aglayacak gibi oldum.Ben duraklamayi nasil kirarim derken tarti 90 gösteriyor saka gibi degilmi.Kulladigim tiroid hapi disinda 1 ay boyunca kullanmam gereken puko hapina basladigimdan beri kilo aliyorum belliydi alacagim doktor uyarmisti ama yinede dukan disina cikmadim.Nasil olsa aliyorsun yede öyle al demedimmi dedim ama az kacamaklarla atlattim.Olacak güzelim pes etme bak Aliye'ye nasil basardi bizde basarabiliriz.

Devamini yarin okurum insallah annemleri yeni gönderdim alintilarim gitmesin diye 10dk müsade istedim esimden pc ona lazzimmis simdilik iyi geceler.

lorun en yağlısı bile yağlı sayılmaz kuzu. kullanabilirsin.
Bu güzel haber canım ben de gidip şok ta. Lor alayim tavam var artık benimmm yarın peynirli krep yapcam :))

ahahahahahahh ayyy koptum, splenda mı arakladın

Evettt yaptım bunu :) ne güzel düşünmüşler ama minik paketciklerde splenda..daha önce hiç farketmedim..hem ayrica kahveyi hazirlarken isteğe göre sutunu light kahveni tatlandiricili aromalı yapiyolarsağolsunlar:)

Kuzular callenimi yapar,elimi yüzümü yıkar aklar paklar kremler uykuya dogru yol alırım...size iyi.geceler diler,yanaciklarinizdan mimcirirm...

İyi geceler kızlar. Bu saatte anca girebildim, hemen bir göz attım. Demin akşam yemeği olarak domates ve yağsız peynirle doldurulmuş mantar yedim. Şimdi miğde ağrısından ölüyorum vallah:26:

anaaammmmm, asya_deniz küçük bir umutsuzluk krizine mi girmiş ? ne bakıyorsun öyle tiplere ? sen koca 20 kilo vermişsin. düşün, aldığın o tereyağ paketleri 250GRAM ! sen kaç tane öyle paketi eritip üstünden atıp kurtulmuşsun. Bak ne kadar güçlü ve iradeli biri sin. o bahsettiğin kızlar bu kadar disiplinli ve iradeli oldular mı hayatlarında hiç acaba ? onlardan arkadan yürümene gerek yok, çünkü sen onlardan 1 adım ilerisinde sin. Sen hayatta çok zor, uzun süre çok sabır irade ve disiplin isteyen bir şeyi başardın ve başarıyorsun daha. Ayrıca yemek konusunda daha bilinçli sin. Yani o kadar artıların var ki. Ve günün birinde sen de o bedenleri sığacaksın ve üstüne bi de onlardan daha biliçli ve güçlü bir kişiliğe sahip olacaksın. Üzülme. Yeme krizlerine de girme. Bu sene kısır döngüye sürükler. Yemek yemek yerine evdeyken sevdiğin şarkıyı aç ve deli gibi dans et, yada dışarda yürüyüşe çık, hem spor yapmış olursun hem kafan dağılır. Temiz havada oksijen beyninin boşalmasına ve senin sakinleşmene yardımcı olur. Ayrıca insan hep mutlu olduğu kişilerle olmalı. Eğer o kişilerle beraber takıldığın zaman üzülüyorsan mutsuz olduğunu hissediyorsan bence seni mutlu eden insanlarla zaman geçirmen daha iyi olur, hem bu üzüntüden kaynaklanan yeme ataklarına önlem almış olursun, hem seni anlayan, destekleyen ve bu yolunda yardımcı olan bir arkadaşın ile bu yolu daha kolay başarı ile sonlandırırsın

ay güzelim üzülme benim kaynanam da paso laf sokar, hemde hokkalı hokkalı. aralarından iyi huylu pek nadir çıkar, onların biraz 'oğlum için artık number 1 ben değilim, başka kadın benden daha kıymetli' kıskançlığı oluyor. Cahil bir insanın lafına üzülmeye hiç değmez. kendini böyle cahil biri için harap etme. biliyorum, insan kaldıramıyor onları soktuğu lafları, ama kulak asma ve kendini yolunda yürümeye devam et. Önemseme hiççççççç günün birinde dünyalar güzeli bir bebeğin olacak, güzel bir aile olacaksınız, o gün daha da kıskanacak çünkü sevgili oğlu tam anlamıyla kendi ailesine kurmuş olacak, ve kendisi iyicene oğlunun hayatından uzaklaşmış olcak. yani kıskançlıktan kaynaklanan cahil laflar... önemseme bile güzelim.

aramıza hoşgeldin canım. umarım sen de kendi başarı hikayeni günün birinde gerçekleştirmiş olursun. Bu arada aliye ve yagmuru kutluyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…